New Orleans Saints

46 feliratkozó

több mint 10 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Nem jártunk volna jobban, ha később cutoljuk?
nfl_lover
engem nem izgat a dead money/ 5milla maradt utána/ de az a bűngyenge játék, sok büntetés... jobb hogy elment.
kapitnono
Én csak azt nem értem, hogy miért most? Miért nem lehetett szezon közben? Vagy legalább ne lett volna kezdő. Vagy legalább a kapitányságot vették volna el tőle.

Nem értem ezt az egészet. Örülök neki, de most már nem igazán van jelentősége, hogy büntetik-e vagy sem, szeptemberig...
nfl_lover
Szerintem tuti, hogy most még csak informálisan tájékoztattuk a döntésről, és a hivatalos lépés majd márciusban lesz.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/dsgwv8hegmgt9nod3ghy
Brandon Browner says goodbye to New Orleans
Saints cornerback Brandon Browner took to social media Friday morning to say goodbye to New Orleans. The fifth-year veteran signed as a free agent with the team last year.

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
nfl_lover 912
nfl_lover
engem nem izgat a dead money/ 5milla maradt utána/ de az a bűngyenge játék, sok büntetés... jobb hogy elment.
kapitnono
Én csak azt nem értem, hogy miért most? Miért nem lehetett szezon közben? Vagy legalább ne lett volna kezdő. Vagy legalább a kapitányságot vették volna el tőle.

Nem értem ezt az egészet. Örülök neki, de most már nem igazán van jelentősége, hogy büntetik-e vagy sem, szeptemberig...

Szerkesztette: nfl_lover
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
nfl_lover

több mint 10 éve
diceman New Orleans Saints 495 — csiramokus@gmail.com
Talan 750ezerrel beljebb vagyunk de a lenyeg hogy nincs itt a buntijeivel egyetemben

több mint 10 éve
nfl_lover 912
több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 383 — #neverpunt
Az igen, kellett ez, de nem bíztam abban hogy meglépik.

több mint 10 éve
Elvileg kirúgtuk Brownert / végre/
 www.nola.com/saints/index.ssf/2016/02/brandon_browner_new_orleans_sa_3.html#incart_river_index

több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
számoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊

úgyhogy esti program meg is van, a bounty óta nem néztem meg egyben az egész SB-t, hát itt az ideje 😊
Gyurma Pappa
Te Gyurma, 'sztán hol nézed meg a meccset? Milyen adathordozón tárolod?

Nekem sajnos nincs meg, és szeretném beszerezni.
Rutin
ment pm

több mint 10 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
az ebay tele van, annak idején én is onnan rendeltem meg a dvd-t
több mint 10 éve
számoltam vissza a napokat, de ma végre odaért a mi SB-nkhez az index-es 50.-et felvezető rovata 😊

úgyhogy esti program meg is van, a bounty óta nem néztem meg egyben az egész SB-t, hát itt az ideje 😊
Gyurma Pappa
Te Gyurma, 'sztán hol nézed meg a meccset? Milyen adathordozón tárolod?

Nekem sajnos nincs meg, és szeretném beszerezni.

több mint 10 éve
Leigazoltuk a CFL-ből a LB Erik Harrist
És egy kis videó is hozzá

www.youtube.com/watch?v=ZbkWTSoDGwU

Szerkesztette: kapitnono

több mint 10 éve
Vissza a jovobe:  m.neworleanssaints.com/news-and-events/article-1/New-Orleans-Saints-announce-coaching-staff-changes-and-additions/d25e2a99-e884-4460-82f8-04f3885b2b37

több mint 10 éve
nevettem

több mint 10 éve
adam77 New Orleans Saints 640
oi, oi 😀
 www.youtube.com/watch?v=W-kGosnzvjU

Szerkesztette: adam77
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Nézz Eaglest felét láthatod kapásból

több mint 10 éve
Egy kis nosztalgia...
Ivory, Sproles, Cam, Jenkins

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/619842829_18444010747110771_8414069280214282318_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=111&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=oIMirGiCGGcQ7kNvwGUGrjQ&_nc_oc=AdnyLWV7jL3wfyZr16LrqnUuFeHmheqOeRobssj3HItHgsFrQos66buxVf7FSgAyd7o&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=EWZWo-pi3s358D4u6b2UlA&_nc_ss=8&oh=00_AfynGnCtf82hM7XzT9-XRyzrxTcuA320zITneG8rKhpQ-g&oe=69AA7A1C
Cam Jordan on Instagram: "My Dawgz 💯 @malcolmjenkins27 @dsproles43 @ivory_333 #theyshowedmetheropes #PB2K16"
2,890 likes, 86 comments - camjordan94 on January 31, 2016: "My Dawgz 💯 @malcolmjenkins27 @dsproles43 @ivory_333 #theyshowedmetheropes #PB2K16".

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 259 — Invisible man

Gyurma Pappa
Ne tedd, tele van erőszakkal 😀 Bár happy end a vége. De ez már spoilernek minősül 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Cam Jordan megy a pro bowl-ra! És elvileg Breest is beválogatták volna,aki a sérülése miatt nem vállalta a játékot.
kapitnono
En csak Big Bent, Bradyt, Rodgerst es szegyelljemagatPalmert latom injury-n. Sajnos ez az az ev ahol ebben is utolsok vagyok NFC Southban, 1 jatekos a pro bowlon 😕

több mint 10 éve
Cam Jordan megy a pro bowl-ra! És elvileg Breest is beválogatták volna,aki a sérülése miatt nem vállalta a játékot.

Szerkesztette: kapitnono

több mint 10 éve
Én szeretem a Pantherst (Jake hype), meg védelem buziként nehéz Luke játékát nem csodálni. Cam nekem olyan, mintha gy 9 éves engedtek volna játszani a nagyok játékával, ő egy nagyon más generáció, mint Manning, Brady vagy Brees. Nekem sem tetszik, én jobban szeretem a kevésbé "laza" irányítókat, de az új generáció jó eséllyel fogja követni Newton stílusát, a média vevő rá. Idén meg nagy éve is van, de... igazából fingom sincs mi lesz, és úgy különösebben nem is érdekel 😊

Nem tudok a Broncosnak szurkolni, ha meglátom Elway botoxolt fejét, rosszul vagyok. Inkább szurkolok, hogy Davis nyerjen egy gyűrűt és vonuljon vissza, az jó lenne nekünk is 😀

több mint 10 éve
Nyilván nem szeretném ha egy rivális lenne a bajnok.
De a legfőbb érv a Panthers ellen maga Cam Newton.
Így is mérföldekkel nyeri az univerzum legönelégültebb arcának a versenyét, egy gyűrű az ujján resetelné az ősrobbanást.
atapapa
Ha szimpátiában zongorázni lehetne PM és a "nagypofájú" között a különbséget....!
meg is ijedtem reggel, amikor megnyitottan az NFL.com-ot....
zemanla
nemtom, én most csak a jó, izgalmas meccsért szorítok, aztán győzzön a jobbik.
kapitnono
Egyelőre az erőviszonyok alapján, azért is szurkolok a Broncos-nak, hogy legalább izgalmas legyen a meccs. Túl jó ma a Panthers...

Viszont egyetlen pozitívuma azért lenne a Panthers győzelmének...
Ha ők nyernek, akkor az NFC South-ból már csak a Falcons fog bajnoki cím nélkül állni! 😅😅😅

több mint 10 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Így is mérföldekkel nyeri az univerzum legönelégültebb arcának a versenyét, egy gyűrű az ujján resetelné az ősrobbanást.
atapapa
Ha szimpátiában zongorázni lehetne PM és a "nagypofájú" között a különbséget....!
zemanla
kapitnono
Csak semmi politika...........
Hajrá Broncos!

több mint 10 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
El sem tudok képzelni olyan helyzetet, amiben a Carolinának szurkolnék. Na, jó, elvileg egy Atl-Car meccsen beleférne. Életemben nem drukkoltam még a Denvernek, de most ez a pillanat is eljött.
több mint 10 éve
atapapa
zemanla