New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
még nem azt nyomta a csaj kezére... 😀ja greg jones a lefújás pillanata után kb egyből eljegyezte a csaját!csebiHát persze, hisz most most már megvan hozzá a gyűrűje!vadibandi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
ja greg jones a lefújás pillanata után kb egyből eljegyezte a csaját!csebiHát persze, hisz most most már megvan hozzá a gyűrűje!

több mint 14 éve
ja greg jones a lefújás pillanata után kb egyből eljegyezte a csaját!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
azt tudtam hogy rokon , de hogy fenn van-e itt , abban nem voltam biztos!álló sor balról : ironroy , noel , vadibandi Úr , bigRoby , the spy 😉(nicknév nincs ha jól tudom de vadibandi majd segít ha tud ) , salanderA spy az unokabátyám, és nincs fenn a fórumon.
ülő sor balról : yooker , Asbee , G-men
yooker
Kabalából hívtam, mert a Packers meccset is együtt nézte velünk a Pointerben, igaz akkor Philadelphia Eagles pólóban.vadibandi
lehetne jövőre is Ő a kabalafiguránk!! 😉
több mint 14 éve
álló sor balról : ironroy , noel , vadibandi Úr , bigRoby , the spy 😉(nicknév nincs ha jól tudom de vadibandi majd segít ha tud ) , salanderA spy az unokabátyám, és nincs fenn a fórumon.
yooker
Kabalából hívtam, mert a Packers meccset is együtt nézte velünk a Pointerben, igaz akkor Philadelphia Eagles pólóban.

több mint 14 éve
nos akkor!https://lh5.googleusercontent.com/-7-RgE6YfcQo/TzA-xIocYeI/AAAAAAAAAqA/Mzrf-rPouRs/s640/IMG_0985.JPGgondolom ti is jól szórakoztatok, ha magamból indulok ki, hogy két alvó kutya mellett is őrjöngtem kb 😀
egy tegnapi csoportkép ! egyelőre csak ilyen formában sikerült megoldanom ,magát a képet nem tudom hogy kellene!yooker
neveket tudnátok kapcsolni az arcokhoz? egyedül vadibandit és Asbeet ismerem felkristof
álló sor balról : ironroy , noel , vadibandi Úr , bigRoby , the spy 😉(nicknév nincs ha jól tudom de vadibandi majd segít ha tud ) , salander
van videó is de csak a meccs után jutott eszembe megint elővenni a gépet az erős izgalmi állapot miatt... 😉 pedig az utolsó negyedes szurkolást de nagyon szívesen visszanézném vagy 1000x!!!
majd feltöltöm azt is valamikor !
több mint 14 éve
ha nem terveznétek többet , akkor esetleg átvehetem a stafétát mivelhttps://lh5.googleusercontent.com/-7-RgE6YfcQo/TzA-xIocYeI/AAAAAAAAAqA/Mzrf-rPouRs/s640/IMG_0985.JPGÖrök élmény volt!
egy tegnapi csoportkép ! egyelőre csak ilyen formában sikerült megoldanom ,magát a képet nem tudom hogy kellene!yooker
Még mindig nem tértem magamhoz, pedig elvileg nem ismeretlen élmény a SB-győzelem!
és, még valami: Nem mertem korábban beírni babonából, de egy valami miatt már a szezon elején éreztem, hogy SB-t nyerhetünk: 2007-es szezonban is született gyerekem, és az ideiben is!G-men
nekem is született idén egy kis krapek ! 😊)
több mint 14 éve
Ki volt az a kém, akit magatok közé engedtetek? 😀G-men: így utólag is gratula! Viszont akkor ideje elkezdened gondoskodni a sb védésről 😊
több mint 14 éve
Van egy nyomott fejem az egyszer biztos 😀 Ameddig állva maradtunk, addig nem mertem fodrászhoz menni, hazaértem első utam tuti, hogy oda vezet 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
https://lh5.googleusercontent.com/-7-RgE6YfcQo/TzA-xIocYeI/AAAAAAAAAqA/Mzrf-rPouRs/s640/IMG_0985.JPGgondolom ti is jól szórakoztatok, ha magamból indulok ki, hogy két alvó kutya mellett is őrjöngtem kb 😀
neveket tudnátok kapcsolni az arcokhoz? egyedül vadibandit és Asbeet ismerem fel
több mint 14 éve
én már akkor tudtam mikor kivégeztetek minket 😀 ... grat,grat! 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Jó ló, a derbi napján fut jól!Így volt megírva.
Szép.
/Eli 15x szimpibb,m int a bátyja, csípem, és Coughlin k jó edző, legalábbis számomra az, bármit is gondoltok😀/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
https://lh5.googleusercontent.com/-7-RgE6YfcQo/TzA-xIocYeI/AAAAAAAAAqA/Mzrf-rPouRs/s640/IMG_0985.JPGLehetne hozzá nickeket kérni?
egy tegnapi csoportkép ! egyelőre csak ilyen formában sikerült megoldanom ,magát a képet nem tudom hogy kellene!
nem voltunk ám ilyen szolidak végig.... 😀yooker
Hosszas keresgélés után megtaláltam a kakukktojást! 😉 Mi jár a helyes megfejtőnek? :cool:
több mint 14 éve
https://lh5.googleusercontent.com/-7-RgE6YfcQo/TzA-xIocYeI/AAAAAAAAAqA/Mzrf-rPouRs/s640/IMG_0985.JPGÖrök élmény volt!
Még mindig nem tértem magamhoz, pedig elvileg nem ismeretlen élmény a SB-győzelem!
és, még valami: Nem mertem korábban beírni babonából, de egy valami miatt már a szezon elején éreztem, hogy SB-t nyerhetünk: 2007-es szezonban is született gyerekem, és az ideiben is!
több mint 14 éve
Gratulálok srácok, hatalmas meccsen megérdemelten győztetek! Jól mondta valaki korábban, hogy ha már a bátyót nem láthattuk játszani, akkor az öcsi ad egy ilyen "ajándékot" Egyedül Meskó az akit sajnálok az ellenféltől, sajnos rossz csapatban kezdte el a karrierjét. Mindenesetre nagy ünneplés volt tegnap a haverokkal 😊 Vajon BB ezt a pulóvert sem fogja többé viselni? 😀
több mint 14 éve
https://lh5.googleusercontent.com/-7-RgE6YfcQo/TzA-xIocYeI/AAAAAAAAAqA/Mzrf-rPouRs/s640/IMG_0985.JPGegy tegnapi csoportkép ! egyelőre csak ilyen formában sikerült megoldanom ,magát a képet nem tudom hogy kellene!
nem voltunk ám ilyen szolidak végig.... 😀
több mint 14 éve
Szülinapomin sb győzelmet ünnepelni felbecsülhetetlen 😀 köszi srácok
több mint 14 éve
Grat,akkor ti vagytok újra a préda!!! 😀
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 14 éve
Gratulálok a győzelemhez srácok! Remélem jövőre kemény feladat elé állítjuk a regnáló bajnokot 😉
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
1. félidő
több mint 14 éve
Most néztem a SportTV-s közvetítés ismétléseit és a délutániból és az estiből is lemaradt az első negyed véletlen? :rolleyes: :cool:BigRoby.huLe, pedig én is szerettem volna visszanézni az egészet, de hát nem jött össze 😊 Pár napon belül biztos fent lesz neten, majd legfeljebb letöltöm és visszanézem úgy 😀
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 14 éve
Ezt érdemes átfutni, különösen az utolsó bekezdést:http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/06/Super_Bowl_XLVI_Eli__Tom_20/
több mint 14 éve
Most néztem a SportTV-s közvetítés ismétléseit és a délutániból és az estiből is lemaradt az első negyed véletlen? :rolleyes: :cool:BigRoby.huja.