New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 8 éve
Terron Armstead elvileg teljes értékű edzésmunkát végzett, és elvileg játszhat vasárnap a Lions ellen.Végre valahára, csak maradjon is így.

több mint 8 éve
New Orleansban az első hazai meccsen nagyon sokan voltak abban...AP-t elpasszoltuk Arizonàba. A kapott értékről még nincs hír.Pedig már majdnem vettem egy 28-as mezt 😂
Fattyu
Thomas80
Most valszeg szívják a fogukat. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Tudom, az ő podcastjában hallottam az infót... 😀A PFF szerint 4 hét után eddig Crawley és Lattimore is Top 10 CB a ligában... !!!Azt se felejtsd el hogy egy magyar srác írta a cikket 😀
Crawley Nr. 1, Lattimore Nr. 7...
www.profootballfocus.com/news/pro-how-saints-crawley-has-been-the-top-graded-cb-so-far
Rutin
kapitnono
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Mit lehet róluk tudni?Skov - jó magas pali, de a SF-ban nem rúgott labdába...
Hamilton - 2 meccs a NE-ben.
Szerkesztette: Kájzerszóze

több mint 8 éve
AP nem vált be, egy kicsit sem, ez tény.Shayne Skov LB és Woodrow Hamilton DT érkezett, szal majdnem eltaláltad 😀
A 6. kör nem egy nagy valami, bár az első körökben draftoltjaink nagy része megy a szemétbe 😀
Leginkább DE/LB posztra lenne jó az a plusz hely a keretben. Nem?
Kájzerszóze

több mint 8 éve
AP nem vált be, egy kicsit sem, ez tény.A 6. kör nem egy nagy valami, bár az első körökben draftoltjaink nagy része megy a szemétbe 😀
Leginkább DE/LB posztra lenne jó az a plusz hely a keretben. Nem?

több mint 8 éve
Legyen vele boldog. Trendszerűen szabadulunk meg a drama queen típusoktól, ez alól még egy ekkora sztár sem lehet kivételEgy hatodik kört kaptunk a Cardinalstól AP ért cserébe.Mennyibe került nekünk ez a 6. kör? Ha az egész fizujàt ki kell fizetni, akkor mondhatni 2.8 millióért vettünk egy 6. kört 😁.
Az ő dolga de szerintem jobban tenné ha lassan visszavonulna. Ezekkel a 2yard /carryvel szépen lassan lerombolja magáról azt amit felépített.
kapitnono
Fattyu

több mint 8 éve
Egy hatodik kört kaptunk a Cardinalstól AP ért cserébe.Mennyibe került nekünk ez a 6. kör? Ha az egész fizujàt ki kell fizetni, akkor mondhatni 2.8 millióért vettünk egy 6. kört 😁.
Az ő dolga de szerintem jobban tenné ha lassan visszavonulna. Ezekkel a 2yard /carryvel szépen lassan lerombolja magáról azt amit felépített.
kapitnono
több mint 8 éve
Egy hatodik kört kaptunk a Cardinalstól AP ért cserébe.Az ő dolga de szerintem jobban tenné ha lassan visszavonulna. Ezekkel a 2yard /carryvel szépen lassan lerombolja magáról azt amit felépített.

több mint 8 éve
Egy marék szotyi és a másik két futónk nyugalma.
több mint 8 éve
Ez egy remek döntés volt 😊 Kapja meg azokat a cipeléseket is Kamara 😉
több mint 8 éve
Azért az ellenérték nagyon érdekelne......Vmi kései kondicionális pick. Vagyis "marék szotyi".
Gézu
több mint 8 éve
Azért az ellenérték nagyon érdekelne......
több mint 8 éve
AP-t elpasszoltuk Arizonàba. A kapott értékről még nincs hír.Egy szabad rosterhely 😀
Fattyu
több mint 8 éve
AP-t elpasszoltuk Arizonàba. A kapott értékről még nincs hír.Pedig már majdnem vettem egy 28-as mezt 😂
Fattyu
több mint 8 éve
Gondolom Sean is rájött, hogy Ingram meg Kamara is bőven meg tudják oldani.

több mint 8 éve
nem tudom hogy sikerült megbundázni, de Watsont előzve Kamara lett a hét újonca...Igen ez azért érdekes. Nem azért mert Kamara is jól játszott, ráadásul saint 😀, de azért watson csak beállította a rookie qb rekordot 5 td-vel. Mindegy búslakodni nem fogok.
atapapa

több mint 8 éve
nem tudom hogy sikerült megbundázni, de Watsont előzve Kamara lett a hét újonca...
több mint 8 éve
Én szívesen nézegetnék képeket is az élménybeszámolók mellé.Jó szórakozást!
Matthew99
photos.app.goo.gl/PFd5d0rbP15xRyVE2
Szerkesztette: Vacy
több mint 8 éve
A PFF szerint 4 hét után eddig Crawley és Lattimore is Top 10 CB a ligában... !!!Azt se felejtsd el hogy egy magyar srác írta a cikket 😀
Crawley Nr. 1, Lattimore Nr. 7...
www.profootballfocus.com/news/pro-how-saints-crawley-has-been-the-top-graded-cb-so-far
Rutin

több mint 8 éve
Mi van Pídzsével? Valami magatartási gondot olvastam.Következő meccsen kiderül, szerintem ő is jól tolta eddig. Remélem mindhárman egészségesek maradnak, és mindannyian a pályán tudják segíteni a csapatot.
Kájzerszóze

több mint 8 éve
Mi van Pídzsével? Valami magatartási gondot olvastam.