New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Igen, ezt írták tegnap is.Connor Hughes azt mondja egy podcastben, hogy Linsley ügynöke szerint nem is hívta őt JD. Thuney fronton pedig elég gyorsan kiszálltunk a bidding warból.Én azt olvastam, hogy bizunk McGovernben, mert illik rá az új séma
Beki
Wester
Josh Adams RB is jött vissza 1 évre.
Jarrad Davis idei cap hitje 5.5M lesz
több mint 3 éve
Connor Hughes azt mondja egy podcastben, hogy Linsley ügynöke szerint nem is hívta őt JD. Thuney fronton pedig elég gyorsan kiszálltunk a bidding warból.Én azt olvastam, hogy bizunk McGovernben, mert illik rá az új séma
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Connor Hughes azt mondja egy podcastben, hogy Linsley ügynöke szerint nem is hívta őt JD. Thuney fronton pedig elég gyorsan kiszálltunk a bidding warból.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
#Jets unofficial WR depth chart:WR C. Davis, V. Smith
WR Mims, Cager
WR Crowder, Berrios
#Jets DL depth chart after Carl Lawson agreement:
DE Lawson, Phillips
3T Q Williams, Shepherd
DT Fatukasi, Smart
DE Franklin-Myers, Zuniga
Crowder helyét még mindig nem érzem biztosnak azzal, hogy 10 misit spórolhatunk vele.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Pedig mi bőgés ment Twitteren és fórumokon is... 😀Nekem megfelel az is ha az OL-re a drafton megyunk ra. Jo ez igy kezdesnek szerintem.Nem értem, hogy racionálisan gondolkodó fanok, hogy akadhatnak ki azon, hogy nem sikerült Thuney-t leszerződni. Az ember évi 16 milliót kap egy bajnok esélyes csapatban. Minek jönne ide? 😀
Apex
Wester
több mint 3 éve
Nekem megfelel az is ha az OL-re a drafton megyunk ra. Jo ez igy kezdesnek szerintem.Nem értem, hogy racionálisan gondolkodó fanok, hogy akadhatnak ki azon, hogy nem sikerült Thuney-t leszerződni. Az ember évi 16 milliót kap egy bajnok esélyes csapatban. Minek jönne ide? 😀
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Apex
2 981
Nekem megfelel az is ha az OL-re a drafton megyunk ra. Jo ez igy kezdesnek szerintem.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Végre van pass rusher, jött egy tök jó elkapó a corpba. Davis nagy hátránya, hogy nem no1 WR. Látható volt, hogy míg nem volt Brown a Titansban előtte nem is ment neki annyira a játék. Ha valaki (Mims?) be tudna nőni a no1 WR szerepébe akkor viszont borzasztó jó kis igazolás lehet. Támadófalat várt mindenki de attól eltekintve ez nem rossz 2 igazolás.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Massziv garantalt Davisnel, Lawson oke. Mindketto 2 ev utan OUT tipusu szerzodes.
több mint 3 éve
Itt az első tényleg nagy igazolás!For the #Jets and Carl Lawson: 3 years, $45M with $30M guaranteed. Up to $47.4M. Huge deal. https://t.co/JbL2TsViT0
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 16, 2021
több mint 3 éve
Hope
138
Úgyúgy🙃Te kellesz ide(remény). Meg egy új QB.El is átkozzák akkor kezdésnek Saleht, ha Darnold maradCorey Davis 3 év 37,5 millióSok sikert hozzá. Főleg Darnolddal.
Cruyffista
iktriad
Hope
iktriad
több mint 3 éve
Te kellesz ide(remény). Meg egy új QB.El is átkozzák akkor kezdésnek Saleht, ha Darnold maradCorey Davis 3 év 37,5 millióSok sikert hozzá. Főleg Darnolddal.
Cruyffista
iktriad
Hope
több mint 3 éve
Hope
138
El is átkozzák akkor kezdésnek Saleht, ha Darnold maradCorey Davis 3 év 37,5 millióSok sikert hozzá. Főleg Darnolddal.
Cruyffista
iktriad
több mint 3 éve
Corey Davis 3 év 37,5 millióSok sikert hozzá. Főleg Darnolddal.
Cruyffista
több mint 3 éve
Cruyffista
3 357
Corey Davis 3 év 37,5 millió
több mint 3 éve
Vagy Samuelre.Gondolom Golladay-re várnak.Mondanám h jöhet a WR erősítés, de ki az anyám írna alá, amíg Darnold a QB és bizonytalanság van eme fronton... 😀A WR piacon még elég nagy a csend.
Beki
iktriad
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Gondolom Golladay-re várnak.Mondanám h jöhet a WR erősítés, de ki az anyám írna alá, amíg Darnold a QB és bizonytalanság van eme fronton... 😀A WR piacon még elég nagy a csend.
Beki
iktriad
több mint 3 éve
Mondanám h jöhet a WR erősítés, de ki az anyám írna alá, amíg Darnold a QB és bizonytalanság van eme fronton... 😀A WR piacon még elég nagy a csend.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Mondanám h jöhet a WR erősítés, de ki az anyám írna alá, amíg Darnold a QB és bizonytalanság van eme fronton... 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Thuney és Linsley off, ennyit az FA iOL erősítésről. 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kimegy Thuney, John Johnson, de cserébe jön Jarrad Davis... Jól kezdődik. 😀 Sorry no offenseSafety nem need, Thuney-nál meg ki ne mennek a Chiefsbe inkább?!
Toto21
több mint 3 éve
segitek, ő is szar.Most gyere át a Jags topikba és mesélj nekünk Agnewról. 😊Former #Lions first-round pick LB Jarrad Davis has found a home: Source says he’s signing with the #Jets on a 1-year deal for $7M. Nicely done.Ő borzasztó. Tényleg.
briareos
Bazzani
iktriad
nem emlékszem h bazzani valaha dicsért volna lions playert megatront kivéve 😀
több mint 3 éve
Most gyere át a Jags topikba és mesélj nekünk Agnewról. 😊Former #Lions first-round pick LB Jarrad Davis has found a home: Source says he’s signing with the #Jets on a 1-year deal for $7M. Nicely done.Ő borzasztó. Tényleg.
briareos
Bazzani
több mint 3 éve
Toto21
5 966
Kimegy Thuney, John Johnson, de cserébe jön Jarrad Davis... Jól kezdődik. 😀 Sorry no offense
több mint 3 éve
Former #Lions first-round pick LB Jarrad Davis has found a home: Source says he’s signing with the #Jets on a 1-year deal for $7M. Nicely done.Ő borzasztó. Tényleg.
briareos