New York Jets

30 feliratkozó

több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
LT Duane Brown is being evaluated for a shoulder injury, per Saleh. He didn’t practice yesterday, not practicing today.
McDermott time. 😀 Remélem Flakont nem csukják össze már az első meccsen...
Beki
Most ez komoly?xd
Apex
És nem is lesz vasárnap. Vicc geci, minden ellenünk van 😀

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
LT Duane Brown is being evaluated for a shoulder injury, per Saleh. He didn’t practice yesterday, not practicing today.
Beki
Most ez komoly?xd

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Duane Brown nem edzett tegnap.
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Jets’ HC Robert Saleh said it’s likely that the earliest that QB Zach Wilson will be available is Week 4 at Pittsburgh.
Beki
uff hát azért azt reméltem 2 meccs max amit ki kell hagynia, ehelyett 4.re talán? Mondjuk ezt ahogy leközölték a médiával eléggé szar volt, tegnap még úgy volt, hogy akár játszhat is a Ravens ellen, most meg tuti out 4 hétig? Érdekes..
Apex
Mindegy is, ennyi celponttal Flakonnak is tudnia kell managelnie a dolgokat. ZW nem megy IRre igy addig tud edzeni.
Beki
Persze abszolút működnie kéne az O-nak, ez nem is kérdés. Csak akkor is sok meccset hagy ki, főleg ha hozzáveszed az első évét is :/

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jets’ HC Robert Saleh said it’s likely that the earliest that QB Zach Wilson will be available is Week 4 at Pittsburgh.
Beki
uff hát azért azt reméltem 2 meccs max amit ki kell hagynia, ehelyett 4.re talán? Mondjuk ezt ahogy leközölték a médiával eléggé szar volt, tegnap még úgy volt, hogy akár játszhat is a Ravens ellen, most meg tuti out 4 hétig? Érdekes..
Apex
Mindegy is, ennyi celponttal Flakonnak is tudnia kell managelnie a dolgokat. ZW nem megy IRre igy addig tud edzeni.
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Beki

több mint 2 éve
Beki
Ez erdekes egyebkent, mert sokan pletykaljak, hogy Wilson 1-2. heten mar siman jatszhatna, Saleh dontese meg kerdojeleket hagyott, hogy mar nem is hisz Wilsonban annyira. Es hogy hiaba jatszhatna, Saleh ugy latja, Flaccoval jobb a Jets tamadosora, ezert inkabb a serulessel takarja a donteset.
Stez
Van neki egy knee bruise, amivel akár játszhatna, de megvárják hogy az is elmúljon

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Beki
Ez erdekes egyebkent, mert sokan pletykaljak, hogy Wilson 1-2. heten mar siman jatszhatna, Saleh dontese meg kerdojeleket hagyott, hogy mar nem is hisz Wilsonban annyira. Es hogy hiaba jatszhatna, Saleh ugy latja, Flaccoval jobb a Jets tamadosora, ezert inkabb a serulessel takarja a donteset.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mosley's new cap hit with #Jets for '22 is $5.6m.

Future hits
23: $21.46
24: $21.45
25 (void): $2.96
26 (void): $2.96

Cutting him in 23 would mean $11.84m dead charge & $10.12m savings.

NYJ could do that. More likely '24 ($8.8m dead, $12.65m free)
több mint 2 éve
The Jets have converted $14.88M of LB C.J. Mosley’s base salary into a signing bonus (while adding two void years), creating $11.904M in 2022 cap space, per source.

Lol bazdmeg
Beki
Elvileg nem voltunk cap alatt, szóval valami varhato volt

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The Jets have converted $14.88M of LB C.J. Mosley’s base salary into a signing bonus (while adding two void years), creating $11.904M in 2022 cap space, per source.

Lol bazdmeg
több mint 2 éve
Zotya86 New York Jets 200
Justin Hardee elsősorban CB, és csak másodsorban ST, nem? Az úgy már 6 corner 😀
Zotya86
Hardee tudtommal Saintsben is top spec teamer volt es alig jatszott CBkent, csak ha minden kotel szakadt.
Beki
Neked lesz igazad: eddig csak azt néztem, hogy Wikipédián meg PFF-nél is CB a hivatalos pozija, gondoltam az a mérvadó. Most jobban utánajártam: 5 éve alatt összesen volt 120 snapje a védelemben 😀
(arról nem találtam infót, hogy special teamben mennyit játszott, de ennél tuti többet)
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jelenlegi 53-as roster (Ciminitől lopom):
OFFENSE
WR Davis, Mims
LT Brown
LG Tomlinson, Herbig
C McGovern, Feeney
RG Vera-Tucker
RT Fant, Mitchell
TE Uzomah, Conklin, Ruckert, Cager
WR Berrios, Smith
WR Moore, Wilson
QB Wilson, Flacco, White
RB Carter, Hall, Johnson, Knight

DEFENSE
DE JFM, Martin, Huff, Clemons
DT Thomas, Shepherd
DT Williams, Rankins
DE Lawson, Johnson, Curry
LB Williams
LB Mosley, Sherwood
LB Alexander
NB Carter
CB Reed, Echols
CB Gardner, Hall
S Joyner, Adams
S Whitehead, Davis

SPL
K Zuerlein, P Mann, LS Hennessy, ST Hardee

QB, RB, TE, WR, DL, LB és S depth rendben. Futóknál egyikük sztem repülhet mai waiver claimek után. TEknél Cagert blokkoló TE-nek akarjuk használni. DL-ben tuti h heavy rotáció lesz, ehhez az alapanyag adott. LBknél full time általában 2 emberke van fent, így itt is megvagyunk + Kwon eddig nagyon patent, remélem bírja is sérülés nélkül. S-ben Davis nem tudom kinek a családtagját dugja, de kurva szánalmas h egy ilyen fogalmatlan bohóc rosteren van még.
OL-be 8 ember, WTF?! Noooormális? iOL-be Feeney és Herbig oké backupnak, de még egy OT csak nem ártana?!
No de az 5 CB sem gyenge. 😀

Ma elvileg magyar idő szerint 18 óráig lehet waiver claim igényt benyújtani.
Beki
Zotya86
Hardee tudtommal Saintsben is top spec teamer volt es alig jatszott CBkent, csak ha minden kotel szakadt.
több mint 2 éve
OFFENSE
WR Davis, Mims
LT Brown
LG Tomlinson, Herbig
C McGovern, Feeney
RG Vera-Tucker
RT Fant, Mitchell
WR Berrios, Smith
WR Moore, Wilson
QB Wilson, Flacco, White

DEFENSE
DT Thomas, Shepherd
DT Williams, Rankins
LB Williams
LB Mosley, Sherwood
LB Alexander
NB Carter
CB Reed, Echols
CB Gardner, Hall
S Joyner, Adams
S Whitehead, Davis

SPL

QB, RB, TE, WR, DL, LB és S depth rendben. Futóknál egyikük sztem repülhet mai waiver claimek után. TEknél Cagert blokkoló TE-nek akarjuk használni. DL-ben tuti h heavy rotáció lesz, ehhez az alapanyag adott. LBknél full time általában 2 emberke van fent, így itt is megvagyunk + Kwon eddig nagyon patent, remélem bírja is sérülés nélkül. S-ben Davis nem tudom kinek a családtagját dugja, de kurva szánalmas h egy ilyen fogalmatlan bohóc rosteren van még.
OL-be 8 ember, WTF?! Noooormális? iOL-be Feeney és Herbig oké backupnak, de még egy OT csak nem ártana?!

Beki
több mint 2 éve
Pityu Gyor New York Jets 978
Realitásérzék itt se nagy erősség a front officeban ahogy nézem.

iktriad
Jo helyen van itt akkor ennyiert WR depth aljan. Szepen majd teszi a dolgat csendben.
Beki
Ennyit kértem volna én is érte. Egy közepes-gyenge elkapó de olcsóbb mint a hasonló veterán és ha serülés lesz akkor kap snapeket is. 6.-7. körben a totál lutri vagy gyenge posztú játékosok kelnek el - annál több

Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó

iktriad
Jo helyen van itt akkor ennyiert WR depth aljan. Szepen majd teszi a dolgat csendben.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Ejha, hat ilyen sem tudom mikor volt utoljara.

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mivel tavaly megváltoztatták a PS-sel kapcsolatos szabályokat, így már van, ahol alapból hét OL-lel számolnak csak, mivel meccskeretbe ennyi megy úgyis, aztán ha van valaki, akkor PS-ben lehet vele még játszani az idény elején. Én amúgy alapból nyolcat vinnék nagy átlagban, egy swing tackle-t, meg két iOL-t, akik be tudnak ugrani, aztán szoszi

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
OFFENSE
WR Davis, Mims
LT Brown
LG Tomlinson, Herbig
C McGovern, Feeney
RG Vera-Tucker
RT Fant, Mitchell
WR Berrios, Smith
WR Moore, Wilson
QB Wilson, Flacco, White

DEFENSE
DT Thomas, Shepherd
DT Williams, Rankins
LB Williams
LB Mosley, Sherwood
LB Alexander
NB Carter
CB Reed, Echols
CB Gardner, Hall
S Joyner, Adams
S Whitehead, Davis

SPL

több mint 2 éve
Jó, mondjuk nem követtem a training camp eseményeket, de Coleman kivágásán azért meglepődtem: azt hittem, ő fix RB3.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Edoga is szarnyalt.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Pinnock repült, idegesítő h Davis még mindig rosteren van...