New York Jets
Hat ez tenyleg best case scenario igy. Pedig tegnap este fejben mar temettem a szezont.Szerintem temetheted így is. Wilsonnak óriási szüksége lett volna minden fejlődési lehetőségre, edzésre, edzőmeccsre, tétmeccsre stb..
Apex
Green is green
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Igen, szerintem is siman atmegy az 4-6-ba, de egyebkent az is piszok nagy mazli lenne a Jetsnek, ha csak 3-4 meccset kellene kihagynia Wilsonnak es nem egy teljes idenyt. Mas kerdes, hogy azert az nem jo elojel, hogy Wilzonunk elegge uveg eddig.Mar megvan a friss is, szakadt is az egyik szalag, de nem ACL, ugyhogy 2-4 het a felepulesi ido papiron. Holnap mutik.Közelebb lesz az a 4hez.
Jets’ QB Zach Wilson has a bone bruise and a meniscus tear and is expected to miss 2-4 weeks, as @BrianCoz also reported. Wilson will undergo arthroscopic surgery to address and correct the injury. Jets consider it fortunate news.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 13, 2022
Stez
És nem alulról szerintem.
Bazzani
Mar megvan a friss is, szakadt is az egyik szalag, de nem ACL, ugyhogy 2-4 het a felepulesi ido papiron. Holnap mutik.Közelebb lesz az a 4hez.
Jets’ QB Zach Wilson has a bone bruise and a meniscus tear and is expected to miss 2-4 weeks, as @BrianCoz also reported. Wilson will undergo arthroscopic surgery to address and correct the injury. Jets consider it fortunate news.
Stez
És nem alulról szerintem.
Jets QB Zach Wilson suffered a bone bruise last night, per source. The ligaments are in good shape. More tests incoming on a potential meniscus injury to determine a timeline. @TheAthletic
— Jeff Howe (@jeffphowe) August 13, 2022
A huzodasnal is kell 2-4 het kihagyas igazabol, mas kerdes, hogy sokan inkabb telnyomatjak magukat mindenfele erzestelenitovel es fajdalomcsillapitoval, aztan usgyi neki. Wilsont szerintem nem engednek a palyara. De igen, igazad van, hamarosan meglatjuk.Nem akarok hülyeségem vitázni, pár óra és megvan az eredmény, de továbbra sem látok olyan “bicsaklást”, hogy biztos lenne ez. Persze te sportújságíró vagy, biztos élesebb a szemed.Teljesen siman lehet acl. Siman iranyt valtott, tisztan latszik, amikor leragad a terde es megbicsaklik. Ha megszopta, szakadas, ha szerencseje van, gondolom huzodas. Ha elobbi, ha utobbi, oriasi szivas ez, pont egy ilyen fiatal, kidolgozatlan masodevesnek van a legnagyobb szuksege a jatekra es a fejlodesre. Ha netan kiesne a szezonra, borzasztoan nehez dolga lenne jovore felvenni a ritmust, az a baj.Ami talán pozitívum, hogy azonnal felpattan. Ha elcsetten a keresztszalagod, akkor azért kell jó pár másodperc mire abból felállsz. (nyilván vannak kivételek).Iszonyat kemény ezeknek a srácoknak a négyfejű combizom, ami átveszi ilyenkor az acl szerepét kicsit. Vagyis ez nem sokat jelent, de őszintén szólva nem nagyon láttam olyan kitérést a térdben, amitől acl lenne. Ez nem jelent semmit, mert sok felvételt még nem láttam, főképp szemből vagy hátulról lehet jól látni ilyet. Drukkolok neki!
tüsi91
Klaci79
Raadasul Wilsonnal volt kerdojeles pont a mentalitasa meg a drafton, nem tudom, mennyire torne meg a hozzaallasat egy ilyen serules, es mivel nem mehet a palya kozelebe, mennyire kapna ra a szorakozasra "unalmaban".
Stez
Ha szakad neki, akkor hosszú kihagyás és jogos problémák, húzódás érdekes lenne, ACL esetében nem hallok ilyet túl gyakran, azt megoldják merevítővel.
Klaci79
Nem akarok hülyeségem vitázni, pár óra és megvan az eredmény, de továbbra sem látok olyan “bicsaklást”, hogy biztos lenne ez. Persze te sportújságíró vagy, biztos élesebb a szemed.Teljesen siman lehet acl. Siman iranyt valtott, tisztan latszik, amikor leragad a terde es megbicsaklik. Ha megszopta, szakadas, ha szerencseje van, gondolom huzodas. Ha elobbi, ha utobbi, oriasi szivas ez, pont egy ilyen fiatal, kidolgozatlan masodevesnek van a legnagyobb szuksege a jatekra es a fejlodesre. Ha netan kiesne a szezonra, borzasztoan nehez dolga lenne jovore felvenni a ritmust, az a baj.Ami talán pozitívum, hogy azonnal felpattan. Ha elcsetten a keresztszalagod, akkor azért kell jó pár másodperc mire abból felállsz. (nyilván vannak kivételek).Iszonyat kemény ezeknek a srácoknak a négyfejű combizom, ami átveszi ilyenkor az acl szerepét kicsit. Vagyis ez nem sokat jelent, de őszintén szólva nem nagyon láttam olyan kitérést a térdben, amitől acl lenne. Ez nem jelent semmit, mert sok felvételt még nem láttam, főképp szemből vagy hátulról lehet jól látni ilyet. Drukkolok neki!
tüsi91
Klaci79
Raadasul Wilsonnal volt kerdojeles pont a mentalitasa meg a drafton, nem tudom, mennyire torne meg a hozzaallasat egy ilyen serules, es mivel nem mehet a palya kozelebe, mennyire kapna ra a szorakozasra "unalmaban".
Stez
Ha szakad neki, akkor hosszú kihagyás és jogos problémák, húzódás érdekes lenne, ACL esetében nem hallok ilyet túl gyakran, azt megoldják merevítővel.
Teljesen siman lehet acl. Siman iranyt valtott, tisztan latszik, amikor leragad a terde es megbicsaklik. Ha megszopta, szakadas, ha szerencseje van, gondolom huzodas. Ha elobbi, ha utobbi, oriasi szivas ez, pont egy ilyen fiatal, kidolgozatlan masodevesnek van a legnagyobb szuksege a jatekra es a fejlodesre. Ha netan kiesne a szezonra, borzasztoan nehez dolga lenne jovore felvenni a ritmust, az a baj.Ami talán pozitívum, hogy azonnal felpattan. Ha elcsetten a keresztszalagod, akkor azért kell jó pár másodperc mire abból felállsz. (nyilván vannak kivételek).Iszonyat kemény ezeknek a srácoknak a négyfejű combizom, ami átveszi ilyenkor az acl szerepét kicsit. Vagyis ez nem sokat jelent, de őszintén szólva nem nagyon láttam olyan kitérést a térdben, amitől acl lenne. Ez nem jelent semmit, mert sok felvételt még nem láttam, főképp szemből vagy hátulról lehet jól látni ilyet. Drukkolok neki!
tüsi91
Klaci79
Ami talán pozitívum, hogy azonnal felpattan. Ha elcsetten a keresztszalagod, akkor azért kell jó pár másodperc mire abból felállsz. (nyilván vannak kivételek).Iszonyat kemény ezeknek a srácoknak a négyfejű combizom, ami átveszi ilyenkor az acl szerepét kicsit. Vagyis ez nem sokat jelent, de őszintén szólva nem nagyon láttam olyan kitérést a térdben, amitől acl lenne. Ez nem jelent semmit, mert sok felvételt még nem láttam, főképp szemből vagy hátulról lehet jól látni ilyet. Drukkolok neki!
tüsi91
Valóban nem nézett ki jól, de preseason-re azért nehéz alapozni. Darnold mindig nagyon fasza preseason meccseket tolt aztán élesben már nem volt annyira penge a csávó. Inkább csak az basz fel, hogy mégha nem is súlyos akkor is baromi sok minden kimarad neki szezon előtt, amiből tanulhatna, sőt akár tétmeccs is.Ami talán pozitívum, hogy azonnal felpattan. Ha elcsetten a keresztszalagod, akkor azért kell jó pár másodperc mire abból felállsz. (nyilván vannak kivételek).Azért Wentz is dobott még egy TDt anno a Rams ellen mielőtt kiderült, hogy baj van, mindenki nézett, hogy miért megy le. Szóval franc se tudja...
tüsi91
Mindenesetre gyógyulást...mihamarabb felépülést, csak így marha nehéz lesz fejlődnie, pedig lenne mit...az a Kyzer Whitenak dobott pick nagyon nem nézett ki jól.
dande2
Ami talán pozitívum, hogy azonnal felpattan. Ha elcsetten a keresztszalagod, akkor azért kell jó pár másodperc mire abból felállsz. (nyilván vannak kivételek).Rengeteg jatekos van, aki azonnal felpattant, van, aki maradt is es jatszott tovabb. Az adrenalin miatt sokaknak fel sem tunik. De remeljuk, nem sulyos. Mindenesetre ez igy eddig eleg szar szitu, Wilsonnak, a Jetsnek es Salehnek is.
tüsi91
Ami talán pozitívum, hogy azonnal felpattan. Ha elcsetten a keresztszalagod, akkor azért kell jó pár másodperc mire abból felállsz. (nyilván vannak kivételek).Azért Wentz is dobott még egy TDt anno a Rams ellen mielőtt kiderült, hogy baj van, mindenki nézett, hogy miért megy le. Szóval franc se tudja...
tüsi91
Mindenesetre gyógyulást...mihamarabb felépülést, csak így marha nehéz lesz fejlődnie, pedig lenne mit...az a Kyzer Whitenak dobott pick nagyon nem nézett ki jól.
Na közben már azt olvasom hogy megúszta, jobb esetben 2-3 hét, rosszabb esetben 4-6.Hát azért várjuk még meg az MRI-t, Becton-nál is nagyon pozitívak voltak.
Wester
Lesz ez még így se!
Lesz ez még így se!
www.thescore.com/nfl/news/2398236
Hú srácok, lehet ez a ZW projekt se fog sokáig tartani, ráadásul már előtte volt egy csúnya pickje.....
Az n rossz csak bírja ő is szuflával. Egyébként mèg egy Jason Peters is vár hogy vhovq beugorjon. Már nem a règi de nèhány fiatalnál mèg mindig jobb.De Peters uveg. Brown viszont evek ota minosegi szintet kepvisel, nem esett vissza es nem egy serulekeny tipus. O safe megoldas, meg ha nem is mai gyerek.
dande2