New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Én úgy látom, hogy a Jets kicsit elszámolta magát. Boldog-boldogtalant leigazoltak hatalmas lóvékért, nem gondolva arra mi lesz idén...Szerintem azt hitték ez sima PO csapat lesz, aztán koppantak... Most pedig vezéráldozatok kellenek ha akarnak valamit. QB sehol, valszeg Wilk is tradelve lesz. Ferguson elvesztése nagy érvágás. Drafton eléggé még lesz kötve a kezetek...

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan
én nem hiszem, hogy ferguson lement volna egy ilyen szintre, hogy direkt kibasszon a jetsel mert megsértődik. az egész pályafutása iszonyat profin fel volt építve, mindenhol ott volt. Nem annak a hisztis négernek ismerte meg szerintem senki.
ano92
Pont ezért volt tiszteletlenség pont őt elővenni. 10 éven keresztül a konzisztencia szobra volt, egyetlen snapet hagyott ki, azért a 10 misiért bőven megdolgozott és bizonyította, hogy meg is ér annyit.

Ezzel a hírrel kapcsolatban felmerült az 1/1 pletyka is. Egy Wilkerson lenne az ára többek közt...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Dom Cosentino ‏@domcosentino
Source confirms OT Ben Ijalana expected to re-sign with Jets as a possible D'Brickashaw Ferguson contingency, as @DWAZ73 reported.

Remélem jön más is...
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Albert Breer ‏@AlbertBreer
Jets will have LT options at 20, but don't assume they wait til the draft. Could look at trading for Ryan Clady, Joe Thomas or Luke Joeckel.
Beki
Joeckelt ebből el lehet hozni egy 3. napos pickért. És év végén lejár a szerződése is.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 690 — "Montoya por favor!"
Sajnálom hogy D'Brickashaw visszavonult, én nekem személy szerint az egyik legkedvencebb tacke-m volt 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én nem hiszem, hogy ferguson lement volna egy ilyen szintre, hogy direkt kibasszon a jetsel mert megsértődik. az egész pályafutása iszonyat profin fel volt építve, mindenhol ott volt. Nem annak a hisztis négernek ismerte meg szerintem senki.

több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Mit lépnek meg?
Ferguson visszavonult magától, nem a Jets küldte el.
Egyébként pedig valószínűleg nem véletlen, hogy ilyen hirtelen fogta magát és visszavonult a semmiből, valószínűleg nem tetszett neki, hogy az FO a pénzével szarakszik és őt cseszteti, megunta és beintett elég erősen.
Stez
Igen-Igen, teljesen jogos, du futtában csak felugrottam a netre és rosszul fordítottam a hírt. Elnézést. Javítom is.

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 717 — Whoops, looks like something went wrong.
Mit lépnek meg?
Ferguson visszavonult magától, nem a Jets küldte el.
Egyébként pedig valószínűleg nem véletlen, hogy ilyen hirtelen fogta magát és visszavonult a semmiből, valószínűleg nem tetszett neki, hogy az FO a pénzével szarakszik és őt cseszteti, megunta és beintett elég erősen.

több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Én amellett voltam régebben, h küldjük el Fergusont, de most már nem tartom annyira jó ötletnek. Nem gondoltam, h visszavonul, ráadásul ilyen hirtelen. Most ugyan van kb 9 misink, - aminek a fele kb alapból elmegy a rookie-kra, a maradék meg önmagában megint semmire nem elég, (ugyan jövőre 14 misi szabadul fel ismét) - de lett cserébe egy elég fontos need, depth hiányában. Ahogy Beki is írja, az idei drafton nagyon okosan kell húzgálni, mert jelenleg se pénz, se játékos (kis túlzással). Mivel valószínűsíthető a Wilk trade, nagyon jó volna kapni érte egy első kört, amit nem igazán fogunk kapni senkitől, mint azt már sokan említették. Világos, h jó lenne Wilket megtartani, de akkor hogy lehetne helyet csinálni Fitznek? Aki szerintem engedve a nyomásnak és saját maga érdekében is az idő teltével, a hurok szorulásával újra asztalhoz fog ülni a vezetőséggel és szerintem vissza fog jönni. Az álláspontok nem tudom hol fognak találkozni, de 11-12 alatt biztos nem.

Szerkesztette: Lucifer

GO JETS!!!
több mint 9 éve
mzperx New York Jets 245
ahha, és akkor nem leszünk cap szarban, nem ám 😀 Fitzmagic közben otthonról integet a középső ujjával
toam
Naná, hogy szarban leszünk, ha csak nincs vmi occó helyettes. 😀
Bár Fitz-re még mindig nincs elég zsozsó sztem.
Beki
kreatív könyveléssel sok mindent megoldottak már a salary cap történetében 😊 kérdés, megéri-e, ill. Macc mennyire játszotta el a játékosok jóindulatát ezzel a húzással
toam
azzal hogy beleszórt egy zsák pénzt a CB-kbe tavaly, most meg baszik az O-nak pénzt adni, szerinted....
sutianap
Nem azt mondom, hogy rosszul tette a CB-kbe beleölt pénzt, talán egyedül Cro nem adta vissza a befektetett lóvét.
Idén pedig akkor tudtunk volna az O#ba pénzt ölni, ha Wilk UFA.

Viszont így még jobban kritikus lesz az idei draft.
Beki
Főleg úgy nem, hogy tavaly előtt baromi gyenge volt az a poszt.....a Revis-Cro párost hypeolták egész offseason alatt, más kérdés hogy Cro gyenge volt tavaly, lépett is a GM....

QB kérdés Macc és Bowles bízott Fritzben egyedül, aki persze meghálálta a bizalmat, ehhez képest mindkét fél részéről baszakodás ez a huzavona, bár hozzáteszem, hogy az szimpi, hogy a GM nem hagyja zsarolni magát. Marshall is nagyon akarja Fritzet, kíváncsi lennék arra, hogy vajon benne lenne egy szerződés átstruktúrálásban.

nah mindegy, bár odabaszik ez a döntés a csapatépítésnek, remélem méltó módon búcsúztatják Fergusont 😊
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
ahha, és akkor nem leszünk cap szarban, nem ám 😀 Fitzmagic közben otthonról integet a középső ujjával
toam
Beki
kreatív könyveléssel sok mindent megoldottak már a salary cap történetében 😊 kérdés, megéri-e, ill. Macc mennyire játszotta el a játékosok jóindulatát ezzel a húzással
toam
azzal hogy beleszórt egy zsák pénzt a CB-kbe tavaly, most meg baszik az O-nak pénzt adni, szerinted....
sutianap
az sztem nem tragédia, figyelembe véve a tavalyi cap helyzetet. inkább arra gondoltam, hogy a franchise LT-nek odaszól, hogy "írj alá kevesebbért, mert ha nem, miattad nem lesz QB-ra pénzünk" bitch pls
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
toam
Beki
toam
sutianap
Nem azt mondom, hogy rosszul tette a CB-kbe beleölt pénzt, talán egyedül Cro nem adta vissza a befektetett lóvét.
Idén pedig akkor tudtunk volna az O#ba pénzt ölni, ha Wilk UFA.

Viszont így még jobban kritikus lesz az idei draft.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
toam
Beki
toam

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
toam
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
toam
több mint 9 éve
 twitter.com/AdamSchefter/status/718424863262838784
Sixo
a híres székely mondás szerint: na erre már nem számítottam 😕
meg ugye miért most? úgy volt vele, hogy 11M-ért vállalja a kockázatokat, kevesebbért nem? persze, a FO ultimátuma - köcsög húzás szvsz - sem segített, de ez akkor is durva lépés
Jets will have LT options at 20, but don't assume they wait til the draft. Could look at trading for Ryan Clady, Joe Thomas or Luke Joeckel.
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Cimini szerint nem volt váratlan számunka D'Brick visszavonulása és van B terv.

Akárhogyis innentől kezdve Macc varázsolhat megint, mert lesz 1 évig egy 33 éves QB-nk, mellette nuku LT (ha csak Qvale-ből nem csinálunk kezdőt) és pass rusher. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Cap szempontjából annyi tesz Ferguson visszavonulása. hogy idén ~9.1M szabadul fel, jövőre pedig 14.3M
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"a Jets 10 708 snapből 10 707 snapet a pályán töltött, az egyetlen kimaradásánál pedig Darrelle Revis volt az LT" - na ez mi volt? 😀
winston
Tessék parancsolni, ha minden igaz Revis LT-ben:  www.youtube.com/watch?v=FVKxyBazlhw
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 410 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor ti is nézhettek OT után. Remdesen megboríthatta a játékosokat a CTE kockázata, legalábbis ez lehet a hirtelen korai visszavonulások mögött. Pedig elvileg sokkal kevésbé kemény a játék mint korábban....
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
"a Jets 10 708 snapből 10 707 snapet a pályán töltött, az egyetlen kimaradásánál pedig Darrelle Revis volt az LT" - na ez mi volt? 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A bánatos pék fasza 😮 Erre nem gondoltam volna
több mint 9 éve
mzperx New York Jets 245
b++++++ 😀 😀 😀
sztem erre senki nem számított
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 553 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jó kis paycut 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."