New Orleans Saints - Atlanta Falcons
több mint 2 éve
Ez szép play volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A Falcons kicsit szétesett..
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 2 éve
Az cink ha én is?Na, azon én is tudtam nevetni 😂Tudod mi a brutális? Hogy kikaptunk tőlük 😀Ez a brutális. Én őszintén nem tudok nevetni sem már azon ami ott megy...És odaadták érte az idei 1/1etbryce young fumble, vege is a meccsnek, pedig mar redzone kozeleben voltak. ezt a meccset daltonnal megnyerik, jo kis 1/1 pick volt 😅Próbálok visszaemlékezni mikor volt utoljára olyan hogy utolsó fordulóban a rájátszásunk más csapaton múlt és összehozták nekünk.... de nem rémlik hogy lett volna ilyenSoha. De emlékezzünk meg róla, hogy a Panthers 8 negyed óta nem képes pontot szerezni. Ez szándékosan is kemény lenne..
atapapa
Gyurma Pappa
mate93
Viktoár
Gyurma Pappa
Kenny
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Na, azon én is tudtam nevetni 😂Tudod mi a brutális? Hogy kikaptunk tőlük 😀Ez a brutális. Én őszintén nem tudok nevetni sem már azon ami ott megy...És odaadták érte az idei 1/1etbryce young fumble, vege is a meccsnek, pedig mar redzone kozeleben voltak. ezt a meccset daltonnal megnyerik, jo kis 1/1 pick volt 😅Próbálok visszaemlékezni mikor volt utoljára olyan hogy utolsó fordulóban a rájátszásunk más csapaton múlt és összehozták nekünk.... de nem rémlik hogy lett volna ilyenSoha. De emlékezzünk meg róla, hogy a Panthers 8 negyed óta nem képes pontot szerezni. Ez szándékosan is kemény lenne..
atapapa
Gyurma Pappa
mate93
Viktoár
Gyurma Pappa
Kenny

több mint 2 éve
Nem tudom mit láttak a srácban. Ellenünk az egyik snapnél a guard mögött állt fel ...
több mint 2 éve
Tudod mi a brutális? Hogy kikaptunk tőlük 😀Ez a brutális. Én őszintén nem tudok nevetni sem már azon ami ott megy...És odaadták érte az idei 1/1etbryce young fumble, vege is a meccsnek, pedig mar redzone kozeleben voltak. ezt a meccset daltonnal megnyerik, jo kis 1/1 pick volt 😅Próbálok visszaemlékezni mikor volt utoljára olyan hogy utolsó fordulóban a rájátszásunk más csapaton múlt és összehozták nekünk.... de nem rémlik hogy lett volna ilyenSoha. De emlékezzünk meg róla, hogy a Panthers 8 negyed óta nem képes pontot szerezni. Ez szándékosan is kemény lenne..
atapapa
Gyurma Pappa
mate93
Viktoár
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Ez a brutális. Én őszintén nem tudok nevetni sem már azon ami ott megy...És odaadták érte az idei 1/1etbryce young fumble, vege is a meccsnek, pedig mar redzone kozeleben voltak. ezt a meccset daltonnal megnyerik, jo kis 1/1 pick volt 😅Próbálok visszaemlékezni mikor volt utoljára olyan hogy utolsó fordulóban a rájátszásunk más csapaton múlt és összehozták nekünk.... de nem rémlik hogy lett volna ilyenSoha. De emlékezzünk meg róla, hogy a Panthers 8 negyed óta nem képes pontot szerezni. Ez szándékosan is kemény lenne..
atapapa
Gyurma Pappa
mate93
Viktoár

több mint 2 éve
És odaadták érte az idei 1/1et isbryce young fumble, vege is a meccsnek, pedig mar redzone kozeleben voltak. ezt a meccset daltonnal megnyerik, jo kis 1/1 pick volt 😅Próbálok visszaemlékezni mikor volt utoljára olyan hogy utolsó fordulóban a rájátszásunk más csapaton múlt és összehozták nekünk.... de nem rémlik hogy lett volna ilyenSoha. De emlékezzünk meg róla, hogy a Panthers 8 negyed óta nem képes pontot szerezni. Ez szándékosan is kemény lenne..
atapapa
Gyurma Pappa
mate93
Szerkesztette: Viktoár
több mint 2 éve
Meg ket Saints TD-t es vegeztunk 😉
több mint 2 éve
bryce young fumble, vege is a meccsnek, pedig mar redzone kozeleben voltak. ezt a meccset daltonnal megnyerik, jo kis 1/1 pick volt 😅Próbálok visszaemlékezni mikor volt utoljára olyan hogy utolsó fordulóban a rájátszásunk más csapaton múlt és összehozták nekünk.... de nem rémlik hogy lett volna ilyenSoha. De emlékezzünk meg róla, hogy a Panthers 8 negyed óta nem képes pontot szerezni. Ez szándékosan is kemény lenne..
atapapa
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Próbálok visszaemlékezni mikor volt utoljára olyan hogy utolsó fordulóban a rájátszásunk más csapaton múlt és összehozták nekünk.... de nem rémlik hogy lett volna ilyenSoha. De emlékezzünk meg róla, hogy a Panthers 8 negyed óta nem képes pontot szerezni. Ez szándékosan is kemény lenne..
atapapa

több mint 2 éve
Werner és Granderson sokat tett, de ez az utolsó playt köszönhetjük: feleslegesen bonyolult és Ridder ehhez meg szar.Igen, pont utána, hogy írtam, ő állította meg a futást. 😁
Gyurma Pappa
Ma akit szidok az összekapja magát...
De rossz ez a Panthers 😉
több mint 2 éve
Sajnos a' vanEmlékezzünk meg Wernerről is, hogy mennyire szar szezont futValamiert úgy rémlett hogy nincs szar szezonja, de lehet rosszul…
Viktoár
MC12
több mint 2 éve
Werner és Granderson sokat tett, de ez az utolsó playt köszönhetjük: feleslegesen bonyolult és Ridder ehhez meg szar.

több mint 2 éve
Próbálok visszaemlékezni mikor volt utoljára olyan hogy utolsó fordulóban a rájátszásunk más csapaton múlt és összehozták nekünk.... de nem rémlik hogy lett volna ilyen
több mint 2 éve
a tök üres emberhez nem bírja hozzávágni 5 yardról... 🤦sokat elárult AS reakciója a passz után, azért egy kicsit meg sajnáltam 😀
peach
több mint 2 éve
Emlékezzünk meg Wernerről is, hogy mennyire szar szezont futValamiert úgy rémlett hogy nincs szar szezonja, de lehet rosszul…
Viktoár
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 2 éve
a tök üres emberhez nem bírja hozzávágni 5 yardról... 🤦
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
TB már 9-0-ra vezet, a Bearsben kell bízni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Emlékezzünk meg Wernerről is, hogy mennyire szar szezont fut
több mint 2 éve
Ket eredmenynek orulnek:azt olvastam, hogy nagy esély van rá, hogy AS repül, max az mentette volna meg az állását hogy ha bejutnak a PO-ba
- vereseg, de csak ha holnap AS repul
- playoff (innen kb eselytelen)
Izgulnivalo joforman csak holnap lesz Falcons szempontbol 😂
Dennis90
több mint 2 éve
Panthers nem nagyon akar segíteni, volt eddig egy Chark fumble az end zone.ban ami touchback lett, most meg kihagytak egy 30 yardos mezőnygólt 😀

több mint 2 éve
Ket eredmenynek orulnek:- vereseg, de csak ha holnap AS repul
- playoff (innen kb eselytelen)
Izgulnivalo joforman csak holnap lesz Falcons szempontbol 😂