New York Jets

30 feliratkozó

több mint 2 éve
GTom New York Jets 243
Ok... Én csak azt a gondolatot követem, hogy a drafton a legjobb elérhető játékosokat érdemes elhozni. Tudjuk, hogy mennyire vállalhatatlan volt a D tavaly, CB mindenképpen kell, de nem baj ha jön a draft legmagasabban értékelt játékosa sem. Lawson meg jön vissza amúgy is... (+2 körben még valaki) Amúgy a nem túl magasan értékelt WR egységből talán elég lehet a 2. körben is választani és amúgy sem ártana valakinek fellépni kicsit az előző években draftoltak közül. Wilson így is kapott erősítést, ha így sem tud mutatni semmit, akkor amúgy is kuka az év.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Elképzelhető szerintetek egy Gardner, Hamilton 1. kör, ha a TOP EDGE-k kiesnek előttünk?
GTom
Elobb szeretnem latni h WR poszt rendezve van, csak utana johet szoba safety 1. korben.
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Elképzelhető szerintetek egy Gardner, Hamilton 1. kör, ha a TOP EDGE-k kiesnek előttünk?
GTom
Hát egy ilyen mély edge class-nál szerintem hatalmas mellélövés lenne nem elhozni egyet. Meg jó kérdés, hogy egyáltalán mit értesz Top edge alatt? Mert jelenleg simán benne van, hogy 5-6 is kimegy a top 10-ben, szóval valszeg azért fogunk tudni válogatni mi is top prospectből.

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
GTom New York Jets 243
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Amúgy a Hill fiaskó után meglepődnék, ha nem lenne trade még draft előtt, már csak cap helyzet miatt is, csomó lóvét benthagynánk kihasználatlanul. Plusz ez simán lehet arra is utalás, hogy JD-ék nincsenek megelégedve az idei WR classal, sőt igazából nem lepődnék meg egyáltalán, ha Edge + CB draft-al nyitnánk.
Apex
Sok opció nem maradt sztem, kb AJ Brown az egyetlen. Kivéve, ha DK nem áll neki hisztizni.
Beki
Cooks esetleg? Nem vágom hogy a Texans, hogy áll Mills-hez.

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Amúgy a Hill fiaskó után meglepődnék, ha nem lenne trade még draft előtt, már csak cap helyzet miatt is, csomó lóvét benthagynánk kihasználatlanul. Plusz ez simán lehet arra is utalás, hogy JD-ék nincsenek megelégedve az idei WR classal, sőt igazából nem lepődnék meg egyáltalán, ha Edge + CB draft-al nyitnánk.
Apex
Sok opció nem maradt sztem, kb AJ Brown az egyetlen. Kivéve, ha DK nem áll neki hisztizni.
Beki
Lockett, DeVante Parker trade pl.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Apex
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kicker harc címen érkezett Zuerlein.
Beki
#Jets deal for Greg Zuerlein is for one year & worth up to $2.75 million.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kicker harc címen érkezett Zuerlein.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
WR Treylon Burks érkezik is egy ofísöl pre-draft visitre.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó

Wester
Schefter csak szokasosan dobalta a faszsagokat, no surprise here. Amugy esku igy kevesbe zavar az egesz.
Apex
My understanding is the #Jets and #Chiefs reached an agreement on Monday. NYJ then went to work on a contract with Hill. The #Dolphins stepped up at some point and then it was only a matter of time before it would be Miami.

Hill ugynoke is ugyanezt mondta.
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980

Wester
Schefter csak szokasosan dobalta a faszsagokat, no surprise here. Amugy esku igy kevesbe zavar az egesz.

több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Feeney és Flakon visszatérése is hivatalos.
több mint 2 éve
Én ezt annyira nem bánom (nem csípem az embert szerintem Jamal Adams 2 karakterre). Tartom a fogadást hogy egy év múlva a Miami is megbánja. Ha tévedek az duplán fog fájni persze a csoportriválistól.
Pityu Gyor
Az eddigi backloaded szerződések fényében Hill jövő évi cap hitje biztos nem esne jól. OTC szerint jövőre 31,5 milliótval terheli a Dolphins sapkáját.
Lucifer
Tudtuk volna azt alakítani ugy hogy jo legyen

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Én ezt annyira nem bánom (nem csípem az embert szerintem Jamal Adams 2 karakterre). Tartom a fogadást hogy egy év múlva a Miami is megbánja. Ha tévedek az duplán fog fájni persze a csoportriválistól.
Pityu Gyor
Az eddigi backloaded szerződések fényében Hill jövő évi cap hitje biztos nem esne jól. OTC szerint jövőre 31,5 milliótval terheli a Dolphins sapkáját.

GO JETS!!!
több mint 2 éve
Pityu Gyor New York Jets 978

Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Apex New York Jets 2 980
Here is the trade the Chiefs and Jets had in place for Tyreek Hill:

🏈Chiefs would have gotten picks No. 35, 38 and 69

🏈Jets would have gotten Hill and No. 103.

Nem hiszem el bazdmeg...szarjon sünt Hill
Beki

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Here is the trade the Chiefs and Jets had in place for Tyreek Hill:

🏈Chiefs would have gotten picks No. 35, 38 and 69

🏈Jets would have gotten Hill and No. 103.

Nem hiszem el bazdmeg...szarjon sünt Hill
több mint 2 éve
Jets trade offer to the Chiefs for Tyreek Hill - that Kansas City would have accepted if the WR opted for NY - did not include a first-round pick, but rather multiple picks that were commensurate to the Dolphins’ offer based on the draft value chart that teams use, per sources.
Beki
Joe D lett volna az Isten ha Hill minket választ 😕
Wester
Most meg nézhetjük ahogy a komplett secondary elveszíti Hill nyomát 😀
Beki
Jöhet Hamilton meg Sauce az első körben 😀

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jets trade offer to the Chiefs for Tyreek Hill - that Kansas City would have accepted if the WR opted for NY - did not include a first-round pick, but rather multiple picks that were commensurate to the Dolphins’ offer based on the draft value chart that teams use, per sources.
Beki
Wester
Most meg nézhetjük ahogy a komplett secondary elveszíti Hill nyomát 😀
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
Örömmel látom h ez a kurva franchise még mindig nem tud idevonzani senki, jobb ha sóval felhintik az egészet.
Beki
Nana!Nem egyedül vagytok ott!
több mint 2 éve
Beki

Lesz ez még így se!