New York Jets

30 feliratkozó

több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Hat ezt sajnos nem lehet a beatwriterekre fogni
Wester
Valóban úgy öregedett a kommentem, mint nyáron a hógolyó 😀

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Hat ezt sajnos nem lehet a beatwriterekre fogni

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Report: Elijah Moore requests trade from Jets
 www.thescore.com/nfl/news/2453929
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Azért annak külön örülök, hogy a kedves beatweetereinknek megint sikerült egy full pozitív hétvégéből kiszedni a negatívumot és megkavarni a szart(Kösz Cimini/Costello). Persze nyilván Moore-tól is hülyeség volt reagálni erre meg azóta elvileg Saleh-val beszéltek és nincs probléma, de azért ez nagyon Manish szint amit most leművelnek.
Apex
Picit lemaradtam. Miről van szó?
Lucifer
Röviden annyi, hogy a meccs után Cimini és Costello eléggé kihangsúlyozta, hogy Moore felé nem is repült labda, erre Moore reagált annyit, hogy örül a győzelemnek stb. stb., de hogy ő sem annyira érti ezt. És akkor természetesen ezt faszán fel is kapták egyből hogy húú nem boldog a csapatnál meg hasonló faszságok, másnap Saleh beszélt vele és azt mondta nincs probléma, csak simán többet szeretne hozzátenni a játékhoz. Én Moore használatával kapcsolatban maximum azzal nem értek egyet, hogy miért nem ő megy be slot-ba ahol sokkal veszélyesebb tudna lenni, és Wilson menne ki X receivernek, már csak fizikum szempontjából is sokkal jobban passzolna mindkettejüknek. De egyelőre annyira nem panaszkodnék, nyerjük a meccseket, csak azért jó lenne már látni egy igazi kirobbanó teljesítményt Zach-től meg úgy általánosságban a passzjátéktól, mert minden meccsen azért nem lesz ilyen lockdown a defense az fix.

több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 086 — Big Penix Energy
Azért annak külön örülök, hogy a kedves beatweetereinknek megint sikerült egy full pozitív hétvégéből kiszedni a negatívumot és megkavarni a szart(Kösz Cimini/Costello). Persze nyilván Moore-tól is hülyeség volt reagálni erre meg azóta elvileg Saleh-val beszéltek és nincs probléma, de azért ez nagyon Manish szint amit most leművelnek.
Apex
Lucifer
megvertétek a Packers-t a Lambeau-n

több mint 2 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Apex

GO JETS!!!
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Apex
Bár szidni lehet a beatwritereink( főleg Costello a legalja ), de itt most azért tényleg Moore volt a hülye.
Wester
Nyilván ő is hülyeséget csinált, de van csomó pozitív dolog amit kilehetne emelni most. Baromira felesleges volt ezt a statot ennyire kihangsúlyozni, utána meg még külön cikket is írni róla. De persze értem én, hogy csak a negatív hírnek van értéke.

több mint 2 éve
Apex
Bár szidni lehet a beatwritereink( főleg Costello a legalja ), de itt most azért tényleg Moore volt a hülye.

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980

Szerkesztette: Apex

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 872 — Kinek mit intézett a kormánya
Sauce egy cheeseheadben ment be az öltözőbe, imádom ezt a pimpet
zacknorb
kicsit visszavehetne már a játékából, miaz hogy rookiekánt all-pro formában játszik?! hát hogy lesz DPOY Woolen?! 😕
braxa88
Visszavett. Már a második profi meccsén engedett TD-t
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
zacknorb
kicsit visszavehetne már a játékából, miaz hogy rookiekánt all-pro formában játszik?! hát hogy lesz DPOY Woolen?! 😕
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Azért az sem rossz, hogy végre lehet beszélni halftime adjustment-ről, az első félidei siralmas teljesítmény után, elég szépen megindult az Offense a másik félidőben, talán 1x ha puntoltunk volna?

több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Ez a megszólalás egyre jobb lesz 😀

több mint 2 éve

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
New York a foci fovarosa! Csak kapodom a fejem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
zacknorb
Lazard azert lepocintette a fejerol 😀
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 872 — Kinek mit intézett a kormánya
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Minden elismerésem, köszönöm szépen. A new yorki csapatokban nem csalódtam idén 😎

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
És az a szép hogy a Broncos és Pats is verhető a következő hetekben
Wester
Kemény lenne 6-3al byeweekre menni

több mint 2 éve
És az a szép hogy a Broncos és Pats is verhető a következő hetekben

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
holy shit

több mint 2 éve
Pityu Gyor New York Jets 978
No ez nagyon szép, csípjetek meg

Green is green
több mint 2 éve
Sziasztok. Én érzem csak úgy, hogy ez a Packers sebezhető lehet a hétvégén. Nem vagyok elájulva a pályán látottaktól, de őszintén nem ilyen kezdésre számítottam, valamint talán a csapat is elkezdett hinni magában.
Mondjuk ilyenkor, ha felcsillan valami, akkor szoktunk belefutni valami csúnyába.
GTom
Nyerhetőnek nyerhető, de iszonyat nehéz lesz. A Packers otthon nem arról híres, hogy túl gyakran kikapna, bár tény idén azért nem úgy néznek ki(eddig) mint az elmúlt években. A védelem jó lenne ha féken tudná tartani Rodgers-t, ugyanis ha elmegy egy shootout felé a meccs, akkor nem tudom mennyire tudnánk tartani velük a lépést, szóval ismét erős DL produkció kéne egy lényegesen jobb OL ellen. Támadó részről szintén ez lenne a cél. Futás, illetve playaction játékok ellen nem a legacélosabb a Packers D, úgy hogy jó lenne futás/RPO/PA játékokkal szépen metódikusan haladni a pályán, irányítani a meccset és minél tovább pályán kívül tartani a támadóegységüket. Benne van a W szerintem, de én úgy gondolom, hogy L lesz, viszont azért jó lenne kompetitíven játszani.
Apex
Ha akarunk vmit a szezontól, akkor azt most érdemes megmutatni, mert bye előtt jön még a Broncos, Pats és a Bills. Értem ezalatt h szép és jó a 3 W 5 meccsből, de ismerjük a körülményeket. 😀
Beki
Mondjuk ebből szerintem egyelőre a Pats és Broncos is verhetőbb mint a Packers

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok. Én érzem csak úgy, hogy ez a Packers sebezhető lehet a hétvégén. Nem vagyok elájulva a pályán látottaktól, de őszintén nem ilyen kezdésre számítottam, valamint talán a csapat is elkezdett hinni magában.
Mondjuk ilyenkor, ha felcsillan valami, akkor szoktunk belefutni valami csúnyába.
GTom
Nyerhetőnek nyerhető, de iszonyat nehéz lesz. A Packers otthon nem arról híres, hogy túl gyakran kikapna, bár tény idén azért nem úgy néznek ki(eddig) mint az elmúlt években. A védelem jó lenne ha féken tudná tartani Rodgers-t, ugyanis ha elmegy egy shootout felé a meccs, akkor nem tudom mennyire tudnánk tartani velük a lépést, szóval ismét erős DL produkció kéne egy lényegesen jobb OL ellen. Támadó részről szintén ez lenne a cél. Futás, illetve playaction játékok ellen nem a legacélosabb a Packers D, úgy hogy jó lenne futás/RPO/PA játékokkal szépen metódikusan haladni a pályán, irányítani a meccset és minél tovább pályán kívül tartani a támadóegységüket. Benne van a W szerintem, de én úgy gondolom, hogy L lesz, viszont azért jó lenne kompetitíven játszani.
Apex
Ha akarunk vmit a szezontól, akkor azt most érdemes megmutatni, mert bye előtt jön még a Broncos, Pats és a Bills. Értem ezalatt h szép és jó a 3 W 5 meccsből, de ismerjük a körülményeket. 😀