New York Giants
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Vagy megy szépen a szerződések átalakítása.John Mara reached out to Brian Flores a couple of nights ago, a source told The Post. Very good conversation. Mara assured Flores that he's a serious candidate and that Giants will be willing to eat money to clear up some cap space...This could be Flores-Daboll steel cage match. - per Ian O'ConnorEzzel csak az a gond, hogy a legtöbb pénzt Martinez és Bradberry kivágásával lehetne spórolni, de akkor a legjobb három védőnkből elküldünk kettőt, és biztos, hogy olcsóbban nem tudjuk pótolni őket, draftról meg máshová kéne az erősítés.
ozibozi
vanek úr
több mint 4 éve
John Mara reached out to Brian Flores a couple of nights ago, a source told The Post. Very good conversation. Mara assured Flores that he's a serious candidate and that Giants will be willing to eat money to clear up some cap space...This could be Flores-Daboll steel cage match. - per Ian O'ConnorEzzel csak az a gond, hogy a legtöbb pénzt Martinez és Bradberry kivágásával lehetne spórolni, de akkor a legjobb három védőnkből elküldünk kettőt, és biztos, hogy olcsóbban nem tudjuk pótolni őket, draftról meg máshová kéne az erősítés.
ozibozi
több mint 4 éve
Schoen nem szarozik,meg is volt a Daboll interjú 😂Elég kézenfekvő választás lenne..
Vobox
több mint 4 éve
Schoen nem szarozik,meg is volt a Daboll interjú 😂
több mint 4 éve
John Mara reached out to Brian Flores a couple of nights ago, a source told The Post. Very good conversation. Mara assured Flores that he's a serious candidate and that Giants will be willing to eat money to clear up some cap space...This could be Flores-Daboll steel cage match. - per Ian O'Connor
több mint 4 éve
baszki megláttam mekadu önelégült képét a neten, és rendesen kirázott a hideg
több mint 4 éve
Állítólag Graham szimpatikus az új FOnak, jó lenne ha azt nem kellene újjáépíteni és EdgeRushal teljessé tehetnénk azt a keretet
több mint 4 éve
Az új GMnek tipik olyan karaktere/kinézete van, hogy ránézel és tudsz benne hinni.Kikopott Tom Cruise ! Nincs lehetetlen kuldetes🤞
Szerintem remek döntés, persze ez csak megérzés.
Bazzani
több mint 4 éve
Szoba fogság 😂Olyan sok pozitívum történik, hogy folyamatos rettegésben vagyok, mikor jön vlm ilyenkor szokásos megmagyarázhatatlan baromság.Gyerek benyögte "Susmus szabad OCnek"
😊
ozibozi
Haba
több mint 4 éve
Pont ráéreztem akkor.Mekadu is elhozható segítségnek, ha nem boldogulna.Ő már nem 😉😜😛 a párduc fanokat
ozibozividámítjaszomorítja
dande
több mint 4 éve
Jöhet mindkettő,sőt tapsihapsi és Judge is jöjjön vissza!Belépőt nem kapnak,de csillogjon az nézőtéri parkoló,vagy lesz ejnyebejnye!Kaphatnak ingyen pepsit.
Vobox
több mint 4 éve
Eddig jó.
több mint 4 éve
Az új GMnek tipik olyan karaktere/kinézete van, hogy ránézel és tudsz benne hinni.Szerintem remek döntés, persze ez csak megérzés.
több mint 4 éve
Jöhet mindkettő,sőt tapsihapsi és Judge is jöjjön vissza!Belépőt nem kapnak,de csillogjon az nézőtéri parkoló,vagy lesz ejnyebejnye!
több mint 4 éve
Mekadu is elhozható segítségnek, ha nem boldogulna.Ő már nem 😉😜😛 a párduc fanokat
ozibozi
több mint 4 éve
Mekadu is elhozható segítségnek, ha nem boldogulna.
több mint 4 éve
Degeci!!!🤣🤣🤣Olyan sok pozitívum történik, hogy folyamatos rettegésben vagyok, mikor jön vlm ilyenkor szokásos megmagyarázhatatlan baromság.Gyerek benyögte "Susmus szabad OCnek"
😊
ozibozi
Haba

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Olyan sok pozitívum történik, hogy folyamatos rettegésben vagyok, mikor jön vlm ilyenkor szokásos megmagyarázhatatlan baromság.Gyerek benyögte "Susmus szabad OCnek"
😊
ozibozi
több mint 4 éve
Meg kell mondjam, nem gondoltam, h Maráék olyat fognak lépni, aminek hatására a közeljövőben reménykedés, bizalom és várakozás lesz bennem, de hát csak ilyen csalódások érjenek az életemben😀
több mint 4 éve
Akkor még egy kis cukiság 😉Joe Schoen's message to the fans: pic.twitter.com/yyUQT9zt2B
— New York Giants (@Giants) January 21, 2022
több mint 4 éve
Olyan sok pozitívum történik, hogy folyamatos rettegésben vagyok, mikor jön vlm ilyenkor szokásos megmagyarázhatatlan baromság.Detto!
😊
ozibozi
több mint 4 éve
Olyan sok pozitívum történik, hogy folyamatos rettegésben vagyok, mikor jön vlm ilyenkor szokásos megmagyarázhatatlan baromság.😊
több mint 4 éve
Sok sikert az uj iranyhoz, igencsak ratok fer. Szimpatikusan alakul a vezerkar.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
New Yor Post szerint Daboll a befutó HC posztara...Ez már túl szépen hangzik...
nagir
több mint 4 éve
New Yor Post szerint Daboll a befutó HC posztara...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!