New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Colon a kezdő RG, Amaro és Vickerson IR-en.Amaro egész szezonra kiesett
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Colon a kezdő RG, Amaro és Vickerson IR-en.
több mint 10 éve
Köszi.Csak nekem nem tűnt fel, vagy Kerley tényleg nem kapott snapet a Giants elleni meccsen?Agyrázkódása van, de ettől függetlenül eddig mellőzték, az első csapattal folyton enunwa kapja a snapeket ami számomra érthetetlen mivel ő nem mutatott eddig semmit, míg kerley azért már bizonyított. (Egyetlen tippem az, hogy jobban blokkol enunwa és ezért)
Lucifer
Wester
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Csak nekem nem tűnt fel, vagy Kerley tényleg nem kapott snapet a Giants elleni meccsen?Agyrázkódása van, de ettől függetlenül eddig mellőzték, az első csapattal folyton enunwa kapja a snapeket ami számomra érthetetlen mivel ő nem mutatott eddig semmit, míg kerley azért már bizonyított. (Egyetlen tippem az, hogy jobban blokkol enunwa és ezért)
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Csak nekem nem tűnt fel, vagy Kerley tényleg nem kapott snapet a Giants elleni meccsen?
GO JETS!!!
több mint 10 éve
7 hónapos kihagyás után, visszatértem a szezonra. Ma pedig egy produktív Jets offenset szeretnék látni a Giants ellen. 😀valami ilyesmit? 😊
david52
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Posey and TJ Graham repülnek. James Brewer OT is.CB Javier Arenas, OL James Brewer, CB Curtis Brown, C Dalton Freeman, WR T.J. Graham, WR Saalim Hakim, WR Austin Hill, LB Bryan Johnson, TE Matt LaCosse, CB Keith Lewis, WR DeVier Posey, WR Jonathon Rumph
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Posey and TJ Graham repülnek. James Brewer OT is.
több mint 10 éve
twitter.com/JetsTalkLine/status/635215665515884544Azt írják, szörnyű a tackle-technikája, sok a miss. Ha javít, biztos kerettag lehet.
piccolo
Go Jets!
több mint 10 éve
oké, köszia punttal keveredmert a touchback után a 20-asról jönnek, viszont ha kimegy oldalt, akkor nem onnan ahol kiment oldalra? vagy keverem a punttal a dolgot, valahogy most eléggé kiesett a dolog.azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?mert ez a szabály
Lucifer
baggio
Lucifer
baggio
GO JETS!!!
több mint 10 éve
a punttal keveredmert a touchback után a 20-asról jönnek, viszont ha kimegy oldalt, akkor nem onnan ahol kiment oldalra? vagy keverem a punttal a dolgot, valahogy most eléggé kiesett a dolog.azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?mert ez a szabály
Lucifer
baggio
Lucifer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
mert a touchback után a 20-asról jönnek, viszont ha kimegy oldalt, akkor nem onnan ahol kiment oldalra? vagy keverem a punttal a dolgot, valahogy most eléggé kiesett a dolog.azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?mert ez a szabály
Lucifer
baggio
GO JETS!!!
több mint 10 éve
azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?mert ez a szabály
Lucifer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?
GO JETS!!!
több mint 10 éve
azt meg tudja valaki mondani, h a tegnapi meccs első félidejének végén, 1:56 környékén, mikor Folk kick offja kiment az oldalvonalon kívül, a Falcons miért a 40 yardosról jött utána?
GO JETS!!!
több mint 10 éve
csak az összefoglalót nézve (...) Leo Williams nagy kedvenc lehet a közeljövőben 😊
Green is green
több mint 10 éve
Jack Schum P out, Arthur Lynch TE on
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Akik nem edzenek ma.Wilkerson, Owusu, Devin Smith, Milliner, Geno, Ridley, Henderson, Maneri and Amaro not going today. #Jets
több mint 10 éve
Ha jól tudom Flynn-t kitette a Pats, és jelenleg csapat nélküli. Nem egy megváltó, de ha Fitz-el kell összehasonlítani, azért nem derékból jön a válasz, melyik a jobb.balazs799Free agent QB Matt Flynn visited the Jets today. He took a physical but did not work out. Had been dealing with hamstring issue. #nyj
Alakul mint púpos játék a prés alatt

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem tom mi bajotok van, Jaworski óta nem volt Jaws becenevű QB, Pali tett róla h legyen.empty taxiAztán gyorsan át is ment az ellenhez... 😀 Alakul már a szezon 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Nem tom mi bajotok van, Jaworski óta nem volt Jaws becenevű QB, Pali tett róla h legyen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
pfff... 2 napig nem vagyok gépnél, és máris így felpörögnek az események 😮 Ki tudja miért, de azért én még mindig bíztam Geno-ban. De úgy látom idén sem kell túlizgulnom a szezont 😀
GO JETS!!!