NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 717
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ki hogy értékeli a draftunkat?(megmondom őszintén nekem nagyon új még ez a draftosdi ,így vakon vagyok értékelésben)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
UDFA tracker:- Edge Rusher Hamilcar Rashed Jr
- OT Teton Saltes
- LB Milo Eifler
- DT Michael Dwumfour
- TE Kenny Yeboah
- OG Tristen Hoge
- S Brendon White
- OL Grant Hermanns
- OT Parker Ferguson
- K Chris Naggar
- SAF Jordyn Peters
- CB Isaiah Dunn
New York Jets strike big deal with priority free agent Isaiah Dunn (Oregon State), the biggest contract ever for an undrafted rookie corner, per a league source: $185,000 total guaranteed, including $160,000 of his base salary is guaranteed, plus a $25,000 signing bonus
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) May 2, 2021
NFLPA oldala szerint 75 játékosnak van szerződése. 10 fős a draft class és 12 fő UDFA eddig. 97 fő összesen... heten aggódhatnak.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na ott az OTO nem DT volt egyetemen, vagy keverem vkivel?
Wester
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Tavaly covid protocol miatt megertem h nagyon nem igazoltak helyette vkit, de ha iden rostert fog megint... 😀ezért depth 😀Na McDermottot sztem hagyjuk...nem kinek a kije a csapatnal, de bunrossz. 😀Nekem OL depth még hiányzik, de gondolom majd kukazunk a draftolatlanokbólOL depth az pont rendben van McDermott, Lewis/GvR, Feeney
Pityu Gyor
Wester
Beki
Wester
több mint 3 éve
ezért depth 😀Na McDermottot sztem hagyjuk...nem kinek a kije a csapatnal, de bunrossz. 😀Nekem OL depth még hiányzik, de gondolom majd kukazunk a draftolatlanokbólOL depth az pont rendben van McDermott, Lewis/GvR, Feeney
Pityu Gyor
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
No kozben meg egy CB Echols szemelyeben. Vagy DBt is irhatnak, fene tudja csapat mit tervez vele.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na McDermottot sztem hagyjuk...nem kinek a kije a csapatnal, de bunrossz. 😀Nekem OL depth még hiányzik, de gondolom majd kukazunk a draftolatlanokbólOL depth az pont rendben van McDermott, Lewis/GvR, Feeney
Pityu Gyor
Wester
több mint 3 éve
Nekem OL depth még hiányzik, de gondolom majd kukazunk a draftolatlanokbólOL depth az pont rendben van McDermott, Lewis/GvR, Feeney
Pityu Gyor
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Zotya86
200
Nekem OL depth még hiányzik, de gondolom majd kukazunk a draftolatlanokbólA Beki által 4/2-re kinézett Trey Smith még benn van 😊
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Nekem OL depth még hiányzik, de gondolom majd kukazunk a draftolatlanokból
Green is green
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
No meg egy safety is 6. korben h ott is legyen depth.
több mint 3 éve
Mindent elmond a CB depthünkről, hogy irja Cimini, hogy Michael Carternek Javelin Guidry-vel kell majd harcolnia slot poziért és én be like: who the fuck is that guy?
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na megy egy CB...megy a kukazas rendesen. 😀
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Ez fel se tűnt... van még esetleg Offensive Guard is ilyen névvel? 😁😁😁Na meg egy Michael Carter, ezuttal CB posztra. 😀Először azt hittem, elírták a nevet, de nem.
Beki
Így Alijah és Eijah draftolása után Michael Carterből gyűjtöttünk be 2-t! Érdekes draft taktika 😀
Zotya86
Green is green
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Még egy letrade 5. körben, cserébe 6. körben korábban jövünk. (magyarul sok haszna nincs)
Beki
Még egy letrade 5. körben, cserébe 6. körben korábban jövünk. (magyarul sok haszna nincs)Ezeknek mi értelme van? ... ugyse tudjuk mi lesz 6.körben
Beki
Green is green
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Még egy letrade 5. körben, cserébe 6. körben korábban jövünk. (magyarul sok haszna nincs)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Pénzel hogy állunk ?25 misi
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Pénzel hogy állunk ?
több mint 3 éve
Zotya86
200
Na meg egy Michael Carter, ezuttal CB posztra. 😀Először azt hittem, elírták a nevet, de nem.
Beki
Így Alijah és Eijah draftolása után Michael Carterből gyűjtöttünk be 2-t! Érdekes draft taktika 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na meg egy Michael Carter, ezuttal CB posztra. 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Sherwoodot LBnek jelentette be a csapat.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
4. kor vegen letrade egy extra 6. korert cserebe.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Végülis Beki neked egy szavad nem lehet, azt mondtad, hogy idén töltsük tele az O-t a D ráér majd jövőre 😀Nincs is. 😀
Apex
több mint 3 éve
Apex
2 981
Végülis Beki neked egy szavad nem lehet, azt mondtad, hogy idén töltsük tele az O-t a D ráér majd jövőre 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath