New York Jets

30 feliratkozó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csempiönsip anyukám!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 633 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
SEA ellen ahogy látom Darnoldnak a levegőben kell alkotnia, mert a Seahawks védelme engedte a legtöbb total passzolt yardot (ki nem találjátok kik jönnek utának...hát persze h a Jets D#). Sackeket pakolnak azért és a futást is fogják.
Beki
Mondjuk a Giants 190 yardot futot ellenük!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SEA ellen ahogy látom Darnoldnak a levegőben kell alkotnia, mert a Seahawks védelme engedte a legtöbb total passzolt yardot (ki nem találjátok kik jönnek utának...hát persze h a Jets D#). Sackeket pakolnak azért és a futást is fogják.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
No alant az egyik kis aranyos, amire utaltam (másikhoz full meccs kell sajnos, nincs benne összefoglalóban). Nézzétek meg fent (avagy Sam bal oldala fele) a 2 szabad Jets emberkét...Darnold sosem nézett arra (vége ofkórsz INT volt)...Crowder sima 1st down lett volna.
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
A Jags meg ha nyert volna ez az egész gusztustalan alibi felesleges lett volna...

Green is green
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 894 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Yikes.

Forrás:
 twitter.com/AdamSchefter/status/1335750595190419457/photo/1
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 894 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ő is már azon gondolkodik szvsz, hol játszana legszívesebben jövőre. Tuti nem itt.
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Mondjuk nem értem miért a leges-legutolsó playnél kellett ezt megjátszani? Így azért eléggé kilóg a lóláb. Volt 60 percük eladni a meccset, erre szereznek 3 TD-t? Nem túl következetes. Vagy az volt a cél, h 1 hétig megint a Jets legyen a téma NFL körökben? Mert akkor nagyon bejött.

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Maye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.
Beki
az utolsó, ha nem cov0, akkor nyertek. Túl agresszív volt a végén.
Amadeus
az nem cov0 volt hanem secure 1/1 és nagyon hatásos
briareos
Ez az úgynevezett TANK coverage volt.
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Maye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.
Beki
Amadeus
az nem cov0 volt hanem secure 1/1 és nagyon hatásos

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Petila Los Angeles Chargers 935
Itt van-e... a pofám leszakad bazdmeg...

Beki
Mikor elindult a játék látszott nem akar a Jets nyerni...blitz volt mikor lehetett tudni csak az endzone jó a Raidersnek...sztem jött fentről az info hogy a Jags bukóra áll, ne kockáztassák az 1/1et...Én kiszúrtam pedig nem vagyok nagy play olvasó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Christopher Johnson fejét megnéztem volna a TD után azért...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meg holnap, ha lesz időm és el nem felejtem, Darnoldról is akarok 2 csodás screenshotot csinálni...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Itt van-e... a pofám leszakad bazdmeg...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kövezzetek meg, de én szeretném, hogy ennek a nyomorék Gase-nek ott legyen a 0-16 a neve mellett
Wester
Tiszta szívből kívánom, de GW addigra ne legyen a csapatnál...Ruggs TD előtt is Agholor simán TD lehetett volna, de a TDnél a hívás...
több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 054 — Jó ötletnek tűnt!
Kövezzetek meg, de én szeretném, hogy ennek a nyomorék Gase-nek ott legyen a 0-16 a neve mellett

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tény h az 1/1 esély életben maradt, de GW-t kibasznám holnap, az kegyetlenül fix.
A rookie egy gyors WR 1 in 1 hagyni...
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Szégyen

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Cimini: ha Pedersont meneszti az Eagles, a Jets biztosan érdeklődő lesz és interjú is várható.
Beki
Haha.. mi még leigazoljuk Gézt Win Win 😛 😀 (a csoportriválisoknak 😊)
dande
Ha 2 évet el akartok tolni az életetekből feleslegesen és az idegrendszereteket leépíteni, lelketek rajta. 😀
Beki
Nyilván annyira komolyan írtam, mint amilyen ez Cimini írás komolyan vehető. Ilyeneket én is meg te is ki tudunk találni minden alap nélkül is, akár abból az összefüggésből, hogy JD a GM, csak nekünk nem fizetnek érte 😛
dande
No igen. 😀 Csak ugye a heti vereségek begyűjtése mellett Géza távozásáig, itt minden hírmozsának örülni kell. 😀 Nyilván addig még 1-2 baltimore-i edzőt is szóba hoznak itt JD miatt.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 428 — Így remélem megfelelek nektek.....
Cimini: ha Pedersont meneszti az Eagles, a Jets biztosan érdeklődő lesz és interjú is várható.
Beki
dande
Ha 2 évet el akartok tolni az életetekből feleslegesen és az idegrendszereteket leépíteni, lelketek rajta. 😀
Beki
Nyilván annyira komolyan írtam, mint amilyen ez Cimini írás komolyan vehető. Ilyeneket én is meg te is ki tudunk találni minden alap nélkül is, akár abból az összefüggésből, hogy JD a GM, csak nekünk nem fizetnek érte 😛
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Beki
dande
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 428 — Így remélem megfelelek nektek.....
Beki