New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Ragyogó 😊pont ezt nyilatkozta valaki az előbb a twitteren is, valamelyik külföldi újságíró.Volt már egyébként ilyen szerződésre példa korábban?Valószínűleg volt (bár nem kvázi egy éves hanem hosszabb távú szerződések utolsó évének megszüntetésével)
clbass
Ha mégsem, és ez Loomis találmánya, akkor majd felkérem hogy csinálja már meg az adóbevallásomat is :Đ
atapapa
kapitnono
Utána jöhet megírni a Magyar Állam költségvetési törvényét is :p
több mint 9 éve
pont ezt nyilatkozta valaki az előbb a twitteren is, valamelyik külföldi újságíró.Volt már egyébként ilyen szerződésre példa korábban?Valószínűleg volt (bár nem kvázi egy éves hanem hosszabb távú szerződések utolsó évének megszüntetésével)
clbass
Ha mégsem, és ez Loomis találmánya, akkor majd felkérem hogy csinálja már meg az adóbevallásomat is :Đ
atapapa

több mint 9 éve
Volt már egyébként ilyen szerződésre példa korábban?Valószínűleg volt (bár nem kvázi egy éves hanem hosszabb távú szerződések utolsó évének megszüntetésével)
clbass
több mint 9 éve
Volt már egyébként ilyen szerződésre példa korábban?Bennfentes infóim voltak :pGyanús volt nekem hogy Loomis miként tudta átverni a sapkán Fairley szerződését, hát itt a válasz: technikailag ez egy három éves szerződés, de ha 2017 februárjában is a rosteren lesz Fairley, akkor automatikusan lőnek a következő két évnek.megelőztél 😉
Vagyis erre a szezonra a 3 milliós szerződés 1,5 millióval terheli a sapit 😊 A maradékot szétkeni az azt követő két évre (amikor már bőven jobb helyzetben lesz a sapka)
atapapa
clbass
Mindjárt jön a hír, hogy Goodell eltiltja LM-et 5 évre 😊
atapapa
több mint 9 éve
Bennfentes infóim voltak :pGyanús volt nekem hogy Loomis miként tudta átverni a sapkán Fairley szerződését, hát itt a válasz: technikailag ez egy három éves szerződés, de ha 2017 februárjában is a rosteren lesz Fairley, akkor automatikusan lőnek a következő két évnek.megelőztél 😉
Vagyis erre a szezonra a 3 milliós szerződés 1,5 millióval terheli a sapit 😊 A maradékot szétkeni az azt követő két évre (amikor már bőven jobb helyzetben lesz a sapka)
atapapa
clbass
Mindjárt jön a hír, hogy Goodell eltiltja LM-et 5 évre 😊
több mint 9 éve
Gyanús volt nekem hogy Loomis miként tudta átverni a sapkán Fairley szerződését, hát itt a válasz: technikailag ez egy három éves szerződés, de ha 2017 februárjában is a rosteren lesz Fairley, akkor automatikusan lőnek a következő két évnek.megelőztél 😉
atapapa
több mint 9 éve
The Saints' official announcement said Fairley signed a one-year deal, but the actual contract is for three years, the Boston Globe reported. However, the final two years of the contract void automatically if Fairley is still on the roster in February. The maneuver allows the Saints to spread Fairley's $2.235 million signing bonus over three years, instead of just one, limiting the deal's impact on the 2016 salary cap. In practice, Fairley signed a one-year, $3 million deal, but it will count only $1.51 million against the 2016 salary cap.Ez a Loomis nem normális 😀 Amikor már mindenki azt hiszi, hogy összedől a kártyavár, képes és kitalál egy ilyet 😀😀😀 Ha jövőre kifut a sokmilliós deadmoney (és nem szedünk össze újabb komolyabb összeget), a végén még úgy lavírozik ki ebből aszarból, hogy még erősítette is roster-t! Emelem kalapom!
több mint 9 éve
Gyanús volt nekem hogy Loomis miként tudta átverni a sapkán Fairley szerződését, hát itt a válasz: technikailag ez egy három éves szerződés, de ha 2017 februárjában is a rosteren lesz Fairley, akkor automatikusan lőnek a következő két évnek. Vagyis erre a szezonra a 3 milliós szerződés 1,5 millióval terheli a sapit 😊 A maradékot szétkeni az azt követő két évre (amikor már bőven jobb helyzetben lesz a sapka)
több mint 9 éve
A Lions nem marasztalta Fairleyt.A Saints nem marasztalta Tyrunn Walkert.
Fairley a Saints-be igazolt míg Walker a Lions játékosa lett.
Mindkettőjüknek nagy esélye van a kezdő DT posztra jelenleg.
(:
több mint 9 éve
szerintem hamarosan az is meg lesz.közben Morstead és Jordan szerződésén igazítottak, így 3.03 milla lett a cap spaceez így rossz, de azért még mindig nem elég a draft classra sem... nagyon várom a Kapitány új szerződését
sLyNz
Gyurma Pappa

több mint 9 éve
Amikor megláttam, hogy jön Fairley, hirtelen anno a Shaun Rogers igazolás jutott eszembe.. Persze nem ugyanaz a helyzet a két esetben. Remélem beválik, mert nagy szükség lenne rá.
több mint 9 éve
közben Morstead és Jordan szerződésén igazítottak, így 3.03 milla lett a cap spaceez így rossz, de azért még mindig nem elég a draft classra sem... nagyon várom a Kapitány új szerződését
sLyNz

több mint 9 éve
közben Morstead és Jordan szerződésén igazítottak, így 3.03 milla lett a cap space
......
több mint 9 éve
Ha tavaly BPA-ztunk Peattel, GG-vel, akkor idén miért ne tennénk?Bár amennyire erős az idei év DL-emberben, nem lenne meglepi, ha ez a BPA a védőfalban manifesztálódna.
Csini oldalt dobtak össze az 50. szülinapra saints50.com/
Szerkesztette: atapapa
több mint 9 éve
a wr klassz elég kaksi idén. vagy első kör és a lehető legjobbat, vagy 3. kör után a zavarosban.Sean azt nyilatkozta kikahát szánja de-nek, aztán meg kitudja mi lesz.
szerintem első körre egy 43 end kell, olyan nem nagyon van rosteren. 12-ig le is eshet nagy név, illetve lesz még alapban ott, aki azonnali erősítés lehet. de-t hátsóbb körökben felesleges draftolni, az tuti süllyesztő.
hátul db és wr, amiből később szerencsével lehet valaki. ja meg ol project.
adam77
A wr kérdésnél meg nekem is felmerült, hogy azt hozzunk az első körben/pl.: treadwell/, de szerintem a DT nagyobb need.

több mint 9 éve
a wr klassz elég kaksi idén. vagy első kör és a lehető legjobbat, vagy 3. kör után a zavarosban.szerintem első körre egy 43 end kell, olyan nem nagyon van rosteren. 12-ig le is eshet nagy név, illetve lesz még alapban ott, aki azonnali erősítés lehet. de-t hátsóbb körökben felesleges draftolni, az tuti süllyesztő.
hátul db és wr, amiből később szerencsével lehet valaki. ja meg ol project.
több mint 9 éve
Jó igazolás remélem beválik majd. Ettől függetlenül első körben én továbbra is DT-t húznék, hiszen ha mégsem válik be akkor eléggé vékony a depth mögötte.Nekem is tetszik, hogy sok needet kilőttünk a draft előtt, az egyetlen igazi need a G de az nagyon.
Persze jól jönne az erősítés pl.: wr, cb, poszton de ezt a draftról szerintem könnyen meg lehet majd oldani.

több mint 9 éve
Nick Fairley egy évre aláírt hozzánk1 év/3 milla. Jellemző, hogy ez a legjobb, amit össze tudott kaparni, bár nyilván ebben az is benne van hogy itt lesz sok lehetősége bizonyítani egy hosszabb távú szerződésre.
sLyNz
Nem vagyok felhőtlenül boldog, ez az egész holtszezon eddig olyan szemöldökráncolgatós nekem, de az tetszik hogy legalább elég sok needet kinyírtunk a draftra.
Most már a DT és az LB se annyira fontos, még ha a korai DT-választás továbbra se lenne meglepő.
WR/OG nagyon kell majd.
több mint 9 éve
A legnagyobb nyereség, hogy Ryan lelépett, minden más ráadás 😊Semmi pánik, még itt van a csoportban 😉
dande
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
A legnagyobb nyereség, hogy Ryan lelépett, minden más ráadás 😊
több mint 9 éve
Nekem ez kezd nagyon tetszeni 😊 Jól erősítünk! Jelenleg valahogy így látom az alapfelállásokat:Lewis-Byrd-Vaccarro-Breaux
Ellerbe-Lau-Anthony
Kikaha-Fairley-Jenkins-Jordan
Cooks-Snead - Armstead-Lelito-Unger-Kelemete-Peat - Fleener - Coleman
Brees
Ingram
A dőlt betűseket tartom jelenleg kérdőjelesnek.
Egy CB kérdés még nyitott. Lewis és PJ egészségéről nem sokat tudunk
Ellerbe nem lenne rossz Will, de képtelen egészséges maradni
Fairley rotációban működik igazán, Jenkinsnél pedig akadhatna jobb is.
Kikahanák meg fogják találni a helyét! Túl tehetséges ahhoz, hogy első körben oda húzzunk, ahol talán a legjobban ficánkolhat.
Rengeteg a fiatal a védelemben, akik közűl többen azt is megmutatták, hogy lehet velük számolni, pláne ha még fejlődni is tudnának. Nagy harc lesz több posztért, később pedig sok rotáció!
Egy biztos. Az eddigi munka arra talán elég, hogy ne menjünk egyértelmű lyukkal a draftra. Így már akár esélyes egy BPA alapú húzás is. Pont ez miatt nehéz tippelni, de egy ilyesmit nem bánnék: 1.DT 2.WR/CB 3.OG 4.CB/WR 5.K 7.DE