New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Jets are activating OT Duane Brown off IR, per source. New York gets key linemen back for Dolphins game.
több mint 2 éve
GTom
243
most nézem, hogy mi leszünk az Arena4-en.
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
A Sztilörsz ellen nagyon kellett és sokat bukhattunk volna, itt úgy érzem a Dólfinsz elleni Wvel többet nyerünk mint az Lel vesztenénk. Optimista sem vagyok feltétlen, gyenge az OLine és szerintem felülünk egy hullámvasútra: egy kiharcolt, megnyert meccs után most egy széteső jön - ne legyen igazam... ha az elején elmennek, de a szünet után meg tudjuk őket fogni az esély lehet megint a végjátékra
Green is green
több mint 2 éve
Jets designate OT Duane Brown, DL Vinny Curry to return to practicehttps://t.co/jcXhyWprap pic.twitter.com/Rlf1Oc9R4R
— Around The NFL (@AroundTheNFL) October 5, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Inter102
54
Meglepődtem hogy nyertünk, de örülök neki. Viszont amivel nagyon nem vagyok kibékülve az a off play hívások, nem tudom miért! Talán a lesajnált kategóriából kiléptünk, a de a Superbowl győzelem még messze van 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Jets got some positive injury news: Sources say OL Max Mitchell did not suffer a season-ending knee injury. While he did have a dislocation and will miss several weeks, Mitchell should be back long before the end of the season.
több mint 2 éve
A korai Stafford volt ilyen.Zach Wilson started 8/24 for 105… finished the game 10/12 for 147 yards and a TD to lead that comeback.
— Will Parkinson (@Willpa11) October 2, 2022
Apex
több mint 2 éve
Igen, ez volt a kulcs. Két hasonló képességű csapat meccsén, kis szerencsével és Wilson kiváló 4. negyedével behúztátok a végén.Zach Wilson started 8/24 for 105… finished the game 10/12 for 147 yards and a TD to lead that comeback.
Apex
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Nagyon örülök a W nek. Bár az uccsó 2 percre beszart a stream 😕 erőt kell adjom Zachnek is (azért szörnyű dobásai is voltak...)
Green is green
több mint 2 éve
Apex
2 980
Zach Wilson started 8/24 for 105… finished the game 10/12 for 147 yards and a TD to lead that comeback.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Most már csak reménykedjünk benne, hogy Mitchell sérülése nem súlyos, illetve Brown tud kezdeni jövő héten.Az hogy kocsival vitték le nem reménykeltő
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Most már csak reménykedjünk benne, hogy Mitchell sérülése nem súlyos, illetve Brown tud kezdeni jövő héten.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Észak most eléggé alulteljesít, de azért gratula! ☺️Na megnyugodtam, mert ezt a Steelerst egy középcsapatnak - és azok szeretnék lenni jelenleg - illik megverni.Fú hát, pedig tényleg kezdtem elengedni a szezont, mert nagyon szarul nézett ez ki 3 negyed után. Wilson nagyon fasza kettő clutch drive-ot hozott le a végén, le a kalappal. 2-2 AFC north ellen azért annyira talán nem szar.
Wester
Apex
És köszi a mai vasas-verést! 🤙
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
van még hely a bandwagonon?Felaras lesz 😀
rva
több mint 2 éve
Apex
2 980
Na megnyugodtam, mert ezt a Steelerst egy középcsapatnak - és azok szeretnék lenni jelenleg - illik megverni.Fú hát, pedig tényleg kezdtem elengedni a szezont, mert nagyon szarul nézett ez ki 3 negyed után. Wilson nagyon fasza kettő clutch drive-ot hozott le a végén, le a kalappal. 2-2 AFC north ellen azért annyira talán nem szar.
Wester
több mint 2 éve
van még hely a bandwagonon?Hát a talicskába még pont beférsz 😀
rva
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
van még hely a bandwagonon?
több mint 2 éve
Na megnyugodtam, mert ezt a Steelerst egy középcsapatnak - és azok szeretnék lenni jelenleg - illik megverni.
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
#Jets inactives: QB Mike White, WR Denzel Mims, TE Lawrence Cager, LB Quincy Williams, OT Cedric Ogbuehi, CB Bryce Hall and S Will Parks.Hall meglepő miután Echols sérüléssel bajlódik.
több mint 2 éve
Apex
2 980
Elijah Moore has run an NFL-high 150 pass routes but has been targeted only 21 times.Remelem Zach jobban kitudja ot hasznalni es nem lesz olyan allergias ra mint Flakon. Ja es itt nem a jump ballokra gondolok.😃
Wind Sprint Rankings for yardage run on untargeted routes through Week 3
Elijah Moore (1,882 yds)
Jahan Dotson (1,574)
Corey Davis (1,469)
Mike Williams (1,457)
Terry McLaurin (1,444)
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Elijah Moore has run an NFL-high 150 pass routes but has been targeted only 21 times.Wind Sprint Rankings for yardage run on untargeted routes through Week 3
Elijah Moore (1,882 yds)
Jahan Dotson (1,574)
Corey Davis (1,469)
Mike Williams (1,457)
Terry McLaurin (1,444)
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Amúgy ez a meccs nagyon kritikus lesz.. egy középmezőnybe tartó csapatnak ez a Sztilersz verhető kell legyen. Egy 2:2s kezdés lendületet kell adjon Zachnek isHa kikapunk akkor utána jön a nehéz sorsolás és elkezdődne a negatív spirál
Green is green
több mint 2 éve
This speaks very highly to how Quinnen Williams is playing for the #Jets through three games. https://t.co/PkA3H9RWXK
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) September 29, 2022
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
En remelem, hogy igazad lesz es nekem nem, mar csak a jobbik (G.) Wilson miatt is. 😀