New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 9 éve
Eléggé valószínű, hogy Nick Fairley DT hozzánk fog aláírni.Vaccaro és Ingram is írt róla twitteren, és az nfl.com is lehozta. Hivatalos megerősítés még nincs.

több mint 9 éve
Arról megy a pletyi, hogy Fairley a miénk...Van összesen 300ezer szabad helyünk, de Robertson szerződése még nem hivatalos. Ha Fairley is alá akar írni, akkor Brees szerződése nagyon gyorsan meg lesz babrálva.
több mint 9 éve
A legnagyobb problémám az egésszel az, hogy Payton ezt így arcba elmondta. Sőt, arról beszél, hogy mi a legnagyobb need a drafton. Sean "mellébeszélek" Paytontól bárki elhiszi ezt?plusz még anthonyt meg laut is 3-4 ilb-ben lehetne legjobban használni.
Ha Robertsont cserének hoztuk ide, az nagy baj. Főleg úgy, hogy szerintem tavaly jobb szezonja volt, mint Laurának.
Nem rajongok azért az ötletért se, hogy Anthonyt OLB-vé faragják, csak azért, mert Laura tapasztaltabb játékos.
Plusz még ott van LB-nek Ellerbe, aki tavaly a neki szánt szerepkörben nagyon jó volt, amíg egészséges volt (az ő esete is mutatja, hogy nem minden alkalommal kifizetődő LB-t a poszton ide-oda váltogatni).
És akkor még Tullról nem beszéltem, aki szintén prototípus 34 OLB.
Ez a keret továbbra is ordít a 34 után, Edebali, Kikaha, Tull itt a leghasznosabb, ahogy Jordan is.
atapapa

több mint 9 éve
A legnagyobb problémám az egésszel az, hogy Payton ezt így arcba elmondta. Sőt, arról beszél, hogy mi a legnagyobb need a drafton. Sean "mellébeszélek" Paytontól bárki elhiszi ezt?Ha Robertsont cserének hoztuk ide, az nagy baj. Főleg úgy, hogy szerintem tavaly jobb szezonja volt, mint Laurának.
Nem rajongok azért az ötletért se, hogy Anthonyt OLB-vé faragják, csak azért, mert Laura tapasztaltabb játékos.
Plusz még ott van LB-nek Ellerbe, aki tavaly a neki szánt szerepkörben nagyon jó volt, amíg egészséges volt (az ő esete is mutatja, hogy nem minden alkalommal kifizetődő LB-t a poszton ide-oda váltogatni).
És akkor még Tullról nem beszéltem, aki szintén prototípus 34 OLB.
Ez a keret továbbra is ordít a 34 után, Edebali, Kikaha, Tull itt a leghasznosabb, ahogy Jordan is.
több mint 9 éve
szerintem is 43 a base. lesz majd mindenféle "egzotikus" csomag. anthony mind a 3 lb poszton játszik majd, a veteránok gardírozásával. robertson anthony back upja kb. kikaha slb, de, edebali mögötte ugyanez. ellerbe és tull meg ahova odafér. mauti és stupar meg st. a forma és sérülések pedig keverik a kártyát.nekem szimpatikus, hogy úgy tűnik, mintha valami koncepció mentén mennénk itt előre. meglátjuk.
a de, dt draft körvonalazódik elől, mondjuk ha valami top prospectbe szerelmesek leszünk és kihullik 12-re, ne lepődjünk meg egy wr, cb első körön 😊
több mint 9 éve
Robertson igazolásával van legalább 3 kezdőnek szánt MLB-nk, miközben 4-3-ban ugye összesen van alapfelállásban 3 LB a pályán.Szerintem itt a 43 kőbe van vésve! Payton mai nyilatkozatai alapján Lau-Mike (és ő hívja a játékokat), Anthony-Sam, ?-Will, Kikaha pedig gyanúsan DE, Jack. Stupar és Robeertson szvsz egyszerre depth, sub, és ST.
Szóval nem tudom mire készülünk, szvsz lesz itt LB-cut a veteránok közül, de az a 43 se annyira biztos.
atapapa
több mint 9 éve
Robertson igazolásával van legalább 3 kezdőnek szánt MLB-nk, miközben 4-3-ban ugye összesen van alapfelállásban 3 LB a pályán. Szóval nem tudom mire készülünk, szvsz lesz itt LB-cut a veteránok közül, de az a 43 se annyira biztos.
több mint 9 éve
Payton: I wouldn't count on restricted FA Josh Hill being a Bear. We can control that. Will talk with Loomis in depth about it todayszóval úgy néz ki marad. Brees-zel pedig 4 éves szerződésről tárgyalnak.
több mint 9 éve
Èrtem köszi, kíváncsi leszek, hogy vègülis hol köt ki. Nálunk èrzèsem szerint no1 Miller lesz.
több mint 9 éve
Nem nagyon követem a Saints meccseit.. Mit kell tudni erről a Hillről?? Gyengesèg?? Erősèg?jó blokkoló, közepes elkapó. azt hittem JG távozása után elő tud lépni, de nem igazán jött össze neki, pedig a mi rendszerünkben a tight endeknek elég nagy szerep jut. nem hiszem, hogy 1 az 1-ben pótolná Bennett-et, ha még nálunk is harmadik volt a sorban.
ricsiii83
több mint 9 éve
Állítólag Payton 5 évvel hosszabbít.Ez alapján gyanús, hogy Brees is vmi hasonló időtartamú szerződést fog kapni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nem nagyon követem a Saints meccseit.. Mit kell tudni erről a Hillről?? Gyengesèg?? Erősèg?
több mint 9 éve
Jól betankoltunk LB-bol.Hill-re nyomott egy offert a Bears, Pace kedveli a (volt)szenteket.
több mint 9 éve
na ha minden igaz, Craig Robertson (is) megvan.
több mint 9 éve
nfl_lover
912
alacsony dead money, az mi? 😉Én éreztem az iróniát, arra utal a szerző, hogy az alacsony DM a Loomis érában nem igazán jellemző nálunk. 😀
adam77
több mint 9 éve
oda-vissza az, ha nem tudja a megfelelő mennyiségű tömeget (izmot) felszedni NFL-szintű... hm... segítséggel :palacsony dead money, az mi? 😉Kivágás esetén ne kerüljön sokba.
adam77
Vicces amúgy de Fairley inkább soványabb volt mint ami kellett volna, illetve amit a Lions szeretett volna. Ezért nem érzem én ezt motivációs problémának.
Bazzani
több mint 9 éve
alacsony dead money, az mi? 😉Kivágás esetén ne kerüljön sokba.
adam77
Vicces amúgy de Fairley inkább soványabb volt mint ami kellett volna, illetve amit a Lions szeretett volna. Ezért nem érzem én ezt motivációs problémának.
több mint 9 éve
alacsony dead money, az mi? 😉
több mint 9 éve
A súlyprobléma tipikus motivációbeli kérdés. Se az egészsége, se a karaktere nem tesz hozzá az értékéhez.
Olcsóért, sok ösztönző bónusszal és kirúgás esetén alacsony deadmoneyval elkaristolhatna nálunk, főleg mert hiányposzton játszik, de bankot nem robbantanék érte.
több mint 9 éve
Ő leginkább a súlyproblémái miatt nem maradt nálunk, meg a szerződés hosszában nem jutottak dűlőre.Ha igaz lenne, még mindig Detroitban játszanaMondjuk ez szerintem pont nem igaz vele kapcsolatban.Az, csak altalaban alulmotivalt.lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...atapapavele mi a baj? tehetség megvan.
lol
atapapa
Bazzani
atapapa
Nem rossz játékos Fairley, nem az a sztár amit vártak tőle de remek kiegészítő ember.
több mint 9 éve
Ha igaz lenne, még mindig Detroitban játszanaMondjuk ez szerintem pont nem igaz vele kapcsolatban.Az, csak altalaban alulmotivalt.lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...atapapavele mi a baj? tehetség megvan.
lol
atapapa
Bazzani
több mint 9 éve
Mondjuk ez szerintem pont nem igaz vele kapcsolatban.Az, csak altalaban alulmotivalt.lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...atapapavele mi a baj? tehetség megvan.
lol
atapapa
Tavaly ráadásul elég jó szezont tolt a kosoknál.
Csodálom, hogy még nem kapott szerződést.
több mint 9 éve
docs.google.com/spreadsheets/d/1JceRx8oTBgGB_k22v7Tv7xLj0w0DL_NBUEdaO_ctWLE/edit?usp=sharingSziasztok, ti jöttök a 12. pickkel a szurkolói MOCK drafton !
több mint 9 éve
Fairley sztem jó lenne, Dt poszton amúgy sem állunk jól.szerintem a kezdő Dt k is hiányoznak a csapatból mivel sem jenkins sem davison nem kezdő szint az eddig látottak alapján.

több mint 9 éve
Így van, de Brees>Eli 😊lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...Jobb ha nem kivanod h Randle a csapatodban szerepeljen.Statisztikat nezve nem is tunik rossznak,de az a baj h Eli statjat(INT) is o szinezte ki minden even .
ha kívánhatnék valakit a piacon lévő játékosok közül, az Rueben Randle lenne.
Nem tökéletes játékos, de fiatal, az államból való, megnézném Brees keze alatt.
Idén vagyunk félszáz évesek, ez a patch lesz a mezünkön
atapapa
Gerixx
Komolyra forditva meg mindig nagyon fiatal, szerintem tud o meg jobb is lenni.