New York Giants

50 feliratkozó

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Meglepetés: katt 😀Asbee
remélem a szereplők nem fognak személyiségi jogi pert
indítani ellenem... 😉yooker
szerencséd, hogy nem voltam ott... már kapnád az idézést 😀csebi
Félnél, hogy kirúgna a pecces főnököd?

több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 728 — Lucas Scott
indítani ellenem... 😉yooker
szerencséd, hogy nem voltam ott... már kapnád az idézést 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
indítani ellenem... 😉
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
Legalabb folytatjak a rehabjat ahogy olvasom. De ezekszerint ebbol mar max baseball lehet (azt is csinalta), esetleg jovore egy TC.

De hogy pont a retardalt Will Hill jon a helyere...
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
sajna tényleg kiraktuk...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 861 — no es importante
valszeg lemondhatunk Chad Jonesról 😕kristof
már biztos, jött helyette Will Hill

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valszeg lemondhatunk Chad Jonesról 😕
több mint 13 éve
Blackburn maradhat a kezdő MLB

Ja meg egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek meze van, milyen méretben vettétek? Találtam egy pöpec mezt M meg L méretben melyiket vegyem szerintetek? :rolleyes:Asbee
Nekem Reebok mezem van (Osi) XXL-es, de az XL-es is jó lett volna. A Reebok cuccokra általánosságban igaz, hogy a hazai méreteknél egy számmal nagyobbak, a Giant-es pólóim mind XL méretűek. (187 magas és 95 kg vagyok :cool: ).

Rendeltem az új Nike pólóból is, abból viszont jobb lett volna az XXL-es.
http://www.nflshop.com/product/index.jsp?productId=12686867&cp=2237610.2246817&pageType=family&parentPage=familyForti
Köszi! Hát bepróbálom az M-est majd, az a legkisebb, csak jó lesz és nem kell gyerekméret 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van nfc east "dühöngő" sztem ennek ott a helye, direkt oda tettem be én is 😉
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Ezt már olvastam, de ez ló*/@&#, nem válasz. 😀lotus86
Shady a napokban lett apuka, szal Ő már nem megy bele ilyenekbe. 😀 Felnőtt már. 😀
több mint 13 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Ezt anno tényleg nem Osi kezdte, McCoy nevezte őt puhának, 3. legjobb D falembernek stb. Ha Osi azt mondta volna, hogy az egész Eagles kapja be, akkor én sem védeném, de ők rühellik egymást, játsszák le. Már várom McCoy válaszát, legalább történne valami a rookie minicampen kívül.lotus86
Lol let the beef beginLesean McCoy @CutonDime25
salander
Ezt már olvastam, de ez ló*/@&#, nem válasz. 😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 382 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szépen egymásra találtak 😊
több mint 13 éve
Ezt anno tényleg nem Osi kezdte, McCoy nevezte őt puhának, 3. legjobb D falembernek stb. Ha Osi azt mondta volna, hogy az egész Eagles kapja be, akkor én sem védeném, de ők rühellik egymást, játsszák le. Már várom McCoy válaszát, legalább történne valami a rookie minicampen kívül.lotus86
Lol let the beef beginLesean McCoy @CutonDime25
több mint 13 éve
Ennyit D-Jaxről :/dande
Ez személyes ellentét közte és McCoy között, amit ráadásul anno nem ő kezdett. Amúgy rendre tisztességesen nyilatkozik, a pályán mutatott viselkedésére pedig senkinek nem lehet egy szava sem. D-Jax egy majomparádé on and off the field.lotus86
Ok de ha hasonlót mi mosoly kommentekkel beírnánk bárkiivel kapcsolatba lenne hadd el hadd. A pályán játék hevében megtörténik ok de így elég nagy.... bocs ha én vagyok érzékeny csak pont Shadyről nem gondolnám, hogy ez járna neki de biztos nem látok a színfalak mögé.
Peacedande
Ezt anno tényleg nem Osi kezdte, McCoy nevezte őt puhának, 3. legjobb D falembernek stb. Ha Osi azt mondta volna, hogy az egész Eagles kapja be, akkor én sem védeném, de ők rühellik egymást, játsszák le. Már várom McCoy válaszát, legalább történne valami a rookie minicampen kívül.

több mint 13 éve
Na végül megtelt a keret a rookie training camp után... Jött Brandon Collins, egy WR aki a Texasban kezdte aztán onnan mennie kellett tanulmányi + egyéb gondok miatt. Valamint egy szamoai linebacker/safety Jake Muasau... aki egy olyan egyetemről jön ahol csak 2010 óta van foci program. :]
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 382 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez személyes ellentét közte és McCoy között, amit ráadásul anno nem ő kezdett. Amúgy rendre tisztességesen nyilatkozik, a pályán mutatott viselkedésére pedig senkinek nem lehet egy szava sem. D-Jax egy majomparádé on and off the field.lotus86
Ok de ha hasonlót mi mosoly kommentekkel beírnánk bárkiivel kapcsolatba lenne hadd el hadd. A pályán játék hevében megtörténik ok de így elég nagy.... bocs ha én vagyok érzékeny csak pont Shadyről nem gondolnám, hogy ez járna neki de biztos nem látok a színfalak mögé.
Peace
több mint 13 éve
Ez személyes ellentét közte és McCoy között, amit ráadásul anno nem ő kezdett. Amúgy rendre tisztességesen nyilatkozik, a pályán mutatott viselkedésére pedig senkinek nem lehet egy szava sem. D-Jax egy majomparádé on and off the field.

több mint 13 éve
Ennyit D-Jaxről :/
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Hűha, igen kifinomult a humorérzéke... :rolleyes:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Osi te állat!!!! 😀 😀 😀

több mint 13 éve
Umenyiora... 😂 😂 😂

több mint 13 éve
Meglepetés: katt 😀

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !

Ja meg egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek meze van, milyen méretben vettétek? Találtam egy pöpec mezt M meg L méretben melyiket vegyem szerintetek? :rolleyes:Asbee
érdemes lenne valamelyik boltban próbálnod egyet előtte,
akkor nem érhet meglepetés!
több mint 13 éve
Forti New York Giants 133

Nekem Reebok mezem van (Osi) XXL-es, de az XL-es is jó lett volna. A Reebok cuccokra általánosságban igaz, hogy a hazai méreteknél egy számmal nagyobbak, a Giant-es pólóim mind XL méretűek. (187 magas és 95 kg vagyok :cool: ).

Rendeltem az új Nike pólóból is, abból viszont jobb lett volna az XXL-es.
http://www.nflshop.com/product/index.jsp?productId=12686867&cp=2237610.2246817&pageType=family&parentPage=family
több mint 13 éve

Ja meg egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek meze van, milyen méretben vettétek? Találtam egy pöpec mezt M meg L méretben melyiket vegyem szerintetek? :rolleyes: