New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 3 éve
Lattimore, Thomas, Landry, Turner és Harty out. Dalton kezd és Olave lesz. Hát. Nem néz ki jól.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Nem lett szégyen, Hill az OPW 😊
több mint 3 éve
Harty valószínűleg season ending sérülés….fasza, a wr állomány amúgyis full egészséges 😊Elsőre nem úgy alakulnak a dolgok ahogy vártam.
MC12
Végig nézve a menetrenden - hacsak nem áll be gyökeres változás az egészségben, játékhívásban a csapatban úgy egyáltalán-még maximum ~4 győzelmet látok erre az évre.
több mint 3 éve
Kár érte, de mióta Harty lett, elég szarul nyomja......

több mint 3 éve
Harty valószínűleg season ending sérülés….fasza, a wr állomány amúgyis full egészséges 😊
több mint 3 éve
Az offense játéka tetsztett. A védelem nagyon nem.Hill imádja ezt a játékot, látszik rajta, csak ksajnos egész estés QB-nak nem jó. Dalton is elmegy, talán most jó lenne győztes csapaton nem változtatni....

több mint 3 éve
Hátha megy majd egészségesen Winstonnak (bár nem tudom egy hát és boka mikorra gyógyul meg.)Maradhatna Dalton a kezdő, hilles besegítésselAhhoz kelleni fog sajnos még 1-2 kín-meccs Winstonnal, most még az a kommunikáció, hogy sérült volt, ezért nem ment.
atapapa
Egyébként egyetértek, ez sokkal szórakoztatóbb.
MC12
Thomas, Landry és Olave hármassal+ Kamara meg a többiek szerintem Dalton (Hill) is jó lenne.
több mint 3 éve
Jah, és a világ szégyene lesz, ha nem Hill lesz az O player of the week.
több mint 3 éve
Maradhatna Dalton a kezdő, hilles besegítésselAhhoz kelleni fog sajnos még 1-2 kín-meccs Winstonnal, most még az a kommunikáció, hogy sérült volt, ezért nem ment.
atapapa
Egyébként egyetértek, ez sokkal szórakoztatóbb.
több mint 3 éve
Ezt most a védelem tette nehézzé, ez a Seahawks védelem senkit nem fog megállítani, teljesen hülyén védekeztünk a második félidőben főleg. Az offense ment, amíg Olave játszott, ha Smith nem dobja el azt a két labdát, akkor simább a vége, de alapvetően Kamara visszatérése, meg hogy elővette Carmichael Payton jegyzeteit, sokat javított.Egyértelmű, hogy a blitzeket szarul vesszük fel, nem is értem, miért nem volt korábban is több screen, ezeket Mark is megcsinálja. Javult s palycalling O oldalon, cserébe meg a D volt most fos.

több mint 3 éve
Maradhatna Dalton a kezdő, hilles besegítésselLegalább látványos és élvezhető.
atapapa
több mint 3 éve
Mai kimaradók:SAINTS
WR Jarvis Landry
S Marcus Maye
WR Michael Thomas
G Calvin Throckmorton
DE Payton Turner
TE Nick Vannett
QB Jameis Winston
SEAHAWKS
WR Marquise Goodwin
CB Sidney Jones IV
CB Justin Coleman
S Teez Tabor
T Jake Curhan
WR Dareke Young
több mint 3 éve
Többet kellett volna😅Nem ajánlottunk kevesebbet, mint a Broncos, Murray választotta őket.Murray ment is a Broncosba. Most nekünk rossz, de részéről tökre érthető, sok sikert LM!ez most jól el lett baszva
MC12
atapapa
Gyurma Pappa
De így már más persze.
több mint 3 éve
Ajanlott roster helyet a Saints is, de o a Broncost valasztotta.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Nem ajánlottunk kevesebbet, mint a Broncos, Murray választotta őket.Murray ment is a Broncosba. Most nekünk rossz, de részéről tökre érthető, sok sikert LM!ez most jól el lett baszva
MC12
atapapa

több mint 3 éve
Fel lehet hívni csak a meccsnapra, utána automatikusan megy vissza a PS-be, a negyedik felhívás után meg csak akkor megy vissza a PS-be, ha a waiveren is átcsorgott.Mondjuk azt nem ertem hogyan igazolta le a Denver a PS-etekbol, amikor ti felvittetek 53-as rosterbe es jatszott is hetvegen. Van valami uj elevation szabaly, ami csak egy meccsre is lehetove teszi?Murray ment is a Broncosba. Most nekünk rossz, de részéről tökre érthető, sok sikert LM!ez most jól el lett baszva
MC12
atapapa
undisputedly
Asszem így van most a szabály.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 3 éve
Mondjuk azt nem ertem hogyan igazolta le a Denver a PS-etekbol, amikor ti felvittetek 53-as rosterbe es jatszott is hetvegen. Van valami uj elevation szabaly, ami csak egy meccsre is lehetove teszi?Murray ment is a Broncosba. Most nekünk rossz, de részéről tökre érthető, sok sikert LM!ez most jól el lett baszva
MC12
atapapa
Szerk: Elvileg azt irja a szabaly, hogy minden heten 2 PS jatekost nevezhetsz aktiv keretbe anelkul, hogy a PS szerzodese megszunne es alairatnal vele aktiv 53 rosteres szerzodest. Akkor viszont erthetetlen a reszetekrol, miert nem kapott. Ennyire spurok nem lehettek 😀 Elvileg evi 2 meccsre lehet csak idolegesen felvinni PS jatekost (alapszakasz es playoff egyutt), szoval hacsak nem gondoltatok, hogy biztosan nem lesz 3. meccse iden veletek, akkor itt valami nagy hiba tortent.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Murray ment is a Broncosba. Most nekünk rossz, de részéről tökre érthető, sok sikert LM!ez most jól el lett baszva
MC12
több mint 3 éve
Murray ment is a Broncosba. Most nekünk rossz, de részéről tökre érthető, sok sikert LM!
több mint 3 éve
No, azért ez már jobban nézett ki....márhogy a második félidőben. Az első félidő botrány volt - punt - punt - td - punt - fumble. Murray jól szállt vissza a játékba, volt egyáltalán futójáték az is valami, és Callaway is élt azzal, hogy volt a 2. wr, Landryn azért látszik, hogy nem egészséges.
A védelem nem volt rossz, sőt. A bírók tartották a végén meccsben a Vikst a védelem mindent megtett és elég is lett volna. De egyébként Go-val értek egyet lentebb, ez jelenleg két középcsapat harca volt, ha mi nyerünk a végén, akkor se írhatnánk sokkal több jót a mieinkről.
Tartom, hogy értelmes O-játékkal egyébként ez nem 1-3, hanem 3-1, idény előtt én ennyit is írtam fel magamnak (Bucs vereséggel számoltam). A következő 4 meccs egyébként nem a nyerhetetlen kategória, A sea - cinci - arizona - raiders-ben benne kéne lenni egy 3:1-nek de inkább egy 4:0-nak, ha akarunk még ettől az idénytől valamit.
több mint 3 éve
Ijesztő, hogy mennyire sokféle idegesítő módon tudunk meccseket veszíteni

több mint 3 éve
Kár ezért a meccsért, ha nem alszunk be megint a teljes első félidőben nyerhető lett volna. Nem értem azt a vikings drive-ot miért tolták meg ennyire a bírók, de már ez nem derül ki. Még szerencsénk sem volt a végén, pedig brutál lett volna két 60 + os FG 😀