NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Apex
2 981
Amúgy szerintem CB vagy letrade lesz.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Nem tudunk mindent megoldani, úgyhogy ha hozunk egy minőségi prospectet az nekem jobban bejönne, mintha hoznánk több átlagosat. Persze, ha jól csinálja Douglas, meglesz a letrade és a minőségi játékos is 😀Vagy vmi csoda folytán Steven Nelsont elhozzuk és elevickél az egység a kövi draftig.Az a baj, hogy Sherman és CB pick kéne, hogy legyen itt bármi CB-sor tekintetében 😀Wyatt Davis 2/2-re reach-nek tűnik, de tény, hogy 4/2-n meg már nem lesz benn... én talán Jenkins-t vagy Dickerson-t húznám, és akkor tényleg lenne egy fasza O-line 😊2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
JOK - végtelen value lenne itt
Javonte Williams - utolsó igazán jó RB, utána nagy az esés
CB
Húznám a szám, de elfogadnám:
Letrade - ez mondjuk sokban függne attól, hogy hova mennénk és végül kit húzunk utána
iOL - szerintem most az OL egy elfogadható helyzetben van, de meg lehet magyarázni még egy G/C picket
Kaparnám az arcom:
WR, OT, EDGE - igy, hogy már nincsenek 3. köröseink luxusnak érezném
Mindenki mondjon le:
QB, TE, DT, S, K, P, Raiders-féle húzás
Wester
Apex
CB-needre meg azt mondom, hogy Saleh szerintem ledumál 1 évet Sherman-nel, és majd jövőre draftolunk ide top játékost 😊
Zotya86
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Tény és való megcsappant a csapat és maga a sport iránti érdeklődésem is az elmúlt pár évben, de ez most az elmúlt hetekben elkezdett visszatérni és hát rég követtem ilyen lelkesedéssel a draftot is.Jó látni h visszatért a k*rva optimizmus ide Gase után. 😀Amikor azt latod hogy Wester tobb uzenetet ir par het alatt mint az utobbi 2 evben osszesen tudod, hogy valami valtozott. 😀
Beki
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Vagy vmi csoda folytán Steven Nelsont elhozzuk és elevickél az egység a kövi draftig.Az a baj, hogy Sherman és CB pick kéne, hogy legyen itt bármi CB-sor tekintetében 😀Wyatt Davis 2/2-re reach-nek tűnik, de tény, hogy 4/2-n meg már nem lesz benn... én talán Jenkins-t vagy Dickerson-t húznám, és akkor tényleg lenne egy fasza O-line 😊2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Letrade - ez mondjuk sokban függne attól, hogy hova mennénk és végül kit húzunk utána
iOL - szerintem most az OL egy elfogadható helyzetben van, de meg lehet magyarázni még egy G/C picket
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Apex
CB-needre meg azt mondom, hogy Saleh szerintem ledumál 1 évet Sherman-nel, és majd jövőre draftolunk ide top játékost 😊
Zotya86
Wester
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
2/2Nehéz megmondani mi lenne a legjobb megoldás, de ha letrade-l visszajön egy 3. kör, ám legyen.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
JAX RB-t nem húz és am sem egy játékoson múlik nekünk
Javonte Williams? Mehet. Pl Teven Jenkins vagy Humphrey, menjen. Túl jó spot ez a 2/2 sztem.
több mint 3 éve
Zotya86
200
Jó látni h visszatért a k*rva optimizmus ide Gase után. 😀A béka segge alól már csak felfelé vezethet 😊
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Igen. 😀Jó látni h visszatért a k*rva optimizmus ide Gase után. 😀Amikor azt latod hogy Wester tobb uzenetet ir par het alatt mint az utobbi 2 evben osszesen tudod, hogy valami valtozott. 😀
Beki
Apex
twitter.com/i/status/1387758671002750978 hadd szóljon
több mint 3 éve
Apex
2 981
Jó látni h visszatért a k*rva optimizmus ide Gase után. 😀Amikor azt latod hogy Wester tobb uzenetet ir par het alatt mint az utobbi 2 evben osszesen tudod, hogy valami valtozott. 😀
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jó látni h visszatért a k*rva optimizmus ide Gase után. 😀
több mint 3 éve
Apex
2 981
Az a baj, hogy o slot corner, nekunk a szelre is kene minimum ketto. Bar teny Hall nem volt rossz tavaly de azert vele nekiindulni mint cb2 nemhogy cb1 kisse meredek. Foleg hogy a depth is papirvekony.Igazából még Poole sem talált magának csapatot, szóval ő is visszajöhet, ha ad egy kis árkedvezményt idénre 😉Az a baj, hogy Sherman és CB pick kéne, hogy legyen itt bármi CB-sor tekintetében 😀Wyatt Davis 2/2-re reach-nek tűnik, de tény, hogy 4/2-n meg már nem lesz benn... én talán Jenkins-t vagy Dickerson-t húznám, és akkor tényleg lenne egy fasza O-line 😊2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Apex
Zotya86
Wester
Zotya86
Szerkesztette: Apex
több mint 3 éve
Zotya86
200
Igazából még Poole sem talált magának csapatot, szóval ő is visszajöhet, ha ad egy kis árkedvezményt idénre 😉Az a baj, hogy Sherman és CB pick kéne, hogy legyen itt bármi CB-sor tekintetében 😀Wyatt Davis 2/2-re reach-nek tűnik, de tény, hogy 4/2-n meg már nem lesz benn... én talán Jenkins-t vagy Dickerson-t húznám, és akkor tényleg lenne egy fasza O-line 😊2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Apex
Zotya86
Wester
több mint 3 éve
Az a baj, hogy Sherman és CB pick kéne, hogy legyen itt bármi CB-sor tekintetében 😀Wyatt Davis 2/2-re reach-nek tűnik, de tény, hogy 4/2-n meg már nem lesz benn... én talán Jenkins-t vagy Dickerson-t húznám, és akkor tényleg lenne egy fasza O-line 😊2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Apex
Zotya86
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Zotya86
200
Wyatt Davis 2/2-re reach-nek tűnik, de tény, hogy 4/2-n meg már nem lesz benn... én talán Jenkins-t vagy Dickerson-t húznám, és akkor tényleg lenne egy fasza O-line 😊2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Apex
több mint 3 éve
Zotya86
200
Hú, ennek az AVT-választásnak nagyon örültem! 😊Oké, sajnos buktuk mindkét 3. körös pick-et, de nálam az 1. nap így is A+ körüli
több mint 3 éve
Apex
2 981
Hát ebben akkor nagyon nem értünk egyet 😀 Mindenesetre igazából én JOK-CB-Davis-Jenkins négyesből örülnék mindegyiknek, vagy akár egy letrade-nek is.Na ez az, hogy én szerintem nem biztos, hogy Jenkins jobb lenne Fant-nál2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Apex
Wester
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Nem szívesen mondom, de tetszett az első napotok. Wilson persze no brainer, de AVT behúzása is tökös volt. Meg így legalább a Becton, McGover kettősöm közé (LG) és mögé (QB) is érkezett értelmes ember, szal önző is vagyok, mint mindig
több mint 3 éve
Na ez az, hogy én szerintem nem biztos, hogy Jenkins jobb lenne Fant-nál2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
A jövő évi classról sok mindent nem igazán lehet tudni, de Davis és Jenkins szintű játékosok minden drafton vannakBár mivel valószínűleg kell még 1-2 draft, h ütős kis csapat álljon össze minden téren, az is befolyásolhatja a 2. körös picket, -ha pl nem tudunk 3. kört visszaszerezni- hogy milyennek ígérkezik a jövő évi class OL és CB relációban.2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Apex
34-re húzunk egy jól kinéző G/OT-t és jövőre egy bitang jó CB-t, vagy fordítva... Persze a need több, de talán a legégetőbbek ezek.
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Bár mivel valószínűleg kell még 1-2 draft, h ütős kis csapat álljon össze minden téren, az is befolyásolhatja a 2. körös picket, -ha pl nem tudunk 3. kört visszaszerezni- hogy milyennek ígérkezik a jövő évi class OL és CB relációban.2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Apex
34-re húzunk egy jól kinéző G/OT-t és jövőre egy bitang jó CB-t, vagy fordítva... Persze a need több, de talán a legégetőbbek ezek.
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Apex
2 981
2/2OT szerintem simán jöhetne, nekem eddig se azzal volt a bajom, hogy GVR rossz lenne, csak az, hogy inkább átlagos mint Fant is. Mindkettőjüknél Jenkins és Davis is upgrade lenne és a bottom 5 falból lehetne egy top 10-15. Az FA mentalitás után kétlem, hogy C jönne, OG/OT simán jó szerintem, de tény hogy mint csapat az egészet nézve a CB sokkal nagyobb need, ezzel nem tudok vitatkozni.
Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Wester
Szerkesztette: Apex
több mint 3 éve
2/2Akiknek örülnék:
CB
Kaparnám az arcom:
Mindenki mondjon le:
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ehhez hozzáteszem h JD sajtótájékoztatón elkotyogta h a jelenlegi OL-ek közül sokan tudnak másik poszton is játszani -> pl McGovern guardban.Én Dickersont még behúznám a falba!Humphrey is like nekem és ha visszatradelünk is bent lehet még.
Pityu Gyor
nemkismiska
több mint 3 éve
nemkismiska
226
Én Dickersont még behúznám a falba!Humphrey is like nekem és ha visszatradelünk is bent lehet még.
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Apex
2 981
Huh nem igazán tudtam nézni este a draftot, de jó volt erre kelni, tökös dolog volt felmenni AVT-ért. Én a 2. pickel továbbra is OL-be húznék, legyen az Davis vagy Jenkins. De JOK is baromi jó value vagy akár valamelyik CB, de egy trade back sem lenne így hülyeség, jó lenne legalább egy 3. kört visszaszerezni.