New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Csempiönsip anyukám!With the Chiefs punting on their 1st drive, the Jets have the longest active streak of scoring on the opening drive at 6 games.
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) December 7, 2020
több mint 5 éve
SEA ellen ahogy látom Darnoldnak a levegőben kell alkotnia, mert a Seahawks védelme engedte a legtöbb total passzolt yardot (ki nem találjátok kik jönnek utának...hát persze h a Jets D#). Sackeket pakolnak azért és a futást is fogják.Mondjuk a Giants 190 yardot futot ellenük!
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SEA ellen ahogy látom Darnoldnak a levegőben kell alkotnia, mert a Seahawks védelme engedte a legtöbb total passzolt yardot (ki nem találjátok kik jönnek utának...hát persze h a Jets D#). Sackeket pakolnak azért és a futást is fogják.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
No alant az egyik kis aranyos, amire utaltam (másikhoz full meccs kell sajnos, nincs benne összefoglalóban). Nézzétek meg fent (avagy Sam bal oldala fele) a 2 szabad Jets emberkét...Darnold sosem nézett arra (vége ofkórsz INT volt)...Crowder sima 1st down lett volna.
több mint 5 éve
A Jags meg ha nyert volna ez az egész gusztustalan alibi felesleges lett volna...
Green is green
több mint 5 éve
Ő is már azon gondolkodik szvsz, hol játszana legszívesebben jövőre. Tuti nem itt. Darnold on whether he’s pissed at Gregg Williams for blitzing: “It is what it is.” #Jets
— Rich Cimini (@RichCimini) December 6, 2020
több mint 5 éve
Mondjuk nem értem miért a leges-legutolsó playnél kellett ezt megjátszani? Így azért eléggé kilóg a lóláb. Volt 60 percük eladni a meccset, erre szereznek 3 TD-t? Nem túl következetes. Vagy az volt a cél, h 1 hétig megint a Jets legyen a téma NFL körökben? Mert akkor nagyon bejött.
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Ez az úgynevezett TANK coverage volt.az nem cov0 volt hanem secure 1/1 és nagyon hatásosMaye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.az utolsó, ha nem cov0, akkor nyertek. Túl agresszív volt a végén.
Beki
Amadeus
briareos
több mint 5 éve
az nem cov0 volt hanem secure 1/1 és nagyon hatásosMaye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.az utolsó, ha nem cov0, akkor nyertek. Túl agresszív volt a végén.
Beki
Amadeus
több mint 5 éve
Maye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.az utolsó, ha nem cov0, akkor nyertek. Túl agresszív volt a végén.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Maye sem tudta magaban tartani es elesen kritizalta GW-t: 3-4 alkalommal emlitette h jobb jatekhivas kellett volna a vegere.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
The Jets are the only team to send 8+ pass rushers on a play in the last 30 seconds of a game this season.#LVvsNYJ | #TakeFlight
— Next Gen Stats (@NextGenStats) December 6, 2020
több mint 5 éve
Itt van-e... a pofám leszakad bazdmeg...Mikor elindult a játék látszott nem akar a Jets nyerni...blitz volt mikor lehetett tudni csak az endzone jó a Raidersnek...sztem jött fentről az info hogy a Jags bukóra áll, ne kockáztassák az 1/1et...Én kiszúrtam pedig nem vagyok nagy play olvasó
HENRY RUGGS FOR THE GO-AHEAD TD!!!!#LVvsNYJ | CBS pic.twitter.com/82kLmV1e5a
— Las Vegas Raiders (@Raiders) December 6, 2020
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Christopher Johnson fejét megnéztem volna a TD után azért...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meg holnap, ha lesz időm és el nem felejtem, Darnoldról is akarok 2 csodás screenshotot csinálni...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Itt van-e... a pofám leszakad bazdmeg...HENRY RUGGS FOR THE GO-AHEAD TD!!!!#LVvsNYJ | CBS pic.twitter.com/82kLmV1e5a
— Las Vegas Raiders (@Raiders) December 6, 2020
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kövezzetek meg, de én szeretném, hogy ennek a nyomorék Gase-nek ott legyen a 0-16 a neve mellettTiszta szívből kívánom, de GW addigra ne legyen a csapatnál...Ruggs TD előtt is Agholor simán TD lehetett volna, de a TDnél a hívás...
Wester
több mint 5 éve
Kövezzetek meg, de én szeretném, hogy ennek a nyomorék Gase-nek ott legyen a 0-16 a neve mellett
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tény h az 1/1 esély életben maradt, de GW-t kibasznám holnap, az kegyetlenül fix.A rookie egy gyors WR 1 in 1 hagyni...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
No igen. 😀 Csak ugye a heti vereségek begyűjtése mellett Géza távozásáig, itt minden hírmozsának örülni kell. 😀 Nyilván addig még 1-2 baltimore-i edzőt is szóba hoznak itt JD miatt.Nyilván annyira komolyan írtam, mint amilyen ez Cimini írás komolyan vehető. Ilyeneket én is meg te is ki tudunk találni minden alap nélkül is, akár abból az összefüggésből, hogy JD a GM, csak nekünk nem fizetnek érte 😛Ha 2 évet el akartok tolni az életetekből feleslegesen és az idegrendszereteket leépíteni, lelketek rajta. 😀Cimini: ha Pedersont meneszti az Eagles, a Jets biztosan érdeklődő lesz és interjú is várható.Haha.. mi még leigazoljuk Gézt Win Win 😛 😀 (a csoportriválisoknak 😊)
Beki
dande
Beki
dande
több mint 5 éve
Nyilván annyira komolyan írtam, mint amilyen ez Cimini írás komolyan vehető. Ilyeneket én is meg te is ki tudunk találni minden alap nélkül is, akár abból az összefüggésből, hogy JD a GM, csak nekünk nem fizetnek érte 😛Ha 2 évet el akartok tolni az életetekből feleslegesen és az idegrendszereteket leépíteni, lelketek rajta. 😀Cimini: ha Pedersont meneszti az Eagles, a Jets biztosan érdeklődő lesz és interjú is várható.Haha.. mi még leigazoljuk Gézt Win Win 😛 😀 (a csoportriválisoknak 😊)
Beki
dande
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ha 2 évet el akartok tolni az életetekből feleslegesen és az idegrendszereteket leépíteni, lelketek rajta. 😀Cimini: ha Pedersont meneszti az Eagles, a Jets biztosan érdeklődő lesz és interjú is várható.Haha.. mi még leigazoljuk Gézt Win Win 😛 😀 (a csoportriválisoknak 😊)
Beki
dande
több mint 5 éve
Cimini: ha Pedersont meneszti az Eagles, a Jets biztosan érdeklődő lesz és interjú is várható.Haha.. mi még leigazoljuk Gézt Win Win 😛 😀 (a csoportriválisoknak 😊)
Beki