New York Jets
Legyen center vagy guard, orrvérzésig tömni az OL depth-et / kezdőket hozni. FA további részén meg potyoghat pár védő.Hát én így tuti OL-t hoznék, 23-on meg 34-en is.Illetve annyi rugalmasságot adna, hogy drafton nem kellene magasan WR-t húzni.Legalább meglenne mi alapján kell új qb-t keresni: menekülőművész és labdátol gyorsan szabaduló kell, mert lesznek jó célpontok csak fal előtte nem. Ja és szellemeket látók kíméljenek 😁😁😁Én őt továbbra sem bánnám, ha elhoznánk.Interesting development in the WR market: The #Jets have been having conversations with #Steelers FA WR JuJu Smith-Schuster, sources say, a potential target in their offense. Despite having signed Corey Davis, NYJ may not be done adding playmakers. Smith-Schuster is one to watch.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 18, 2021
Beki
Apex
Pityu Gyor
Beki
Apex
Hát én így tuti OL-t hoznék, 23-on meg 34-en is.Illetve annyi rugalmasságot adna, hogy drafton nem kellene magasan WR-t húzni.Legalább meglenne mi alapján kell új qb-t keresni: menekülőművész és labdátol gyorsan szabaduló kell, mert lesznek jó célpontok csak fal előtte nem. Ja és szellemeket látók kíméljenek 😁😁😁Én őt továbbra sem bánnám, ha elhoznánk.Interesting development in the WR market: The #Jets have been having conversations with #Steelers FA WR JuJu Smith-Schuster, sources say, a potential target in their offense. Despite having signed Corey Davis, NYJ may not be done adding playmakers. Smith-Schuster is one to watch.
Beki
Apex
Pityu Gyor
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Illetve annyi rugalmasságot adna, hogy drafton nem kellene magasan WR-t húzni.Legalább meglenne mi alapján kell új qb-t keresni: menekülőművész és labdátol gyorsan szabaduló kell, mert lesznek jó célpontok csak fal előtte nem. Ja és szellemeket látók kíméljenek 😁😁😁Én őt továbbra sem bánnám, ha elhoznánk.Interesting development in the WR market: The #Jets have been having conversations with #Steelers FA WR JuJu Smith-Schuster, sources say, a potential target in their offense. Despite having signed Corey Davis, NYJ may not be done adding playmakers. Smith-Schuster is one to watch.
Beki
Apex
Pityu Gyor
Legalább meglenne mi alapján kell új qb-t keresni: menekülőművész és labdátol gyorsan szabaduló kell, mert lesznek jó célpontok csak fal előtte nem. Ja és szellemeket látók kíméljenek 😁😁😁Én őt továbbra sem bánnám, ha elhoznánk.Interesting development in the WR market: The #Jets have been having conversations with #Steelers FA WR JuJu Smith-Schuster, sources say, a potential target in their offense. Despite having signed Corey Davis, NYJ may not be done adding playmakers. Smith-Schuster is one to watch.
Beki
Apex
Green is green
Én sem annyira ellenkeznék, csak ez Crowder itteni karrierjének végét jelentené. Ha JuJu több éves szerződést kap, részemről oké.Én őt továbbra sem bánnám, ha elhoznánk.Interesting development in the WR market: The #Jets have been having conversations with #Steelers FA WR JuJu Smith-Schuster, sources say, a potential target in their offense. Despite having signed Corey Davis, NYJ may not be done adding playmakers. Smith-Schuster is one to watch.
Beki
Apex
Én őt továbbra sem bánnám, ha elhoznánk.Interesting development in the WR market: The #Jets have been having conversations with #Steelers FA WR JuJu Smith-Schuster, sources say, a potential target in their offense. Despite having signed Corey Davis, NYJ may not be done adding playmakers. Smith-Schuster is one to watch.
Beki
Interesting development in the WR market: The #Jets have been having conversations with #Steelers FA WR JuJu Smith-Schuster, sources say, a potential target in their offense. Despite having signed Corey Davis, NYJ may not be done adding playmakers. Smith-Schuster is one to watch.
Green is green
Szerintem lassan elérünk oda, hogy nem lesz Darnoldnak kérője... Az az érzésem, hogy JD valamit eltaktikázott vele kapcsolatban.Vagy szimplán maradni fog Saleh és stábja kérésére 😀
GTom
Beki
Ez sajnos idén pont egy türelemjáték az alacsonyabb cap miatt. Nyilván fogunk még igazolni, de ennyi need mellett ez a JD féle FA approach rohadtul azt eredményezi, hogy a drafton nagyot kell alkotniuk.Részben igazat adok. De azért azt hozzá kell tenni, hogy ez alapvetően nem egy türelemjáték, és a jó játékosok nagy részét igazából már el is vitték.Az első igazolások ülnek jó játékosok, korrekt szerződéssel - erősítések lesznek nekünk. Hiányérzet van nálam az O Line miatt és kevés kevés... viszont! A tárgyalásokat félidőben nem lehet értékelni és nem szabad, várjunk még 1 hetet mit hoz össze JDEddig tartott JD agresszivitasa:Oké, a leendő újoncok fizuját és néhány milla tartalékot leszámítva legyen 30 😊Max 30M kornyeke az. 😉De vajon kire tartogatunk még 50 milliót? 😮Hát Marlon Mack is off. 😀Mondjuk Jamaal Williams-et igazán elhozhattuk volna mi is évi ~4 millióért...RB-ben van azért még occó merítési lehetőség FA-n, pl Marlon Mack.
Zotya86
Nem voltunk aktívak nagyon tegnap, tippre JD olyan lehetőségekre vár, akik benézték az alacsony cap miatt a várt számokat.
Beki
Beki
Zotya86
Beki
De abból még mindig lehetne (lehetett volna) legalább 2 komoly erősítést igazolni, ehelyett az elmúlt 2 napban jött egy ST-játékos, és slussz...
Zotya86
Elso napon Jarrad jott LBbe (picit tulfizetve sztem), utana Davis es Lawson megkapta a nagy lovet. Masodik nap meg Hardee kapott jo spec teamer fizut. Azota JD visszaallt az "en ugyan tobbet nem adok neki, mint amennyit a fuzetembe irtam a neve melle" hozzaallasra.
Beki
Pityu Gyor
Zotya86
Ha megnézzük eddig mi változott az 1/2-es rosterhez képest:
QB: Darnold és Morgan -> liga legszarabb duója kb.
RB: Ty Johnson, Perine és jött vissza Josh Adams -> Perine nem system fit meglátásom szerint, hát ez sem egy világverő egység
WR: Corey Davis, Mims, Crowder, Vyncint Smith, Jeff Smith és asszem Berriosnak van még egy éve -> magyarul Perriman helyett érkezett Davis
TE: Herndon, Gryffin, Wesco -> egy fakezű meg 2 blokkolásra alkalmas TE
OL: Becton, Lewis, McGovern, GvR, Fant és a depth: Edoga és Clarke -> ismerjük ezt az OL-t tavalyról...
DL: Lawson, QW, Fatukasi, JFM, Zuniga, Myers, Huff, Shepherd -> itt az Anderson-Lawson csere erősítést hozott, ez az egyetlen rendben levő csapategységünk sztem
LB: Mosley, Cashman, Davis és sztem ennyi -> 2 évet pályát nem látott, folyton sérült és az 1. körös bust, az igen b+...
CB: Austin, Hall, Guidry, Lamar és Hardee -> drága kenyér, ha a pass rushunk nem lesz elég gyors...
S: Maye, Davis -> mehh
Fejből írtam, így előfordulhat h kihagytam valakit, de talán érzékelteti h mekkora szarhalmaz, ami még itt roster címén van.
Részben igazat adok. De azért azt hozzá kell tenni, hogy ez alapvetően nem egy türelemjáték, és a jó játékosok nagy részét igazából már el is vitték.Az első igazolások ülnek jó játékosok, korrekt szerződéssel - erősítések lesznek nekünk. Hiányérzet van nálam az O Line miatt és kevés kevés... viszont! A tárgyalásokat félidőben nem lehet értékelni és nem szabad, várjunk még 1 hetet mit hoz össze JDEddig tartott JD agresszivitasa:Oké, a leendő újoncok fizuját és néhány milla tartalékot leszámítva legyen 30 😊Max 30M kornyeke az. 😉De vajon kire tartogatunk még 50 milliót? 😮Hát Marlon Mack is off. 😀Mondjuk Jamaal Williams-et igazán elhozhattuk volna mi is évi ~4 millióért...RB-ben van azért még occó merítési lehetőség FA-n, pl Marlon Mack.
Zotya86
Nem voltunk aktívak nagyon tegnap, tippre JD olyan lehetőségekre vár, akik benézték az alacsony cap miatt a várt számokat.
Beki
Beki
Zotya86
Beki
De abból még mindig lehetne (lehetett volna) legalább 2 komoly erősítést igazolni, ehelyett az elmúlt 2 napban jött egy ST-játékos, és slussz...
Zotya86
Elso napon Jarrad jott LBbe (picit tulfizetve sztem), utana Davis es Lawson megkapta a nagy lovet. Masodik nap meg Hardee kapott jo spec teamer fizut. Azota JD visszaallt az "en ugyan tobbet nem adok neki, mint amennyit a fuzetembe irtam a neve melle" hozzaallasra.
Beki
Pityu Gyor
iktriad dobta be tegnap, kb 18 órával ezelőtti állapotot tükröz, azóta volt néhány igazolás, de az iOL rész Thuney és Linsley után... fussátok végig magatok is. 😊Az első igazolások ülnek jó játékosok, korrekt szerződéssel - erősítések lesznek nekünk. Hiányérzet van nálam az O Line miatt és kevés kevés... viszont! A tárgyalásokat félidőben nem lehet értékelni és nem szabad, várjunk még 1 hetet mit hoz össze JDEddig tartott JD agresszivitasa:Oké, a leendő újoncok fizuját és néhány milla tartalékot leszámítva legyen 30 😊Max 30M kornyeke az. 😉De vajon kire tartogatunk még 50 milliót? 😮Hát Marlon Mack is off. 😀Mondjuk Jamaal Williams-et igazán elhozhattuk volna mi is évi ~4 millióért...RB-ben van azért még occó merítési lehetőség FA-n, pl Marlon Mack.
Zotya86
Beki
Beki
Zotya86
Beki
Zotya86
Beki
Pityu Gyor
Az első igazolások ülnek jó játékosok, korrekt szerződéssel - erősítések lesznek nekünk. Hiányérzet van nálam az O Line miatt és kevés kevés... viszont! A tárgyalásokat félidőben nem lehet értékelni és nem szabad, várjunk még 1 hetet mit hoz össze JDEddig tartott JD agresszivitasa:Oké, a leendő újoncok fizuját és néhány milla tartalékot leszámítva legyen 30 😊Max 30M kornyeke az. 😉De vajon kire tartogatunk még 50 milliót? 😮Hát Marlon Mack is off. 😀Mondjuk Jamaal Williams-et igazán elhozhattuk volna mi is évi ~4 millióért...RB-ben van azért még occó merítési lehetőség FA-n, pl Marlon Mack.
Zotya86
Beki
Beki
Zotya86
Beki
Zotya86
Beki
Green is green
Eddig tartott JD agresszivitasa:Oké, a leendő újoncok fizuját és néhány milla tartalékot leszámítva legyen 30 😊Max 30M kornyeke az. 😉De vajon kire tartogatunk még 50 milliót? 😮Hát Marlon Mack is off. 😀Mondjuk Jamaal Williams-et igazán elhozhattuk volna mi is évi ~4 millióért...RB-ben van azért még occó merítési lehetőség FA-n, pl Marlon Mack.
Zotya86
Beki
Beki
Zotya86
Beki
Zotya86
Oké, a leendő újoncok fizuját és néhány milla tartalékot leszámítva legyen 30 😊Max 30M kornyeke az. 😉De vajon kire tartogatunk még 50 milliót? 😮Hát Marlon Mack is off. 😀Mondjuk Jamaal Williams-et igazán elhozhattuk volna mi is évi ~4 millióért...RB-ben van azért még occó merítési lehetőség FA-n, pl Marlon Mack.
Zotya86
Beki
Beki
Zotya86
Beki
Szerkesztette: Zotya86
Max 30M kornyeke az. 😉De vajon kire tartogatunk még 50 milliót? 😮Hát Marlon Mack is off. 😀Mondjuk Jamaal Williams-et igazán elhozhattuk volna mi is évi ~4 millióért...RB-ben van azért még occó merítési lehetőség FA-n, pl Marlon Mack.
Zotya86
Beki
Beki
Zotya86
De vajon kire tartogatunk még 50 milliót? 😮Hát Marlon Mack is off. 😀Mondjuk Jamaal Williams-et igazán elhozhattuk volna mi is évi ~4 millióért...RB-ben van azért még occó merítési lehetőség FA-n, pl Marlon Mack.
Zotya86
Beki
Beki
Hát Marlon Mack is off. 😀Mondjuk Jamaal Williams-et igazán elhozhattuk volna mi is évi ~4 millióért...RB-ben van azért még occó merítési lehetőség FA-n, pl Marlon Mack.
Zotya86
Beki
Már felkészítettem magam mindenre... 😀Akkor lehet hogy eret vágok...Esküszöm nagy elkötelezettje voltam Darnold projektnek, de nem szeretném már nálunk látni.Szerintem lassan elérünk oda, hogy nem lesz Darnoldnak kérője... Az az érzésem, hogy JD valamit eltaktikázott vele kapcsolatban.Vagy szimplán maradni fog Saleh és stábja kérésére 😀
GTom
Beki
GTom
Ennyi pénzzel, meg ilyen mentalitással, azt hittem kicsit aktívabban kezdünk. Persze messze még a vége és lehet van egy nagyszabású terv, de elég intenzíven vásárolnak a csapatok körülöttünk...Alig van intenzitás. A Pats kipumpálta a világ pénzét első nép, mi hoztunk 3 embert needre és a spec team is kapott erősítést. Most kivárás van (főleg WR poszton h dőljenek a dominók) és jönnek az 1 éves szerződések.
Lucifer
"Ennyi pénzzel": ez már csak 50M, amiben nincs benne Lawson szerződése még és kell 10-12M a draft classra is.
GO JETS!!!