New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
nfl_lover
912
10.000-esek klubjába azért még beléphetett volna... 😕
több mint 10 éve
Ilyenkor nehéz mit mondani. Egy jó ideig minden bizonnyal övé marad pár házirekord, minden bizonnyal a csapat be fogja választani a saját "HoF"-jába, de sajnos nem fog bekerülni a nagyba, pedig megérdemelné, nála "nagyobb nevek" is csak nehezen vagy sehogy sem kerülnek be a WR-ek közül, erről talán ata írt egy-két éve valami listát, hogy kik nem kerültek be. Korábban beszélgettünk arról is, ha összejött volna még egy SB akkor talán, bár amennyiszer, és amilyen teljesítménnyel lemaradt a PB-kről is, talán így sem lett volna esélye.Mindegy, szerintem játszani már nem fog sehol, amit kicsi sajnálok, de ettől még örök kedvencem lesz.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 10 éve
A legszentebb szent. Sok sikert neki, kezdjen bármibe is.
több mint 10 éve
Akkor ahogy arra számítani lehetett elküldtük colstont.Furcsa ezt így hallani, mintha csak most draftoltuk volna, hamar eltelt ez a 10 év.

több mint 10 éve
Ellerbe Lau Anthony Lb-sor, Kikaha meg megy De-nek?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
teljesen érthetetlen ez a hír a számomra is... DA nem fog 34-t a pályára vinni.
több mint 10 éve
Hírek szerint érdeklődünk a rams korábbi lb-je j.lauranitis iránt. Hát nem tudom az ő posztja mlb, és azt remélem hogy payton nem Anthonyt akarja elrakni olb-nek. Vagy megint 3-4 et játszunk és oda akar sean még egy lb-t? gondolom olcsóért nem lehetne nagyon megszerezni, és azt a kevés pénzünket én biztosan nem rá költeném, hanem inkább DL emberekre.

több mint 10 éve
Na akkor idénre hivatalosan 155,270 millió lett a salary cap, ami azt jelenti ha a hírek szerint elküldjük Brownert és Colstont is akkor nagyjából 12 millió cap-spaceünk lesz.

több mint 10 éve
Elvileg eléggé közel vagyunk ahhoz hogy meghosszabbítsuk Sean peyton szerződését.

több mint 10 éve
Így van, a cikk kicsit tulreagalja a 2016 utani szitut.Valóban... Ha tényleg úgy gondolják, hogy még Brees-zel kéne a csapatnak egy nagyot dobnia, akkor könnyen lehet, hogy ezt fogják tenni..
Bar hozzateszem pont a kesobbi nagyobb capspace miatt kinezem LM-bol hogy iden is igazol Byrd-szeru szerzodessel valami sztart.
atapapa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
Így van, a cikk kicsit tulreagalja a 2016 utani szitut.Bar hozzateszem pont a kesobbi nagyobb capspace miatt kinezem LM-bol hogy iden is igazol Byrd-szeru szerzodessel valami sztart.
több mint 10 éve
azért a jövőt nézve annyira nem vészes a helyzet szerintem. Idén tény hogy a Dead moneyval ellehetetlenítettük magunkat a FA-n de jövőre már pl.: 85 millió dollárnyi cap-space ünk lesz. Tudom, hogy pár játékosnak új szerződést kell majd adni ( Brees, Armstead, Unger, Vaccaro) de még ha ezeket ki is vesszük 50 milliót simán elkölthetünk, és ez azért már lényegesen jobb eredmény mint amikor 20 millióval vagyunk a cap felett és úgy kell sakkoznunk.fuzovelkifele.com/2016/02/24/fa-kitekinto-elatkozott-szentek/Nem túl fényes kilátások. És nem csak a következő szezonra... 😕
Le vagyunk írva eléggé...
Rutin
Matthew99

több mint 10 éve
fuzovelkifele.com/2016/02/24/fa-kitekinto-elatkozott-szentek/Nem túl fényes kilátások. És nem csak a következő szezonra... 😕
Le vagyunk írva eléggé...
Rutin

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Hát mondjuk igen, 3,5 milliót lehetne morsteadel spórolni. Amúgy Colstonnal is ugyanennyit spórolunk ha elküldjük. 2,5 millió meg Dead money. így jelenleg kb 12 millió cap-spaceünk van.Mondjuk Morstead amíg játszik, nem hiszem hogy el lesz küldve 😊Gyurma Pappapont a cikkben lett kiemelve mennyit sporolhatunk vele.
es ugye a menedzsment megint elojott, ott meg tudjuk mennyi minden valtozott.
en beasom magam...
diceman

több mint 10 éve
Mondjuk Morstead amíg játszik, nem hiszem hogy el lesz küldve 😊Gyurma Pappapont a cikkben lett kiemelve mennyit sporolhatunk vele.
es ugye a menedzsment megint elojott, ott meg tudjuk mennyi minden valtozott.
en beasom magam...
több mint 10 éve
Gruden sajtótájékoztató, Jr. Galette momentum 😀 felsírtam 😀

több mint 10 éve
fuzovelkifele.com/2016/02/24/fa-kitekinto-elatkozott-szentek/Le vagyunk írva eléggé...
több mint 10 éve
Az espn információi szerint hamarosan elküldjük Marques Colstont.Egy perces néma gyász.. Az idő elmúlása felett..
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/02/new_orleans_saints_to_release_2.html#incart_river_index
kapitnono
több mint 10 éve
Épp akartam írni, hogy nagy a csend, hát pont ezt nem akartam volna hallani (akkor sem, ha tudom hogy ez teljesen reális).Már csak 3 ember marad így a 2009-es csapatból (akik közül Strief sem sokáig szerintem, bár idén ő még talán marad). Mondjuk Morstead amíg játszik, nem hiszem hogy el lesz küldve 😊

több mint 10 éve
Az espn információi szerint hamarosan elküldjük Marques Colstont.Remélem nem haraggal küldjük el, bár azt alig hiszem, hogy ez a szelíd ember képes lenne rá. Itt van a Colstonos levonó (matrica) a számítógépemen. És ott is marad.
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/02/new_orleans_saints_to_release_2.html#incart_river_index
kapitnono
több mint 10 éve
Az espn információi szerint hamarosan elküldjük Marques Colstont.www.nola.com/saints/index.ssf/2016/02/new_orleans_saints_to_release_2.html#incart_river_index

több mint 10 éve
nem hinném h visszaigazoljuk aztán trade-eljük. viszont mivel alapból FA lesz ezért nem kizárt h nem tartjuk meg. sokat sérült szegény, attól függ sztem mennyit akar. évi 4-5 misiért adom, fölötte mehet amerre akar. kell a pénz Coby-ra aki sztem el fog kérni 7-8 misit éventedrafton is szerződtetünk majd egy TE-t.kapitnonovagy inkabb hozzuk Allen-t aproert a Coltstol
diceman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
A következő szezonban a 4. legnehezebb sorsolás jutott nekünk. A legnehezebb dolga elvileg az Atlantának és a 49-ers-nek lesz, a legkönnyebb pedig a green bay-nek a sorsolások erőssége szerint.www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25485818/nfl-strength-of-schedule-49ers-falcons-at-no-1-packers-at-no-32

több mint 10 éve
drafton is szerződtetünk majd egy TE-t.kapitnonovagy inkabb hozzuk Allen-t aproert a Coltstol