New York Jets

30 feliratkozó

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

choose life
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de így 3 meccs után amit egyedül problémásnak találtam az elősezlony alatt az a pocsék runblock. Nyilván preseason, meg az OL-nek azért összekell szoknia még, de azt hittem, hogy azért valamilyen szinten dominálni fog így is az egység és hát én ezt annyira eddig nem láttam.
Apex
Repkedtek a mínusz yardos futások szépen.
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de így 3 meccs után amit egyedül problémásnak találtam az elősezlony alatt az a pocsék runblock. Nyilván preseason, meg az OL-nek azért összekell szoknia még, de azt hittem, hogy azért valamilyen szinten dominálni fog így is az egység és hát én ezt annyira eddig nem láttam.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mims elkezdte a hisztit es tradet vagy kivagasat kerte. Mehet is a picsaba, nem artott volna teljesiteni vmennyit.
Beki
Szerintem nem hiszti ez, szimplán itt nincs lehetősége. A top 4 elkapó adott, 5.-nek ST-ben is jónak kell lennie. Nekünk is, neki is a trade a legjobb opció. A hiszti az nálam a jó öreg Jamal-nál kezdődik, itt Mims azért nem jártatta a száját, csak szépen csendben cserét kért egy olyan szituációban, ahol mindenki megmondta, hogy ez a legjobb opciója.
Wester
Igen, pont ezt akartam írni, hogy a nyilatkozatából kiindulva itt minden volt, csak hiszti nem

több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Mims elkezdte a hisztit es tradet vagy kivagasat kerte. Mehet is a picsaba, nem artott volna teljesiteni vmennyit.
Beki
Szerintem nem hiszti ez, szimplán itt nincs lehetősége. A top 4 elkapó adott, 5.-nek ST-ben is jónak kell lennie. Nekünk is, neki is a trade a legjobb opció. A hiszti az nálam a jó öreg Jamal-nál kezdődik, itt Mims azért nem jártatta a száját, csak szépen csendben cserét kért egy olyan szituációban, ahol mindenki megmondta, hogy ez a legjobb opciója.

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
GTom New York Jets 243
Beki
Teszi mindezt úgy, hogy akár már két éve "is" a ligában van 31 elkapással és 490 yard-dal.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
GTom New York Jets 243
Ahogy látom egyedül amit kilehet venni a tegnapi meccsből azaz, hogy Streveler beelőzheti White-ot a QB3-ért.
Apex
Én azért ezt nem mondanám, White backupokkal játszott a Falcons kezdők ellen, Streveler meg azért a sokadikak ellen tolta
Wester
Visszatérve erre a témára, nekem tetszett, ahogyan játszott. Volt több szép hosszú passza és lábon is nagyon szépen mozgott. Megnézném nem "C" csapat ellen is. Amikor szorongatva volt, azért hozta a hülye döntést.

White hozta a konzervatív játékokat, számomra nem volt átütő a teljesítménye.

Amúgy nyilván sokat nem látjuk majd őket a pályán majd és egy Wilson nevű srácon fog múlni sok minden.
több mint 2 éve
GTom New York Jets 243
Mondjuk ideje lenne Saleh-nek befejezni a bohóckodást és bejelenteni h Szósz a kezdő, mert Hall teljesítményétől az én pofám is égett.
Beki
A snapszámokból azért már látszik, hogy el van ez döntve
Wester
na ilyenre erőm és időm sem volt sajnos 😀
Beki
Nekem most mindenre van időm ... Ritka alkalmak egyike.

Karanténban vagyok. 😔
GTom
Jobbulást!
Beki
Köszönöm!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ideje lenne Saleh-nek befejezni a bohóckodást és bejelenteni h Szósz a kezdő, mert Hall teljesítményétől az én pofám is égett.
Beki
Wester
Beki

Karanténban vagyok. 😔
GTom
Jobbulást!
több mint 2 éve
Ahogy látom egyedül amit kilehet venni a tegnapi meccsből azaz, hogy Streveler beelőzheti White-ot a QB3-ért.
Apex
Én azért ezt nem mondanám, White backupokkal játszott a Falcons kezdők ellen, Streveler meg azért a sokadikak ellen tolta

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
GTom New York Jets 243
Beki
Wester
Beki

Karanténban vagyok. 😔
több mint 2 éve
Beki
Wester
Beki
Én is egy tweetben láttam őket összegyűjtve, de most az Istennek se találom

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Beki
Wester
több mint 2 éve
Beki

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Hát nézem ezt az Atlanta meccset. Tudom, hogy ez sokat nem jelent, de ez eddig borzasztó. Siralmas mindkét oldalon a csapat teljesítménye.
Az a gondom, hogy a jatékhívások is szörnyűek. Az Atlanta csak dobálja a 20+-osokat, büntetésből vagy 10et gyűjtött a csapat eddig.
GTom
Nem h bármit jelentene, semmit sem jelent a presezlonyos szórakozás.
több mint 2 éve
GTom New York Jets 243
Hát érdekes volt. A második felében azért Atlanta behozott minket büntetésekben. Nekem tetszett Streveter játéka, a hibát leszámítva meggyőző volt.
Kicsit el voltam keseredve az első félidő után, de igazán nem tudom mit gondoljak az idei csapatról.
Elég valószínű, hogy Wilsonon fog múlni ez az év. Sajnos szkeptikus vagyok, hogy beérik-e.
több mint 2 éve
GTom New York Jets 243
Kicsit megnyugodtam. Most nézem, hogy a Tampa is csak 3 pontos szerzett a meccsen. Nekünk is ennyi van eddig. Náluk visszatér Brady, nálunk Wilson és visszaáll a világ rendje!
több mint 2 éve
GTom New York Jets 243
Hát nézem ezt az Atlanta meccset. Tudom, hogy ez sokat nem jelent, de ez eddig borzasztó. Siralmas mindkét oldalon a csapat teljesítménye.
Az a gondom, hogy a jatékhívások is szörnyűek. Az Atlanta csak dobálja a 20+-osokat, büntetésből vagy 10et gyűjtött a csapat eddig.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár

Wester
végülis mi volt a végső diagnozis? csak a sérülést láttam, azt nem követtem mi lett.

több mint 2 éve

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
BREAKING: Zach Wilson's arthroscopic knee surgery was deemed a success, source tells ESPN. There were no surprises from the original diagnosis. They won't put him on the field until he's 100%, but good news for the Jets . #Jets
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Idén semmit sem eszik, jövőre már könnyen kitehető, aztán szét van osztva a nem egészen 5 misi maradó, egyre kisebb részt jelentve. Miért gondolod ilyen rossznak?
Wyatt
Ohh bakker, tudom mit neztem mar el...azt hittem h 2 ev mulva esedekes 4.7M is hozza tartozik plusz a 3 eves prorated cucc, de a 4.7M az osszes hatralevo.
Mondjuk nem komalom a voidos dolgokat, de igy mar nem szornyu azert.