New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 3 éve
MC12
6 379
A 7/1-es pick jött cserébe Malcom Brownért tőlünk.Mi ez ha nem csúcs pick? 😊 amúgy nem néztem meg, de érzésre már van egy valag draft-helyünk, az elmúlt évek legtöbbje 😊 a kompenzációsokkal együtt legalább végre nem mi leszünk a legalján a pick-listának 😊
Just to be clear: Jaguars gave the Saints a 7th in 2021 for Malcom Brown, according to my AP colleague @brettmartel in New Orleans.
— Mark Long (@APMarkLong) March 18, 2021
Great trade value for Jax. https://t.co/PqBPc6caoG
iktriad
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
A 7/1-es pick jött cserébe Malcom Brownért tőlünk.Just to be clear: Jaguars gave the Saints a 7th in 2021 for Malcom Brown, according to my AP colleague @brettmartel in New Orleans.
— Mark Long (@APMarkLong) March 18, 2021
Great trade value for Jax. https://t.co/PqBPc6caoG
több mint 3 éve
Cruyffista
3 352
From Drew, With Love ❤️#ThankYouDrew pic.twitter.com/JuCu3UiYGn
— New Orleans Saints (@Saints) March 17, 2021
több mint 3 éve
nemethbence55
426
Elvileg az egyik legsokoldalúbb FB, nyilván nem miatta fogunk SB-t nyerni, de szerintem lesz pár kreatív játék hívva rá.
több mint 3 éve
MC12
6 379
Jött egy Fb a Cicáktól Alex Armah személyében. Ezt a pozíciót valóban elfelejtettem mint hiány poszt 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Ian Rapoport@RapSheet
·
1 Min.
Source: The #Saints have traded DL Malcolm Brown to the #Jaguars.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
És mehet Payton vezényelni nekik 😀CGJ + Sherman...Mehet is át a név a nem szentekről " trashtalkers-ekre". ( szabad fordításban parasztokra 😀)
Gyurma Pappa
peach
több mint 3 éve
Ketten együtt nem tennék ki Roddy White arcát 😛CGJ + Sherman...Mehet is át a név a nem szentekről " trashtalkers-ekre". ( szabad fordításban parasztokra 😀)
Gyurma Pappa
peach
több mint 3 éve
CGJ + Sherman...Mehet is át a név a nem szentekről " trashtalkers-ekre". ( szabad fordításban parasztokra 😀)
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Örülnék ha ide kerülne! 🙂Lehet, én is....
steelwolf
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Örülnék ha ide kerülne! 🙂
több mint 3 éve
Shermant nézegetitek állítólag.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Armstead szerződés is átstruktúrálva, így elvileg ha minimálisan is de beférünk a cap alá
több mint 3 éve
Most Sherman után érdeklődünkYepp pont láttam én is, frissült a RSS...Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...Ő Bengali lett!
Gyurma Pappa
steelwolf
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Yepp pont láttam én is, frissült a RSS...Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...Ő Bengali lett!
Gyurma Pappa
steelwolf
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...Ő Bengali lett!
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
😛Bocs, törlöm...tied az elsőbbség 😀Saints officially released LB Kwon Alexander today, per source.Most akartam én is...😄
Klaci79
zemanla
Klaci79
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
nemethbence55
426
Még 12 millával vagyunk a cap felett így is? Jól olvastam?Igen, de Armstead szerződéséhez tudomásom szerint még nem nyúltunk + PatRob is cut sorsára juthat. Én még a napokban a Lattimore-Ramczyk-Williams hosszabbítást várom amikkel pénzt tudunk spórolni vagyis tolni magunk előtt a szart, de ez a jövőbeli énünk gondja lesz 😀
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Még 12 millával vagyunk a cap felett így is? Jól olvastam?
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Bocs, törlöm...tied az elsőbbség 😀Saints officially released LB Kwon Alexander today, per source.Most akartam én is...😄
Klaci79
zemanla
több mint 3 éve
Saints officially released LB Kwon Alexander today, per source.Most akartam én is...😄
Klaci79
több mint 3 éve
Ha valami rendkívülit nem játszik, akkor az idei cap száma pedig csak 2,5 millió leszAssuming Winston's incentives -- based on playtime, wins, playoff wins and a variety of stats -- are all classified as "not likely to be earned," his cap number will be just $2.5 million in 2021. https://t.co/1k6HbZTYSz
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 16, 2021
több mint 3 éve
Winston új szerződésének adatai:$4.5 million signing bonus
$1M fully guaranteed base salary
Up to $7M in incentives
2 voidable years for cap purposes
Base value: $5.5 million.
Max: $12.5M.