New York Giants
49 feliratkozó
1 napja
ozibozi
16 952
Lesz az magasabb is ha bekapnak egy TD-t gyorsan, akkor kell vagánykodni😎Ezért fogadni kell mindig az ellenfélre, mert ha nyernek ha vesztenek, te jól vagy🫰😎De most felboszantottak a háromszoros oddsszal.
ozibozi
vanek úr
1 napja
vanek úr
1 873
Slaytont próbálják a Bucsba elsütniHa komoly érdeklődés lenne, akkor ma nem játszana...
ozibozi
1 napja
vanek úr
1 873
Ezért fogadni kell mindig az ellenfélre, mert ha nyernek ha vesztenek, te jól vagy🫰😎De most felboszantottak a háromszoros oddsszal.
ozibozi
1 napja
ozibozi
16 952
Ezért fogadni kell mindig az ellenfélre, mert ha nyernek ha vesztenek, te jól vagy🫰😎
1 napja
vanek úr
1 873
Tippem:Valami rejtélyes (de egészen biztosan nem szakmai) okból kifolyólag kivételesen megfogadtam magunkat. De most elbizonytalanodtam, mert a többi meccsem bejött, és jelenleg kivehetnék háromszoros pénzt. Amúgy tízszeres szorzó lenne. De ha kiveszem most a lét, aztán mégis behúznánk a meccset, akkor nem tudnék igazán örülni a győzelemnek, szóval hajrá!
Hazai big Win.
27-20
DJ 250yard 2Td
Nabers 100yard
Def : most már tényleg picksix
5sack
Palesz76
1 napja
Palesz76
495
Aki jön Münchenbe - mikor, mivel jön?Szombat este megiszunk közösen valami gyümölcs alapú alkoholt vagy a gabonàból készültet akinek az ízlik?
1 napja
Palesz76
495
Tippem:Hazai big Win.
27-20
DJ 250yard 2Td
Nabers 100yard
Def : most már tényleg picksix
5sack
1 napja
ozibozi
16 952
Slaytont próbálják a Bucsba elsütni
2 napja
ozibozi
16 952
Mondjuk 70 évesként már lehet onnan is visszavonultArra emlékeztem, hogy LA-ben volt segédmunkás. Annak (vagy kidobónak) jobban is el tudtam képzelni 😄Vagy 20 éveJuanito tényleg kaszinós lett?Jancsika Karcsi Las Vegasban osztó, ő is be tud segíteni ha kell.K Greg Joseph is OUT for Sunday.Másfél hónap alatt lesérül két kicker meg egy punter... vajon mit csinálnak ezek edzésen? Talán a Vinnie Jones, Sergio Ramos, Garaba Imre trióval kispályáznak?
Szerzünk-e kickert a Kommandó ellen?
Zet
vanek úr
ozibozi
vanek úr
ozibozi
vanek úr
2 napja
vanek úr
1 873
Arra emlékeztem, hogy LA-ben volt segédmunkás. Annak (vagy kidobónak) jobban is el tudtam képzelni 😄Vagy 20 éveJuanito tényleg kaszinós lett?Jancsika Karcsi Las Vegasban osztó, ő is be tud segíteni ha kell.K Greg Joseph is OUT for Sunday.Másfél hónap alatt lesérül két kicker meg egy punter... vajon mit csinálnak ezek edzésen? Talán a Vinnie Jones, Sergio Ramos, Garaba Imre trióval kispályáznak?
Zet
vanek úr
ozibozi
vanek úr
ozibozi
2 napja
ozibozi
16 952
Vagy 20 éveJuanito tényleg kaszinós lett?Jancsika Karcsi Las Vegasban osztó, ő is be tud segíteni ha kell.K Greg Joseph is OUT for Sunday.Másfél hónap alatt lesérül két kicker meg egy punter... vajon mit csinálnak ezek edzésen? Talán a Vinnie Jones, Sergio Ramos, Garaba Imre trióval kispályáznak?
Zet
vanek úr
ozibozi
vanek úr
2 napja
vanek úr
1 873
Juanito tényleg kaszinós lett?Jancsika Karcsi Las Vegasban osztó, ő is be tud segíteni ha kell.K Greg Joseph is OUT for Sunday.Másfél hónap alatt lesérül két kicker meg egy punter... vajon mit csinálnak ezek edzésen? Talán a Vinnie Jones, Sergio Ramos, Garaba Imre trióval kispályáznak?
Zet
vanek úr
ozibozi
2 napja
ozibozi
16 952
Jancsika Karcsi Las Vegasban osztó, ő is be tud segíteni ha kell.K Greg Joseph is OUT for Sunday.Másfél hónap alatt lesérül két kicker meg egy punter... vajon mit csinálnak ezek edzésen? Talán a Vinnie Jones, Sergio Ramos, Garaba Imre trióval kispályáznak?
Zet
vanek úr
2 napja
vanek úr
1 873
K Greg Joseph is OUT for Sunday.Másfél hónap alatt lesérül két kicker meg egy punter... vajon mit csinálnak ezek edzésen? Talán a Vinnie Jones, Sergio Ramos, Garaba Imre trióval kispályáznak?
Zet
2 napja
K Greg Joseph is OUT for Sunday.minek? az első meccsen is milyen jól sült el, hogy nem volt...
Zet
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 napja
ozibozi
16 952
K Greg Joseph is OUT for Sunday.Csak TD és 2 pontos✌️
Zet
4 napja
ozibozi
16 952
"There is a certain sector of folks that call themselves Giants fans that have made it their life's work to shit on Daniel Jones." - Carl Banks
5 napja
mert mindig azt neztuk, hogy ki tud elobb vegezni azonos merlegnel, ott meg egyertelmu, hogy az erosebb SOS miatt leszel elorebb. de most nekunk mas a cel 😀Nem tudom mièrt bennem vègig fordítva volt, de hogy mièr??? Megzavart az óraátállítás 😛 ezek szerint tèvedtem 😏Ha a gyenge mérleget gyengébb ellenfelek ellen éred el, akkor gyengébb vagy, tehát előbb draftolhatsz. Nem bonyolult.A erős SOS elvileg pont azt segítenè tudtommal hogy minèl előbb draftoljatok. De lehet tèvedek.Ha jól látom 1/4-en vagyunk. Innen már nem kellene elbaszni. Van valami jó 2025 qb prospect ami dabolléknak jó?A strength of schedule is beleszámít azonos mérlegnél, és mivel nekünk elég erős, így csak 9-ek vagyunk jelenleg. Egyébként nagyjából ezen a helyen fogunk szerintem húzni, mert 6-7 győzelmet ezzel a játékkal összefogunk tudni kaparni valahogy.
GJohnny74
Rodaron
dande2
Willie Parker
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 napja
Nem tudom mièrt bennem vègig fordítva volt, de hogy mièr??? Megzavart az óraátállítás 😛 ezek szerint tèvedtem 😏Ha a gyenge mérleget gyengébb ellenfelek ellen éred el, akkor gyengébb vagy, tehát előbb draftolhatsz. Nem bonyolult.A erős SOS elvileg pont azt segítenè tudtommal hogy minèl előbb draftoljatok. De lehet tèvedek.Ha jól látom 1/4-en vagyunk. Innen már nem kellene elbaszni. Van valami jó 2025 qb prospect ami dabolléknak jó?A strength of schedule is beleszámít azonos mérlegnél, és mivel nekünk elég erős, így csak 9-ek vagyunk jelenleg. Egyébként nagyjából ezen a helyen fogunk szerintem húzni, mert 6-7 győzelmet ezzel a játékkal összefogunk tudni kaparni valahogy.
GJohnny74
Rodaron
dande2
Willie Parker
5 napja
Willie Parker
15 346
Ha a gyenge mérleget gyengébb ellenfelek ellen éred el, akkor gyengébb vagy, tehát előbb draftolhatsz. Nem bonyolult.A erős SOS elvileg pont azt segítenè tudtommal hogy minèl előbb draftoljatok. De lehet tèvedek.Ha jól látom 1/4-en vagyunk. Innen már nem kellene elbaszni. Van valami jó 2025 qb prospect ami dabolléknak jó?A strength of schedule is beleszámít azonos mérlegnél, és mivel nekünk elég erős, így csak 9-ek vagyunk jelenleg. Egyébként nagyjából ezen a helyen fogunk szerintem húzni, mert 6-7 győzelmet ezzel a játékkal összefogunk tudni kaparni valahogy.
GJohnny74
Rodaron
dande2
5 napja
A erős SOS elvileg pont azt segítenè tudtommal hogy minèl előbb draftoljatok. De lehet tèvedek.Ha jól látom 1/4-en vagyunk. Innen már nem kellene elbaszni. Van valami jó 2025 qb prospect ami dabolléknak jó?A strength of schedule is beleszámít azonos mérlegnél, és mivel nekünk elég erős, így csak 9-ek vagyunk jelenleg. Egyébként nagyjából ezen a helyen fogunk szerintem húzni, mert 6-7 győzelmet ezzel a játékkal összefogunk tudni kaparni valahogy.
GJohnny74
Rodaron
5 napja
Rodaron
2 039
Ha jól látom 1/4-en vagyunk. Innen már nem kellene elbaszni. Van valami jó 2025 qb prospect ami dabolléknak jó?A strength of schedule is beleszámít azonos mérlegnél, és mivel nekünk elég erős, így csak 9-ek vagyunk jelenleg. Egyébként nagyjából ezen a helyen fogunk szerintem húzni, mert 6-7 győzelmet ezzel a játékkal összefogunk tudni kaparni valahogy.
GJohnny74
5 napja
GJohnny74
477
Ha jól látom 1/4-en vagyunk. Innen már nem kellene elbaszni. Van valami jó 2025 qb prospect ami dabolléknak jó?