New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Meccs előttig mi voltunk a liga egyik legegészségesebb csapata, most pedig kapaszkodhatunk, hogy Ivory, Mangold, Sheldon, Skrine és Pryor rendben legyen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No, végre egy olyan vereség a Pats ellen, ahol teljesen partiban voltunk. Rengeteg fordulópontja volt/lehetett volna ennek a meccsnek. Sajnos továbbra is úgy gondolom, hogy kár a Philly elleni vereségért, ahol aludtunk 3 negyedig.Jön a Raiders, Jaguars duó. Őket először verjük meg és félidőben majd jobb képet kapunk, hogy mennyi esélyünk lesz a PO-ra, de nem akarom eljinxelni, de a kövi 4 meccs után 8-2-vel is állhatunk lazán.
több mint 10 éve
Dion lewis nem lesz, ez nem kicsit jön jól
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Bocsi, nem vagyok annyira tisztában veletek, mint a Pats-el. Tudtam hogy barom jók vagytok a földön, de azt pontosan nem, csak érzékeltetni akartam hogy Ridleyvel szvsz erősödtök majd, mást nem, tehermentesíti Ivoryt picit. 😊már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Wester
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Arról Stacy is tud tenni. 😀Jön Ridley, s máris csak TOP3 lesz. 😀már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Wester
tomi-tomi
több mint 10 éve
Jön Ridley, s máris csak TOP3 lesz. 😀már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Wester
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
már most top 1 a futásunk 😛 😀Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
DeX
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ha ő feltudna épülni, nagyon Fullos RB sorotok lenne vele meg Ivoryval!!!! Liga Top3?Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem játszott még.Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
DeX
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Quigley-nek mi a baja?Jobb lábával van vmi gebasz, sokat nem közöltek róla.
Lucifer
több mint 10 éve
Ridley nem játszik holnap.Játszott már nálatok idén tétmeccsen? Kedveltem a srácot, kíváncsi vagyok a számaira 😀
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jarrett repült, Weatherford érkezett hivatalosan.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ridley nem játszik holnap.
több mint 10 éve
Steve Weatherford P érkezik is a hétvégi mérkőzésre.Yess.
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Steve Weatherford P érkezik is a hétvégi mérkőzésre.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Punterünk, Quigley questionable besorolással felkerült a sérültek közé.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Valamint azt néztem meg, hogy eddig összesen csak 8 sacket jegyzett a védelem.Wilk 4, Harris 2, Reilly 1, Sheldon 0.5, L. Williams
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Patsnél Cannon és Sheard OUT, Hightower, Kline, Mason és Lewis questionable.Az OL elég felforgatott lesz náluk és Lewis esetleges kiválásának is örülök, mert ha megint az LB-jeinknek kellene felvenni egy QB mellől érkező futót lendületből tudjuk általában mi a vége, főleg h Brady oda is tenné nekik tutira.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bevethető állapotban.Powell OUT, Ridley játékáról ma este születik döntés. Skrine és Williams játszik.Ezek szerint Skrine jól van...
Beki
Lucifer
több mint 10 éve
Amúgy ha valakinek kedve lenne társaságban nézni a meccset akkor ajánlom a Rácskertet. Én az elmúlt két hétben ott néztem a meccseket, hangulatos kis hely, megfizethető árakkal. www.facebook.com/events/727594114037148/
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Powell OUT, Ridley játékáról ma este születik döntés. Skrine és Williams játszik.Ezek szerint Skrine jól van...
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Powell OUT, Ridley játékáról ma este születik döntés. Skrine és Williams játszik.
több mint 10 éve
ilyen elkapókkal nem csodálom, hogy megy neki az ipar. Bírom ezt a csávót 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egy kis hallgatnivaló Fitz kapitánytól: www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000562801/Sound-FX-Ryan-Fitzpatrick