New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez egy nagyon jo trade. Sheldon ugyis rovidesen kap ujabb eltiltast, rutinos WR kell es legfokepp meg egy magas draft pick. (Amivel ugyse tudunk okosan gazdalkodni...)
Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kearse idén 2.2M, jövőre 5M-et foglal a capből garantált tartalom nélkül. Trade után 5.9M cap space is felszabadul.Összességében nagyon jó lett ez a trade. Sheldon onthatja tovább a hülyeségét Seattle-ből Brandon Marshallnak, míg kaptunk cserébe egy veterán WR-t (ami amúgy is need volt) és egy várhatóan 2. kör végi picket.
Mondjuk, ha Wilkersonnak gyenge éve lesz, annyit a félelmetes DL-ünkről is. 😀
több mint 8 éve
Az hagyján, de legalább egy középsz.r QB lenne hozzájuk.... 😉Macc kisajtolt egy 2. kört Kearse mellett Richardsonért cserébe + 7. köröket cserélnek a csapatok.Nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de szép volt Meki! Mondjuk hogy fog ennyi középszar WR egyszerre elférni pályán azt nem tudom 😀
Beki
toam
több mint 8 éve
Macc kisajtolt egy 2. kört Kearse mellett Richardsonért cserébe + 7. köröket cserélnek a csapatok.Nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de szép volt Meki! Mondjuk hogy fog ennyi középszar WR egyszerre elférni pályán azt nem tudom 😀
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Macc kisajtolt egy 2. kört Kearse mellett Richardsonért cserébe + 7. köröket cserélnek a csapatok.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefterJets trading DL Sheldon Richardson to Seattle for WR Jermaine Kearse and draft considerations, per source.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbrigh @AllbrightNFLThe #Seahawks are trying to work a trade with the #Jets for Sheldon Richardson
több mint 8 éve
na jó, de egy bomlasztó erő jobb ha máshol dolgozik, nem? 😀Még 2 év és úgyis lejár a szerződése. 😀sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕nem muszáj, el is lehetne küldeni nyugodtan
Klaci79
Höri
Beki
már csak az állandó Pats-Jets waiver cserebere lehetősége miatt megérné
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Még 2 év és úgyis lejár a szerződése. 😀sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕nem muszáj, el is lehetne küldeni nyugodtan
Klaci79
Höri
több mint 8 éve
sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕nem muszáj, el is lehetne küldeni nyugodtan
Klaci79
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Úgy gondolom, hogy lesz rá lehetősége, mert sztem McCown még egy hasonlót kap alapszakasz során és annyi neki. A kezdő OL alig tud megtartani bárkit perpill.a fickó olyan szinten szét volt esve, hogy észre se vettétek volna, ha én irányítok...Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊Eagles 5000. védelme ellen... 😀
Klaci79
Csak hát hány drive-ja volt és hány punt mellé. 😀
Beki
már az csoda, hogy 22-ből 10-et elkapnak...sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕
Klaci79
több mint 8 éve
a fickó olyan szinten szét volt esve, hogy észre se vettétek volna, ha én irányítok...Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊Eagles 5000. védelme ellen... 😀
Klaci79
Beki
már az csoda, hogy 22-ből 10-et elkapnak...sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊Eagles 5000. védelme ellen... 😀
Klaci79
több mint 8 éve
Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊
több mint 8 éve
Benjamin Allbright @AllbrightNFLHajrá! Btw, Richardsont nyilván el kéne passzolnotok, most Wilkersonnak is játszania kéne ennyiért, Williamsnek is illene, és az azért talán nem lenne baj, ha nem egy 294 fontos játékostól várnátok a megváltást OLB-ként 😀
#Jets making a heavy push to trade several players including Sheldon Richardson and Matt Forte.
Beki

több mint 8 éve
Haden-t kitette a Browns, egy próbát megérne Claiborne mellé még egy sérülékeny CB. 😀Most végül is az a cél, hogy 1/1 legyen a csapat nem?
Mondjuk úgyis egymást fogják a csapatok felüllicitálni szép zsíros számokat ajánlva és még ha van is cap space-ünk, nem Macc-re vallana a dolog. No de nem baj, majd nézzük ahogy Skrine-t égetik orrvérzésig a WR-ek. 😀
Beki
Akkor felesleges erősíteni. Majd jövő tavasszal.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbright @AllbrightNFL #Jets making a heavy push to trade several players including Sheldon Richardson and Matt Forte.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Haden-t kitette a Browns, egy próbát megérne Claiborne mellé még egy sérülékeny CB. 😀Mondjuk úgyis egymást fogják a csapatok felüllicitálni szép zsíros számokat ajánlva és még ha van is cap space-ünk, nem Macc-re vallana a dolog. No de nem baj, majd nézzük ahogy Skrine-t égetik orrvérzésig a WR-ek. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles elmondása szerint Petty edzett ma, míg Mauldin IR-re kerülhet hamarosan, ha a háta nem javul (lám egy kidobott 2. kör után, egy 3. kör is veszni látszik).
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbright @AllbrightNFLIf Bryce Petty is healthy he will be the #Jets backup quarterback, not Christian Hackenberg, per source.
HÁHH
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ezután jön, hogy Petty lesz a QB2 és a háborgás, hogy kidobtunk egy 2. kört Hackenbergre.
több mint 8 éve
"meglepetés"Josh McCown has been named the Jets' starting quarterback, per Todd Bowles.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
New York Jets @nyjets Coach Bowles: Josh McCown will open the season as the starting QB.
Milyen meglepő.
több mint 8 éve
#championship 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Colts traded long snapper Thomas Hennessy to Jets in exchange for safety Ronald Martin.