New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Ő leginkább a súlyproblémái miatt nem maradt nálunk, meg a szerződés hosszában nem jutottak dűlőre.Ha igaz lenne, még mindig Detroitban játszanaMondjuk ez szerintem pont nem igaz vele kapcsolatban.Az, csak altalaban alulmotivalt.lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...atapapavele mi a baj? tehetség megvan.
lol
atapapa
Bazzani
atapapa
Nem rossz játékos Fairley, nem az a sztár amit vártak tőle de remek kiegészítő ember.
több mint 10 éve
Ha igaz lenne, még mindig Detroitban játszanaMondjuk ez szerintem pont nem igaz vele kapcsolatban.Az, csak altalaban alulmotivalt.lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...atapapavele mi a baj? tehetség megvan.
lol
atapapa
Bazzani
több mint 10 éve
Mondjuk ez szerintem pont nem igaz vele kapcsolatban.Az, csak altalaban alulmotivalt.lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...atapapavele mi a baj? tehetség megvan.
lol
atapapa
Tavaly ráadásul elég jó szezont tolt a kosoknál.
Csodálom, hogy még nem kapott szerződést.
több mint 10 éve
docs.google.com/spreadsheets/d/1JceRx8oTBgGB_k22v7Tv7xLj0w0DL_NBUEdaO_ctWLE/edit?usp=sharingSziasztok, ti jöttök a 12. pickkel a szurkolói MOCK drafton !
több mint 10 éve
Fairley sztem jó lenne, Dt poszton amúgy sem állunk jól.szerintem a kezdő Dt k is hiányoznak a csapatból mivel sem jenkins sem davison nem kezdő szint az eddig látottak alapján.

több mint 10 éve
Így van, de Brees>Eli 😊lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...Jobb ha nem kivanod h Randle a csapatodban szerepeljen.Statisztikat nezve nem is tunik rossznak,de az a baj h Eli statjat(INT) is o szinezte ki minden even .
ha kívánhatnék valakit a piacon lévő játékosok közül, az Rueben Randle lenne.
Nem tökéletes játékos, de fiatal, az államból való, megnézném Brees keze alatt.
Idén vagyunk félszáz évesek, ez a patch lesz a mezünkön
atapapa
Gerixx
Komolyra forditva meg mindig nagyon fiatal, szerintem tud o meg jobb is lenni.
több mint 10 éve
WILL=WLB gyenge oldali linebacker, MIKE=MLB középső linebackerez mit jelent?Mondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi
hajdu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ez mit jelent?Mondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi
több mint 10 éve
lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...Jobb ha nem kivanod h Randle a csapatodban szerepeljen.Statisztikat nezve nem is tunik rossznak,de az a baj h Eli statjat(INT) is o szinezte ki minden even .
ha kívánhatnék valakit a piacon lévő játékosok közül, az Rueben Randle lenne.
atapapa
több mint 10 éve
lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...atapapavele mi a baj? tehetség megvan. Cam mellett szerintem durva lenne
egy lyuk ki lenne pipálva, és mondjuk akkor egy OG lenne az elsődleges need a drafton
több mint 10 éve
lehet ezt fokozni, Fairley is a radaron...ha kívánhatnék valakit a piacon lévő játékosok közül, az Rueben Randle lenne.
több mint 10 éve
anno Bobby McCray is azt tolta itt GW-nélIlletve nem kizárt h Kikaha kapja meg azt az SLB/elefánt szerepkört, amiben Denverben Von Miller, Oaklandben meg Khalil Mack játszott Allen keze alatt.szerintem is ez lesz a legvalószínűbbMondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi
kapitnono
empty taxi
BTW nem tudom mikor voltam ennyire el nem ragadtatva az FA-s bevásárlásunktól... talán az SB után, amikor egy fillérünk se volt, de akkor senkit se érdekelt
több mint 10 éve
Nagy sokára elengedtük Loftont, erre idehozzuk Laut, hát gratula.Lau nem kettős ügynök 😉
nfl_lover
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Jamarca Sanfordot is újraigazoltuk 1-évre. Kell a S depth

több mint 10 éve
Illetve nem kizárt h Kikaha kapja meg azt az SLB/elefánt szerepkört, amiben Denverben Von Miller, Oaklandben meg Khalil Mack játszott Allen keze alatt.szerintem is ez lesz a legvalószínűbbMondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi
kapitnono

Madden hates me.
több mint 10 éve
szerintem is ez lesz a legvalószínűbbMondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono
empty taxi

több mint 10 éve
Mondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?Szvsz Kikaha megy DE-nek, Anthony WILL, Lau MIKE.
kapitnono

Madden hates me.
több mint 10 éve
Mondjuk az érdekel majd, hogy jött James aki mindig is MLB-t játszott milyen felállásban fogunk majd védekezni. Marad a 4-3 és anthony megy SLB-be? Vagy megint játszunk 3-4 et és akkor adott a két ILB. Vagy lesz megint egy 4-2-5 vagy 5-2-4?

több mint 10 éve
CraigRobertson a Browns korábbi LB-je ma vizitál nálunk.azért neki jobban örültem volna : /
kapitnono
több mint 10 éve
Végre elmondja a Rams playbookot, és talán nyerünk végre ellenük. Más okot nem látok.

több mint 10 éve
James laurianitist csak leigazoltuk.Csak tudnám, milyen megfontolásból.
kapitnono