New York Jets

30 feliratkozó

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bless Austin-t aktiváltuk, hirtelen lett 6 CB a rosteren, minőség más tészta. 😀
(vasárnap csak 5 lesz Roberts off)
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
Roberts összeszedett egy calf sérülést tegnap edzésen, nem úgy hangzik, mint aki játszik vasárnap.
Giantsnél az offense célpontok potyognak, nálunk a DB-k.
Beki
Remek előjelek! 😕
nagir
Jó kis 0-0-ás döntetlenhez? 😀
Beki
Legyen inkább 40-40, azzal legalább mi szurkoló nyernénk!!! 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Roberts összeszedett egy calf sérülést tegnap edzésen, nem úgy hangzik, mint aki játszik vasárnap.
Beki
Remek előjelek! 😕
nagir
Jó kis 0-0-ás döntetlenhez? 😀
több mint 6 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 508 — Bla, bla, bla
Beki
Remek előjelek! 😕

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
CB Maurice Canady-t claimeltuk a Ravenstol es Rontez ment IR-re.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Lement a kedd is és maradt Gase 😕 ehhez képest minden csak másodlagos
Pityu Gyor

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Tony Pauline azt írja, hogy ugyan az utóbbi napokban sok új infója nincs Gase kapcsán, de ne számítsunk rá h szezon végéig kirúgjuk őt.
(kivéve, ha annyira elveszíti az öltözőt h a játékosok ellene fordulnak és CJ-nek panaszkodni kezdenek)
Beki
Itt aki komolyabb hatast gyakorolhatna CJ-re az szerintem Darnold, kar hogy o tul jo arc ehhez
Apex
Elég Darnold arcát nézni h mennyire szenved a pályán (saját butaságai mellett Gase nagyban tett azért h így legyen). Nyilván másodéves QB-ként nem áll neki fúrni a saját HC-ját. 😀
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
 twitter.com/Michael_Nania/status/1192152797640302592?s=20

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Az előbb találkoztam egy sorstárssal a metrópótolón, aki megszólított látván a Jets logót a sapimon 😊 Jó tudni, hogy igazából is léteznek mások is a világban 😀
nemkismiska
Es egyutt zokogtatok? 😊 Bocsesz!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
nemkismiska New York Jets 228
Az előbb találkoztam egy sorstárssal a metrópótolón, aki megszólított látván a Jets logót a sapimon 😊 Jó tudni, hogy igazából is léteznek mások is a világban 😀
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Tony Pauline azt írja, hogy ugyan az utóbbi napokban sok új infója nincs Gase kapcsán, de ne számítsunk rá h szezon végéig kirúgjuk őt.
(kivéve, ha annyira elveszíti az öltözőt h a játékosok ellene fordulnak és CJ-nek panaszkodni kezdenek)
Beki
Itt aki komolyabb hatast gyakorolhatna CJ-re az szerintem Darnold, kar hogy o tul jo arc ehhez

több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
A keves pozitivum koze tartozik iden az o jateka, Quinnennel jo kis duot alkothatnak a jovoben
 twitter.com/PFF_Jets/status/1192122630964498432?s=19

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg összesen 4 CB van az 53-as rosteren amúgy.
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
TruJo 17 meccsért cserébe 34 misit gombol le Woody-ékról. Nem tudom sajnálni, aki ilyen Maccagnan félének engedte h GM legyen 4 évig.
Beki
Nem lehetne ujra kirugni Macc-et?

Szerkesztette: Apex

több mint 6 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Lement a kedd is és maradt Gase 😕 ehhez képest minden csak másodlagos

Green is green
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
TruJo 17 meccsért cserébe 34 misit gombol le Woody-ékról. Nem tudom sajnálni, aki ilyen Maccagnan félének engedte h GM legyen 4 évig.
több mint 6 éve
Apex New York Jets 3 025
Ja igen és a legnagyobb gondom:
hetek óta nézem az összefoglalókat, bele-bele nézem meccsekbe és amit látok pl a Dolphinsnál az utóbbi hetekben h küzdenek (offense oldalon), próbálnak váratlant húzni.
Jetsnél a teljes inkompetencia, ugyanazok a játék, semmi váratlan, unott arcok, nulla effort, nulla impulzus.
Beki
Rhule közben 8-0 a Baylorral, illetve Kingsbury sem tűnik elveszettnek a Cardinalsal, de nyilván mi jobban tudtuk 😀

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Bellamy és TruJo (háááááááááááála az égnek) -> IR
Josh Adams és Paul Worrilow érkezett.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ja igen és a legnagyobb gondom:
hetek óta nézem az összefoglalókat, bele-bele nézem meccsekbe és amit látok pl a Dolphinsnál az utóbbi hetekben h küzdenek (offense oldalon), próbálnak váratlant húzni.
Jetsnél a teljes inkompetencia, ugyanazok a játék, semmi váratlan, unott arcok, nulla effort, nulla impulzus.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó

RB Josh Adams jön fel PS-ből 53-as rosterre.
Ajánlom h ez ne azt jelentse h Bell szezonjának annyi...
Beki
Téves riasztás, csak másik csapat le akarta nyúlni Adams-et a PS-ről.
Beki
Csak így Bell kapcsán... nem hiszek a véletlenekben. Ennyi rengeteg sérülés nem véletlen. Valami tuti el van rontva edzéseken. Túl vannak terhelve vagy nem megfelelő gyakorlatok vagy nem tudom... ehhez nem(sem) értek, de simán el tudom képzelni ezekről a kóklerekről.
nemkismiska
Fejétől bűzlik az egész. Gase nem képes értelmes gameplant összerakni, életképtelen a pali, így az egész offense is. Az OL mintha 5 amatőrből állna, alap blokkolási feladatokat nem tudnak ellátni és várjuk el h utat nyissanak Bellnek...tippre Bellnek nincs 20+ yardos futása idén. Ezért felesleges a liga egyik legjobb futóját amortizálnunk.
Mit is várunk mikor ilyen amatőr balfék tulajaink vannak...Rhule volt az első választott HC év elején, erre Maccagnan nekiállt baszakodni vele h rutintalan az OC jelöltje, rá pár hónapra kivágtuk a kávés bohócot. Jutott nekünk Gase...Ilyen franchisetól mit várjunk?!

Nem gondoltam volna h így 10. évemre, amióta követem az NFL-t és Jetsnek szurkolok h ennyire elvegyék a kedvemet a meccsek nézésétől. Hát idén sikerült. Mikor azt hiszed h az egyik Woody-tól megszabadulva a tesó jobb lesz...nyilvánosan kiáll Bowles és Maccagnan mellett, ad nekik 1 éves hosszabbítást, majd egyiket rá 1 évre, másikat 1.5 évre elküldi. Most meg perkálhatnak nekik és mi itt állunk letolt gatyával egy fogalmatlan HC-vel. Az egyetlen remény JD jelenleg senki más. Legjobb lenne, ha ez a balfék Johnson duó eladná a klubot (na nem az ilyen Dolan féléknek), vagy háttérbe vonulnának és a GM-nek adnának elég jogot h magának válasszon HC-t...vmi Tannenbaum menesztése után nagyon rossz irányba mozdult a Jetsnél és azóta sem sikerült kiheverni.
több mint 6 éve
nemkismiska New York Jets 228
Beki
Beki
Csak így Bell kapcsán... nem hiszek a véletlenekben. Ennyi rengeteg sérülés nem véletlen. Valami tuti el van rontva edzéseken. Túl vannak terhelve vagy nem megfelelő gyakorlatok vagy nem tudom... ehhez nem(sem) értek, de simán el tudom képzelni ezekről a kóklerekről.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó