New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem tuti, hogy most még csak informálisan tájékoztattuk a döntésről, és a hivatalos lépés majd márciusban lesz.Én csak azt nem értem, hogy miért most? Miért nem lehetett szezon közben? Vagy legalább ne lett volna kezdő. Vagy legalább a kapitányságot vették volna el tőle.Nem jártunk volna jobban, ha később cutoljuk?engem nem izgat a dead money/ 5milla maradt utána/ de az a bűngyenge játék, sok büntetés... jobb hogy elment.
nfl_lover
kapitnono
Nem értem ezt az egészet. Örülök neki, de most már nem igazán van jelentősége, hogy büntetik-e vagy sem, szeptemberig...
nfl_lover
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Én csak azt nem értem, hogy miért most? Miért nem lehetett szezon közben? Vagy legalább ne lett volna kezdő. Vagy legalább a kapitányságot vették volna el tőle.Nem jártunk volna jobban, ha később cutoljuk?engem nem izgat a dead money/ 5milla maradt utána/ de az a bűngyenge játék, sok büntetés... jobb hogy elment.
nfl_lover
kapitnono
Nem értem ezt az egészet. Örülök neki, de most már nem igazán van jelentősége, hogy büntetik-e vagy sem, szeptemberig...
Szerkesztette: nfl_lover
több mint 10 éve
Nem jártunk volna jobban, ha később cutoljuk?engem nem izgat a dead money/ 5milla maradt utána/ de az a bűngyenge játék, sok büntetés... jobb hogy elment.
nfl_lover

több mint 10 éve
Talan 750ezerrel beljebb vagyunk de a lenyeg hogy nincs itt a buntijeivel egyetemben
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Nem jártunk volna jobban, ha később cutoljuk?
több mint 10 éve
Az igen, kellett ez, de nem bíztam abban hogy meglépik.
több mint 10 éve
Elvileg kirúgtuk Brownert / végre/www.nola.com/saints/index.ssf/2016/02/brandon_browner_new_orleans_sa_3.html#incart_river_index

több mint 10 éve
ment pmszámoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊Te Gyurma, 'sztán hol nézed meg a meccset? Milyen adathordozón tárolod?
úgyhogy esti program meg is van, a bounty óta nem néztem meg egyben az egész SB-t, hát itt az ideje 😊
Gyurma Pappa
Nekem sajnos nincs meg, és szeretném beszerezni.
Rutin

több mint 10 éve
az ebay tele van, annak idején én is onnan rendeltem meg a dvd-t
több mint 10 éve
számoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊Te Gyurma, 'sztán hol nézed meg a meccset? Milyen adathordozón tárolod?
úgyhogy esti program meg is van, a bounty óta nem néztem meg egyben az egész SB-t, hát itt az ideje 😊
Gyurma Pappa
Nekem sajnos nincs meg, és szeretném beszerezni.
több mint 10 éve
Leigazoltuk a CFL-ből a LB Erik HarristÉs egy kis videó is hozzá
www.youtube.com/watch?v=ZbkWTSoDGwU
Szerkesztette: kapitnono

több mint 10 éve
Egy kis nosztalgia... Ivory, Sproles, Cam, Jenkins
több mint 10 éve
számoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊Ne tedd, tele van erőszakkal 😀 Bár happy end a vége. De ez már spoilernek minősül 😀
Gyurma Pappa

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
számoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊úgyhogy esti program meg is van, a bounty óta nem néztem meg egyben az egész SB-t, hát itt az ideje 😊

több mint 10 éve
Cam Jordan megy a pro bowl-ra! És elvileg Breest is beválogatták volna,aki a sérülése miatt nem vállalta a játékot.En csak Big Bent, Bradyt, Rodgerst es szegyelljemagatPalmert latom injury-n. Sajnos ez az az ev ahol ebben is utolsok vagyok NFC Southban, 1 jatekos a pro bowlon 😕
kapitnono
több mint 10 éve
Én szeretem a Pantherst (Jake hype), meg védelem buziként nehéz Luke játékát nem csodálni. Cam nekem olyan, mintha gy 9 éves engedtek volna játszani a nagyok játékával, ő egy nagyon más generáció, mint Manning, Brady vagy Brees. Nekem sem tetszik, én jobban szeretem a kevésbé "laza" irányítókat, de az új generáció jó eséllyel fogja követni Newton stílusát, a média vevő rá. Idén meg nagy éve is van, de... igazából fingom sincs mi lesz, és úgy különösebben nem is érdekel 😊Nem tudok a Broncosnak szurkolni, ha meglátom Elway botoxolt fejét, rosszul vagyok. Inkább szurkolok, hogy Davis nyerjen egy gyűrűt és vonuljon vissza, az jó lenne nekünk is 😀

több mint 10 éve
Egyelőre az erőviszonyok alapján, azért is szurkolok a Broncos-nak, hogy legalább izgalmas legyen a meccs. Túl jó ma a Panthers...nemtom, én most csak a jó, izgalmas meccsért szorítok, aztán győzzön a jobbik.Nyilván nem szeretném ha egy rivális lenne a bajnok.Ha szimpátiában zongorázni lehetne PM és a "nagypofájú" között a különbséget....!
De a legfőbb érv a Panthers ellen maga Cam Newton.
Így is mérföldekkel nyeri az univerzum legönelégültebb arcának a versenyét, egy gyűrű az ujján resetelné az ősrobbanást.
atapapa
meg is ijedtem reggel, amikor megnyitottan az NFL.com-ot....
zemanla
kapitnono
Viszont egyetlen pozitívuma azért lenne a Panthers győzelmének...
Ha ők nyernek, akkor az NFC South-ból már csak a Falcons fog bajnoki cím nélkül állni! 😅😅😅
több mint 10 éve
Csak semmi politika...........nemtom, én most csak a jó, izgalmas meccsért szorítok, aztán győzzön a jobbik.Nyilván nem szeretném ha egy rivális lenne a bajnok.Ha szimpátiában zongorázni lehetne PM és a "nagypofájú" között a különbséget....!
Így is mérföldekkel nyeri az univerzum legönelégültebb arcának a versenyét, egy gyűrű az ujján resetelné az ősrobbanást.
atapapa
zemanla
kapitnono
Hajrá Broncos!

több mint 10 éve
El sem tudok képzelni olyan helyzetet, amiben a Carolinának szurkolnék. Na, jó, elvileg egy Atl-Car meccsen beleférne. Életemben nem drukkoltam még a Denvernek, de most ez a pillanat is eljött.
több mint 10 éve
nemtom, én most csak a jó, izgalmas meccsért szorítok, aztán győzzön a jobbik.Nyilván nem szeretném ha egy rivális lenne a bajnok.Ha szimpátiában zongorázni lehetne PM és a "nagypofájú" között a különbséget....!
atapapa
zemanla