New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Meg lehet kérdezni Brett Favre-t, nincs-e kedve reaktiválni magát 😊Ricsi80Hát amennyi rekordját megdöntötték az utóbbi időkben, lehet tényleg visszajön, nem úgy van az.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Meg lehet kérdezni Brett Favre-t, nincs-e kedve reaktiválni magát 😊
több mint 10 éve
Na látod ez elkerülte a figyelmem. Köszi! 😊Ha jól tudom Flynn-t kitette a Pats, és jelenleg csapat nélküli. Nem egy megváltó, de ha Fitz-el kell összehasonlítani, azért nem derékból jön a válasz, melyik a jobb.balazs799Flynn-t sérülés miatt tette ki a Pats. Nincs rendben, nem tudott érdemben edzeni, ezért tette ki a csapat. Amennyiben javul az állapota, akkor elvileg még vissza is jöhet hozzánk. 😉kyobalu

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ha jól tudom Flynn-t kitette a Pats, és jelenleg csapat nélküli. Nem egy megváltó, de ha Fitz-el kell összehasonlítani, azért nem derékból jön a válasz, melyik a jobb.balazs799Flynn-t sérülés miatt tette ki a Pats. Nincs rendben, nem tudott érdemben edzeni, ezért tette ki a csapat. Amennyiben javul az állapota, akkor elvileg még vissza is jöhet hozzánk. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Ha jól tudom Flynn-t kitette a Pats, és jelenleg csapat nélküli. Nem egy megváltó, de ha Fitz-el kell összehasonlítani, azért nem derékból jön a válasz, melyik a jobb.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Vajon mennyit tejelt neki, hogy elcsattanjon az a "pofon"? 😊 😊Rex Ryan és a Bills claimete Idenemkellpalit.iktriadvárható voltWester
több mint 10 éve
elképesztő... végre van egy normális draft, erősödő keret, egy fiatal eddig ugyan nem bizonyító irányító, erre egyik LB kiüti. röhej, ismét eszembe jut miért is annyira vidám Jets drukkernek lenni... Bowles mindenesetre a jelen pillanatban az egyetlen járható utat választotta: kiáll Fritz mellett és önti belé az önbizalmat és hitet hogy Ő maradhat a kezdő hosszú távon. tuti hoznak még egy QB-t (ha más nem a practise miatt) de komolyabb elérhető név szabadon nincs szerintem (Vick ugyebár nem Bowles embere)Pityu GyorHa lett vna komolyabb név, akit nem kell agyonfizetni és esetleg kiszoríthatta vna Genot, sztem rámentünk vna. Még jól is elsülhet a dolog, bár akkor kínunkban fogunk röhögni ha enemkpalli bevállik rexynél.
több mint 10 éve
Rex Ryan és a Bills claimete Idenemkellpalit.iktriadvárható volt
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Rex Ryan és a Bills claimete Idenemkellpalit.
több mint 10 éve
elképesztő... végre van egy normális draft, erősödő keret, egy fiatal eddig ugyan nem bizonyító irányító, erre egyik LB kiüti. röhej, ismét eszembe jut miért is annyira vidám Jets drukkernek lenni... Bowles mindenesetre a jelen pillanatban az egyetlen járható utat választotta: kiáll Fritz mellett és önti belé az önbizalmat és hitet hogy Ő maradhat a kezdő hosszú távon. tuti hoznak még egy QB-t (ha más nem a practise miatt) de komolyabb elérhető név szabadon nincs szerintem (Vick ugyebár nem Bowles embere)
Green is green
több mint 10 éve
Grossman? az az érzésem, hogy évek óta megkeresik a legrosszabb QB-t, csapat minden részét fejlesztik, de a jó irányítókról mindig lecsúszunk, én már ezt a szezont sem adtam volna oda Genonak, de a drafton nem mertünk előre menni egyik újoncért sem, nem értem ezt az egészet.... védelem hiába lesz jó, ha mindig ők lesznek a pályán, mert a támadósor semmire nem lesz képes normális QB nélkül, megint simán odaadjuk az első helyet a Patriotsnak. Bills is erősödött, örülünk ha a 3. hely meg lesz.Josh83Hát, drafton gondolom rohadt sokba került volna előremenni 1-2, helyre, és az se tuti, hogy ők jó megoldások, geno is elsőkörös tehetségnek volt tartva.. FA-kból meg kb ezt lehet kifőzni, egyszerűen nincs 32 kezdő szintű, jó irányító, vagy ha van is, pár be van betonozva a cserepadra későbbre.
több mint 10 éve
Vagy lehet Palit 😀Állítólag megdugta Pali csaját.empty taxiNem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Aldon Smithel milyen duót alkotnának... 😀
Draft

több mint 10 éve
Grossman? az az érzésem, hogy évek óta megkeresik a legrosszabb QB-t, csapat minden részét fejlesztik, de a jó irányítókról mindig lecsúszunk, én már ezt a szezont sem adtam volna oda Genonak, de a drafton nem mertünk előre menni egyik újoncért sem, nem értem ezt az egészet.... védelem hiába lesz jó, ha mindig ők lesznek a pályán, mert a támadósor semmire nem lesz képes normális QB nélkül, megint simán odaadjuk az első helyet a Patriotsnak. Bills is erősödött, örülünk ha a 3. hely meg lesz.
több mint 10 éve
Volt egy ütős játékos azt elküldik. 😀Azért a védelmet így is top5ben emlegetik.
több mint 10 éve
Ilyen elbaszott franchiset nem látott a világ.De akkor egyből 3-at is....
Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.Wester
Kezdő QB-t kiüti, színház az egész világ
Emlékszek amikor draftolták a nevétől dőlt a fórum
Draft

több mint 10 éve
Biztos megérte 600 dollárért tönkretenni a karrierjét 😀😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Új verzióBrian Costello @BrianCoz
Source said root of problem between Geno and IK was a charity event IK hosted in July ....
Geno was scheduled to appear but had to back out at last minute when he had a death of someone close to him. IK was upset ...
IK asked Geno to reimburse him for flight and limo - $600. Geno agreed but did not pay quick enough apparently. Two had words this AM ...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vmi pénz miatt volt az öklös, Fitz papa a kezdő QB Bowles szerint, amit Geno visszatérése után is megtarthat.
több mint 10 éve
Jön a megmentő - a Jets le kívánja igazolni QB posztra... nem, nem Vicket, hanem Tyler Thigpent. Komolyan.Nem, mert Sexy Rexyvel felvették a kapcsolatot. Lesz itt Qb had kérem szépen!
Ha már QBk:
Sports Science tonight..."Enemkpali would've had to produce 1400lbs of force into Geno's jaw, the equivalent to weight of entire Jets OL!"iktriad
több mint 10 éve
Ejj, micsoda hírek! Tudom, el kéne sírnom magam, de a kínos vihogáson, meg a "mondtaménhogypaliimpaktplayalesz"-en kívül más nem megy...
több mint 10 éve
Nekem nem volt soha semmi bajom Genoval. 😀"Ik kiütötte G. Smith-t", most mondd azt, hogy nem erről álmodoztál már évek ótabaggioGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
több mint 10 éve
"Ik kiütötte G. Smith-t", most mondd azt, hogy nem erről álmodoztál már évek ótaGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most Geno ettől még dobálhat.. max a center mondja be a playeket ennyi..
több mint 10 éve
Jön a megmentő - a Jets le kívánja igazolni QB posztra... nem, nem Vicket, hanem Tyler Thigpent. Komolyan. Ha már QBk:
Sports Science tonight..."Enemkpali would've had to produce 1400lbs of force into Geno's jaw, the equivalent to weight of entire Jets OL!"