New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
WILL=WLB gyenge oldali linebacker, MIKE=MLB középső linebackerez mit jelent?Mondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi
hajdu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
ez mit jelent?Mondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi
több mint 9 éve
lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...Jobb ha nem kivanod h Randle a csapatodban szerepeljen.Statisztikat nezve nem is tunik rossznak,de az a baj h Eli statjat(INT) is o szinezte ki minden even .
ha kívánhatnék valakit a piacon lévő játékosok közül, az Rueben Randle lenne.
Nem tökéletes játékos, de fiatal, az államból való, megnézném Brees keze alatt.
Idén vagyunk félszáz évesek, ez a patch lesz a mezünkön
atapapa
több mint 9 éve
lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...atapapavele mi a baj? tehetség megvan. Cam mellett szerintem durva lenne
egy lyuk ki lenne pipálva, és mondjuk akkor egy OG lenne az elsődleges need a drafton
több mint 9 éve
lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...ha kívánhatnék valakit a piacon lévő játékosok közül, az Rueben Randle lenne.
Nem tökéletes játékos, de fiatal, az államból való, megnézném Brees keze alatt.
Idén vagyunk félszáz évesek, ez a patch lesz a mezünkön
több mint 9 éve
anno Bobby McCray is azt tolta itt GW-nélIlletve nem kizárt h Kikaha kapja meg azt az SLB/elefánt szerepkört, amiben Denverben Von Miller, Oaklandben meg Khalil Mack játszott Allen keze alatt.szerintem is ez lesz a legvalószínűbbMondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi
kapitnono
empty taxi
BTW nem tudom mikor voltam ennyire el nem ragadtatva az FA-s bevásárlásunktól... talán az SB után, amikor egy fillérünk se volt, de akkor senkit se érdekelt
több mint 9 éve
Nagy sokára elengedtük Loftont, erre idehozzuk Laut, hát gratula.Lau nem kettős ügynök 😉
nfl_lover
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Jamarca Sanfordot is újraigazoltuk 1-évre. Kell a S depth

több mint 9 éve
Illetve nem kizárt h Kikaha kapja meg azt az SLB/elefánt szerepkört, amiben Denverben Von Miller, Oaklandben meg Khalil Mack játszott Allen keze alatt.szerintem is ez lesz a legvalószínűbbMondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi
kapitnono

Madden hates me.
több mint 9 éve
szerintem is ez lesz a legvalószínűbbMondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi

több mint 9 éve
Mondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono

Madden hates me.
több mint 9 éve
Mondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?

több mint 9 éve
CraigRobertson a Browns korábbi LB-je ma vizitál nálunk.azért neki jobban örültem volna : /
kapitnono
több mint 9 éve
Végre elmondja a Rams playbookot, és talán nyerünk végre ellenük. Más okot nem látok.

több mint 9 éve
James laurianitist csak leigazoltuk.Csak tudnám, milyen megfontolásból.
kapitnono
több mint 9 éve
CraigRobertson a Browns korábbi LB-je ma vizitál nálunk.

több mint 9 éve
10 éve...aztakurva ezek elég durva számok :o
atapapa
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Remeljuk itt majd jobban jar a keze mint a szaja:
több mint 9 éve
Bye bye Browner 😀Hallelujah!!!
Kájzerszóze
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Ez így nem teljesen igaz. Valóban 2+1+2 éves szerződés, 2017 végéig akármit csinálhat, zsebre vág 14,6 milliót. Utána már kitehető, de a DM 2018-ban még 4,8 millió és ez csökken 1,6-del minden évben. Viszont 2018 után belép egy sérülés esetén garantált tétel 3,4 millió értékben.Cut post Jun 1-re állítva viszont 2018-tól csak 1,6 misi a dead money, akkor csak 2 szezont kell elviselni ha nem vállna be. Ez így már jobban hangzik.overthecap.com/player/coby-fleener/548/5 év 36 millió, 14 millió garantált. Első évében 2,4 milliót foglal el a cap-ból, 2.ban 7,5 mlliót, 3.ban 8-at 4.ben 9-et és az 5.ben 9,1et. 2019 előtt nem éri meg kivágni, mert sok Dead moneyt hagy maga után.
A táblázat alapján kielemezné valaki Fleener szerződését.
Pt79
Remélem tudtam segíteni. Vagy nem konkrétan erre voltál kíváncsi?
kapitnono
Pt79
Én a pályán egy link alaknak gondolom, akinek az a legnagyobb gondja, hogy vigyázzon a baba arcára; én nem adtam volna neki az első két évére full garantált 14,6 milliót. Remélem, Brees kihozza belőle a maximumot.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)