New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
 www.youtube.com/watch?v=doNmxC1fYyg&feature=em-subs_digest
hajdu
jól összerakott videó, ahogy a többi Saints-es is tőle.
Méltó búcsúztató Smithtől. RIP. Will Smith.

több mint 9 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
 www.youtube.com/watch?v=doNmxC1fYyg&feature=em-subs_digest
több mint 9 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
100% volt a tavalyi idény is, idén sem várok ennél kevesebbet. #neverpunt

több mint 9 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
5-11, 7-9 között lavírozoknfl_lover
en inkabb keszulok egy 4-12re aztan orulok ha jobb lesz
diceman
akkor már legyél inkább maximalista (0-16) és akkor minden nap boldogság.
hajdu
jojo de azt hittem az 2-14 mert azert a falcons.... 😉

több mint 9 éve
diceman
akkor már legyél inkább maximalista (0-16) és akkor minden nap boldogság.
több mint 9 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com

több mint 9 éve
adam77 New Orleans Saints 640
bocsi, felelőtlen voltam, újraszámoltam: 10-6 😀
több mint 9 éve
kijo New Orleans Saints 542
Én is pont ezt néztem. Szerintem 6-10 és 9-7 között bármi reális lehet. Amennyiben ennél több vagy kevesebb akkor van meglepetés illetve csalódás.
több mint 9 éve
nfl_lover 912
a negyedik legkeményebb sorozat lesz a miénk:
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25485818/nfl-strength-of-schedule-49ers-falcons-at-no-1-packers-at-no-32
talán egy 9-7 kijöhet belőle. egyébként meg mindegy, csak az atlantát oda-vissza, ugye 😀
adam77
Hát én nem vagyok ennyire optipista. 5-11, 7-9 között lavírozok, sajna inkább előbbi, PO tuti felejtős megint. Bízok azért egy csodában, mert az kéne, ki tudja, RR is tudott az egyik évben top védelmet összerakni a semmiből...

Szerkesztette: nfl_lover
több mint 9 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Nem lesz egyszerű menet:
 www.neworleanssaints.com/news-and-events/article-1/New-Orleans-Saints-2016-schedule-to-be-announced-on-Thursday/84b39df3-2222-468a-abbf-a763a8e37b56
Fattyu
azért olyan pokolian nehéznek sem mondanám...
yooker
Ha ebből indulunk ki, akkor mondhatod annak is
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000652553/article/2016-strength-of-schedule-for-each-team
atapapa
10 meccs lesz olyan csapatokkal akiknek nem sikerült pozitív mérleget hoznia tavaly...
nekem ezért nem tűnt olyan veszedelmesnek elsőre, de nagyon nem számolgattam tovább a többiekét az igaz! 😊
yooker
Lehet úgy is nézni, de így is: 6 csoport mecs kegyetlen, a kosok mumusnak számítanak, az Oakland nagyon jön fel, szerintem a Giants is jóval keményebb lesz mint tavaly, ott van aDenver, Kansas duó... Mondom hogy nem egyszerű... 😉
Fattyu
mármint az a giants akitől 1 millió pontot kaptunk a legendás meccsen?
hajdu
Ha a tavalyi meccsről beszélűnk, akkor mi meg dobtunk nékik 1millió 3 pontot 😁,... Igen ők jobban tolták a FA piacon, mondjuk volt rávalójuk.
Mi meg mondogathattuk, hogy: Én elmentem a vásárba fél pénzzel 😂😥

több mint 9 éve
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25485818/nfl-strength-of-schedule-49ers-falcons-at-no-1-packers-at-no-32
talán egy 9-7 kijöhet belőle. egyébként meg mindegy, csak az atlantát oda-vissza, ugye 😀
adam77
meg nekem tavalytól a carolinát is. 😊
több mint 9 éve
Nem lesz egyszerű menet:
 www.neworleanssaints.com/news-and-events/article-1/New-Orleans-Saints-2016-schedule-to-be-announced-on-Thursday/84b39df3-2222-468a-abbf-a763a8e37b56
Fattyu
yooker
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000652553/article/2016-strength-of-schedule-for-each-team
atapapa
10 meccs lesz olyan csapatokkal akiknek nem sikerült pozitív mérleget hoznia tavaly...
nekem ezért nem tűnt olyan veszedelmesnek elsőre, de nagyon nem számolgattam tovább a többiekét az igaz! 😊
yooker
Lehet úgy is nézni, de így is: 6 csoport mecs kegyetlen, a kosok mumusnak számítanak, az Oakland nagyon jön fel, szerintem a Giants is jóval keményebb lesz mint tavaly, ott van aDenver, Kansas duó... Mondom hogy nem egyszerű... 😉
Fattyu
mármint az a giants akitől 1 millió pontot kaptunk a legendás meccsen?
több mint 9 éve
adam77 New Orleans Saints 640
több mint 9 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
 www.nola.com/saints/index.ssf/2016/04/new_orleans_saints_2016_schedu.html#incart_river_index
A raiders ellen kezdünk szeptemberben.
A falcons ellen lesz egy Monday Night meccsünk,meg a panthers ellen egy TNF, és kb ennyi a prime time meccsünk idénre.
kapitnono
Valljuk be, már nem igazán vagyunk érdekesek a liga számára... Egy MNF, egy TNF, és slussz...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
A korai pihi gáz, de november közepétől csak egy meccsünk lesz a szabad ég alatt, az is Floridában.

Az ESPN nem hagyta ki a ziccert, az a 3. heti MNF pont a Katrina utáni visszatérés 10 évfordulóján lesz 😊
Közös meccsnézést szagolok :p
atapapa
Én pedig egy rohadtnagy punt return TD-t!!! 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
A korai pihi gáz, de november közepétől csak egy meccsünk lesz a szabad ég alatt, az is Floridában.

Az ESPN nem hagyta ki a ziccert, az a 3. heti MNF pont a Katrina utáni visszatérés 10 évfordulóján lesz 😊
Közös meccsnézést szagolok :p

több mint 9 éve
 www.nola.com/saints/index.ssf/2016/04/new_orleans_saints_2016_schedu.html#incart_river_index
A raiders ellen kezdünk szeptemberben.
A falcons ellen lesz egy Monday Night meccsünk,meg a panthers ellen egy TNF, és kb ennyi a prime time meccsünk idénre.

több mint 9 éve
Nem lesz egyszerű menet:
Fattyu
yooker
atapapa
yooker

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Nem lesz egyszerű menet:
Fattyu
yooker
atapapa
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/nfldraftscout/status/720688532725960704

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Nem lesz egyszerű menet:
Fattyu
yooker
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/spyr677cj09sdyc4ac4r
2016 strength of schedule for each team
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 482 — Expect the Best !
Nem lesz egyszerű menet:
Fattyu
több mint 9 éve
Nem lesz egyszerű menet:

több mint 9 éve
Az előzmény... Felfoghatatlan.
 www.nola.com/crime/index.ssf/2016/04/will_smith_shooting_surveillan.html#incart_river_index
krixtofer
hát tényleg az, hogy egy ilyen utóléréses koccból milyen szörnyűség történt.

több mint 9 éve
krixtofer New Orleans Saints 606 — SaintGooner
Az előzmény... Felfoghatatlan.
 www.nola.com/crime/index.ssf/2016/04/will_smith_shooting_surveillan.html#incart_river_index