New York Jets
The New York Jets were also slightly interested in trading for AJ Brown but the compensation wasn’t matching up. My sense was the team didn’t have strong enough desire for Brown.
— Dianna Russini (@diannaESPN) April 29, 2022
Avagy tényleg lófasz nem akar itt játszani. De igy érthető megint, hogy miért nem sikerült Douglas-nek elhozni.
Ebből a szempontból legalább a rookiek lelkesnek tűnnek 😀
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
DT-nek vagy LB-nek örülnék jobban, de a többi is teljesen valid.És a másik korai 2. köröst meg is tartottuk, nice 😀Jöhet egy DT, RB, S vagy LB
Apex
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Lesz ez még így se!
Persze értem csak már idén is meglehett volna oldani egy nagyobb nevű szerződést, amit egy másodéves QB-nál szerintem hiba nem kihasználni. Ennek ellenére örülök ahogyan a ma este alakul.Azért az ki van használva most rendesen még igy is hogy backloaded szerződések vannak, valami 4 millió marad draft utánNehéz nem felkúrni magam az AJ Brown ellenértékenEngem inkább csak a kihasználatlan Cap zavar. Ami tök jó hogy flexibilisebbek vagyunk, csak na azért illett volna amennyire lehet kihasználni.
Wester
Apex
Wester
Azért az ki van használva most rendesen még igy is hogy backloaded szerződések vannak, valami 4 millió marad draft utánNehéz nem felkúrni magam az AJ Brown ellenértékenEngem inkább csak a kihasználatlan Cap zavar. Ami tök jó hogy flexibilisebbek vagyunk, csak na azért illett volna amennyire lehet kihasználni.
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
57M Guaranteed
Ezek utan meg foleg...
Nehéz nem felkúrni magam az AJ Brown ellenértékenEngem inkább csak a kihasználatlan Cap zavar. Ami tök jó hogy flexibilisebbek vagyunk, csak na azért illett volna amennyire lehet kihasználni.
Wester
Lesz ez még így se!
Rakefelt a Frisco h ennyit baszakodott, egyek meg amit foztrk maguknak.Nem tudom mennyire igazRapoport is irta, hogy ez volt a potenciális pick amit adtunk volna
Per @AllbrightNFL just now on @KOAColorado, the #Jets rejected a trade from the #49ers involving Deebo Samuel for the 10th overall pick before selecting Garrett Wilson. #NFLDraft https://t.co/8TBlpbgg9v
— Ryan Edwards (@redwardsradio) April 29, 2022
Apex
Wester
Hát ha JJ meg Karlaftis nagyon csúszik, szerintem van rá esély.Kíváncsi leszek, hogy visszajövünk-e az első körbe.Edge-ert gondolod?
Apex
Beki
Nem tudom mennyire igazRapoport is irta, hogy ez volt a potenciális pick amit adtunk volna
Per @AllbrightNFL just now on @KOAColorado, the #Jets rejected a trade from the #49ers involving Deebo Samuel for the 10th overall pick before selecting Garrett Wilson. #NFLDraft https://t.co/8TBlpbgg9v
Apex
Lesz ez még így se!
Kíváncsi leszek, hogy visszajövünk-e az első körbe.Edge-ert gondolod?
Apex
Sziasztok!grat
Nálam ➡️1/4 Szósz
➡️1/10 Wilson
De van egy olyan érzésem, hogy Wilson ki fog menni előbb…🤔🤷🏼♂️
Poginho
Poloska vagyok.