New York Jets

30 feliratkozó

16 órája
Apex New York Jets 3 027
Így a draft után mit tippeltek, mi lesz év végén a mutatónk? Én 6 győzelmet jósolok.
Kamaj
Nem néztem meg most a schedulet, de 1-2 posztot leszámítva eszemet nem tudom h mikor volt ennyire mély a keret, ami biztató és ha olyan menetelésünk lenne, van draft és cap is a keret további mélyítésére.
Geno előtt jó a fal, van egy ezer yardos megbizható futód, draftról kapott 2 új célpontot, így ő is lazán 4000 yard fölé juthat.
Védelemben elvileg Glenn által kért játékosok vannak és full az ő felelőssége lesz.

Összességében mikor ha most ne bizakodjunk, így h megítélésem szerint Múzsi hosszú idő óta a legkompetensebb GM-ünk.
Beki
Damn, ilyen pozitív Beki hozzászólást sem tudom mikor olvastam utoljára 😀

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
1 napja
Beki New York Jets 2 726
2 év 29 ha a garántáltat nézzük vagyis két tag ára kb. Okés deal
Wester
3. evre nincs garantalt tartalom.
1 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 188 — Jó ötletnek tűnt!
2 év 29 ha a garántáltat nézzük vagyis két tag ára kb. Okés deal

Lesz ez még így se!
1 napja
Breece aláfirkantott 3 év 45.75 misi

Lesz ez még így se!
1 napja
Beki New York Jets 2 726
Bailey is
1 napja
Beki New York Jets 2 726
Sadiq, Ponds, Klubnik, Payne es Cooper alairta rookie szerzodeset.
3 napja
Beki New York Jets 2 726
Mike Maccagnan joins the Eagles staff as a personnel executive — joining Joe Douglas on Howie Roseman’s staff.

Na ezt sem hittem volna h a kaves troger allast kap meg.
4 napja
Pityu Gyor New York Jets 1 041
Így a draft után mit tippeltek, mi lesz év végén a mutatónk? Én 6 győzelmet jósolok.
Kamaj
Nem néztem meg most a schedulet, de 1-2 posztot leszámítva eszemet nem tudom h mikor volt ennyire mély a keret, ami biztató és ha olyan menetelésünk lenne, van draft és cap is a keret további mélyítésére.
Geno előtt jó a fal, van egy ezer yardos megbizható futód, draftról kapott 2 új célpontot, így ő is lazán 4000 yard fölé juthat.
Védelemben elvileg Glenn által kért játékosok vannak és full az ő felelőssége lesz.

Összességében mikor ha most ne bizakodjunk, így h megítélésem szerint Múzsi hosszú idő óta a legkompetensebb GM-ünk.
Beki
Fura olvasni az optimizmusod 😀😀 legyen igazad

Green is green
7 napja
Beki New York Jets 2 726
Kamaj

7 napja
Beki New York Jets 2 726
3
FloresR
Azért Brady Cooknál jobb irányítónk lesz idén 😀
Wester
Hát egyelőre ott tartunk h amíg Genot állcsúcson nem veri megint vki, utána a színvonal... 😀
9 napja
3
FloresR
Azért Brady Cooknál jobb irányítónk lesz idén 😀

Lesz ez még így se!
9 napja
FloresR 373
3
9 napja
Kamaj
10 wins 😀
( 7-nek össze kellene jönnie ha Glenne szeretne valamit jövőre )

Lesz ez még így se!
9 napja
Kamaj New York Jets 168

J-E-T-S Jets Jets Jets
9 napja
Pityu Gyor New York Jets 1 041
WMD 5. eves opcioja lehivva
Beki
No brainer a potenciál miatt. Kéne kicsit többet vezetni hogy igazán hatékony legyen
Wester
Idén berobbanhatna, főleg a drafolt sráccal párban

Green is green
10 napja
Beki New York Jets 2 726
Tegnap Russell Wilson volt viziten.
10 napja
Beki
No brainer a potenciál miatt. Kéne kicsit többet vezetni hogy igazán hatékony legyen

Lesz ez még így se!
10 napja
Beki New York Jets 2 726
13 napja
Beki New York Jets 2 726
A draft class játékosokra amúgy rendben van ( Klubnik az egyedüli fejvakarós, főleg a cserével ), viszont imádkozni kell, hogy LB-ben ne legyen sérülés.
Wester
Nyilvan ha kaki van FArol tudunk hozni vkit, de cserek kozul talan egyedul Mykal Walker tud vmit hozzatenni.
13 napja
A draft class játékosokra amúgy rendben van ( Klubnik az egyedüli fejvakarós, főleg a cserével ), viszont imádkozni kell, hogy LB-ben ne legyen sérülés.

Lesz ez még így se!
13 napja
Beki New York Jets 2 726
UDFA tracker:
Caullin Lacy, WR, Louisville
Garrison Grimes, LS, BYU
Will Ferrin, K, BYU
Chip Trayanum, RB, Toledo
Kendrick Blackshire, LB, UTSA
Mory Bamba, CB, BYU
Xavier Hill, OL, Colorado
Nathan Voorhis, EDGE, Ball State
DT Sheffield, WR, Rutgers
Sam Scott, RB, Wyoming
Chase Curtis, TE, TSU
14 napja
Beki New York Jets 2 726
The Jets drafted Kansas State safety VJ Payne with their last pick, No. 228 overall.

@dpbrugler had him graded as a fourth/fifth rounder, so that's a good value.

Payne is big (6-3, 206), with long arms and he's a good athlete too: 4.4 40, 6.94 three-cone). Had four pass deflections and one interception last season. He played free safety, strong safety and big nickel at Kansas State.

He's "at his best", per Dane, covering tight ends — which the Jets have struggled with in recent years.

He's a seventh-round pick so nothing guaranteed, but solid value grab by the Jets.
14 napja
Beki New York Jets 2 726
11 helyet feljebb mentunk 6. korben egyik 7. kort bealdozva.

The Jets drafted Miami G Anez Cooper after trading up. Addressed interior offensive line for the first time in this draft.
14 napja
Beki New York Jets 2 726
Klubnik... erte kurva kar volt feltradelni es bealdozni masik 4. kort
Beki
6. kör a kövi pick, nem lesz itt se értelmes S, se iOL, se LB
Wester
Eselytelen, ott mar csak lovoldozes lesz randomra
14 napja
Klubnik... erte kurva kar volt feltradelni es bealdozni masik 4. kort
Beki
6. kör a kövi pick, nem lesz itt se értelmes S, se iOL, se LB

Lesz ez még így se!