New York Giants
50 feliratkozó
2 órája
Aki látta az sztem nem vitatja, sajnos Plaxico hazavágta a dolgot a kis trükkjével..amugy oszinten szolva sztem is. csak nem akartam vitat elinditani 😀2008 óta először kezdünk 3-0val otthon. Wow jó régen volt (Btw sztem az volt a valaha legjobb giants csapat amit lattam és nem nyert SBt).Azokat is beleértve a legjobb csapat volt akik SB-t nyertek 😊
csebi
Szesze
csebi
2 órája
amugy oszinten szolva sztem is. csak nem akartam vitat elinditani 😀2008 óta először kezdünk 3-0val otthon. Wow jó régen volt (Btw sztem az volt a valaha legjobb giants csapat amit lattam és nem nyert SBt).Azokat is beleértve a legjobb csapat volt akik SB-t nyertek 😊
csebi
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 órája
2008 óta először kezdünk 3-0val otthon. Wow jó régen volt (Btw sztem az volt a valaha legjobb giants csapat amit lattam és nem nyert SBt).Azokat is beleértve a legjobb csapat volt akik SB-t nyertek 😊
csebi
7 órája
Arvell Reese is possibly our best defensive player already only 4 games into his career x.com/EvinKnowsBall/status/2106842838109712405/video/1?s=46
Szerkesztette: ozibozi
16 órája
2008 óta először kezdünk 3-0val otthon. Wow jó régen volt (Btw sztem az volt a valaha legjobb giants csapat amit lattam és nem nyert SBt).11-1 kezdés egy elszórakozott MNF L vs CLE meccsel. Végig rank 1 hely. Aztàn a sötét plax bokànposztolyozza magàt
csebi
16 órája
2008 óta először kezdünk 3-0val otthon. Wow jó régen volt (Btw sztem az volt a valaha legjobb giants csapat amit lattam és nem nyert SBt).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
17 órája
hát olyanok vagyunk amilyenek de ez a win most akkor is nagyon jó érzés!😊kicsit ilyen Dabol első év utánérzésem van hogy most nekünk "pattant" ez a 2 meccs mert őszintén szólva simán lehetne 1:3 is ( köszi Ward meg Crds play calling) szóval még nem érzem a Harbough hatást de az hogy megyünk tovább és a következő héten is kedvezhet nekünk a match up már boldoggá tesz egyelőre
Viszont kezd eléggé tetszeni a Reese pick
18 órája
Azért ez nem a tavalyi sorsolás, igaz a csapat sem az ✌️😎
18 órája
Ez a Hudson állítom jobb mint JMS. (Mondjuk ez nem nagy dicséret)
18 órája
nem semmi meccs volt..
18 órája
2022Vágjátok, h vezetjük a csoportot? 😀😎Mikor kezdtünk 3-1-gyel utoljára?
Zet
gyurczi
18 órája
Vágjátok, h vezetjük a csoportot? 😀😎Mikor kezdtünk 3-1-gyel utoljára?
Zet
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
18 órája
Vágjátok, h vezetjük a csoportot? 😀😎
2 napja
Tiszteletem .Hamar elbukott a tippjeim kétharmada.
Visszatèrt a szezon és vele a megerősödött optimalizmusom.
Tavaly kicsit alàbbhagyott a remèny, de igèrem idèn kitart a ràjàtszàsig...
Szezon 9-8
OBJ 3 TD
Bold:
New Yorkban megjelenik egy cikk ami a Dart-Skat pàrost a Brady-Gronkhoz kezdi hasonlítani.
Éjszaka remèlem nem szakad az eső, a pontzuhatag meg nàlunk lesz.
Let's go Big Blue.
Palesz76
Meglàtjuk mi lesz a szezon.
4 napja
Dart's Surgery Went Well (Meniscus and MCL Repair)LW_Giants : 4:38 pm
For all those that were annoyed the team didn't release a statement or anything:
Charlotte Carroll
@charlottecrrll
John Harbaugh said the doctor said Jaxson Dart’s surgery “went well.” #giants
On getting back for playoffs which is less than 4 months away: “Maybe that’s a little ambitious”
Dan Duggan
@DDuggan21
To fill in some blanks here, I’ve heard they fixed Dart’s meniscus and MCL, while his PCL did not require surgical repair
5 napja
Annyit adtam volna, hogy elvigyékegy 5. körért szerintem tuti visszaengedik 😀Slayton elerheto?😀Colts elvitte
yooker
KeyG
Toto21
5 napja
egy 5. körért szerintem tuti visszaengedik 😀Slayton elerheto?😀Colts elvitte
yooker
KeyG
5 napja
Slayton elerheto?😀Colts elvitte
yooker
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 napja
engem is totál váratlanul ért ez a Winston teljesítmény de szerintem mindenkit! sérülés vagy egyéb de pár meccs múlva így már bizony JJ-ért szurkolhatunk
5 napja
Új DC-t keresnek???Annyira nem dobja el a szezont hogy a beat writerek szerint még mindig nagyon mozgolódunk a piacon. Eddig egy értelmes cb-t akartak volna, de most lehet, hogy inkább a pass rush kerül előtérbe.Na hát Bearsnél megmutatkozott, hogy milyen egy normális csere irányító.. ezt a szintet nyilván irreális elvárni, de azért egy legalább értékelhető QB teljesítménnyel még a mi szezonunk se feltétlen menne a levesbe.Harbaugh meg old school arc, ő nem fog eldobni egy szezont soha és nem is lenne értelme most.
Szesze
Willie Parker
vanek úr
5 napja
Annyira nem dobja el a szezont hogy a beat writerek szerint még mindig nagyon mozgolódunk a piacon. Eddig egy értelmes cb-t akartak volna, de most lehet, hogy inkább a pass rush kerül előtérbe.Na hát Bearsnél megmutatkozott, hogy milyen egy normális csere irányító.. ezt a szintet nyilván irreális elvárni, de azért egy legalább értékelhető QB teljesítménnyel még a mi szezonunk se feltétlen menne a levesbe.Harbaugh meg old school arc, ő nem fog eldobni egy szezont soha és nem is lenne értelme most.
Szesze
Willie Parker