New York Jets
Shootout ezzel a Packers offens-el es ugy amblokk LaFleur-el elkepzelhetetlen, ettol nem kell tartani.Sziasztok. Én érzem csak úgy, hogy ez a Packers sebezhető lehet a hétvégén. Nem vagyok elájulva a pályán látottaktól, de őszintén nem ilyen kezdésre számítottam, valamint talán a csapat is elkezdett hinni magában.Nyerhetőnek nyerhető, de iszonyat nehéz lesz. A Packers otthon nem arról híres, hogy túl gyakran kikapna, bár tény idén azért nem úgy néznek ki(eddig) mint az elmúlt években. A védelem jó lenne ha féken tudná tartani Rodgers-t, ugyanis ha elmegy egy shootout felé a meccs, akkor nem tudom mennyire tudnánk tartani velük a lépést, szóval ismét erős DL produkció kéne egy lényegesen jobb OL ellen. Támadó részről szintén ez lenne a cél. Futás, illetve playaction játékok ellen nem a legacélosabb a Packers D, úgy hogy jó lenne futás/RPO/PA játékokkal szépen metódikusan haladni a pályán, irányítani a meccset és minél tovább pályán kívül tartani a támadóegységüket. Benne van a W szerintem, de én úgy gondolom, hogy L lesz, viszont azért jó lenne kompetitíven játszani.
Mondjuk ilyenkor, ha felcsillan valami, akkor szoktunk belefutni valami csúnyába.
GTom
Apex
Szerkesztette: JéBé
Kösz! Érdekes ez nem ugrott be.. biztos töröltem már magamban ezt a remek Gase időszakot 😊Nem is emlékszem mikor nyertünk utoljára 3at egymás után..2019. novemberében még Géza bácsival a padon (@NYG, vs. WAS, @OAK).
Pityu Gyor
empty taxi
Green is green
Sziasztok. Én érzem csak úgy, hogy ez a Packers sebezhető lehet a hétvégén. Nem vagyok elájulva a pályán látottaktól, de őszintén nem ilyen kezdésre számítottam, valamint talán a csapat is elkezdett hinni magában.Nyerhetőnek nyerhető, de iszonyat nehéz lesz. A Packers otthon nem arról híres, hogy túl gyakran kikapna, bár tény idén azért nem úgy néznek ki(eddig) mint az elmúlt években. A védelem jó lenne ha féken tudná tartani Rodgers-t, ugyanis ha elmegy egy shootout felé a meccs, akkor nem tudom mennyire tudnánk tartani velük a lépést, szóval ismét erős DL produkció kéne egy lényegesen jobb OL ellen. Támadó részről szintén ez lenne a cél. Futás, illetve playaction játékok ellen nem a legacélosabb a Packers D, úgy hogy jó lenne futás/RPO/PA játékokkal szépen metódikusan haladni a pályán, irányítani a meccset és minél tovább pályán kívül tartani a támadóegységüket. Benne van a W szerintem, de én úgy gondolom, hogy L lesz, viszont azért jó lenne kompetitíven játszani.
Mondjuk ilyenkor, ha felcsillan valami, akkor szoktunk belefutni valami csúnyába.
GTom
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Nem is emlékszem mikor nyertünk utoljára 3at egymás után..2019. novemberében még Géza bácsival a padon (@NYG, vs. WAS, @OAK).
Pityu Gyor
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Sziasztok. Én érzem csak úgy, hogy ez a Packers sebezhető lehet a hétvégén. Nem vagyok elájulva a pályán látottaktól, de őszintén nem ilyen kezdésre számítottam, valamint talán a csapat is elkezdett hinni magában.Odahaza a Pekörsznek nyernie kell hogy lépést tartson, szerintem nagyon nyomni fognak. Kérdés h az angol út (ráadásul ők elöször csinálták nincs nagy tapasztalatuk visszajövetelben) kivett e belőlük illetve a mennyire vagyunk mi a győzelmek miatt erőn felüli lelkitöbblettel.
GTom
Nem is emlékszem mikor nyertünk utoljára 3at egymás után..
Green is green
Sejtettem, hogy a D-line és a secondary (főleg a CB-k) rendben lesznek, de azért jó olvasni ilyen statokat 😊Tegyünk hozzá még némi adalékot:Through 5 weeks, D.J. Reed and Sauce Gardner rank 2nd and 5th in catches allowed among qualified (80% of coverage snaps) CBs.
— The Jet Press (@TheJetPress) October 10, 2022
They rank 6th and 7th in targets. 3rd and 5th in yards allowed.
Hard to argue the #Jets don’t have the best CB duo in the NFL.
Apex
Had to double-take to make sure this was right. Carl Lawson had SEVEN (yes, 7) quarterback hits today.
It's a #Jets franchise record since the stat was first tracked in 2006.Carl Lawson currently ranks 3rd among qualified EDGE in pressure rate (23.5%).
John Franklin-Myers isn’t too far behind, ranking 7th in pressure rate (22%).Quinnen Williams ranks among iDL through 5 weeks:Beki
• Sacks: T-1st (4)
• QB hits: T-2nd (5)
• PFF pass-rush grade: T-3rd (90.1)
• Pressures: T-4th (17)
He’s also missed just 1 tackle and has 7 run stops. Elite seas.
Tegyünk hozzá még némi adalékot:Through 5 weeks, D.J. Reed and Sauce Gardner rank 2nd and 5th in catches allowed among qualified (80% of coverage snaps) CBs.
Apex
Had to double-take to make sure this was right. Carl Lawson had SEVEN (yes, 7) quarterback hits today.
It's a #Jets franchise record since the stat was first tracked in 2006.
Carl Lawson currently ranks 3rd among qualified EDGE in pressure rate (23.5%).
John Franklin-Myers isn’t too far behind, ranking 7th in pressure rate (22%).
Quinnen Williams ranks among iDL through 5 weeks:
• Sacks: T-1st (4)
• QB hits: T-2nd (5)
• PFF pass-rush grade: T-3rd (90.1)
• Pressures: T-4th (17)
He’s also missed just 1 tackle and has 7 run stops. Elite seas.
Through 5 weeks, D.J. Reed and Sauce Gardner rank 2nd and 5th in catches allowed among qualified (80% of coverage snaps) CBs.
Túlértékelni nem szabad (ez még mindig csak a középmezőnyhöz csatlakozást vetít előre plElső félidei drive-ok:
A sérülések engem nem érdekelnek, a játék része nekünk is a fél O line offos. Viszont éreztem a tudatosságot a játékban, bedaráltuk őket, ment a futás, Zach nem baszta el akkor miért váltsunk? A következő meccs más, nem érdekes h ez máskor mire elég, tegnap ez elég volt a Whez, tudtuk mi megy és meg is tudtuk csinálni. A defensebe meg jött két nagyon véleményes zászló, azzal maradtak sokáig meccsben. Nem lettünk Play off csapat viszont tudatosságban, pár játékelemben (futás, pár blizt, nyugodt qb) és pár jó egyéni teljesítménnyel előrébb vagyunk mint az elmúlt 2-3 évben
Pityu Gyor
1.: 4 plays, 19 Yds, Punt
2.: 4 plays, 5 yds, Punt
3.: 7 plays, 26 yds(+30 yard phins bünti), FG
4.: 2 plays, 80 yds(ez szép volt), TD
5.: 3 plays, 4 yds, Punt
6.: 9 plays, 53 yds, TD (talán ez volt az első értelmes drive részünkről, bár itt is majd fél pályáról kezdtünk azért azt hozzá kell tenni)
Azért az első félidőben nagyon nem ment a futás se, és ha komolyabb céljai vannak a csapatnak ennyire lassan nem kezdhetsz, főleg ilyen jó field pozikból. De alapvetően igazából a gameplan-el van problémám rendre mindkét oldalon(kivéve Ravens meccs). D odalán Burrow-ra ráküldtük a házat is, amikor pont, hogy ellene passzívabban kellett volna játszani, itt meg egy rookie QB-t hagyunk passzolgatni csak simán 3-4 emberes pass rush, mikor pont, hogy szanaszét kéne blitzelni? Oké a 2. félidőben volt adjustement, de nem tudom, azért ennek szerintem evidensnek kellett volna lennie. O oldaláról meg nem értem ezt a passzív, befosós playcalling-ot ZW-vel, főleg ezen a meccsen, amikor pont lehetett volna támadni a széleket, esetleg több rolloutot használni, mert Moore és Wilson is veszélyes tud lenni vertikálisan és man-to-man ellen egyaránt(amit a Phins játszott eddig rendre). Főleg azért bosszantó ez, mert megmutatta az O, hogy tud haladni rendesen, ha nagyon kell, csak nem értem miért szórakozzuk el a meccs elején a jó lehetőségeket. A meccsnek a félidőnél vége kellett volna lennie. Szóval nem tudom, örülök a W-nek, mert fontos volt, de azért óvatosan örülök. Jövő hét Lambeau Field nagy teszt lesz a csapatnak. Bár fasz tudja, lehet túl nagyok az igényeim 😀
Szerkesztette: Apex
A sérülések engem nem érdekelnek, a játék része nekünk is a fél O line offos. Viszont éreztem a tudatosságot a játékban, bedaráltuk őket, ment a futás, Zach nem baszta el akkor miért váltsunk? A következő meccs más, nem érdekes h ez máskor mire elég, tegnap ez elég volt a Whez, tudtuk mi megy és meg is tudtuk csinálni. A defensebe meg jött két nagyon véleményes zászló, azzal maradtak sokáig meccsben. Nem lettünk Play off csapat viszont tudatosságban, pár játékelemben (futás, pár blizt, nyugodt qb) és pár jó egyéni teljesítménnyel előrébb vagyunk mint az elmúlt 2-3 évben
Green is green
Mondjuk O részéről nem tudom mennyit változott volna a szitu, mert így se támadtuk a széleket 😀Meg azt a beszari védekezést is, amíg Hill nem sérült meg... ment a zónázás végig plusz CB vagy S-el, nyeltük a futást, mint kacsa a nokedlit. Mit ad ég, mihelyst 6 ember ment a 7. körös QBra csak volt némi nyomás végre.Azért óvatosan kezeljük ezt a győzelmet, egy FGn múlott h a 2 kezdő CB, kezdő LT és QB1+QB2 nélküli Phins nem vezetett. Nagyon nem volt ez szép győzelem. Pofákra lakatot kell tenni és kussban dolgozni a héten.Sajnos igen, az eredmény nagyon nem reflektál a meccsre. Nyilván szokták mondani, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni, ami így is van, de azért az O nagyon nem volt meggyőző. Leginkább talán a playcalling zavart, annyira fantáziátlan, play not to lose gameplan volt az egész, pedig itt aztán igazán belehetett volna vonni az elkapókat a játékba és kihasználni ZW karerejét, de helyette végig befosva játszottunk(akárcsak a Pitts ellen az első három negyedben). Szóval ez most nagyon nem tetszett MLF-től, mentéségére szóljon, hogy a futások azért szépen jöttek 2. félidőben, de a GB ellen ki kell nyitni a playbookot mert ez marha kevés lesz. A D okés volt, az utolsó negyedben szépen jött a nyomás rendszeresen, de azért 3rd string QB ellen ez elvárható teljesítmény volt úgy gondolom. Mindenesetre 3-2 Októberben, ilyen is rég volt, főleg egy fiatal csapattal.
Beki
Apex
Ha Tua és a 2 kezdő CB lett volna, olyan picsázást kapunk h Saleh hápoghatta volna a hülyeségeit meccs után. Majd a GB ellen lehet virítani; ha Giantshez hasonló győzelmet aratnánk, akkor lehet miről beszélni.
Beki
Mindenesetre szerencsére nem ez történt és sikerült egy fontos meccset hozni, a fiataloknak és a franchisenak nagyon kellenek az ilyen győzelmek önbizalom szempontjból, reméljük a játék meg vele javul.
Meg azt a beszari védekezést is, amíg Hill nem sérült meg... ment a zónázás végig plusz CB vagy S-el, nyeltük a futást, mint kacsa a nokedlit. Mit ad ég, mihelyst 6 ember ment a 7. körös QBra csak volt némi nyomás végre.Azért óvatosan kezeljük ezt a győzelmet, egy FGn múlott h a 2 kezdő CB, kezdő LT és QB1+QB2 nélküli Phins nem vezetett. Nagyon nem volt ez szép győzelem. Pofákra lakatot kell tenni és kussban dolgozni a héten.Sajnos igen, az eredmény nagyon nem reflektál a meccsre. Nyilván szokták mondani, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni, ami így is van, de azért az O nagyon nem volt meggyőző. Leginkább talán a playcalling zavart, annyira fantáziátlan, play not to lose gameplan volt az egész, pedig itt aztán igazán belehetett volna vonni az elkapókat a játékba és kihasználni ZW karerejét, de helyette végig befosva játszottunk(akárcsak a Pitts ellen az első három negyedben). Szóval ez most nagyon nem tetszett MLF-től, mentéségére szóljon, hogy a futások azért szépen jöttek 2. félidőben, de a GB ellen ki kell nyitni a playbookot mert ez marha kevés lesz. A D okés volt, az utolsó negyedben szépen jött a nyomás rendszeresen, de azért 3rd string QB ellen ez elvárható teljesítmény volt úgy gondolom. Mindenesetre 3-2 Októberben, ilyen is rég volt, főleg egy fiatal csapattal.
Beki
Apex
Ha Tua és a 2 kezdő CB lett volna, olyan picsázást kapunk h Saleh hápoghatta volna a hülyeségeit meccs után. Majd a GB ellen lehet virítani; ha Giantshez hasonló győzelmet aratnánk, akkor lehet miről beszélni.
Azért óvatosan kezeljük ezt a győzelmet, egy FGn múlott h a 2 kezdő CB, kezdő LT és QB1+QB2 nélküli Phins nem vezetett. Nagyon nem volt ez szép győzelem. Pofákra lakatot kell tenni és kussban dolgozni a héten.Sajnos igen, az eredmény nagyon nem reflektál a meccsre. Nyilván szokták mondani, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni, ami így is van, de azért az O nagyon nem volt meggyőző. Leginkább talán a playcalling zavart, annyira fantáziátlan, play not to lose gameplan volt az egész, pedig itt aztán igazán belehetett volna vonni az elkapókat a játékba és kihasználni ZW karerejét, de helyette végig befosva játszottunk(akárcsak a Pitts ellen az első három negyedben). Szóval ez most nagyon nem tetszett MLF-től, mentéségére szóljon, hogy a futások azért szépen jöttek 2. félidőben, de a GB ellen ki kell nyitni a playbookot mert ez marha kevés lesz. A D okés volt, az utolsó negyedben szépen jött a nyomás rendszeresen, de azért 3rd string QB ellen ez elvárható teljesítmény volt úgy gondolom. Mindenesetre 3-2 Októberben, ilyen is rég volt, főleg egy fiatal csapattal.
Beki
Alapvetően jobban ülnek a pickeink az elmúlt 1-2 draftról mint korábban, persze még érdemes várni az értékeléssel de Gardner meg Hall idénről szintén nagyon biztatóPersze a győzelemtől minden szebb alapból, de úgy érzem Zach is korrekt meccset hozott: a korábbi baromságai, túljátszásai most elmaradtak, volt 1-2 szorosabb szituból kihozott jó, higgadt megoldása. Meg persze jár a pacsi a bevállalós, bevetődös TDértLehozott egy korrekt Game manager szintet, stabil volt vegig, nem hibazott. Azert a jovoben mindenkeppen tobb fog kelleni ZW-tol es az O-tol, ha akarunk valamit a szezontol, de a futas pl. szepen beindult a 2. Felidoben. Ja es AVT mekkora pick volt mar? Te atyauristen
Pityu Gyor
Apex
Green is green
Persze a győzelemtől minden szebb alapból, de úgy érzem Zach is korrekt meccset hozott: a korábbi baromságai, túljátszásai most elmaradtak, volt 1-2 szorosabb szituból kihozott jó, higgadt megoldása. Meg persze jár a pacsi a bevállalós, bevetődös TDértLehozott egy korrekt Game manager szintet, stabil volt vegig, nem hibazott. Azert a jovoben mindenkeppen tobb fog kelleni ZW-tol es az O-tol, ha akarunk valamit a szezontol, de a futas pl. szepen beindult a 2. Felidoben. Ja es AVT mekkora pick volt mar? Te atyauristen
Pityu Gyor
Green is green
Lesz ez még így se!
Green is green
Breece Hall has 100 receiving yards today.
— FOX Sports: NFL (@NFLonFOX) October 9, 2022
Hall is the #Jets first RB with 100+ rec yds in a game since LaDainian Tomlinson in Week 3, 2011.
h/t @NFLResearch pic.twitter.com/SeYsjgUjv6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...