New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 209 — Egyéb témák lakó
Rég tetszett ennyire a csapat körüli helyzet! Most már csak idény legyen xD

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Örülünk? 😊
Egyébként, ha nézi valaki a streamet, megtenné, hogy a mai két Saints pickhez mit szóltak az éppen bent ülők? 😊csabi19
Patrickot konkrétan megjósoltam a pick előtt, vissza is lehet nézni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Fujita is hasonlóan nagy volt azt hiszem, nem meglepő így. A drafton túlgondolva, ha már Fostert a Tampa húzta helyettünk 😊 , a gyenge oldalon meg kezdjen Casillas, Shanle meg menjen Isten hírével.csabi19
bátor lenne gyakorlatilag két újonc LB-t kezdetni. De Shanle menjen, ahogy A. Brownt is kivágnám vagy megvágnám a fizetését veteránminimumraatapapa
SP pont az a fajta, aki nem csinál ilyen bátor dolgokat a pályán/pálya mellett... 😀 Egyébként értelek, és igazad van, de Casillas > Shanle. 😊csabi19
ezen nincs mit ragozni, már tavaly is így volt, amikor Casillas átszorította Shanle-t Fujita helyére

ja igen, Payton a második kör alatt csevegett egy kicsit Grudenékkel az ESPN-en, és szerinte Bush marad jövőre is, ma reggel beszélt is vele. Szerinte egyedülálló szerepe van a többi futónkhoz képest, és a következő szezont illetően is tervez vele a csapat.

több mint 13 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Payton said Martez Wilson would start out at the Strong-side linebacker spot.atapapa
Fujita is hasonlóan nagy volt azt hiszem, nem meglepő így. A drafton túlgondolva, ha már Fostert a Tampa húzta helyettünk 😊 , a gyenge oldalon meg kezdjen Casillas, Shanle meg menjen Isten hírével.csabi19
bátor lenne gyakorlatilag két újonc LB-t kezdetni. De Shanle menjen, ahogy A. Brownt is kivágnám vagy megvágnám a fizetését veteránminimumraatapapa
SP pont az a fajta, aki nem csinál ilyen bátor dolgokat a pályán/pálya mellett... 😀 Egyébként értelek, és igazad van, de Casillas > Shanle. 😊

több mint 13 éve
Payton on Patrick "He has very good feet, good athleticism and can contribute in the kicking game."atapapa
Valami hasonlót mondtak tavaly Robinsonra is, ha jól emlékszem... 😊 Kicking game kivéve, de atletikusság volt a fő indok talán.
Payton said Martez Wilson would start out at the Strong-side linebacker spot.atapapa
bátor lenne gyakorlatilag két újonc LB-t kezdetni. De Shanle menjen, ahogy A. Brownt is kivágnám vagy megvágnám a fizetését veteránminimumra

több mint 13 éve
Payton on Patrick "He has very good feet, good athleticism and can contribute in the kicking game."atapapa
Valami hasonlót mondtak tavaly Robinsonra is, ha jól emlékszem... 😊 Kicking game kivéve, de atletikusság volt a fő indok talán.
Fujita is hasonlóan nagy volt azt hiszem, nem meglepő így. A drafton túlgondolva, ha már Fostert a Tampa húzta helyettünk 😊 , a gyenge oldalon meg kezdjen Casillas, Shanle meg menjen Isten hírével.

több mint 13 éve
...de gondolom a Wilson pick tetszett. csabi19
naná

Payton on Patrick "He has very good feet, good athleticism and can contribute in the kicking game."

Payton said Martez Wilson would start out at the Strong-side linebacker spot.

több mint 13 éve
Örülünk? 😊
csabi19
Wilsonnál nagyobb hátast dobtam. Ez most önkritika Peterson miatt vagy ezzel Gay ki is lett rúgva?atapapa
Fáradt vagyok, nem teljesem értem a hátasdobásod, de gondolom a Wilson pick tetszett. Legalábbis remélem. 😊 Nekem bejövős.
A Gay cut egyébként nem lenne meglepő, kicsit sem. Mondjuk inkább magáról a játékosról kérdeznék, nem igazán tudom.
És kösz Tenorx, mondjuk ennek a picknek a reakciójára kíváncsibb lennék. 😊

több mint 13 éve
Örülünk? 😊
csabi19
Wilsonnál nagyobb hátast dobtam. Ez most önkritika Robinson miatt vagy ezzel Gay ki is lett rúgva?

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Wilsonnál ováció volt ha jól emlékszem.
több mint 13 éve
Örülünk? 😊
Egyébként, ha nézi valaki a streamet, megtenné, hogy a mai két Saints pickhez mit szóltak az éppen bent ülők? 😊

több mint 13 éve
A Wilson pick tényleg tetszetős. Needre jött, azonnal kezdő lehet - legyen is - , és a maga kategóriájában talán a class legjobbja. Király. 😀 Most még ez a pick ne legyen homály, és boldog leszek. 😊

több mint 13 éve
a végén tényleg átállunk 3-4-be 😉

kétségtelen, eddig megfelelő helyen húztunk be nagyon jó játékosokat
és deacon is örülhet 😊

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A+++++++++++ draft
több mint 13 éve
Loomis bevallotta hogy próbáltunk felcserélni a 24-ről, mivel nem hittek abban, hogy Jordan vagy Ingram leesik addig. de "szerencsére" nem jött össze a biznisz senkivel.

több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
Szerintem ti vagytok az első kör egyik nyertesei 😉

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Ingramről ezer highlight videót lehet találni, Jordannel itt kezdjétek az ismerkedést
http://www.youtube.com/watch?v=z-khQGy1v2s

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
inkább azért haragszom meg, mert nem UCLA, hanem Cal-Berkeley az egyetem neve, ahova Jordan járt 😛 ezzel a pickkel annyira nem vagyok megelégedve, de hátha tényleg komolyabb a baj Bowers-szel, Ingram tiszteletére ma viszont az Alabamás pólómban fogok megjelenni a streamen 😊JJ
nos, hát többek között ezért aludtam a hozzászólástól számítva mostanig 😀 sokat nem ért

több mint 13 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Ingram- S.Kolber
http://www.youtube.com/watch?v=5hXud6pWU6w

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Egyesek szerint Bush az üzenetét a rájátszásból éppen kipottyanó Hornets-re értette. Ki tudja

Jordant a fiatalabb Charles Granthez tudnám hasonlítani. UCLA-t nem nagyon néztem (JJ majd megharagszik), de télen hozzánk írta a draftcountdown és utánaolvastam, videókat néztem róla, élesebben figyeltem. Erre jött a senior bowl, ahol talán a legjobban teljesítő játékos volt és nagyon felment az értéke. Lélekben le is tettem róla, kevesen hitték hogy 24-nél bent lesz.atapapa
inkább azért haragszom meg, mert nem UCLA, hanem Cal-Berkeley az egyetem neve, ahova Jordan járt 😛 ezzel a pickkel annyira nem vagyok megelégedve, de hátha tényleg komolyabb a baj Bowers-szel, Ingram tiszteletére ma viszont az Alabamás pólómban fogok megjelenni a streamen 😊

---
több mint 13 éve
Egyre jobban bejönnek a pickek! Bár eddig is tetszett 😀 Kíváncsian várom a folytatást. Szerintetek mivel tudunk visszajönni a második körbe (mert állítólag ezt szeretnénk)? Két 3. körös, vagy jövőévi 2. + 3? Hacsak nem valami ultra steal-re mozdulunk rá jobban örülnék a két 3. körösnek... solid kezdő OLB, project DT. Külföldi fórumokon sokan szeretnék Bush-t egyfajta P. Harvin féle PR/KR/WR titulusban látni, ami nekem is tetszene már pár éve 😛 De nagyon tetszene az is ha McAllister-Bush "egyszerre a pályán" féle játékok visszatérnének.clbass
nekem az tetszene, hogy 4WR+Ingram :cool: és Brees a védelmet olvasva a snap előtt dönt, hogy menjen a passz vagy Ingram rohanjon a lejtőn 😛
persze én is imádom Payton dual RB-s megoldásait

Nem akarunk mindenáron a 2.-ba felcserélni, bár én szeretném ha az erőket koncentrálva a legjobb elérhető OLB-ért harcba szállnánk.

több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Egyre jobban bejönnek a pickek! Bár eddig is tetszett 😀 Kíváncsian várom a folytatást. Szerintetek mivel tudunk visszajönni a második körbe (mert állítólag ezt szeretnénk)? Két 3. körös, vagy jövőévi 2. + 3? Hacsak nem valami ultra steal-re mozdulunk rá jobban örülnék a két 3. körösnek... solid kezdő OLB, project DT. Külföldi fórumokon sokan szeretnék Bush-t egyfajta P. Harvin féle PR/KR/WR titulusban látni, ami nekem is tetszene már pár éve 😛 De nagyon tetszene az is ha McAllister-Bush "egyszerre a pályán" féle játékok visszatérnének.
több mint 13 éve
Ma a harmadik kör is sorra kerül, ahol van 2 lövésünk is.

több mint 13 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
sziasztok!

DE az első körben, jeeeee, remek húzás lehetett.

A futó meg, hát SP az SP. Fentieket kiegészíteném azzal, hogy még Hamilton is van RB-nek. ez akkor 5 ember.
Érdekes lesz. Ma akkor nem húzunk, ma pihi lesz?Kájzerszóze
hacsak valami tradekombinációval nem ugrunk egy nagyot.... 😂
De minek is...?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 476 — playoffs???
sziasztok!

DE az első körben, jeeeee, remek húzás lehetett.

A futó meg, hát SP az SP. Fentieket kiegészíteném azzal, hogy még Hamilton is van RB-nek. ez akkor 5 ember.
Érdekes lesz. Ma akkor nem húzunk, ma pihi lesz?