New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Trade deadline után JD tart is egy sajtótájékoztatót.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Legalább az éjszakázással nem kell foglalkozni.
több mint 5 éve
Kerestem a meccset a 7 órás idősávban, de nem találtam. Már azt hittem elnéztem és most vagyunk bye-on. Fél sem merült bennem, h főműsoridőben játszunk 😀 Remek kis csörte lesz 😀
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Baszki, MNF lesz a Pats elleni meccs? NFLnél nagyon értettek idén főműsoridős meccsek kiválasztásához. 😀
több mint 5 éve
Darnold volt MRI-n megint. Újra Flacco time és tovább dübörög a tank?#Jets QB Sam Darnold underwent a precautionary MRI on his right shoulder and source said it showed a reaggravation but he will attempt to manage it and work through it. The extra day for MNF should help, as well
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 3, 2020
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Becton bevetésen:PFF meg Avery-nek beírt 13 elkapást 13 targetingből. 😀 Laza 190 engedett yarddal..@nyjets @BigTicket73 #MekhiTime had a good day against some elite players @chiefs. They need to find 4 more #BigTickets and then they can begin to capture some of the glory of 50 years ago. #TakeFlight #BaldysBreakdowns pic.twitter.com/Oc4ZtZrD93
— Brian Baldinger (@BaldyNFL) November 2, 2020
több mint 5 éve
Avery tradelve a Steelersbe: 2022/7 megy vele es 2022/5 jon vissza.szépen takarítunk 😊
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
La Canfora azt írta tegnap, hogy Perrimanért és Herndonért is befutott pár hívás. 7. körért mehetnek felőlem / player.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=QXrqv4VcN1MMég úgy 400 yard körül kéne szereznie Gore-nak, hogy meglegyen a 20.000 scrimmage yard a karrierje alatt, ami 3 embernek sikerült idáig összesen, nagyon szurkolok neki, kedveltem már 49ers-es korában is 😊 ha mást ebben az idényben nem, a Jets ezt összerakhatná neki 😀Gore heavy offense? 😀
MC12
Lucifer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Még úgy 400 yard körül kéne szereznie Gore-nak, hogy meglegyen a 20.000 scrimmage yard a karrierje alatt, ami 3 embernek sikerült idáig összesen, nagyon szurkolok neki, kedveltem már 49ers-es korában is 😊 ha mást ebben az idényben nem, a Jets ezt összerakhatná neki 😀Gore heavy offense? 😀
MC12
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Még úgy 400 yard körül kéne szereznie Gore-nak, hogy meglegyen a 20.000 scrimmage yard a karrierje alatt, ami 3 embernek sikerült idáig összesen, nagyon szurkolok neki, kedveltem már 49ers-es korában is 😊 ha mást ebben az idényben nem, a Jets ezt összerakhatná neki 😀
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Amcsiban 7.5 pontos favoritnak tartják a Patset.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az első félidő egész vállalható volt, már másodszor. Ha nem figyeltek oda még meccset nyertek.Ezt mondom már hetek óta: a Pats elleni 2 és MIA elleni 1 meccs miatt van miért aggódni bőven. Bár ha a 2. félidőre leolvadunk 10 pont környékén...
gabokocka
több mint 5 éve
Az első félidő egész vállalható volt, már másodszor. Ha nem figyeltek oda még meccset nyertek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azt nézem, hogy 8 hét alatt összesen 34x alkalommal vettük célba a TE-ket:Itt az ideje Herndont a padra vágni és ott is tartani.Mi a franc tortent amugy vele? Elfelejtett jatszani vagy mi van?
Beki
Apex
Herndon 24, Griffin 8, Wesco 2.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Avery tradelve a Steelersbe: 2022/7 megy vele es 2022/5 jon vissza.
több mint 5 éve
Itt az ideje Herndont a padra vágni és ott is tartani.Mi a franc tortent amugy vele? Elfelejtett jatszani vagy mi van?
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Itt az ideje Herndont a padra vágni és ott is tartani.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
OUT: Perriman, Cashman, McDougaldDoubtful: Crowder, Ficken
Q: JJenkins, McDermott, Andrews, Gore
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
According to Albert Breer, teams have asked about players such as LB Avery Williamson, OTs George Fant, and Chuma Edoga, and CB Quincy Wilson. There is not much interest in CB Brian Poole, WR Jamison Crowder, or S Marcus Maye.
több mint 5 éve
A következő trükkje meg vlm kínai ópium barlang lesz ahol majd lencsevégre kapják. 😊
több mint 5 éve
Jajj, Trevor fiam, ez de gyenge próbálkozás... Nem mondták, hogy a korona miatt még nem fogja passzolni a Jets? :/

több mint 5 éve
Neztem a meccseteket a hétenHát... én jobban aggódom a Pats elleni bye week előtti miatt is... nagyon szar formában vannak... Herbert sztem sok esélyt nem fog hagyni nekünk, ez a Chargers mérföldekkel jobb csapat.A bye utáni Chargers meccs lesz szerintem a legneccesebbIlletve előtte valóban legyen meg az 1/1, de nem hiszek benne, hogy ne bénáznánk el... 😀az meg van, hogy Lawrence lehet hogy húz egy "elimanninget" és inkább játszik még egy évet a Clemnsonban?Full faszság lenne tőle, 1 év alatt simán lesérülhet és ráadásul semmi nem garantálja, hogy jövőre nem mi leszünk az 1/1 😀
mzperx
Wester
Beki
Wester
Ott van a MIA elleni is, Tua ki tudja mit fog alkotni. Aztán az utolsó héten szintén a Pats ellen...főleg ha Cam vmiért padozna addigra.
Illetve, ha Gaset vmi csoda folytán szezon vége előtt kipattintják, ki tudja mi szabadulna fel a csapatból.
Őszintén szólva, ha most kellene fogadni a legvalószínűbb forgatókönyvre jövő évre, azt mondanám h lemaradunk 1/1-ről és marad Darnold (5. éves opciót nem hívjuk le, főleg h 25 misi körül lenne + még van némi változás új CBA miatt) és hozunk a nyakára vkit h megfingassa kicsit TCben.
Beki
Az o ugy ahogy van egy hulladek nem hiszem h 20n tobb pontot szereznetek barmelyik meccsen innentől, szoval meg lesz az 1/1
több mint 5 éve
A liga csapatainak legalább fele de minimum a harmada szerintem egy 3 elsőt simán ajánlana érte.Full faszság lenne tőle, 1 év alatt simán lesérülhet és ráadásul semmi nem garantálja, hogy jövőre nem mi leszünk az 1/1 😀Plusz ezt simán ki tudja játszani a sajtója ha akarja, de ti ekkor sem járnátok rosszul (ha nem bénázzátok el a Jags javára), mert biztosan lenne olyan csapat amelyik történelmi csomagot rittyentene. Na meg ott van Fields is, ő is simán 1/1 kaliberű QB.
Wester
De egyébként én egyelőre helyén kezelném ezeket a híreket, tavaly is hosszú hetekig ment, hogy Burrow itt nem játszana, ott nem játszana. Meg kb minden évben.
Cruyffista
Nehéz lenne megítélni ezt a dolgot, ha kijelentené hogy nem akar a Jetsben játszani.
Egyrészt meg is értem, másrészt ez ezzel jár. Mindenki nyomhatna egy hasonlót hogy itt meg itt akarok játszani. Akkor lenne felfordulás. Azon a véleményen vagyok ha valóban vannak ilyen gondolatai azt nem kellene hangoztatni hanem csak szépen amikor eljön az idő bejelenteni hogy maradok befejezni a tanulmányaimat. Kevésbé lenne unszimpatikus mint már most ecsetelni hogy ha ők lesznek az 1/1...
Amit írtál hogy kapna a csapat egy szép nagy csomagot érdekes lenne. Így átpasszolom Lawrencet az adott csapatnak, 1/2-re Fieldset. Lesz egy rakat pick de QB továbbra sem, csak a szokásos nem kés prospectek. Legrosszabb esetben Fieldset bekellene húzni.
Annyi biztos érdekes lavinát indítana be. Olyan csapatok is beszállnának a licitbe akikre nem feltétlenül gondolunk.