New York Jets
lehet csak utálják Flaccot.Úgy érted, hogy megpörgették a Flakont?
kristof
Értem én h uccsó perces ide-odamozgatások, de ez kurvára elfogadhatatlan.The #Jets offensive line allowed 11 QB hits. ProFootballFocus credited the #Ravens with 24 pressures, too.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) September 12, 2022
Players who allowed those 18
- Tomlinson (8)
- Fant (4)
- Mitchell (3)
- Vera-Tucker (3)
- McGovern (2)
- Carter (2)
- Uzomah (1)
- Conklin (1)
Wester
The #Jets offensive line allowed 11 QB hits. ProFootballFocus credited the #Ravens with 24 pressures, too.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) September 12, 2022
Players who allowed those 18
- Tomlinson (8)
- Fant (4)
- Mitchell (3)
- Vera-Tucker (3)
- McGovern (2)
- Carter (2)
- Uzomah (1)
- Conklin (1)
Lesz ez még így se!
Tyűűű baszki, ilyen fos teljesítményt sem láttam mostanában...Ez a videó zseniális - van ám baj 😀 A jobb guardot konkrétan 100%-osan sikerült a Ravensnek kivennie a játékból már a snap előtt.Just one game, but didn't expect this from Laken Tomlinson. pic.twitter.com/DevS8zwkBP
— Glenn Naughton (@AceFan23) September 12, 2022
Beki
Nem tudom igy kicsit lehiggadva, azert nem volt ez olyan katasztrofalis. Az OL pocsek volt sajnos kb. mindenki tudasa alatt jatszott, de azert azt is hozzateszem hogy azert Zack mobilitasaval itt jo par sack elkerulheto lett volna, illetve szerintem flakon is kurva gyengen jatszott. Nem neztem nagyon film review-t meg, de amikor lehetett latni akar eloben akar replaybol hat azert voltak ures emberek boven. A vedelmet nem tudom hibaztatni, szerintem ok remekul jatszottak csak sajnos 0 tamadoegyseggel nehez.Csak egy pelda
Apex
Checkdown Joe misses a wide open Corey Davis (top) on this deep corner. Granted it's a productive play nonetheless but when a deep shot for 30+ yards is this wide open on 1st down you gotta have it
— Michael Nania (@Michael_Nania) September 12, 2022
A play you would think (or hope) Zach Wilson makes pic.twitter.com/DtApKSQtYW
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Az offense borzasztó volt, amit főleg az OL-nek tudok be. A védelem viszont eléggé karcolt főleg az elején, úgyhogy ott azért látszik az előrelépés. Az OL tavaly is borzasztóan kezdett és utána azért összeszokott, szóval reménykedem idén is igy lesz, mert azt én sem hiszem, hogy ZW visszatérésével mágikusan jobbak leszünk.Védelem az teljesen rendben volt és nem lehet hibáztatni őket, hogy az 5000. nulla pontos offense drive után + csoda punterünk 20 yardos mutatványa után elkezdik kajálni a pontokat. Félidőig talán 30 futott yardon és 10 ponton tartottuk a Ravens offenset, ebből a TD ugye a CB4 Hallról jött. Jött 2 sack és a végén talán 70 futott yard BAL részéről. Flakon gargabe time előtt meg lassú fos volt, az OL meg Tomlinson lenti teljesítményével összegezhető is. kíváncsian várom a PFF statokat
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Lesz ez még így se!
Nyilván ez a csapat ZW-re van szabva és megindulunk amint visszatér...Nincs ez a csapat senkire sem szabva. 1 hónapjuk volt, hogy Flacco szokja a kezdő dolgokat, emellett LaFleur is azt nyilatkozta, hogy alig kellett átszabnia a playbookot Flakon miatt.... lényeg a lényeg h nem tudom mire készült ez a szánalmas bagázs, de 2-3 hasonló meccs és mehetnek is a picsába.
Pityu Gyor
Green is green
Green is green
Just one game, but didn't expect this from Laken Tomlinson. pic.twitter.com/DevS8zwkBP
— Glenn Naughton (@AceFan23) September 12, 2022
Jets inactives: QB Zach Wilson, TE Jeremy Ruckert, WR Denzel Mims, OL Conor McDermott, DE Bryce HuffCDavis, Moore, GWilson, Berrios és Jeff Smith lesz az 5 WR
Mims érthető, de h McDermott offos legyen a PS-es csókával, akit tegnap hoztak fel, na ilyet sem láttam mostanában 😀
Beki
TE-ben Uzomah, Conklin és Cager öltözik be
Pici változás 2 évvel ezelőtthöz képest, amikor a szezon végén eredménykövetőben azt sem tudtuk kik vannal WRben a pályán 😀
Mims érthető, de h McDermott offos legyen a PS-es csókával, akit tegnap hoztak fel, na ilyet sem láttam mostanában 😀
#Jets LT Duane Brown will be placed on IR today with the hope he’ll be back in a few weeks, sources say. Brown and doctors discussed multiple options, including surgery, but Brown wants to rehab and try to return as soon as Week 5.Mondjuk lehet, hogy ennek fényében jön csak vissza Wilson olyan későn.
Beki
Lesz ez még így se!
Amúgy nagyon csodás h a rohadt kezdő OL hétről hétre változik, miközben Fantot havonta pakolgatni egyik oldalról a másikra. Annyiból jó, hogy Mitchellről képet kapunk valamennyire pár meccsen. Hátrány h McDermott az egyetlen OT backup...És nem is lesz vasárnap. Vicc geci, minden ellenünk van 😀LT Duane Brown is being evaluated for a shoulder injury, per Saleh. He didn’t practice yesterday, not practicing today.Most ez komoly?xd
McDermott time. 😀 Remélem Flakont nem csukják össze már az első meccsen...
Beki
Apex
Wester
Egyrészt másrészt hogy Brown rosterspotjára tudnak-e hozni vkit, akinek lenne vmi hozzáadott értéke...Koszi. Kerdes mennyire sulyos az a vallserules.H van, ha Brown IR-re megy, 4 héten belül jöhet vissza?Ha IR-re megy minimum 4 hetet kihagy.
Beki
empty taxi
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Koszi. Kerdes mennyire sulyos az a vallserules.H van, ha Brown IR-re megy, 4 héten belül jöhet vissza?Ha IR-re megy minimum 4 hetet kihagy.
Beki
empty taxi
H van, ha Brown IR-re megy, 4 héten belül jöhet vissza?Ha IR-re megy minimum 4 hetet kihagy.
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
George Fant will start at LT and Max Mitchell will start at RT. #Jets
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) September 9, 2022
Lesz ez még így se!