New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀
Illetve támogatom a Pats elleni vereséget 😊
Wyatt
Leo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be.Mindenkinek a mi DL-ünkre fáj a foga? 😀
Mindenki jól jár. 😊
| Aztán csörög az ébresztő |
alatriste
A Green Bay meg nem szereti az FA-t 😀 Nem biztos, h vinnétek. Am remélem azért nem engedjük el egyenlőre.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Leo beindul, Ricsi folytatja amit elkezdett, Wilkerson kimegy FA-ra szezon végén, és eljön olcsóért GB-be. Mindenki jól jár. 😊
| Aztán csörög az ébresztő |

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Sheldont csak elpasszolnám magunkhoz 😀Illetve támogatom a Pats elleni vereséget 😊

több mint 10 éve
Am ha a jelenlegi sorozatot nézzük (W W L W W L), akkor 11-5 ös szezonunk lesz és még a Bills, Giants, Pats triótol fogunk kikapni idén 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sheldon 2 meccs alatt 8 tackle, 1.5 sack, 1 FF
több mint 10 éve
Mangold sérülése talán nem olyan súlyos, mint ahogy kinézett tegnap.www.newyorkjets.com/videos/audio/Bowles-Mangolds-X-Rays-Negative/3a09d8fd-4c14-4cdf-964f-d3995e12cd6b?campaign=fb
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azt ne várd, hogy ilyet leírjak, csak enyhe célzás volt. 😀Jól látszik, hogy egy esetleges OAK elleni győzelem és egy MIA vereség már annyit tenne, hogy 2 meccses előnyünk lenne a WC helyért.Szurkolsz? 😀
Beki
tomi-tomi
több mint 10 éve
Jól látszik, hogy egy esetleges OAK elleni győzelem és egy MIA vereség már annyit tenne, hogy 2 meccses előnyünk lenne a WC helyért.Szurkolsz? 😀
Beki
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah jó tudom, hogy én papoltam h majd 2 meccs múlva nézzük meg a PO esélyeinket, de ha már véletlenül ilyen topcira akadtam külföldi fórumon akkor miért ne, itt a jelenlegi AFC helyzet:www.playoffstatus.com/nfl/afcstandings.html
Jól látszik, hogy egy esetleges OAK elleni győzelem és egy MIA vereség már annyit tenne, hogy 2 meccses előnyünk lenne a WC helyért.
több mint 10 éve
Jézusom, ketten is partyba vágnák itt a Jetset, amely amúgy pariban volt a Patscel. Na ezért tart itt Tebow 😕

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
2 dolog még:- Quigley épüljön fel jövő hétre
- Coples-el meg kezdjünk vmit, mert amit művel idén úgy h jövőre 7.7M-et foglal a sapkából, az nonszensz -> repülni fog
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pap szó említve lett és sehol egy Tebow fan? 😮
több mint 10 éve
jézusom, értsük már meg az iróniát... ezért tart ott a bowl.hu, ahol tart 😀lol. egy kultuszra aztmondod, hogy kinek a pap... : D ezért tart ott a világ ahol tart.Jézusom, akadjunk már ki ezen 😀 ezért tart ott a világ, ahol tart 😀
ano92
ervinator

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
lol. egy kultuszra aztmondod, hogy kinek a pap... : D ezért tart ott a világ ahol tart.Jézusom, akadjunk már ki ezen 😀 ezért tart ott a világ, ahol tart 😀
ano92
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Nem badarság, Sexy Rexy az Ryan (is). Lehet, hogy Neked nem, de az NFL világának igen. 😊 Szóval nem kinek a pap, kinek a papné, ez olyan biszexuális történet.Okulásul:
www.nfl.com/videos/new-york-jets/09000d5d82183d30/Tale-of-the-tape-Sexy-Rexy-vs-Sanchize
www.footballnation.com/content/new-york-jets-sexy-rexy-era-must-come-to-an-end/20420/
De még elég sok forrás van, ha kicsit körülnézel a neten.
több mint 10 éve
Nekem Sexy Rexy az Rex Ryan valakiknek pedig Grossman, kinek a pap... 😊badarság, sexy rexy mindig is grossman volt, ez nem kinek a pap esete, ez sokkal fontosabb annál 😛
ervinator

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Nekem Sexy Rexy az Rex Ryan valakiknek pedig Grossman, kinek a pap... 😊
több mint 10 éve

Kár, hogy Sexy Rexy soha nem játszott a jetsben :S
több mint 10 éve
Nagy elismerés nektek srácok!Sexy Rexy nélkül szimpatikus csapat lettetek, nem volt trash talk, csak tette mindenki a dolgát. Ha a sérülések nem túl komolyak a WC hely egyike szinte biztos, hogy a tiétek, és baromira nem szeretnék veletek találkozni a PO-ban.
több mint 10 éve
A sérülésekről van már vmi infó? Mangold és Sheldon elég rosszul nézett ki.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egészítsük ki még akkor annyival, hogy amikor végre PO esélyünk is van. 😊No, végre egy olyan vereség a Pats ellen, ahol teljesen partiban voltunk.Ne hülyéskedj, a buttfumble óta mindig partiban voltatok. (Egyet még nyertetek is.)
Beki
tomi-tomi
több mint 10 éve
No, végre egy olyan vereség a Pats ellen, ahol teljesen partiban voltunk.Ne hülyéskedj, a buttfumble óta mindig partiban voltatok. (Egyet még nyertetek is.)
Beki
Nagyon kemény és jó mérkőzés volt, a Pats a meccs előtt fogyott, a Jets a meccs alatt. Ivory (futásai) nélkül kevés volt Fitzmagic, bár szégyentelenül futkározott öreg kora ellenére. A védelmetek nem volt annyira félelmetes, eszméletlen mennyiségű drop segítette őket.
Ettől függetlenül az AFC egyik legjobb csapatát rakta össze Bowles - maradhatott volna Rex. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Még egy kis adalék:Bowles szerint, miután a végén megszereztük a labdát a Pats 46-osán kickoff után, azért nem hail mary jött, mert Fitz nem látott volna el addig.