New York Giants
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Látszik, hogy nem játszotok évente kétszer (háromszor) velük 😀 Akkor megszoktátok már volna 😂

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nah ez nekem jó nagy szívás, mert másodikán már dolgoznom kell.. persze ettől még nézem, meg tényleg egyértelmű volt, h át fogják rakni.SzeszeNekem is elég fura lesz, kevesebb időm lesz visszaállni a "normális" alvásra, de 3.ra vizsgára csak megoldom, a meccset meg mindenképp nézni fogom
több mint 14 éve
Lehet, hogy Rolle agyaig meg nem jutott el, szoval ne kiabaljuk el a dolgot. 😉Egyébként itt a pofázás eredménye. Hatalmas +1 a csapatunknak, hogy nem kezdték el ők is velük a szájkaratét, valamint most hogy nyertünk most sem megy az arcoskodás.Asbeemég jó amúgy h szabit vettem ki 2.ra...Remélem Rex legközelebb akkor nyitja ki a száját a témával kapcsolatban, ha SB-t nyer a Jets.
remélem mostanra a jets oldaláról befogja mki 4 évig és tudják hol a helyük ...csebi
Párhuzamosan nagyon remélem, hogy mindenki ráül a szájára a csapatból a héten.salander
több mint 14 éve
Egyébként itt a pofázás eredménye. Hatalmas +1 a csapatunknak, hogy nem kezdték el ők is velük a szájkaratét, valamint most hogy nyertünk most sem megy az arcoskodás.még jó amúgy h szabit vettem ki 2.ra...Remélem Rex legközelebb akkor nyitja ki a száját a témával kapcsolatban, ha SB-t nyer a Jets.
remélem mostanra a jets oldaláról befogja mki 4 évig és tudják hol a helyük ...csebi
Párhuzamosan nagyon remélem, hogy mindenki ráül a szájára a csapatból a héten.salander
több mint 14 éve
Nem meglepő, átrendezték a meccsünk időpontját 😊Buchek8Na rohadjanak meg!!! Melohelyen meg USA-ban is!!! 31-en dolgozom, lesz egy nap pihenom, de 2.-an mar megint melozom, hajnali 4 kor kelek, ezek a tetvek meg beraktak a meccset 1.15-re......tenyleg rohadjanak meg!!!!
több mint 14 éve
még jó amúgy h szabit vettem ki 2.ra...Remélem Rex legközelebb akkor nyitja ki a száját a témával kapcsolatban, ha SB-t nyer a Jets.
Párhuzamosan nagyon remélem, hogy mindenki ráül a szájára a csapatból a héten.
több mint 14 éve
még jó amúgy h szabit vettem ki 2.ra...remélem mostanra a jets oldaláról befogja mki 4 évig és tudják hol a helyük ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
hajnali 2:15Hánykor lesz?Nem meglepő, átrendezték a meccsünk időpontját 😊Buchek8Hát igen, sajnos várható volt, kár, hogy áttették, mert ígyis-úgyis adta volna az espn.balu10
(Hol olvasható a teljes, végleges műsorrend?)Bazzani
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Hánykor lesz?Nem meglepő, átrendezték a meccsünk időpontját 😊Buchek8Hát igen, sajnos várható volt, kár, hogy áttették, mert ígyis-úgyis adta volna az espn.balu10
(Hol olvasható a teljes, végleges műsorrend?)
több mint 14 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/12/24/brandon-jacobs-to-rex-ryan-its-time-to-shut-up-fat-boy/szimpi arcok😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Today marked 1st time in NFL history in which 2 different QBs threw 90+ yard TD pass (Newton,EManning)
több mint 14 éve
Nem meglepő, átrendezték a meccsünk időpontját 😊Buchek8Hát igen, sajnos várható volt, kár, hogy áttették, mert ígyis-úgyis adta volna az espn.
több mint 14 éve
amúgy egy pár helyen olvastam, hogy Nicks-et elkezdték kikezdeni érthető módon ugyanis kurva sokat droppol mostanság... nem tudom én sem, hogy mi van vele, viszont Cruz egyedül nem tudja megváltani a világot... a többi wr meg hulladékironroyManningham nem hulladék szerintem és Jernigannel meg várjunk még. Barden tök jó, hogy magas, csak nem tud elkapni és nem is tudjuk kihasználni, tehát tényleg kuka. Nick meg összeszedi magát, a GB ellen pl. élete legjobbját nyújtotta azokkal az elkapásokkal. Igazából faszság volt rá dobálni, úgy, hogy Revis fogta.
több mint 14 éve
amúgy egy pár helyen olvastam, hogy Nicks-et elkezdték kikezdeni érthető módon ugyanis kurva sokat droppol mostanság... nem tudom én sem, hogy mi van vele, viszont Cruz egyedül nem tudja megváltani a világot... a többi wr meg hulladék
több mint 14 éve
Ami tetszett, még tegnap, az Weatherford egy-két puntja kritikus helyzetekben.gyurczimost gondoljatok bele, ha még Dodge lenne itt, még emiatt is idegeskednénk állandóan... 😊
több mint 14 éve
Ami tetszett, még tegnap, az Weatherford egy-két puntja kritikus helyzetekben.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Nem meglepő, átrendezték a meccsünk időpontját 😊Buchek8nah ez nekem jó nagy szívás, mert másodikán már dolgoznom kell.. persze ettől még nézem, meg tényleg egyértelmű volt, h át fogják rakni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem meglepő, átrendezték a meccsünk időpontját 😊
több mint 14 éve
birókkal egy probléma volt sztem a ross féle fumb td sztem ott nem volt egyértelmű bizonyíték csak sejteni lehetett h földhöz ért de erre meg nem lehet megváltoztatni... többinél jó döntés születettvégre amúgy shotgunból delayt is futottunk nem csak draw-r... bár nem volt több siker
eli a play áthívás int óta nem érdemli meg az NFL rekordot... revis-re dobja ráadásul egy teljesen formán kívüli nicksre...
jövő het közös meccsnezes?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 14 éve
De, hogy ma sem tudtuk elfelejteni ezt a 3rd & 6-ra shotgunból futunk playt, több, mint gáz... :mad:
több mint 14 éve
Az AFC Eastet söpörni nem semmi. Nem sok csapat mondhatja el magáról. Már csak a Dallast kellene söpörni, mint két éve és beszenvednénk a PO-ba.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 14 éve
Itt a kép róla: http://twitpic.com/7xyjp9Romo sérüléséről láttam a videot akkora a keze most, mint a labda, úgy be van dagadva... persze a Romo vezette Dallas ellen lenne szép a győzelemironroyNekem az is jó, ha McGee vezette Dallast verjük 😊balu10
Megnéztem a videót és továbbra is úgy gondolom, hogy jövő héten ezzel játszani fog. Egyszer még amikor játszottam én is jártam hasonlóan, csak én a saját falemberem sisakjába vertem bele a kezem (mert rámtolták) dobás közben/után és hasonló bedagadás lett a vége, de pár nap alatt elmúlt, minden törés, zúzódás nélkül.
több mint 14 éve
Boldog Karácsonyt minden kedves fórumozónak!Jó h a Giants is hozzátett ehhez!
több mint 14 éve
Romo sérüléséről láttam a videot akkora a keze most, mint a labda, úgy be van dagadva... persze a Romo vezette Dallas ellen lenne szép a győzelemironroyNekem az is jó, ha McGee vezette Dallast verjük 😊
több mint 14 éve
Romo sérüléséről láttam a videot akkora a keze most, mint a labda, úgy be van dagadva... persze a Romo vezette Dallas ellen lenne szép a győzelemKb 10 percig óbégattam, hogy 99 yard... 😂 Másik epic jelenet, mikor trashtalk közben megszólaltam, hogy kéne már egy turnover, erre jön a Kenny pick 😀 Zsírkirály győzelem D line állat volt nagyon! Aztán majd jövő héten eldől minden...AsbeeA D tényleg király volt. JPP 4 DPOY, Tuck is a legjobban játszott a szezonban és a pickek is jöttek. Az O-ból a második félidő futójátéka állat volt, Cruz OROY (sajnos nem lehet, mert hivatalosan 2. éve), Nick tanuljon meg elkapni és Eli ma borzasztó volt. Ha ő hozza azt, amit a szezon közepén és a D úgy játszik mint ma és a bírók is normálisan vezetik a meccset, akkor a Cowboys meg kell, hogy legyen, és ilyen teljesítményekkel akármi lehet!
ui: Romo megsérült ugye, de szinte biztos, hogy ma nem is küldik vissza, mert annak a meccsnek nincs tétje, de senki ne gondolja, hogy nem lesz jövő héten, mert az max. akkor elképzelhető, ha eltört valamilye...balu10