New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Igazi férfi nőre soha nem emel kezet!iktriadNem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Faszomat, hogy mindig megelőzöl.Ehhez csak gratulálni tudok.StezNem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
több mint 10 éve
de hogy a hivatalos közleményben is az van, hogy "sucker punched" az meleg 😊
több mint 10 éve
Igazi férfi nőre soha nem emel kezet!Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
több mint 10 éve
Ehhez csak gratulálni tudok.Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winstonÁllítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.Sixo67
több mint 10 éve
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezLehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..winston
Állítólag megdugta Pali csaját.empty taxiTeljesen jogos, a csajét kellett volna betörnie.
több mint 10 éve
Ilyen elbaszott franchiset nem látott a világ.Tudom hogy csak TC, de Genoról végig azt hallani milyen jó volt, ha jól tudom tegnapig INT-et se dobott, Fitzi meg inkább szar volt mint jó, szóval faszkivan.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ezt az elbaszott franchiset, Amerika ilyet nem baszott még komolyan.A végén még a jafl jets jobb lesz , mint az irl , akárcsak a 49ersnél 😀
Ian Rapoport @RapSheet
Word is Geno Smith put his finger in the face of IK Enemkpali’s during and argument that wasn’t getting difused. Then came the punchBeki
több mint 10 éve
'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xDSixo67Nem értem, Enemkpali most mentette meg a Jets szezonját.
több mint 10 éve
BREAKING: Geno's Jaw

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Na ezt nevezem én kiváló scoutolásnak: "Flashes shock and violence in his punch."
Ik Enemkpali 2014 draft profile:
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ezt az elbaszott franchiset, Amerika ilyet nem baszott még komolyan.Ian Rapoport @RapSheet
Word is Geno Smith put his finger in the face of IK Enemkpali’s during and argument that wasn’t getting difused. Then came the punch
több mint 10 éve
A Fitzpatrick-Chan Gailey házasság egyszer már átmenetileg bevált, szóval tényleg lehet, hogy ez valójában áldás a Jetsnek. 'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xDSixo67Most már hivatalosan is megváltoztathatja a nevét Ide Nemkellpalira. 😀
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezOk, csak ezután Idenemkellpali simán kaphat egy szép nagy pert a nyakába súlyos testi sértés okozásáért.
több mint 10 éve
Lehet, de akkor sem töröd el az első számú QB-d állát. Bár Pali gondolom sejtette, hogy nem lesz benne az 53-ban úgysem..Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad
több mint 10 éve
Állítólag megdugta Pali csaját.Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.StezGeno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem tudhatod, mit mondott Geno, amiert be lett verve a kepe. Szerintem nem ok nelkul kapott.Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
több mint 10 éve
lehet Geno idén robbant volna. Lehet visszatér a sérüléséből és ligaelit szintet hoz majd.
több mint 10 éve
'We have signed CB Javier Arenas and released LB Ikemefuna Enemkpali.' gyorsan ki is baszták xD
több mint 10 éve
Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #JetstriangleEzt a sztorit nehéz lesz bárkinek is az előszezonban überelni. De legalább most mindenki megtanulja IdenemkellPali nevét. Őszinte részvétem azoknak, akiknek ki is kell majd mondani párszor.
Őszinte részvétem a Jets fanoknak. Bár lehet ez egy áldás, csak még nem látszik a dolog.
több mint 10 éve
triangle
1 283
Geno out 6 to 10 weeks becuse of an altercation in the locker room. Broken jaw. Requires surgery. IK Enemkpali hit him. Been released. #Jets
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi edzésen sok érdekesség nem volt leszámítva, hogy Geno 3 INT-et dobott.Kijött az idei első depth chart is.
www.newyorkjets.com/team/depth-chart.html
Colon a kezdő RG, backup Winters, míg Aboushi csak 3. számú LG-nek van megjelölve.
Amaro 3. számú TE.
Owusu Decker mögött 2. számú WR.
RB-k: Ivory, Powell, Stacy.
Defense-ben túl sok érdekesség nincs.
Walls lett megjelölve Revis backupjának, McDougle és Milliner 5-6. számú CB csak.
S-ben Rontez és JJ a 2 backup.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnap került sor a szokásos scrimmage meccsre.Geno-Fitz-Petty volt a QB rangsora. Geno 10/13, 133 yard, 2 TD, 1 benyelt sackkel zárt. Mindkét TD Marshall kezében landolt, egyszer Cro-t verte meg 35 yardos TD-ért, másodszor Revis-t 1 yardnál.
Colon volt a kezdő RG, Winters a backup míg Aboushi csak a 3. OL-ben kapott snapeket.
Owusu agyrázkódás, míg Wilkerson még mindig hamstring injury miatt nem volt ott.
Akiket kiemelték még a meccs után: Enunwa (1. számú O#-val játszott), Powell (39 yardos TD), Rontez Miles (2 levédekezett passz, 1 recovered fumble), Coples és Pace (1-1 sack).
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
és JJ mennyit fog játszani?ano92Ha Jarrett-re gondolsz, akkor rostert fog majd Gilchrist mögött ez tuti, többi Bowles-on múlik.
több mint 10 éve
és JJ mennyit fog játszani?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Allen szezonjanak annyi, mig Milliner 6-8 het out, McDougle villanthat.