New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
...egy NO-AF meccsen pl. Én nem biztos, hogy elmennék egy ilyen összejövetelre. 😂
több mint 12 éve
Mekkora parti lenne egy közös meccsnézés a Falcons-szurkolókkal 😀 Ez egy érdekes kérdés:Jellemző, hogy az egy futásra jutó +10 yardos play legjobb helyein irányítók zártak (Vick:1, Newton: 3, Tebow: 5.) És hogy az e tekintetben legjobb 20 játékos közé 6 csapat is 2 embert ad: a 3 futó QB running backjén kívül kívül a Bills, a Vikings (érdekes, hogy Gerhart 6,8 futáskísérletenként csinált egy 10+os futást, Peterson 7,7 kísérletenként) és mi.
1. A futások első 2-4 yardja a inkább a falon múlik.
2. A 4-10 yard fele-fele.
3. 10+ meg már a futó érdeme elsősorban, bár egy-egy szép WR/TE/húzott G blokk tud segíteni.
Ha van egy jó falad, akkor az tud segíteni egy átlag futónak + yardot hozni, ha szar falad van, jó futóval, aki néha-néha el szalad, lehet "jobb" átlagot hozni. Persze alap felállás, hogy jó fal mögött jobb lesz a futás, meg egy jó fal mögött minden jobb.Gyurma Pappa
Ez szvsz azt mutatja, hogy +10 felett nagyon fontos a rendszer és többiek szerepe.Ott a WR-blokk nagyon sokat ér, de az is fontos, hogy a második szintre hogy ér oda a falember. Nicks ebben különösen jó.
több mint 12 éve
őőőő nem tiszta: a feltételezett 6 milliós capben benne van már a 4 milliós áthozat vajon? Nem mind1...Izgalmas esténk lesz szerintem.
több mint 12 éve
Hát igen, egy, egy F vereség mindig örömet okoz 😊 isten bocsássa meg (ha van).
több mint 12 éve
Az utóbbi évek alapján én csak véletlen és üdítően ritka F győzelmeket látok. 😊Bocs, rosszul értelmeztem. Végül is létezik SB-hangover, ha véletlen megvertek minket az kb. SB-győzelemmel ér fel felétek, és ugye a másnaposság velejárója a rossz közérzet.empty taxiBounty huntereknél is létezik lelkiismeret furdalás? :oempty taxiNem mondtam egy szóval sem, hogy lelkiismeret furdalás gyötör 😊Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Ez már nem lesz jobb 😊Bocs, rosszul értelmeztem. Végül is létezik SB-hangover, ha véletlen megvertek minket az kb. SB-győzelemmel ér fel felétek, és ugye a másnaposság velejárója a rossz közérzet.empty taxiBounty huntereknél is létezik lelkiismeret furdalás? :oempty taxiNem mondtam egy szóval sem, hogy lelkiismeret furdalás gyötör 😊Gyurma Pappa
2006 óta 10 ilyen véletlen volt, és csak kétszer győzött az igazság. De tény, nekem személy szerint nagy örömet okoz, ha kikaptok (mondjuk most a PO-ban szurkoltam is nektek, és tessék... ezért nem is teszek többet ilyet 😛).
Mondjuk legalább nekünk van fogalmunk arról, hogy milyen az SB győzelem íze.
több mint 12 éve
Bocs, rosszul értelmeztem. Végül is létezik SB-hangover, ha véletlen megvertek minket az kb. SB-győzelemmel ér fel felétek, és ugye a másnaposság velejárója a rossz közérzet.Nem mondtam egy szóval sem, hogy lelkiismeret furdalás gyötör 😊Gyurma PappaJa, szarul is érezzük magunkat minden Falcons verés után 😀Gyurma PappaBounty huntereknél is létezik lelkiismeret furdalás? :oempty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
De attól, hogy eltakarod a szemeid még mások látnak 😊Hát lehet, hogy a 'skins mégis beszáll Nicks-ért. Nem veszünk tudomást a cap büntiről... 😀apeszosA leglogikusabb állomáshely a Bengals lenne: cap space rengeteg, ordas need a G, egy fiatal, feltörekvő csapat, csak ugye ott eléggé sóher a tulaj...empty taxiA Bengals nem fog 8,5+ felett fizetni Nicksnek. Bár még ott zavarna a legkevésbé :cool:Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Nem mondtam egy szóval sem, hogy lelkiismeret furdalás gyötör 😊Bounty huntereknél is létezik lelkiismeret furdalás? :oempty taxiÉn se, jobb csapatot legyőzni mindig nagyobb öröm 😊empty taxiJa, szarul is érezzük magunkat minden Falcons verés után 😀Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Bounty huntereknél is létezik lelkiismeret furdalás? :oJa, szarul is érezzük magunkat minden Falcons verés után 😀Gyurma PappaNe akard már olyan messzire küldeni tőletek 😊 Nem bánnám, ha pár évig még a ti védőiteket is boldogítaná.hajduÉn se, jobb csapatot legyőzni mindig nagyobb öröm 😊empty taxi
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ja, szarul is érezzük magunkat minden Falcons verés után 😀Én se, jobb csapatot legyőzni mindig nagyobb öröm 😊empty taxiA leglogikusabb állomáshely a Bengals lenne: cap space rengeteg, ordas need a G, egy fiatal, feltörekvő csapat, csak ugye ott eléggé sóher a tulaj...empty taxiNe akard már olyan messzire küldeni tőletek 😊 Nem bánnám, ha pár évig még a ti védőiteket is boldogítaná.hajdu
több mint 12 éve
Én se, jobb csapatot legyőzni mindig nagyobb öröm 😊A leglogikusabb állomáshely a Bengals lenne: cap space rengeteg, ordas need a G, egy fiatal, feltörekvő csapat, csak ugye ott eléggé sóher a tulaj...empty taxiNe akard már olyan messzire küldeni tőletek 😊 Nem bánnám, ha pár évig még a ti védőiteket is boldogítaná.hajdu
Madden hates me.
több mint 12 éve
Peterson előtt azért ott takarított a sokáig legjobban fizetett G, Hutch személyében. Szvsz a legjobb futó se megy semmire rosszul blokkoló fallal, viszont - ahogy erről már többször beszélgettünk - a jó fal mögött könnyebben pótolható a jó futó.atapapaEz egy érdekes kérdés:
1. A futások első 2-4 yardja a inkább a falon múlik.
2. A 4-10 yard fele-fele.
3. 10+ meg már a futó érdeme elsősorban, bár egy-egy szép WR/TE/húzott G blokk tud segíteni.
Ha van egy jó falad, akkor az tud segíteni egy átlag futónak + yardot hozni, ha szar falad van, jó futóval, aki néha-néha el szalad, lehet "jobb" átlagot hozni. Persze alap felállás, hogy jó fal mögött jobb lesz a futás, meg egy jó fal mögött minden jobb.
több mint 12 éve
Hát lehet, hogy a 'skins mégis beszáll Nicks-ért. Nem veszünk tudomást a cap büntiről... 😀A leglogikusabb állomáshely a Bengals lenne: cap space rengeteg, ordas need a G, egy fiatal, feltörekvő csapat, csak ugye ott eléggé sóher a tulaj...empty taxiA Bengals nem fog 8,5+ felett fizetni Nicksnek. Bár még ott zavarna a legkevésbé :cool:Gyurma Pappa
több mint 12 éve
A leglogikusabb állomáshely a Bengals lenne: cap space rengeteg, ordas need a G, egy fiatal, feltörekvő csapat, csak ugye ott eléggé sóher a tulaj...empty taxiA Bengals nem fog 8,5+ felett fizetni Nicksnek. Bár még ott zavarna a legkevésbé :cool:
több mint 12 éve
A leglogikusabb állomáshely a Bengals lenne: cap space rengeteg, ordas need a G, egy fiatal, feltörekvő csapat, csak ugye ott eléggé sóher a tulaj...empty taxiNe akard már olyan messzire küldeni tőletek 😊 Nem bánnám, ha pár évig még a ti védőiteket is boldogítaná.
több mint 12 éve
Nem is téged idézve írtam 😊Ezt nem is mondtam, hogy nem így van. 😊 Meg nem azt mondtam, hogy sehova nem férne el, azt mondtam, hogy nekem nincs ötletem. A Vikesban mondjuk a komplett falat kéne cserélni, szvsz :cool:, ott lehet inkább T-t fognak megfizetni.minnesotában azért elférne 😀peachLegjobb a posztján, bármely csapatban elférne. Nekünk viszont különösen fontos lenne, mivel a zsebnek azt a területét védi kitűnően, ahol Brees a legjobban otthon érzi magát. Brees-hez nem a T-t kell agyonfizetnünk, hanem a G-t.atapapa
A másik, hogy azért kell agyonfizetni a G-ket, mert egyik futónk sem AP, aki bárhol, bármilyen fal mögött tud futni, és a jó futó teljesítményhez szükség van a jó falra, főleg a jó belső emberekre.Gyurma Pappa
Burjánzik a passzjáték és a legtöbb QB-nál ez egy elit T-t igényel elsősorban, nálunk nem, hozzáteszem szerencsére: okkal keresnek a falból a legtöbbet az LT-k.
Peterson előtt azért ott takarított a sokáig legjobban fizetett G, Hutch személyében. Szvsz a legjobb futó se megy semmire rosszul blokkoló fallal, viszont - ahogy erről már többször beszélgettünk - a jó fal mögött könnyebben pótolható a jó futó.
több mint 12 éve
A leglogikusabb állomáshely a Bengals lenne: cap space rengeteg, ordas need a G, egy fiatal, feltörekvő csapat, csak ugye ott eléggé sóher a tulaj...
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ezt nem is mondtam, hogy nem így van. 😊 Meg nem azt mondtam, hogy sehova nem férne el, azt mondtam, hogy nekem nincs ötletem. A Vikesban mondjuk a komplett falat kéne cserélni, szvsz :cool:, ott lehet inkább T-t fognak megfizetni.Legjobb a posztján, bármely csapatban elférne. Nekünk viszont különösen fontos lenne, mivel a zsebnek azt a területét védi kitűnően, ahol Brees a legjobban otthon érzi magát. Brees-hez nem a T-t kell agyonfizetnünk, hanem a G-t.atapapaSzerintem a "békülékenység" egyik fő oka, hogy a Boys és ti is megkaptátok ezt a szép büntit. A csoporton belül lehet még komoly érdeklődő, de szerintem Nicks nem akar a Bucsban szívni két-három évet még, mire ott csapat lesz, a Falconsnak meg most van azért nagyobb gondja, és ott a fal elég korrekt. Most hirtelen nincs olyan ötletem, ahol ő rá le tudnánk csapni, és akkora need, hogy hajlandóak 9+-t áldozni rá, illetve pontosabban a legtöbb helyen van nagyobb need.Gyurma Pappaminnesotában azért elférne 😀peach
A másik, hogy azért kell agyonfizetni a G-ket, mert egyik futónk sem AP, aki bárhol, bármilyen fal mögött tud futni, és a jó futó teljesítményhez szükség van a jó falra, főleg a jó belső emberekre.
több mint 12 éve
Persze, de ettől még a DE/OLB a szélről agyonütheti, Brees viszont azokat rendszerint zseniálisan kimozogja, ha tart középen a fal.Ez nálunk is így van, és most különösen fontos lenne, hogy Griffint ne törjék darabokra az első évében...apeszosminnesotában azért elférne 😀peachLegjobb a posztján, bármely csapatban elférne. Nekünk viszont különösen fontos lenne, mivel a zsebnek azt a területét védi kitűnően, ahol Brees a legjobban otthon érzi magát. Brees-hez nem a T-t kell agyonfizetnünk, hanem a G-t.atapapa
több mint 12 éve
Ez nálunk is így van, és most különösen fontos lenne, hogy Griffint ne törjék darabokra az első évében...Legjobb a posztján, bármely csapatban elférne. Nekünk viszont különösen fontos lenne, mivel a zsebnek azt a területét védi kitűnően, ahol Brees a legjobban otthon érzi magát. Brees-hez nem a T-t kell agyonfizetnünk, hanem a G-t.atapapaSzerintem a "békülékenység" egyik fő oka, hogy a Boys és ti is megkaptátok ezt a szép büntit. A csoporton belül lehet még komoly érdeklődő, de szerintem Nicks nem akar a Bucsban szívni két-három évet még, mire ott csapat lesz, a Falconsnak meg most van azért nagyobb gondja, és ott a fal elég korrekt. Most hirtelen nincs olyan ötletem, ahol ő rá le tudnánk csapni, és akkora need, hogy hajlandóak 9+-t áldozni rá, illetve pontosabban a legtöbb helyen van nagyobb need.Gyurma Pappaminnesotában azért elférne 😀peach
több mint 12 éve
Legjobb a posztján, bármely csapatban elférne. Nekünk viszont különösen fontos lenne, mivel a zsebnek azt a területét védi kitűnően, ahol Brees a legjobban otthon érzi magát. Brees-hez nem a T-t kell agyonfizetnünk, hanem a G-t.minnesotában azért elférne 😀peachÉs még a bounty visszavan... De hát bűnhődjön aki bűnös, és mi most több f*szt is nyelünk egyszerre. 😀 Pedig Nicks-et nagyon el tudtam volna képzelni Brown mellett... 😊apeszosSzerintem a "békülékenység" egyik fő oka, hogy a Boys és ti is megkaptátok ezt a szép büntit. A csoporton belül lehet még komoly érdeklődő, de szerintem Nicks nem akar a Bucsban szívni két-három évet még, mire ott csapat lesz, a Falconsnak meg most van azért nagyobb gondja, és ott a fal elég korrekt. Most hirtelen nincs olyan ötletem, ahol ő rá le tudnánk csapni, és akkora need, hogy hajlandóak 9+-t áldozni rá, illetve pontosabban a legtöbb helyen van nagyobb need.Gyurma Pappa
több mint 12 éve
minnesotában azért elférne 😀Szerintem a "békülékenység" egyik fő oka, hogy a Boys és ti is megkaptátok ezt a szép büntit. A csoporton belül lehet még komoly érdeklődő, de szerintem Nicks nem akar a Bucsban szívni két-három évet még, mire ott csapat lesz, a Falconsnak meg most van azért nagyobb gondja, és ott a fal elég korrekt. Most hirtelen nincs olyan ötletem, ahol ő rá le tudnánk csapni, és akkora need, hogy hajlandóak 9+-t áldozni rá, illetve pontosabban a legtöbb helyen van nagyobb need.Gyurma PappaHát, nálatok elég komoly ez a bünti...Gyurma PappaÉs még a bounty visszavan... De hát bűnhődjön aki bűnös, és mi most több f*szt is nyelünk egyszerre. 😀 Pedig Nicks-et nagyon el tudtam volna képzelni Brown mellett... 😊apeszos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Szerintem a "békülékenység" egyik fő oka, hogy a Boys és ti is megkaptátok ezt a szép büntit. A csoporton belül lehet még komoly érdeklődő, de szerintem Nicks nem akar a Bucsban szívni két-három évet még, mire ott csapat lesz, a Falconsnak meg most van azért nagyobb gondja, és ott a fal elég korrekt. Most hirtelen nincs olyan ötletem, ahol ő rá le tudnánk csapni, és akkora need, hogy hajlandóak 9+-t áldozni rá, illetve pontosabban a legtöbb helyen van nagyobb need.Hát, nálatok elég komoly ez a bünti...Gyurma PappaÉs még a bounty visszavan... De hát bűnhődjön aki bűnös, és mi most több f*szt is nyelünk egyszerre. 😀 Pedig Nicks-et nagyon el tudtam volna képzelni Brown mellett... 😊apeszos
több mint 12 éve
Hát, nálatok elég komoly ez a bünti...Gyurma PappaÉs még a bounty visszavan... De hát bűnhődjön aki bűnös, és mi most több f*szt is nyelünk egyszerre. 😀 Pedig Nicks-et nagyon el tudtam volna képzelni Brown mellett... 😊