New York Giants
50 feliratkozó
több mint 13 éve
szerencséd, hogy nem voltam ott... már kapnád az idézést 😀Meglepetés: katt 😀Asbeeremélem a szereplők nem fognak személyiségi jogi pert
indítani ellenem... 😉yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Legalabb folytatjak a rehabjat ahogy olvasom. De ezekszerint ebbol mar max baseball lehet (azt is csinalta), esetleg jovore egy TC.De hogy pont a retardalt Will Hill jon a helyere...
több mint 13 éve
sajna tényleg kiraktuk...
több mint 13 éve
valszeg lemondhatunk Chad Jonesról 😕kristofmár biztos, jött helyette Will Hill

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valszeg lemondhatunk Chad Jonesról 😕
több mint 13 éve
Köszi! Hát bepróbálom az M-est majd, az a legkisebb, csak jó lesz és nem kell gyerekméret 😀Blackburn maradhat a kezdő MLBNekem Reebok mezem van (Osi) XXL-es, de az XL-es is jó lett volna. A Reebok cuccokra általánosságban igaz, hogy a hazai méreteknél egy számmal nagyobbak, a Giant-es pólóim mind XL méretűek. (187 magas és 95 kg vagyok :cool: ).
Ja meg egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek meze van, milyen méretben vettétek? Találtam egy pöpec mezt M meg L méretben melyiket vegyem szerintetek? :rolleyes:Asbee
Rendeltem az új Nike pólóból is, abból viszont jobb lett volna az XXL-es.
http://www.nflshop.com/product/index.jsp?productId=12686867&cp=2237610.2246817&pageType=family&parentPage=familyForti
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van nfc east "dühöngő" sztem ennek ott a helye, direkt oda tettem be én is 😉
több mint 13 éve
Ezt már olvastam, de ez ló*/@, nem válasz. 😀lotus86Shady a napokban lett apuka, szal Ő már nem megy bele ilyenekbe. 😀 Felnőtt már. 😀
több mint 13 éve
Ezt már olvastam, de ez ló*/@, nem válasz. 😀Ezt anno tényleg nem Osi kezdte, McCoy nevezte őt puhának, 3. legjobb D falembernek stb. Ha Osi azt mondta volna, hogy az egész Eagles kapja be, akkor én sem védeném, de ők rühellik egymást, játsszák le. Már várom McCoy válaszát, legalább történne valami a rookie minicampen kívül.lotus86Lol let the beef beginLesean McCoy @CutonDime25salander
több mint 13 éve
Szépen egymásra találtak 😊
több mint 13 éve
Ezt anno tényleg nem Osi kezdte, McCoy nevezte őt puhának, 3. legjobb D falembernek stb. Ha Osi azt mondta volna, hogy az egész Eagles kapja be, akkor én sem védeném, de ők rühellik egymást, játsszák le. Már várom McCoy válaszát, legalább történne valami a rookie minicampen kívül.lotus86
Lol let the beef beginLesean McCoy @CutonDime25
több mint 13 éve
Ezt anno tényleg nem Osi kezdte, McCoy nevezte őt puhának, 3. legjobb D falembernek stb. Ha Osi azt mondta volna, hogy az egész Eagles kapja be, akkor én sem védeném, de ők rühellik egymást, játsszák le. Már várom McCoy válaszát, legalább történne valami a rookie minicampen kívül.Ok de ha hasonlót mi mosoly kommentekkel beírnánk bárkiivel kapcsolatba lenne hadd el hadd. A pályán játék hevében megtörténik ok de így elég nagy.... bocs ha én vagyok érzékeny csak pont Shadyről nem gondolnám, hogy ez járna neki de biztos nem látok a színfalak mögé.Ennyit D-Jaxről :/dandeEz személyes ellentét közte és McCoy között, amit ráadásul anno nem ő kezdett. Amúgy rendre tisztességesen nyilatkozik, a pályán mutatott viselkedésére pedig senkinek nem lehet egy szava sem. D-Jax egy majomparádé on and off the field.lotus86
Peacedande
több mint 13 éve
Na végül megtelt a keret a rookie training camp után... Jött Brandon Collins, egy WR aki a Texasban kezdte aztán onnan mennie kellett tanulmányi + egyéb gondok miatt. Valamint egy szamoai linebacker/safety Jake Muasau... aki egy olyan egyetemről jön ahol csak 2010 óta van foci program. :]
több mint 13 éve
Ok de ha hasonlót mi mosoly kommentekkel beírnánk bárkiivel kapcsolatba lenne hadd el hadd. A pályán játék hevében megtörténik ok de így elég nagy.... bocs ha én vagyok érzékeny csak pont Shadyről nem gondolnám, hogy ez járna neki de biztos nem látok a színfalak mögé.Ennyit D-Jaxről :/dandeEz személyes ellentét közte és McCoy között, amit ráadásul anno nem ő kezdett. Amúgy rendre tisztességesen nyilatkozik, a pályán mutatott viselkedésére pedig senkinek nem lehet egy szava sem. D-Jax egy majomparádé on and off the field.lotus86
Peace
több mint 13 éve
Ennyit D-Jaxről :/dandeEz személyes ellentét közte és McCoy között, amit ráadásul anno nem ő kezdett. Amúgy rendre tisztességesen nyilatkozik, a pályán mutatott viselkedésére pedig senkinek nem lehet egy szava sem. D-Jax egy majomparádé on and off the field.
több mint 13 éve
Ennyit D-Jaxről :/
több mint 13 éve
Hűha, igen kifinomult a humorérzéke... :rolleyes:
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Osi te állat!!!! 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Umenyiora... 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Meglepetés: katt 😀
több mint 13 éve
Blackburn maradhat a kezdő MLBérdemes lenne valamelyik boltban próbálnod egyet előtte,
Ja meg egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek meze van, milyen méretben vettétek? Találtam egy pöpec mezt M meg L méretben melyiket vegyem szerintetek? :rolleyes:Asbee
akkor nem érhet meglepetés!
több mint 13 éve
Blackburn maradhat a kezdő MLBNekem Reebok mezem van (Osi) XXL-es, de az XL-es is jó lett volna. A Reebok cuccokra általánosságban igaz, hogy a hazai méreteknél egy számmal nagyobbak, a Giant-es pólóim mind XL méretűek. (187 magas és 95 kg vagyok :cool: ).
Rendeltem az új Nike pólóból is, abból viszont jobb lett volna az XXL-es.
http://www.nflshop.com/product/index.jsp?productId=12686867&cp=2237610.2246817&pageType=family&parentPage=family
több mint 13 éve
Blackburn maradhat a kezdő MLBJa meg egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek meze van, milyen méretben vettétek? Találtam egy pöpec mezt M meg L méretben melyiket vegyem szerintetek? :rolleyes: