New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy értem én, hogy rebuild meg túlfizetett veteránok kipucolása, de ha nem nagyon hozunk mást FA-ról a draftnak marha jól kell sikerülnie, mert ez a roster talent és minden alapján liga top5 alja. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hála az égnek Hightower történet véget ért és marad NE-ben.Hírek szerint már akkor vége volt részünkről a történetnek, mikor a vizitjének vége volt és az ajánlatunk messze volt 12 misitől.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tom Pelissero @TomPelisseroFullback alert! Zach Line is headed to visit the #Jets, source said. Spent past four seasons with #Vikings.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Howard Jones DE pénteken vizitál nálunk.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
overthecap szerint 72 játékosnak van szerződése és ~24.2M cap space, NFLPA riportja szerint 73 játékosnak van szerződése és ~27.2M cap space van.
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheetMert? Miért ne történhetne úton-útfélen bármi, ami Hightowert kimozdíthatná a Pats kötelékeiből? Honnan tudod, BB-nek mikor gurul el a gyógyszere, ha a háttérben teszem azt nem úgy megy a tárgyalás a felek között, ahogyan ő azt akarja, vagy honnan tudod, hogy Hightowernek mikor gurul el a gyógyszere, hogy száz napja megy az FA és még nincs szerződése?
#Patriots LB Dont’a Hightower visited #Jets this weekend and he’s spent time with #Titans, as well. Both left convinced he re-signs in NE.
Ennyi, kurvára nem is értem miért cseszünk el 2 napot ilyen vizitre.
Beki
Mikor hülyítik be, mint Collinsot (aki lehet, hogy egy gyűrűvel kevesebbel rendelkezik, de elég esélyes, hogy sokkal de sokkal több pénzt keres majd meg, mint Hightower, akinek az ügye csak húzódik)?
Mikor kap bármelyik csapattól egy kósza telefont, ahol a GM gondol egyet, nem szarozik, brutál zsozsót nyom oda? Lehet, hogy Hightower papíron tuti Pats, de igazából napról napra távolodhatnak is egymástól el a felek, és jól tudjuk, épp elég, ha az egyik érdeklődése csappan.
Persze, még mindig az a sanszos, hogy hosszabbít kukifalván, de fölöslegesnek semmiképp sem fölösleges vizitre hívni, hacsak nem közölte előre a telefonba Hightower, hogy vele ne számoljanak komolyan, leszarja a kérőket, úgy is marad Pecciában, de ha mindenképp ragaszkodnak hozzá, elmegy látogatóba.
De szerintem egyébként pont BB az időzített bomba, aki egyik percben nyugodt, a másikban elveszíti a hitét Hightower szarozása láttán, aztán elküldi a pélóba és bármilyen ajánlatot is tett előtte a játékosnak, azon nyomban visszavonja, szóval ki tudja.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Abszolút nem cél a PO és ezzel a rosterrel kb annyit jelentene h a főcsoport összes csapatának kezdő IRen vannak.Ian Rapoport @RapSheetegyáltalán nem cél a PO, így gondolom nem fogunk senkit agyon fizetni, úgy értem azokat nem, akikre nem nagyon lehet építeni....pl Cutler
The #Jets have been in touch with QB Jay Cutler, source said, & are keeping tabs on him. Expect a visit as they explore their options at QB.
Gyájj nekem, mondjuk tavaly RGIII és Hoyer is volt viziten.
Beki
mzperx
Nincs franchise QB-nk és a secondary is egy kalap kaki és pont a CB sor, ami Bowles védelmi sémájának a lelke lenne a leggyengébb, liga röhej tárgya.
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheetegyáltalán nem cél a PO, így gondolom nem fogunk senkit agyon fizetni, úgy értem azokat nem, akikre nem nagyon lehet építeni....pl Cutler
The #Jets have been in touch with QB Jay Cutler, source said, & are keeping tabs on him. Expect a visit as they explore their options at QB.
Beki
Szerkesztette: mzperx
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetThe #Jets have been in touch with QB Jay Cutler, source said, & are keeping tabs on him. Expect a visit as they explore their options at QB.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet #Patriots LB Dont’a Hightower visited #Jets this weekend and he’s spent time with #Titans, as well. Both left convinced he re-signs in NE.
Ennyi, kurvára nem is értem miért cseszünk el 2 napot ilyen vizitre.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Dont'a Hightower LB tegnap és ma vizitál nálunk.1. nem tudom, hogy mit akarunk vele, csak jó eséllyel NE-t akarja kicsit idegesíteni
2. miért jönne pont a Jetshez?
3. alaposan túl kellene fizetnünk h minket válasszon
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Egy biztató értékelés a jelenlegi CB sorunkról. 😀CORNERBACKS
Starters: Buster Skrine, Juston Burris, Marcus Williams
Position Grade: F
Notable Backups: Darryl Roberts, Bryson Keeton
Analysis:
The Jets' secondary was terrible last year, and they haven't done anything to address it in free agency. Crazy thing? Maccagnan hasn't even made a run at any of the top cornerbacks on the market. This makes me think the Jets are targeting one in the NFL Draft. As things stand now, this unit is one of the worst in the NFL.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
De OL-eknél most annyira már nem sokkol egy ilyen sztori, azért kotonkánál (btw ezt nem húzza alá persze) kicsit padlóztam volna ennyinél, de igazából majdnem minden sok neki is 😀Annyira nem, meg ha mondjuk Ijalana idei cap száma 3-4M lenne még szódával elmenne és jövőre mehetne amerre lát, de azt olvastam h 5 misi full garantált ebből.
Wyatt
több mint 9 éve
De OL-eknél most annyira már nem sokkol egy ilyen sztori, azért kotonkánál (btw ezt nem húzza alá persze) kicsit padlóztam volna ennyinél, de igazából majdnem minden sok neki is 😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jogos, elgepeltem Kotonzaro betyarnak es Ijalanak is sok a 5.5M mondjuk. 😀
több mint 9 éve
Kotonzáró 5.5 millás átlag? Mivan?elírta, Ijalana kap 5,5-et
Wyatt
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Beachum cap szamai: 5M, 9.5M, 9.5MUtolso eveben kilephet a szerzodesbol, ha Pro Bowler lesz iden vagy jovore.
Overthecap szerint 24M cap space akad, de Catanzaro es Ijalana szerzodese nincs meg fent, elobbi atlaga 5.5M, utobbi remelem max 1.5Met kap.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Genyo kapitany a Giantsnel vizital ma.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
#Jets' deal for long snapper Tanner Purdum is for 1 year, $980,000 - with $400,000 fully guaranteed.Valahol olyan 12-13M cap space lehet meg, ha Beachum szerzodeset 8M-mel szamolom es Catanzaro is 1 misit kap.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
The #Jets signed OT Kelvin Beachum to a 3-year deal worth $24M with $12M guaranteed, source said.Amennyiben iden vagy jovore Pro Bowl-on reszt vesz az utolso evet voidolhatja Beachum.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jött Kelvin BeachumLatva tobbi OL FA milyen penzeket kapott kicsit aggodok elore h nem-e tulfizettuk. Mindenesetre az OL kezdo legidosebb tagja is 28 lesz iden, szepen fiatalitottunk es remelhetoleg a minoseg is rendben lesz.
Ő lesz így az LT és Ijalana Shell-el együtt harcol majd az RT pozícióért
Wester
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Annyit tudni, hogy Beachum 3 evre irt ala, szamokat meg nem tudni.