New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Apex
2 980
Hat ezt sajnos nem lehet a beatwriterekre fogniValóban úgy öregedett a kommentem, mint nyáron a hógolyó 😀
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Hat ezt sajnos nem lehet a beatwriterekre fogni
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Röviden annyi, hogy a meccs után Cimini és Costello eléggé kihangsúlyozta, hogy Moore felé nem is repült labda, erre Moore reagált annyit, hogy örül a győzelemnek stb. stb., de hogy ő sem annyira érti ezt. És akkor természetesen ezt faszán fel is kapták egyből hogy húú nem boldog a csapatnál meg hasonló faszságok, másnap Saleh beszélt vele és azt mondta nincs probléma, csak simán többet szeretne hozzátenni a játékhoz. Én Moore használatával kapcsolatban maximum azzal nem értek egyet, hogy miért nem ő megy be slot-ba ahol sokkal veszélyesebb tudna lenni, és Wilson menne ki X receivernek, már csak fizikum szempontjából is sokkal jobban passzolna mindkettejüknek. De egyelőre annyira nem panaszkodnék, nyerjük a meccseket, csak azért jó lenne már látni egy igazi kirobbanó teljesítményt Zach-től meg úgy általánosságban a passzjátéktól, mert minden meccsen azért nem lesz ilyen lockdown a defense az fix.Azért annak külön örülök, hogy a kedves beatweetereinknek megint sikerült egy full pozitív hétvégéből kiszedni a negatívumot és megkavarni a szart(Kösz Cimini/Costello). Persze nyilván Moore-tól is hülyeség volt reagálni erre meg azóta elvileg Saleh-val beszéltek és nincs probléma, de azért ez nagyon Manish szint amit most leművelnek.Picit lemaradtam. Miről van szó?
Apex
Lucifer
több mint 2 éve
megvertétek a Packers-t a Lambeau-nAzért annak külön örülök, hogy a kedves beatweetereinknek megint sikerült egy full pozitív hétvégéből kiszedni a negatívumot és megkavarni a szart(Kösz Cimini/Costello). Persze nyilván Moore-tól is hülyeség volt reagálni erre meg azóta elvileg Saleh-val beszéltek és nincs probléma, de azért ez nagyon Manish szint amit most leművelnek.Picit lemaradtam. Miről van szó?
Apex
Lucifer
több mint 2 éve
Lucifer
1 214
Azért annak külön örülök, hogy a kedves beatweetereinknek megint sikerült egy full pozitív hétvégéből kiszedni a negatívumot és megkavarni a szart(Kösz Cimini/Costello). Persze nyilván Moore-tól is hülyeség volt reagálni erre meg azóta elvileg Saleh-val beszéltek és nincs probléma, de azért ez nagyon Manish szint amit most leművelnek.Picit lemaradtam. Miről van szó?
Apex
GO JETS!!!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Nyilván ő is hülyeséget csinált, de van csomó pozitív dolog amit kilehetne emelni most. Baromira felesleges volt ezt a statot ennyire kihangsúlyozni, utána meg még külön cikket is írni róla. De persze értem én, hogy csak a negatív hírnek van értéke.Azért annak külön örülök, hogy a kedves beatweetereinknek megint sikerült egy full pozitív hétvégéből kiszedni a negatívumot és megkavarni a szart(Kösz Cimini/Costello). Persze nyilván Moore-tól is hülyeség volt reagálni erre meg azóta elvileg Saleh-val beszéltek és nincs probléma, de azért ez nagyon Manish szint amit most leművelnek.Bár szidni lehet a beatwritereink( főleg Costello a legalja ), de itt most azért tényleg Moore volt a hülye.
Apex
Wester
több mint 2 éve
Azért annak külön örülök, hogy a kedves beatweetereinknek megint sikerült egy full pozitív hétvégéből kiszedni a negatívumot és megkavarni a szart(Kösz Cimini/Costello). Persze nyilván Moore-tól is hülyeség volt reagálni erre meg azóta elvileg Saleh-val beszéltek és nincs probléma, de azért ez nagyon Manish szint amit most leművelnek.Bár szidni lehet a beatwritereink( főleg Costello a legalja ), de itt most azért tényleg Moore volt a hülye.
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Azért annak külön örülök, hogy a kedves beatweetereinknek megint sikerült egy full pozitív hétvégéből kiszedni a negatívumot és megkavarni a szart(Kösz Cimini/Costello). Persze nyilván Moore-tól is hülyeség volt reagálni erre meg azóta elvileg Saleh-val beszéltek és nincs probléma, de azért ez nagyon Manish szint amit most leművelnek.
Szerkesztette: Apex
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
They've done it again!
— Michael Nania (@Michael_Nania) October 17, 2022
Quinnen Williams gets a 64.5 grade from PFF for his game in Green Bay. Worse than Solomon Thomas, Brandin Echols, and Lamarcus Joyner. Quinnen's 2nd-worst of the year.
WHAT are you watching
😂
több mint 2 éve
Visszavett. Már a második profi meccsén engedett TD-tSauce egy cheeseheadben ment be az öltözőbe, imádom ezt a pimpetkicsit visszavehetne már a játékából, miaz hogy rookiekánt all-pro formában játszik?! hát hogy lesz DPOY Woolen?! 😕
zacknorb
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Sauce egy cheeseheadben ment be az öltözőbe, imádom ezt a pimpetkicsit visszavehetne már a játékából, miaz hogy rookiekánt all-pro formában játszik?! hát hogy lesz DPOY Woolen?! 😕
zacknorb
több mint 2 éve
Apex
2 980
Azért az sem rossz, hogy végre lehet beszélni halftime adjustment-ről, az első félidei siralmas teljesítmény után, elég szépen megindult az Offense a másik félidőben, talán 1x ha puntoltunk volna?
több mint 2 éve
Apex
2 980
Ez a megszólalás egyre jobb lesz 😀BREECE HALL 20 RUSHES FOR 116 AND A TUDDY!!!
— NYJ Matt (@NYJ_Matt) October 16, 2022
OH NO NOT AGAIN @PFF_George
pic.twitter.com/pgo5erhNLO
több mint 2 éve
For those asking: Robert Saleh said the #Jets were called for that sideline unsportsmanlike penalty because an assistant coach was standing in the white area and ran into the referee.
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) October 16, 2022
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
New York a foci fovarosa! Csak kapodom a fejem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Sauce egy cheeseheadben ment be az öltözőbe, imádom ezt a pimpetLazard azert lepocintette a fejerol 😀
zacknorb
több mint 2 éve
Sauce egy cheeseheadben ment be az öltözőbe, imádom ezt a pimpet
több mint 2 éve
Minden elismerésem, köszönöm szépen. A new yorki csapatokban nem csalódtam idén 😎
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Apex
2 980
És az a szép hogy a Broncos és Pats is verhető a következő hetekbenKemény lenne 6-3al byeweekre menni
Wester
több mint 2 éve
És az a szép hogy a Broncos és Pats is verhető a következő hetekben
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Mondjuk ebből szerintem egyelőre a Pats és Broncos is verhetőbb mint a PackersHa akarunk vmit a szezontól, akkor azt most érdemes megmutatni, mert bye előtt jön még a Broncos, Pats és a Bills. Értem ezalatt h szép és jó a 3 W 5 meccsből, de ismerjük a körülményeket. 😀Sziasztok. Én érzem csak úgy, hogy ez a Packers sebezhető lehet a hétvégén. Nem vagyok elájulva a pályán látottaktól, de őszintén nem ilyen kezdésre számítottam, valamint talán a csapat is elkezdett hinni magában.Nyerhetőnek nyerhető, de iszonyat nehéz lesz. A Packers otthon nem arról híres, hogy túl gyakran kikapna, bár tény idén azért nem úgy néznek ki(eddig) mint az elmúlt években. A védelem jó lenne ha féken tudná tartani Rodgers-t, ugyanis ha elmegy egy shootout felé a meccs, akkor nem tudom mennyire tudnánk tartani velük a lépést, szóval ismét erős DL produkció kéne egy lényegesen jobb OL ellen. Támadó részről szintén ez lenne a cél. Futás, illetve playaction játékok ellen nem a legacélosabb a Packers D, úgy hogy jó lenne futás/RPO/PA játékokkal szépen metódikusan haladni a pályán, irányítani a meccset és minél tovább pályán kívül tartani a támadóegységüket. Benne van a W szerintem, de én úgy gondolom, hogy L lesz, viszont azért jó lenne kompetitíven játszani.
Mondjuk ilyenkor, ha felcsillan valami, akkor szoktunk belefutni valami csúnyába.
GTom
Apex
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ha akarunk vmit a szezontól, akkor azt most érdemes megmutatni, mert bye előtt jön még a Broncos, Pats és a Bills. Értem ezalatt h szép és jó a 3 W 5 meccsből, de ismerjük a körülményeket. 😀Sziasztok. Én érzem csak úgy, hogy ez a Packers sebezhető lehet a hétvégén. Nem vagyok elájulva a pályán látottaktól, de őszintén nem ilyen kezdésre számítottam, valamint talán a csapat is elkezdett hinni magában.Nyerhetőnek nyerhető, de iszonyat nehéz lesz. A Packers otthon nem arról híres, hogy túl gyakran kikapna, bár tény idén azért nem úgy néznek ki(eddig) mint az elmúlt években. A védelem jó lenne ha féken tudná tartani Rodgers-t, ugyanis ha elmegy egy shootout felé a meccs, akkor nem tudom mennyire tudnánk tartani velük a lépést, szóval ismét erős DL produkció kéne egy lényegesen jobb OL ellen. Támadó részről szintén ez lenne a cél. Futás, illetve playaction játékok ellen nem a legacélosabb a Packers D, úgy hogy jó lenne futás/RPO/PA játékokkal szépen metódikusan haladni a pályán, irányítani a meccset és minél tovább pályán kívül tartani a támadóegységüket. Benne van a W szerintem, de én úgy gondolom, hogy L lesz, viszont azért jó lenne kompetitíven játszani.
Mondjuk ilyenkor, ha felcsillan valami, akkor szoktunk belefutni valami csúnyába.
GTom
Apex