New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Colon a kezdő RG, Amaro és Vickerson IR-en.
Beki
Amaro egész szezonra kiesett
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Colon a kezdő RG, Amaro és Vickerson IR-en.
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Csak nekem nem tűnt fel, vagy Kerley tényleg nem kapott snapet a Giants elleni meccsen?
Lucifer
Agyrázkódása van, de ettől függetlenül eddig mellőzték, az első csapattal folyton enunwa kapja a snapeket ami számomra érthetetlen mivel ő nem mutatott eddig semmit, míg kerley azért már bizonyított. (Egyetlen tippem az, hogy jobban blokkol enunwa és ezért)
Wester
Köszi.

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 050 — Jó ötletnek tűnt!
Csak nekem nem tűnt fel, vagy Kerley tényleg nem kapott snapet a Giants elleni meccsen?
Lucifer
Agyrázkódása van, de ettől függetlenül eddig mellőzték, az első csapattal folyton enunwa kapja a snapeket ami számomra érthetetlen mivel ő nem mutatott eddig semmit, míg kerley azért már bizonyított. (Egyetlen tippem az, hogy jobban blokkol enunwa és ezért)

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve

GO JETS!!!
több mint 10 éve
7 hónapos kihagyás után, visszatértem a szezonra. Ma pedig egy produktív Jets offenset szeretnék látni a Giants ellen. 😀
david52
valami ilyesmit? 😊

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Posey and TJ Graham repülnek. James Brewer OT is.
Beki
CB Javier Arenas, OL James Brewer, CB Curtis Brown, C Dalton Freeman, WR T.J. Graham, WR Saalim Hakim, WR Austin Hill, LB Bryan Johnson, TE Matt LaCosse, CB Keith Lewis, WR DeVier Posey, WR Jonathon Rumph
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Posey and TJ Graham repülnek. James Brewer OT is.
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
7 hónapos kihagyás után, visszatértem a szezonra. Ma pedig egy produktív Jets offenset szeretnék látni a Giants ellen. 😀

Szerkesztette: david52
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
 www.newyorkjets.com/videos/videos/Marshall-Fitzpatrick-Doesn%E2%80%99t-Shut-Up/d62dccea-fc02-43bb-b61a-6b5c3d798eb4?campaign=fb

bíztató
több mint 10 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
 twitter.com/JetsTalkLine/status/635215665515884544
piccolo
Azt írják, szörnyű a tackle-technikája, sok a miss. Ha javít, biztos kerettag lehet.

Go Jets!
több mint 10 éve
mrzsolt Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 77 — .
 twitter.com/JetsTalkLine/status/635215665515884544

Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?
Lucifer
mert ez a szabály
baggio
mert a touchback után a 20-asról jönnek, viszont ha kimegy oldalt, akkor nem onnan ahol kiment oldalra? vagy keverem a punttal a dolgot, valahogy most eléggé kiesett a dolog.
Lucifer
a punttal kevered
baggio
oké, köszi

GO JETS!!!
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?
Lucifer
mert ez a szabály
baggio
mert a touchback után a 20-asról jönnek, viszont ha kimegy oldalt, akkor nem onnan ahol kiment oldalra? vagy keverem a punttal a dolgot, valahogy most eléggé kiesett a dolog.
Lucifer
a punttal kevered

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Lucifer
mert ez a szabály
baggio

GO JETS!!!
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 865 — no es importante
Lucifer
mert ez a szabály

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

GO JETS!!!
több mint 10 éve

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
csak az összefoglalót nézve (...) Leo Williams nagy kedvenc lehet a közeljövőben 😊

Green is green
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Jack Schum P out, Arthur Lynch TE on
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Akik nem edzenek ma.

Wilkerson, Owusu, Devin Smith, Milliner, Geno, Ridley, Henderson, Maneri and Amaro not going today. #Jets
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 853 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ha jól tudom Flynn-t kitette a Pats, és jelenleg csapat nélküli. Nem egy megváltó, de ha Fitz-el kell összehasonlítani, azért nem derékból jön a válasz, melyik a jobb.balazs799
Free agent QB Matt Flynn visited the Jets today. He took a physical but did not work out. Had been dealing with hamstring issue. #nyj

Alakul mint púpos játék a prés alatt

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem tom mi bajotok van, Jaworski óta nem volt Jaws becenevű QB, Pali tett róla h legyen.empty taxi
Aztán gyorsan át is ment az ellenhez... 😀 Alakul már a szezon 😀

GO JETS!!!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Nem tom mi bajotok van, Jaworski óta nem volt Jaws becenevű QB, Pali tett róla h legyen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
pfff... 2 napig nem vagyok gépnél, és máris így felpörögnek az események 😮
Ki tudja miért, de azért én még mindig bíztam Geno-ban. De úgy látom idén sem kell túlizgulnom a szezont 😀

GO JETS!!!