NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 717
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Innét ez már tényleg lutri, de valószinű ezt a futó srácot nagyon akarhattuk...
Green is green
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na meg egy offense pick 😀Carter pick rossz hir Perinenek szvsz.
több mint 3 éve
Top Kickert elhozhatnánk amúgy ma
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
AmúgyA google egyedül őt dobta ki, mondjuk a csávó true freshman volt 2020-ban, szal kell még rá várni minimum 2 évet, de legalább CB 😀
Alijah Vera-Tucker
Elijah Moore
Ha van Ilijah keresznevű prospect, mehet a rá nagyobb összeg 😀
Wester
utepminers.com/sports/football/roster/ilijah-johnson/9452
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Vegigneztem ki maradt bent es Trey Smith OG vagy Jabril Cox LB nalam a nyero.4/2-re.
#Jets top 5 WRs in week 1 last season
- Breshad Perriman
- Jamison Crowder
- Chris Hogan
- Braxton Berrios
- Jeff Smith
#Jets current top 5 WRs
- Corey Davis
- Denzel Mims
- Keelan Cole
- Elijah Moore
- Jamison Crowder
több mint 3 éve
Hope
138
Ahogy látszik a Pick után, amikor JD-ék felhivták Mooret, Saleh az asztalt csapkodta, úgy örült. Tényleg nagyon rajta voltak ezen a huzásonSaleh alapból ilyen, akkor is csapkodta volna ha a 15.játékos a boradján a kiválasztott.😊 De nagyon örülök neki és remélem nagy karrierje lesz.😊
Lucifer
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Lottozunk LB es CB posztra. 😀Van/volt bennem bőven hiányérzet a választás után, de ha az FO örül, akkor én sem bánkódom. Mi lehet a forgatókönyv a 3. napra?Ahogy látszik a Pick után, amikor JD-ék felhivták Mooret, Saleh az asztalt csapkodta, úgy örült. Tényleg nagyon rajta voltak ezen a huzásonJD es Saleh beszede is arra utalt h 1. kor utan keso este meg beszeltek (scoutokat bevonva) es biztak benne h Moore lecsuszik.
Lucifer
Beki
Lucifer
OL depth is elferne meg. Csak konyorgom 6. kort ne csereljunk Colts veteran jatekosra...
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Van/volt bennem bőven hiányérzet a választás után, de ha az FO örül, akkor én sem bánkódom. Mi lehet a forgatókönyv a 3. napra?Ahogy látszik a Pick után, amikor JD-ék felhivták Mooret, Saleh az asztalt csapkodta, úgy örült. Tényleg nagyon rajta voltak ezen a huzásonJD es Saleh beszede is arra utalt h 1. kor utan keso este meg beszeltek (scoutokat bevonva) es biztak benne h Moore lecsuszik.
Lucifer
Beki
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ahogy látszik a Pick után, amikor JD-ék felhivták Mooret, Saleh az asztalt csapkodta, úgy örült. Tényleg nagyon rajta voltak ezen a huzásonJD es Saleh beszede is arra utalt h 1. kor utan keso este meg beszeltek (scoutokat bevonva) es biztak benne h Moore lecsuszik.
Lucifer
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Ahogy látszik a Pick után, amikor JD-ék felhivták Mooret, Saleh az asztalt csapkodta, úgy örült. Tényleg nagyon rajta voltak ezen a huzáson
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Igazabol eleg hallgatni Saleh beszedeit es latszik h fel van keszulve azert h offense szinten mi merre hany meter.Respect azért Saleh-nek, hogy ránézett erre a D-re, aztán azt mondta megoldom gyerekek jöhetnek az O playákEnnyit a sok szakértőről hogy miért hozunk "védekező felfogású" edzőt. Mert ugyebár ha valaki DC volt akkor az mindenmáshoz hülye és csak a védelem érdekli. Ezen már januárban is jót röhögtem. Akkor is azt mondtam, h ha a defensehez jobban ért akkor oda rosszabb emberanyag is elég lesz neki és a támadó oldalra fog koncentrálni. (Mert amúgy tiszta szerencse hogy nem special coach jött aki nyilván puntereket draftolna 😁😁)
Wester
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Apex
2 981
Hát WR-pickre egyáltalán nem számítottam...Én már így nem igazán bolygatnám a falat, már csak az összeszokottság miatt sem, meg Fant nem volt azért rossz, főleg nem annyira, hogy dead money-val kikéne vágni. A fal baloldala brutál jól néz ki, AVT-vel bízom benne, hogy McGovern is sokat fog javulni, a jobb oldal meg abszolút elfogadható.
De nézzük pozitívan: így most Lewis és Crowder is kivágható, a felszabaduló pénzbe beleférne Sherman + Poole is!
Viszont egy dolgon agyalok még: Fant kivágásával ugyan sok halott pénz keletkezne, de mit szólnátok mondjuk Villanuevához RT-ben? Nem fiatal, de 2-3 jó év még lehet benne...
Zotya86
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Zotya86
200
Hát WR-pickre egyáltalán nem számítottam...De nézzük pozitívan: így most Lewis és Crowder is kivágható, a felszabaduló pénzbe beleférne Sherman + Poole is!
Viszont egy dolgon agyalok még: Fant kivágásával ugyan sok halott pénz keletkezne, de mit szólnátok mondjuk Villanuevához RT-ben? Nem fiatal, de 2-3 jó év még lehet benne...
több mint 3 éve
Apex
2 981
Amúgy ha tényleg sikerülne leakasztani Nelsont vagy Shermant én úgy gondolom, hogy Hall talán megtudná oldani a CB2 feladatot mást nem rotálásban Austin-al. Meg igazából én a DL miatt gondolom, hogy egy gyenge CB sor is eltudna karistolni talán. De azért most már tényleg jó lenne látni CB picket, mert zero depthünk van.
Szerkesztette: Apex
több mint 3 éve
Pityu Gyor
979
Respect azért Saleh-nek, hogy ránézett erre a D-re, aztán azt mondta megoldom gyerekek jöhetnek az O playákEnnyit a sok szakértőről hogy miért hozunk "védekező felfogású" edzőt. Mert ugyebár ha valaki DC volt akkor az mindenmáshoz hülye és csak a védelem érdekli. Ezen már januárban is jót röhögtem. Akkor is azt mondtam, h ha a defensehez jobban ért akkor oda rosszabb emberanyag is elég lesz neki és a támadó oldalra fog koncentrálni. (Mert amúgy tiszta szerencse hogy nem special coach jött aki nyilván puntereket draftolna 😁😁)
Wester
Green is green
több mint 3 éve
Apex
2 981
Annyira tovabbra sem lajkolom ezt a picket, de meglehet magyarazni. Egyebkent kb. mindenhol csak dicserik a picket meg hogy nagyon nagy steal, oriasi value stb.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Respect azért Saleh-nek, hogy ránézett erre a D-re, aztán azt mondta megoldom gyerekek jöhetnek az O playákDL leapritja az ellenfelet, tobbi poszt lehet gyenge. 😀
Wester
több mint 3 éve
Respect azért Saleh-nek, hogy ránézett erre a D-re, aztán azt mondta megoldom gyerekek jöhetnek az O playák
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Cox azert siman beverekedheti magat kezdobe. 😀 (igaz barmelyik CBre ugyanez igaz itt)4/2-on egy Jabril Cox pick mehetne. Vagy Shaun Wade talan?Akikben a legnagyobb potenciált látják, itt már nem kezdőbe hozol szerintem. Ráadásul ezen a drafton ez a mai 3. nap totál káosz lesz
Beki
Wester
Mosley 2 eve palyat sem latott, Davis egy bust, Cashman meg allandoan serult.
több mint 3 éve
Amúgy Alijah Vera-Tucker
Elijah Moore
Ha van Ilijah keresznevű prospect, mehet a rá nagyobb összeg 😀
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
4/2-on egy Jabril Cox pick mehetne. Vagy Shaun Wade talan?Akikben a legnagyobb potenciált látják, itt már nem kezdőbe hozol szerintem. Ráadásul ezen a drafton ez a mai 3. nap totál káosz lesz
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
A játékos jó, és valószinű volt, hogy Crowder nem lesz már sokáig, szóval hosszútávon needre jött. Még mindig nem vagyok legnagyobb hive a picknek, de amint mondtuk, ebből a csapatból nem egy játékos hiányzik, szóval az egy elit prospect > több átlagos prospect filozófiába beleillik, amit felvázoltam tegnap.Jah, tényleg, kb mint gyerekek a cukorka boltban... Legyen igazukHát nagyon nem érte meg azt a 20 percet sem ébren tölteni ma éjjel amit erre áldoztam ... Amit már írtatok, ezzel nem vagyunk beljebb, Crowder csere.Latva ismet JD es Saleh reakciokat, kb mint AVT.
De ami igazán idegel az az hogy mögöttünk végtelen számú trade volt. Tuti minket is megkerestek. Akár kétszer is letradelhettünk volna. Ennyire nagy szerelem lehet ez a csávó?
nemkismiska
Beki
nemkismiska
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Douglas on how Moore impacts Crowder: "He adds quality competition and quality depth." He said Moore can line up in so many difference places that it shouldn't impact Crowder's roster spot. #JetsNyilvan volt mar h Adams es Darnold erinthetetlen, veget tudjuk...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
4/2-on egy Jabril Cox pick mehetne. Vagy Shaun Wade talan?