New York Giants

50 feliratkozó

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
John Mara reached out to Brian Flores a couple of nights ago, a source told The Post. Very good conversation. Mara assured Flores that he's a serious candidate and that Giants will be willing to eat money to clear up some cap space...This could be Flores-Daboll steel cage match. - per Ian O'Connor
ozibozi
Ezzel csak az a gond, hogy a legtöbb pénzt Martinez és Bradberry kivágásával lehetne spórolni, de akkor a legjobb három védőnkből elküldünk kettőt, és biztos, hogy olcsóbban nem tudjuk pótolni őket, draftról meg máshová kéne az erősítés.
vanek úr
Vagy megy szépen a szerződések átalakítása.
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
John Mara reached out to Brian Flores a couple of nights ago, a source told The Post. Very good conversation. Mara assured Flores that he's a serious candidate and that Giants will be willing to eat money to clear up some cap space...This could be Flores-Daboll steel cage match. - per Ian O'Connor
ozibozi
Ezzel csak az a gond, hogy a legtöbb pénzt Martinez és Bradberry kivágásával lehetne spórolni, de akkor a legjobb három védőnkből elküldünk kettőt, és biztos, hogy olcsóbban nem tudjuk pótolni őket, draftról meg máshová kéne az erősítés.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Schoen nem szarozik,meg is volt a Daboll interjú 😂
Vobox
Elég kézenfekvő választás lenne..
több mint 4 éve
Vobox New York Giants 659
Schoen nem szarozik,meg is volt a Daboll interjú 😂
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 112
több mint 4 éve
baszki megláttam mekadu önelégült képét a neten, és rendesen kirázott a hideg
több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Állítólag Graham szimpatikus az új FOnak, jó lenne ha azt nem kellene újjáépíteni és EdgeRushal teljessé tehetnénk azt a keretet
több mint 4 éve
HolmesMcKinney New York Giants Alabama Crimson Tide 28
Az új GMnek tipik olyan karaktere/kinézete van, hogy ránézel és tudsz benne hinni.
Szerintem remek döntés, persze ez csak megérzés.
Bazzani
Kikopott Tom Cruise ! Nincs lehetetlen kuldetes🤞

több mint 4 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Olyan sok pozitívum történik, hogy folyamatos rettegésben vagyok, mikor jön vlm ilyenkor szokásos megmagyarázhatatlan baromság.
😊
ozibozi
Gyerek benyögte "Susmus szabad OCnek"
Haba
Szoba fogság 😂
több mint 4 éve
Mekadu is elhozható segítségnek, ha nem boldogulna.
ozibozi
Ő már nem 😉😜😛 a párduc fanokat vidámítja szomorítja
dande
Pont ráéreztem akkor.
több mint 4 éve
Zet New York Giants 2 020
Jöhet mindkettő,sőt tapsihapsi és Judge is jöjjön vissza!Belépőt nem kapnak,de csillogjon az nézőtéri parkoló,vagy lesz ejnyebejnye!
Vobox
Kaphatnak ingyen pepsit.
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Eddig jó.
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 150 — Axel Foley
Az új GMnek tipik olyan karaktere/kinézete van, hogy ránézel és tudsz benne hinni.
Szerintem remek döntés, persze ez csak megérzés.

több mint 4 éve
Jöhet mindkettő,sőt tapsihapsi és Judge is jöjjön vissza!Belépőt nem kapnak,de csillogjon az nézőtéri parkoló,vagy lesz ejnyebejnye!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 493 — Így remélem megfelelek nektek.....
ozibozi
Ő már nem 😉😜😛 a párduc fanokat vidámítja szomorítja
több mint 4 éve
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
Olyan sok pozitívum történik, hogy folyamatos rettegésben vagyok, mikor jön vlm ilyenkor szokásos megmagyarázhatatlan baromság.
😊
ozibozi
Haba
Degeci!!!🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Haba New York Giants 934
😊
ozibozi
több mint 4 éve
Haba New York Giants 934
Meg kell mondjam, nem gondoltam, h Maráék olyat fognak lépni, aminek hatására a közeljövőben reménykedés, bizalom és várakozás lesz bennem, de hát csak ilyen csalódások érjenek az életemben😀
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 493 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor még egy kis cukiság 😉

több mint 4 éve
😊
ozibozi
Detto!
több mint 4 éve
😊
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 281 — Keep pounding
Sok sikert az uj iranyhoz, igencsak ratok fer. Szimpatikusan alakul a vezerkar.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
New Yor Post szerint Daboll a befutó HC posztara...
nagir
Ez már túl szépen hangzik...
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
New Yor Post szerint Daboll a befutó HC posztara...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!