New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
ez a köcsög Reese egy rohadt jós... tavaly a 7 CB mellé hozott első körben CB-t erre mki nézett kb értetlenül... erre lesérült vagy 4 corner...idén meg mit csinál? hoz egy WR-t 2. körben, pedig papíron jön vissza a slot elkapónk (Hixon) valamint van 2 tökéletes kezdőnk (Nicks, Cruz) a 4.-5. WR-k meg nyertek nekünk kb egy Frisco NFC Champ game-t, erre lesérül Nicks...
komolyan mondom hihetetlen ez a Jerry... mondjuk ahogy számolom visszajöhet szezonkezdetre Hakeem, de 0 edzéssel (bár edzeni meg úgysem szeret 😀)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Szavazás végeredménye (ki robbanthat idén)Új került fel (Ki lehet Nicks helyettese?), tessék választani minél többen 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amu sérülése volt hasonló tavaly...Félek PUP-n kezdi Nicks.AsbeeIR-en is kezdhet, 8. hétig visszalehet hozni, addig sztem simán rendbe jön
több mint 13 éve
Amu sérülése volt hasonló tavaly...Félek PUP-n kezdi Nicks.
több mint 13 éve
"Giants WR Hakeem Nicks fractured the fifth metatarsal of his right foot this morning and will be out 12 weeks..."fasza, én is most olvasom,
basszamegakutya... :mad:Asbee
és Witherspoon-nak ACL szakadás, ki is raktuk...
Kezdődik :mad:
több mint 13 éve
"Giants WR Hakeem Nicks fractured the fifth metatarsal of his right foot this morning and will be out 12 weeks..."basszamegakutya... :mad:
több mint 13 éve
Lawrence Taylor árverezésre bocsátott SB-gyűrűjét állítólag Charlie Sheen vette meg.vassadiJobb lett volna, ha Osi...
több mint 13 éve
Lawrence Taylor árverezésre bocsátott SB-gyűrűjét állítólag Charlie Sheen vette meg.
több mint 13 éve
sztem ezzel vége is a karrierjének...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Witherspoon rásérült a sérült ACL-jére.StezHa ennyi az összes CB sérülés a szezonban, akkor most aláírnám!
több mint 13 éve
Jöhet Bruce Johnson! Már ha nem sérül meg ő is...
több mint 13 éve
http://articles.philly.com/2012-05-21/sports/31801682_1_philadelphia-sports-ring-eaglesMost mondjam azt, hogy úgy érzem magam, mint amikor Cartman nyalogatta le Scott Tenorman könnyeit. A keserűség édes könnyeit. 😀 😀 😀
Witherspoon....csórikámat az ág is húzza.
http://newyork.cbslocal.com/2012/05/23/brian-witherspoon-carted-off-field-during-giants-otas/
Remélem, hogy nem szakította el, csak meghúzta kicsit.
több mint 13 éve
Witherspoon rásérült a sérült ACL-jére.
több mint 13 éve
Korrekt összefoglalás, én a TC előtt még nem merek tippelni a kerettel kapcsolatban. Egy elütés viszont szemet szúrt: Henry Hynoski
több mint 13 éve
Kis jóslás a várható 53-as keretről katt
több mint 13 éve
nem a vita kedvéért, csak eleve nem szeretek olyanokat olvasni, amit most te is írtál, hogyAbszolút nem szégyen, és Tuck és JPP is jobb, ez szimplán csak tény, azért is kérdeztem, hogy ebben mi a nem igaz 😀Na mondjuk ebből melyik része nem igaz? 😀WyattIlyen védőfalban azért nem szégyen harmadik legjobb DE-nek lenni. Bár tavalyi teljesítmény alapján ő volt a második JPP mögött...Asbee
Az is tény, hogy nem egy csapatban lenne jóval előkelőbb helyen, de ezzel szimplán csak dicséri a kurva erős falatokat 😀Wyatt
"ez szimplán csak tény..."
azonos poszton játszó játékosok összahasonlítása még az egyébként kismillió statisztikát nyilvántartó NFL-ben is baromi nehéz.
SZERINTEM Osi tavaly jobb volt, mint Tuck.
Egyébként pedig úgy gondolom, hogy egy korántsem elhanyagolható szempontból NFL-első Osi: az értékelhető mennyiségű sack-et szerző játékosok közül ő az, aki azonos mennyiségű sack-ből a legtöbb fumble-t erőszakolja ki.
Összességében pedig tényleg földhöz verhetjük a seggünket örömünkben, hogy 3 olyan pass rusher-ünk van, akik közül sok NFL-csapat egynek is örülne.
több mint 13 éve
Abszolút nem szégyen, és Tuck és JPP is jobb, ez szimplán csak tény, azért is kérdeztem, hogy ebben mi a nem igaz 😀Nyilván. Bár ha én lennék Osi helyében és nekem írnának ilyet, hogy csak a harmadik vagyok valszeg én is visszaugatok. De szerintem te is 😀
Az is tény, hogy nem egy csapatban lenne jóval előkelőbb helyen, de ezzel szimplán csak dicséri a kurva erős falatokat 😀Wyatt
több mint 13 éve
Mindenki legyen boldog, mintha megnyertük volna 😀Wyattennek így tényleg nincs sok értelme!
eddig fel sem tűnt pedig megnéztem már 1-2x...
nyilván valami olyasmit akarhattam hogy ne lazsáljunk mert úgy tűnik
mintha elbuktuk volna , de a sör whiskey kombó már ezt dobta ki végül... 😊
több mint 13 éve
Abszolút nem szégyen, és Tuck és JPP is jobb, ez szimplán csak tény, azért is kérdeztem, hogy ebben mi a nem igaz 😀Ilyen védőfalban azért nem szégyen harmadik legjobb DE-nek lenni. Bár tavalyi teljesítmény alapján ő volt a második JPP mögött...AsbeeEzt anno tényleg nem Osi kezdte, McCoy nevezte őt puhának, 3. legjobb D falembernek stb. lotus86Na mondjuk ebből melyik része nem igaz? 😀Wyatt
Az is tény, hogy nem egy csapatban lenne jóval előkelőbb helyen, de ezzel szimplán csak dicséri a kurva erős falatokat 😀

több mint 13 éve
Ilyen védőfalban azért nem szégyen harmadik legjobb DE-nek lenni. Bár tavalyi teljesítmény alapján ő volt a második JPP mögött...Ezt anno tényleg nem Osi kezdte, McCoy nevezte őt puhának, 3. legjobb D falembernek stb. lotus86Na mondjuk ebből melyik része nem igaz? 😀Wyatt
több mint 13 éve
Ezt anno tényleg nem Osi kezdte, McCoy nevezte őt puhának, 3. legjobb D falembernek stb. lotus86Na mondjuk ebből melyik része nem igaz? 😀

több mint 13 éve
a főnököm nő, sztem azt sem tudja mi az a super bowl 😀Félnél, hogy kirúgna a pecces főnököd?vadibandiremélem a szereplők nem fognak személyiségi jogi pertszerencséd, hogy nem voltam ott... már kapnád az idézést 😀csebi
indítani ellenem... 😉yooker
több mint 13 éve
alapvetően vannak ellenérzéseim e stílussal úgy általában ,
Az egyik legszebb dolog a világon......... :cool:Forti
de így hogy az szerepel rajta hogy NY Giants , tényleg szemet gyönyörködtető ! 😉