New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ha csak nem az évezred smokescreenje történik éppen, akkor Thibodeaux nem megy a Jetsbe - mostmár egybehangzóak a riportok ezzel kapcsolatban.Elég sok baromság kering sajnos most Jets-el kapcsolatban, de JD és FO-tól gyakorlatilag 0 valós infó szivárog ki. Talán az egyetlen eltalált hír Pauline-tól volt pont h Chandler Jones-ért nyomultunk.
Aki target: Ickey, Jermaine Johnsohn, elkapók, esetleg Sauce.
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Ha csak nem az évezred smokescreenje történik éppen, akkor Thibodeaux nem megy a Jetsbe - mostmár egybehangzóak a riportok ezzel kapcsolatban.Aki target: Ickey, Jermaine Johnsohn, elkapók, esetleg Sauce.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
One league executive tells @TonyPauline that he expects WR Deebo Samuel to be traded to the #Jets, and the 10th overall pick will belong to the #49ers.#PFNReport | #NFLDraft https://t.co/G33gLclzbQ
— Pro Football Network (@PFN365) April 27, 2022
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The Jets have picked up DT Quinnen Williams' fifth-year option for 2023, per source. So he's locked in on fully-guaranteed money the next two years.
— Albert Breer (@AlbertBreer) April 26, 2022
több mint 3 éve
LOL 😀Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀mert szerenyek, van akinek még jobban sikerült elrugaszkodni
Beki
NEW YORK RECEIVES:
WR Deebo Samuel
SAN FRANCISCO RECEIVES:
WR Elijah Moore
Round 1, 2022: No. 10 overall
Round 2, 2022: No. 35
nemkismiska
több mint 3 éve
Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀mert szerenyek, van akinek még jobban sikerült elrugaszkodni
Beki
NEW YORK RECEIVES:
WR Deebo Samuel
SAN FRANCISCO RECEIVES:
WR Elijah Moore
Round 1, 2022: No. 10 overall
Round 2, 2022: No. 35
több mint 3 éve
Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀Ha az első a kör vége felé van akkor lehet reális, tőlünk biztosan nem
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
DISCLAIMER: We are not responsible for any walls run through after watching this.
— New York Jets (@nyjets) April 25, 2022
𝐅𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟐: 𝐍𝐞𝐰 𝐇𝐞𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬 coming June 16 pic.twitter.com/cjRoQSJmyC
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀Annyit biztos nem fog JD adni, hasonlo package-et eltudok kepzelni mint Hill-nel vagy 10. Pick onmagaban, de tobbet nem es nem is szabad.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Frisco topicban meg 1+2-re árazzák Deebot 😀 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Fenét sem érdekli, nem az én pénzem. Hillért is ekkora érték ment volna + szerződés is hasonló lett volna. Más tészta h Hill >>> DeeboAz megvan , hogy a csere után adni kell neki egy kb 25 millás szerződést?Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.Nyilván ha a Frisco inkább 1/10-re vágyna, inkább azt adnám oda, 2. napos pickekkel hát ha belenyúl JD a lecsóba és 2 hasznos player kisül belőle.
Apex
Beki
gordon
több mint 3 éve
Már múltkor is akartam kérdezni, hogy mi ez az oduzás nála 😊Amugy az is tipikus Jets luck hogy amikor 4 ekkora magas pickunk van, az pont az egyik legszarabb draft class az utobbi evekhez kepestHa még OT needünk lenne, nem is aggódnék, de így h Chase szintű WR nincs és imádkozni kell h Thibódú ott legyen 1/4-en, így igen 😀
Wester
Beki

több mint 3 éve
Ha ennek az lesz az eredmenye, hogy Zach azza valik akive Namath ota egy Jets QB sem tudott, senkit nem fog erdekelni.Az megvan , hogy a csere után adni kell neki egy kb 25 millás szerződést?Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.Nyilván ha a Frisco inkább 1/10-re vágyna, inkább azt adnám oda, 2. napos pickekkel hát ha belenyúl JD a lecsóba és 2 hasznos player kisül belőle.
Apex
Beki
gordon
több mint 3 éve
Az megvan , hogy a csere után adni kell neki egy kb 25 millás szerződést?Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.Nyilván ha a Frisco inkább 1/10-re vágyna, inkább azt adnám oda, 2. napos pickekkel hát ha belenyúl JD a lecsóba és 2 hasznos player kisül belőle.
Apex
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.Nyilván ha a Frisco inkább 1/10-re vágyna, inkább azt adnám oda, 2. napos pickekkel hát ha belenyúl JD a lecsóba és 2 hasznos player kisül belőle.
Apex
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Amugy az is tipikus Jets luck hogy amikor 4 ekkora magas pickunk van, az pont az egyik legszarabb draft class az utobbi evekhez kepestHa még OT needünk lenne, nem is aggódnék, de így h Chase szintű WR nincs és imádkozni kell h Thibódú ott legyen 1/4-en, így igen 😀
Wester
több mint 3 éve
Hát nem tudom srácok, szerintem eléggé no-brainer a Deebo trade. A drop kb. az egyetlen valós aggály vele kapcsolatban, de egyébként minden másban OMG. A csávó úgy pakolt fel 1400 yard-ot elkapóként, hogy a szezon második felében snapjeinek több mint 20%-át a backfield-en töltötte. Csak összehasonlításképpen ez majdnem 200 yard-al több mint Hill-nek volt jóval kevesebb elkapásból(ezzel nem azt mondom, hogy jobb mint Hill, ne tessék félreérteni). A YAC-ot meg ne is említsük, ami a LaFleur féle O-nál az egyik legfontosabb tulajdonság. Az meg, hogy csak tavaly volt igazán elit stat-ja az is ilyen eléggé mondvacsinált probléma szerintem, Rookie szezonjában is nagyon jó számokat hozott, ahhoz képest, hogy hány meccsen volt kezdő, ez a 20-as szezonjára is teljesen igaz a sérüléséig. Azt én sem tudom, hogy melyiket adnám fel érte, mert nagyjából a 35. + 38. + 69. nagyjából azonos értéket képvisel mint a 10. talán a letrade lehetősége miatt jobban megérné az előbbi, de ez nyilván Frisco-tól is függ. Az biztos, hogy én meghúznám a ravaszt a 10. pickért cserébe is simán. Ja és mindössze 26 éves a csávó.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Szemely szerint en is sokallnam 1/10-et onmagaban erte. Egesz arra fog kijonni h Deebo mivel system fit, jobb-e osszessegeben mint a rookie WRek megitelese.Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPaulineKizárt, hogy ennyire hülyék legyenek, vagy akkor Deebo mellett megy egy második kör is. Csávót meg kell fizetni, nem akar RB hibrid playekben részt venni, és úgy akar WR-t jatszani hogy az egyik legmagasabb a drop rate-je a ligában, Hillnél pl kétszer nagyobb. És akkor míg Hill tényleg bizonyított elit WR a maga stílusában, Deebo csak WR playeket nézve nem tartozik a liga 10 legjobb elkapója közé. De lehet legjobb 15-be se. Így 1/10 + csúcsfizu rengeteg érte. Inkább húzzatok WR-t, mindenki bent lesz.
Beki
Cruyffista
Deebo kapcsan olyan mehh erzesem lenne, de termeszetesen az ujonc is nagy lutri.
több mint 3 éve
És inkább a 10es pick mint a két második körös...Nem értek egyet. A 10es picket simán adnám: a TOP15 (amit irsz) azt jelentené, hogy a liga felénél jobb WR1ünk lenne, ahonnét jövünk az már azonnali előrelépés. A draft bizonytalan kb ott választanánk egy alig fiatalabb de NFLben még nem bizonyított és lutri srácot. Plusz ez az év Wilsonról szól, egy tapasztalt WR1 idehozatalánál jobban nem tudod kiszedni a kifogásgenerátort majd. Es még egy: kell a franchise-nak (szurkolónak) hit, hogy aktuális top játékost is tudunk igazolni.Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPaulineKizárt, hogy ennyire hülyék legyenek, vagy akkor Deebo mellett megy egy második kör is. Csávót meg kell fizetni, nem akar RB hibrid playekben részt venni, és úgy akar WR-t jatszani hogy az egyik legmagasabb a drop rate-je a ligában, Hillnél pl kétszer nagyobb. És akkor míg Hill tényleg bizonyított elit WR a maga stílusában, Deebo csak WR playeket nézve nem tartozik a liga 10 legjobb elkapója közé. De lehet legjobb 15-be se. Így 1/10 + csúcsfizu rengeteg érte. Inkább húzzatok WR-t, mindenki bent lesz.
Beki
Cruyffista
Pityu Gyor
Green is green
több mint 3 éve
Nem értek egyet. A 10es picket simán adnám: a TOP15 (amit irsz) azt jelentené, hogy a liga felénél jobb WR1ünk lenne, ahonnét jövünk az már azonnali előrelépés. A draft bizonytalan kb ott választanánk egy alig fiatalabb de NFLben még nem bizonyított és lutri srácot. Plusz ez az év Wilsonról szól, egy tapasztalt WR1 idehozatalánál jobban nem tudod kiszedni a kifogásgenerátort majd. Es még egy: kell a franchise-nak (szurkolónak) hit, hogy aktuális top játékost is tudunk igazolni.Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPaulineKizárt, hogy ennyire hülyék legyenek, vagy akkor Deebo mellett megy egy második kör is. Csávót meg kell fizetni, nem akar RB hibrid playekben részt venni, és úgy akar WR-t jatszani hogy az egyik legmagasabb a drop rate-je a ligában, Hillnél pl kétszer nagyobb. És akkor míg Hill tényleg bizonyított elit WR a maga stílusában, Deebo csak WR playeket nézve nem tartozik a liga 10 legjobb elkapója közé. De lehet legjobb 15-be se. Így 1/10 + csúcsfizu rengeteg érte. Inkább húzzatok WR-t, mindenki bent lesz.
Beki
Cruyffista
Green is green
több mint 3 éve
Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPaulineKizárt, hogy ennyire hülyék legyenek, vagy akkor Deebo mellett megy egy második kör is. Csávót meg kell fizetni, nem akar RB hibrid playekben részt venni, és úgy akar WR-t jatszani hogy az egyik legmagasabb a drop rate-je a ligában, Hillnél pl kétszer nagyobb. És akkor míg Hill tényleg bizonyított elit WR a maga stílusában, Deebo csak WR playeket nézve nem tartozik a liga 10 legjobb elkapója közé. De lehet legjobb 15-be se. Így 1/10 + csúcsfizu rengeteg érte. Inkább húzzatok WR-t, mindenki bent lesz.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Rumors: #Jets are willing to trade the 10th pick for Deebo Samuel, per @TonyPauline
több mint 3 éve
Neki jobban örülnék mint Hillnek... de sztem nincs az a pénz hogy idejönneMasik konferencia, van itt korabbi csapattars + coaching staff, nagyon sok municionk van ra. Szerintem megvalosithato. Nyilvan esszeru hatarokon belul.
Pityu Gyor
több mint 3 éve
Neki jobban örülnék mint Hillnek... de sztem nincs az a pénz hogy idejönne
Green is green