New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyesek szerint Bush az üzenetét a rájátszásból éppen kipottyanó Hornets-re értette. Ki tudjaJordant a fiatalabb Charles Granthez tudnám hasonlítani. UCLA-t nem nagyon néztem (JJ majd megharagszik), de télen hozzánk írta a draftcountdown és utánaolvastam, videókat néztem róla, élesebben figyeltem. Erre jött a senior bowl, ahol talán a legjobban teljesítő játékos volt és nagyon felment az értéke. Lélekben le is tettem róla, kevesen hitték hogy 24-nél bent lesz.
több mint 13 éve
Szerintem nem sikerült megegyezni Bush-sal, és ennek szólt is az Ingram pick. Thomas minden bizonnyal nem megy sehova (esetleg trade, de kétlem), Ivory is marad, akkor csak a túlfizetett returner marad feleslegesnek. Nagyon szeretem Bush-t, de jelenleg, ezért az árért, nem fog kelleni a csapatnak. Szeretném ha maradna, mert ha enged a pénzéből, akkor nekünk lehet a legjobb ár/érték arányú backfieldünk 😂Btw: ha ismertem volna Jordant, én is behúztam volna, de mint jeleztem nem értek a fősulis focihoz 😊 Ő volt a needünk. Ennyi.
több mint 13 éve
Egész jó kis draftnak tűnik ez most eddig... 😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Bush év elején még maradni akart, belekalkulálva a terveibe azt, hogy le lesz nyírva a fizetése. Viszont a tweetje miatt most megindultak a találgatások. Szerintem Ingram nem Bush-tól, hanem Thomas-tól és Ivorytól szívná el inkább a levegőt.
több mint 13 éve
Érdekesen fog alakulni az RB kérdés...Ingram, Thomas, Bush, Ivory...Pofás névsor, de tarthatók é mind a roosteren? Bush-nak jócskán alább kell adnia az igényeit. Nem is feltétlen a pénzre gondolok, hanem a játékidőre és a betöltött szerepre. Amennyiben együttmarad a corp sztem sok 2 RB-s felállást láthatunk jövőre
több mint 13 éve
A két játékos egyáltalán nem alternatívája egymásnak, Bush maradjon csak, olcsón
több mint 13 éve
It's been fun New Orleans. @Reggie BushRemélem ez nem azt jelenti, hogy: Ingram pick => Bush cut. Szeretném, ha maradna. Olcsón, nyilván.
több mint 13 éve
Saints GM MIckey Loomis said as soon as they picked Jordan they discussed "how can we get Mark Ingram?" "We're excited about it."Loomis said he would consider trying to move up tomorrow & recoup the 2nd round pick but said it would be "doubtful" they could pull it off
több mint 13 éve
Szép, egyszerűen nem szabadott volna eddig bent hagyni.tenorxjó helyre került, mi is jól jártunk a cserével. kicsi pluszt ad a Solder pickhez
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Igen, azt.
több mint 13 éve
Jeeee! Ingram! SP csak nem bírta ki 😊 Mit adtunk érte? jövő évi első + idei 2.?
több mint 13 éve
Szép, egyszerűen nem szabadott volna eddig bent hagyni.
több mint 13 éve
Saints director of college scouting Rick Reiprish said Cam Jordan was in the Top 4 picks on the #Saints board at the No. 24 spot.De mi helyette előretradeltünk. Ingramért. 😐 Tudtam. 😊
Volt két ajánlatunk is a hátracseréreatapapa
Jövő évi? Csak?
több mint 13 éve
Saints director of college scouting Rick Reiprish said Cam Jordan was in the Top 4 picks on the #Saints board at the No. 24 spot.Volt két ajánlatunk is a hátracserére
több mint 13 éve
Cameron Jordan! Sokáig csúszott...be kellett húzni. Főleg egy hiányposztra. majd az idő eldönti, hogy ő vagy Bowers lett volna jobb választás. Egyébként csak bejött a hibrid playa 😊 Azzal a különbséggel, hogy 3-4 és 4-3-ben is DE-t játszhat.
több mint 13 éve
Jordan lett az, boldog vagyok veleatapapaKorrekt, Bowers választásával tisztább lett volna, hogy 4-3-at játszunk, de nem sajnálom.
Csak ne kezdjünk tavalyelőtti RB-hadjáratba, és ne adjuk a el a jövő évi első kört Ingramért, ha marad még egy ideig.
több mint 13 éve
a draft elé: még soha nem nézett ki ennyire biztosnak Will Smith 4 meccses eltiltásának életbe lépése, mint jelenleg.
több mint 13 éve
Úgy gondoltam ahogy ata írta! Nem vagyunk már az az egyértelmű 4-3-as védelem. A kérdés arról szólt volna, hogy létezik é elit DE-nek várt playa, aki OLB-ként is tud komolyat domborítani, ha GW 3-4-es play-t hív.
több mint 13 éve
persze, de nem magával a választással volt a gond, hanem az ellenértékkel. ha megnézed a lista többi lakóját, csak bustok szerepelnek rajta. RW nem volt az, ő inkább a minden idők legrosszabb Saints-cseréjében elsőDitka volt annyira hülye, hogy két év draftját áldozza fel érte.ennyi. bírom én Rickyt, de a csapat szempontjából óriási hiba volt az a draftGyurma Pappa
atapapa
Attól tartok ha Ingram bent lesz, simán rámozdulunk :/ clbassÉn valahol szeretném, de kicsit Wells-érzésem van vele kapcsolatban, az meg nem annyira jó első körért.
szvsz clbass azért érdeklődik a hibridek után, mert tudja hogy Williams imádja a sokoldalú játékosokat és viszonylag gyakran hív 3-4-t is. Viszont első körben nem szeretnék ilyen játékost, főleg nem ilyen 3-4 DE, 4-3 DT-típust. Tiszta 4-3 endre fáj a fogam, Rogers és Ellis mellé pazarlás lenne rövidtávon pl. egy Wilkerson.Nem volt időm túl sokat szemezgetni a frissebb mock-okat...van olyan játékos aki 4-3 DE/3-4 OLB-t is képes lehet játszani és még elérhető is lenne?clbassMiért akar mindenki 3-4-et játszatni?csabi19
több mint 13 éve
Nem volt időm túl sokat szemezgetni a frissebb mock-okat...van olyan játékos aki 4-3 DE/3-4 OLB-t is képes lehet játszani és még elérhető is lenne?clbassMiért akar mindenki 3-4-et játszatni? :o Van néhány játékos, aki abban a rendszerben jobb lenne, de ne... Tényleg ne. Shanle pedig hamarabb menjen el máshova, mint hogy itt ILB legyen. A fal kb. minden tagja 4-3-ra alkalmas, LB-k szintén, Vilma pedig maradjon, ameddig jó. 4-3-ban még az.
Egyébként tisztul a kép, vagy Ingram pick vagy letrade lesz. Nem tudom, melyiknek örülnék jobban. Mindkettőt ellenzem, ha már fönnmaradok. 😀
Kérdésedre: 4-3 DE alapanyag van bőven a drafton, de hogy abból ki lehet jó OLB is, nem tudom... Elvileg Kerrigan igen, de a föltrade esélytelensége miatt érdemes ezen a poszton Heywardban és Claybornban gondolkodni. Hátracsere után Martez Wilsonnak még örülhetnék is.
több mint 13 éve
Nem volt időm túl sokat szemezgetni a frissebb mock-okat...van olyan játékos aki 4-3 DE/3-4 OLB-t is képes lehet játszani és még elérhető is lenne?
több mint 13 éve
Ditka volt annyira hülye, hogy két év draftját áldozza fel érte.ennyi. bírom én Rickyt, de a csapat szempontjából óriási hiba volt az a draft, így utólag, persze ha Ricky szállít nekünk 4 gyűrűt, ma nem így vélekednénk az egészről... de utólag, a franchise szempontjából, az egyik legrosszabb döntés volt, és szerintem a legrosszabb 😊
atapapa
bár a tavalyi első kör még nagyon küzd, hogy lenyomja 😂
kíváncsian várom a ma estét, remélem végre teljesül a front 7 draft vágyunk, talán 3. de 100%, hogy 2. éve mondogatjuk, nem csak mi, hanem a mock draft készítők is, hogy kellene egy OLB... Fujita költözése óta meg még inkább... (mondjuk a tavalyi LB-k engem nagyon megleptek, szerintem a leginkább túlteljesítő csapatrész voltak, bár a világmegváltáshoz több kellene)
több mint 13 éve
Attól tartok ha Ingram bent lesz, simán rámozdulunk :/ (Kicsit tartok a korai futótól...egy masszív, strapabíró tankot kérnék a hátsóbb körökből 😛 ) Amennyiben nem, akkor szerintem megpróbálunk letradelni. Mondjuk a tavalyi csalódás után igen nagy lámaságnak kéne jönnie, hogy ne örüljek. Nézitek majd élőben?