New York Jets
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Ja akkor my bad, azt hittem sajat hozzaallas. Egyebkent nem tudom, JD azert mutatta jelet hogy rugalmas tud lenni. Ha Fant iden is jo teljesitmenyt tud nyujtani szerintem hiba lenne elengedni, dehat erre majd szezon kozepen/vegen visszaterunk.JD eddigi hosszabbításaiból indultam ki:Miert ne fizetnel meg 31 evesen egy top 15 kornyeken jatszo left tackle-t? Trent Williams 34 evesen az egyik legjobb szezont hozta le valaha tackle poszton, Withworth 40 evesen is kurva jo volt, de lehetne akar felhozni Peterst vagy az epp fuggoben levo Brown-t, szoval en nem gondolnam, hogy 31 evesen idos lenne tackle-nek.Nem ártana, mert Bectonnak valszeg lefőtt nálunk a kávé: 5. éves opció nem lesz lehívva és ha emellé még Mitchell is hozna csak egy átlagos évet, nem marad sok kérdés. Fant meg egy hasonló év után nem tudom h meglesz-e fizetve 31 évesen... 😀 Főleg h jelenleg 10 misi cap space van csak, igaz h pikk-pakk lehetne némi helyet csinálni (mert Mosley 18 misit nem ér majd), de nem szaladnék ennyire előre.Ja hat ha bevalik netan az Jackpot nyilvan 😀Mondom én, hogy ez lesz 😀Max occon lesz RT par evig. 😀 Edogat ugysem tudja alulmulni.
Robert Saleh says the right tackle job is wide open. Rookie Max Mitchell is very much in the mix. #Jets believed he was developmental, but he’s actually further along than they expected, Saleh says. Good sign.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) August 10, 2022
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Adams tradelve, Berrios és JFM jó dealeket kaptak. Ha bankot akar Fant robbantani, azt nem nálunk fogja megkapni.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
JD eddigi hosszabbításaiból indultam ki:Miert ne fizetnel meg 31 evesen egy top 15 kornyeken jatszo left tackle-t? Trent Williams 34 evesen az egyik legjobb szezont hozta le valaha tackle poszton, Withworth 40 evesen is kurva jo volt, de lehetne akar felhozni Peterst vagy az epp fuggoben levo Brown-t, szoval en nem gondolnam, hogy 31 evesen idos lenne tackle-nek.Nem ártana, mert Bectonnak valszeg lefőtt nálunk a kávé: 5. éves opció nem lesz lehívva és ha emellé még Mitchell is hozna csak egy átlagos évet, nem marad sok kérdés. Fant meg egy hasonló év után nem tudom h meglesz-e fizetve 31 évesen... 😀 Főleg h jelenleg 10 misi cap space van csak, igaz h pikk-pakk lehetne némi helyet csinálni (mert Mosley 18 misit nem ér majd), de nem szaladnék ennyire előre.Ja hat ha bevalik netan az Jackpot nyilvan 😀Mondom én, hogy ez lesz 😀Max occon lesz RT par evig. 😀 Edogat ugysem tudja alulmulni.
Robert Saleh says the right tackle job is wide open. Rookie Max Mitchell is very much in the mix. #Jets believed he was developmental, but he’s actually further along than they expected, Saleh says. Good sign.
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Adams tradelve, Berrios és JFM jó dealeket kaptak. Ha bankot akar Fant robbantani, azt nem nálunk fogja megkapni.
Miert ne fizetnel meg 31 evesen egy top 15 kornyeken jatszo left tackle-t? Trent Williams 34 evesen az egyik legjobb szezont hozta le valaha tackle poszton, Withworth 40 evesen is kurva jo volt, de lehetne akar felhozni Peterst vagy az epp fuggoben levo Brown-t, szoval en nem gondolnam, hogy 31 evesen idos lenne tackle-nek.Nem ártana, mert Bectonnak valszeg lefőtt nálunk a kávé: 5. éves opció nem lesz lehívva és ha emellé még Mitchell is hozna csak egy átlagos évet, nem marad sok kérdés. Fant meg egy hasonló év után nem tudom h meglesz-e fizetve 31 évesen... 😀 Főleg h jelenleg 10 misi cap space van csak, igaz h pikk-pakk lehetne némi helyet csinálni (mert Mosley 18 misit nem ér majd), de nem szaladnék ennyire előre.Ja hat ha bevalik netan az Jackpot nyilvan 😀Mondom én, hogy ez lesz 😀Max occon lesz RT par evig. 😀 Edogat ugysem tudja alulmulni.
Apex
Beki
Apex
Beki
Nem ártana, mert Bectonnak valszeg lefőtt nálunk a kávé: 5. éves opció nem lesz lehívva és ha emellé még Mitchell is hozna csak egy átlagos évet, nem marad sok kérdés. Fant meg egy hasonló év után nem tudom h meglesz-e fizetve 31 évesen... 😀 Főleg h jelenleg 10 misi cap space van csak, igaz h pikk-pakk lehetne némi helyet csinálni (mert Mosley 18 misit nem ér majd), de nem szaladnék ennyire előre.Ja hat ha bevalik netan az Jackpot nyilvan 😀Mondom én, hogy ez lesz 😀Max occon lesz RT par evig. 😀 Edogat ugysem tudja alulmulni.
Apex
Beki
Apex
Ja hat ha bevalik netan az Jackpot nyilvan 😀Mondom én, hogy ez lesz 😀Max occon lesz RT par evig. 😀 Edogat ugysem tudja alulmulni.
Apex
Beki
Mondom én, hogy ez lesz 😀Max occon lesz RT par evig. 😀 Edogat ugysem tudja alulmulni.
Apex
Jets OT Mekhi Becton suffered fractured kneecap, expected to be out for season. (via Mike Garafolo + Ian Rapoport)Akkor ez bust 😒😔
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
En pont ezert nem akarnam Fant-et atrakni jobboldalra, mert ha iden jo teljesitmenyt nyujtana ismet akkor en siman hosszabbitanek vele.Mindenesetre akkor jöjjön Brown LTnek és Fant tipli RTnek. Kár h jövőre 2 OT-t kell hozni így...Esetleg meg egy Jenkins fele trade lenne talan opcio, de az nagyon nem vallana JD-re plusz kurva nagy riziko, szoval jo esellyel felejtos az is.Igen, tavaly Lawson, idén Becton és még hol a vége...Edoga meg nem is volt annyira gaz, inkabb McDermott volt katasztrofa, a lenyeg a lenyeg, ez igy megint baszott nagy ervagas a csapatnak mar a szezon elott. Ja es meg tul sem vagyunk a preseason meccseken, fantasztikus 😀Amugy ebbol a szempontbol Brown sem tudom mennyire megoldas most, mert o meg full left tackle oldalon jatszott eddig. Most idehozod, Fantot megis akkor atbaszod a jobboldalra? Felek, hogy ez egy Mitchell day 1 start lesz, aztan lehet imadkozni.Próbálni szabad, mert ezzel Becton itteni karrierjének kb annyi szvsz. Edoga jött be a pótlására, már futhatott is ZW az életéért. Amúgy vmi veterán OT-t hoztak tegnap.
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Beki
Mindenesetre akkor jöjjön Brown LTnek és Fant tipli RTnek. Kár h jövőre 2 OT-t kell hozni így...Esetleg meg egy Jenkins fele trade lenne talan opcio, de az nagyon nem vallana JD-re plusz kurva nagy riziko, szoval jo esellyel felejtos az is.Igen, tavaly Lawson, idén Becton és még hol a vége...Edoga meg nem is volt annyira gaz, inkabb McDermott volt katasztrofa, a lenyeg a lenyeg, ez igy megint baszott nagy ervagas a csapatnak mar a szezon elott. Ja es meg tul sem vagyunk a preseason meccseken, fantasztikus 😀Amugy ebbol a szempontbol Brown sem tudom mennyire megoldas most, mert o meg full left tackle oldalon jatszott eddig. Most idehozod, Fantot megis akkor atbaszod a jobboldalra? Felek, hogy ez egy Mitchell day 1 start lesz, aztan lehet imadkozni.Próbálni szabad, mert ezzel Becton itteni karrierjének kb annyi szvsz. Edoga jött be a pótlására, már futhatott is ZW az életéért. Amúgy vmi veterán OT-t hoztak tegnap.
Apex
Beki
Apex
Beki
Apex
Esetleg meg egy Jenkins fele trade lenne talan opcio, de az nagyon nem vallana JD-re plusz kurva nagy riziko, szoval jo esellyel felejtos az is.Igen, tavaly Lawson, idén Becton és még hol a vége...Edoga meg nem is volt annyira gaz, inkabb McDermott volt katasztrofa, a lenyeg a lenyeg, ez igy megint baszott nagy ervagas a csapatnak mar a szezon elott. Ja es meg tul sem vagyunk a preseason meccseken, fantasztikus 😀Amugy ebbol a szempontbol Brown sem tudom mennyire megoldas most, mert o meg full left tackle oldalon jatszott eddig. Most idehozod, Fantot megis akkor atbaszod a jobboldalra? Felek, hogy ez egy Mitchell day 1 start lesz, aztan lehet imadkozni.Próbálni szabad, mert ezzel Becton itteni karrierjének kb annyi szvsz. Edoga jött be a pótlására, már futhatott is ZW az életéért. Amúgy vmi veterán OT-t hoztak tegnap.
Apex
Beki
Apex
Beki
Igen, tavaly Lawson, idén Becton és még hol a vége...Edoga meg nem is volt annyira gaz, inkabb McDermott volt katasztrofa, a lenyeg a lenyeg, ez igy megint baszott nagy ervagas a csapatnak mar a szezon elott. Ja es meg tul sem vagyunk a preseason meccseken, fantasztikus 😀Amugy ebbol a szempontbol Brown sem tudom mennyire megoldas most, mert o meg full left tackle oldalon jatszott eddig. Most idehozod, Fantot megis akkor atbaszod a jobboldalra? Felek, hogy ez egy Mitchell day 1 start lesz, aztan lehet imadkozni.Próbálni szabad, mert ezzel Becton itteni karrierjének kb annyi szvsz. Edoga jött be a pótlására, már futhatott is ZW az életéért. Amúgy vmi veterán OT-t hoztak tegnap.
Apex
Beki
Apex
Edoga meg nem is volt annyira gaz, inkabb McDermott volt katasztrofa, a lenyeg a lenyeg, ez igy megint baszott nagy ervagas a csapatnak mar a szezon elott. Ja es meg tul sem vagyunk a preseason meccseken, fantasztikus 😀Amugy ebbol a szempontbol Brown sem tudom mennyire megoldas most, mert o meg full left tackle oldalon jatszott eddig. Most idehozod, Fantot megis akkor atbaszod a jobboldalra? Felek, hogy ez egy Mitchell day 1 start lesz, aztan lehet imadkozni.Próbálni szabad, mert ezzel Becton itteni karrierjének kb annyi szvsz. Edoga jött be a pótlására, már futhatott is ZW az életéért. Amúgy vmi veterán OT-t hoztak tegnap.
Apex
Beki
Szerkesztette: Apex
szerintem az Eagles-ben ez lesz Davis sorsa is. Túl nagy terhelés ez ilyen súlyu embereknek.Amugy ebbol a szempontbol Brown sem tudom mennyire megoldas most, mert o meg full left tackle oldalon jatszott eddig. Most idehozod, Fantot megis akkor atbaszod a jobboldalra? Felek, hogy ez egy Mitchell day 1 start lesz, aztan lehet imadkozni.Próbálni szabad, mert ezzel Becton itteni karrierjének kb annyi szvsz. Edoga jött be a pótlására, már futhatott is ZW az életéért. Amúgy vmi veterán OT-t hoztak tegnap.
Apex
Beki
Amugy ebbol a szempontbol Brown sem tudom mennyire megoldas most, mert o meg full left tackle oldalon jatszott eddig. Most idehozod, Fantot megis akkor atbaszod a jobboldalra? Felek, hogy ez egy Mitchell day 1 start lesz, aztan lehet imadkozni.Próbálni szabad, mert ezzel Becton itteni karrierjének kb annyi szvsz. Edoga jött be a pótlására, már futhatott is ZW az életéért. Amúgy vmi veterán OT-t hoztak tegnap.
Apex
Hughes szerint szezonjanak is annyi lehet. Csak tudnam h Saleh is miert nem kepes a bagolesojet befogni addig, amig az MRI kesz...The #Jets are very much preparing for the worst when it comes to Mekhi Becton news, I'm told. More tests tonight & tomorrow.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) August 9, 2022
A brutal blow for the former first-round pick. He missed all of 2021 with a knee injury, now a chunk of his 2022 is in jeopardy. https://t.co/Q76z24xtH1
Ennyi szerencsénk van
Wester
The #Jets are very much preparing for the worst when it comes to Mekhi Becton news, I'm told. More tests tonight & tomorrow.
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) August 9, 2022
A brutal blow for the former first-round pick. He missed all of 2021 with a knee injury, now a chunk of his 2022 is in jeopardy. https://t.co/Q76z24xtH1
Ennyi szerencsénk van
Lesz ez még így se!
On the second play of practice, Mekhi Becton suffers apparent injury to surgically repaired right knee and limps off to the locker room. He’s limping badly. #JetsDe mi a faszért nem lehet egy kurva szezont egészségesen kezdeni?? A faszom beleverem már, hogyha most ez megint súlyos sérülés, akkor jó eséllyel ennyit a Becton projectről..
Beki