New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Úgy néz ki, hogy Walls nem fog játszani a hétvégén.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok,
Még viszonylag új vagyok az NFL világban, azt lehet már tudni, hogy jövőre kikkel játszunk? Mikor hozzák ezeket nyilvánosságra?
Előre is kösz.Olika69
Üdv!
 www.jetsinsider.com/future_opponents.php

Csak lehetséges forgatókönyv.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Egy kis cap jelentés a jövő évi szezonra nézve, ha a cap 140M-re ugrik.

Overthecap.com szerint az idei rolloverrel együtt 53.4M cap space-ünk lesz.

Legnagyobb cap hittel bíró játékosok 2015-ben:
Ferguson 11,7M -> cut esetén 2,686M cap szabadulna fel
Harvin 10,5M -> cut esetén 10,5M szabadulna fel
Mangold 10,4M -> cut esetén 7,4M szabadulna fel
Decker 6.5M -> cut esetén 4.5M vonódna le
Wilkerson ~ kb. 7M, cutról felesleges írnom
CJK 5,25M -> cut esetén 3,5M szabadulna felBeki
Ezek közül a játékosok közül talán CJ-t cutoljuk. A többiek remélem maradnak. Annál is inkább, mert Mangold még mindig kíváló center és egyre jobban telik az ideje.david52
Annyira nem érdekel, hogy jövőre milyen nevek lesznek a csapatba. Felőlem Tebow is lehet az irányítónk csak basszus nyerjünk már meccseket mert megőrülök!!!!!!!!!Stylee
Azért ezt nem tudjunk ilyen egyszerűen lebontani...
több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Sziasztok,
Még viszonylag új vagyok az NFL világban, azt lehet már tudni, hogy jövőre kikkel játszunk? Mikor hozzák ezeket nyilvánosságra?
Előre is kösz.Olika69
AFC South, NFC East és az AFC North-ból és AFC West-ből a csoportjukban azonos helyen végző csapattal. A ki mikor holt valamikor januárban döntik el emlékeim szerint.

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480

Ezek közül a játékosok közül talán CJ-t cutoljuk. A többiek remélem maradnak. Annál is inkább, mert Mangold még mindig kíváló center és egyre jobban telik az ideje.david52
Annyira nem érdekel, hogy jövőre milyen nevek lesznek a csapatba. Felőlem Tebow is lehet az irányítónk csak basszus nyerjünk már meccseket mert megőrülök!!!!!!!!!
több mint 11 éve
Olika69 New York Jets 4
Sziasztok,
Előre is kösz.
több mint 11 éve
david52 New York Jets 115

Ezek közül a játékosok közül talán CJ-t cutoljuk. A többiek remélem maradnak. Annál is inkább, mert Mangold még mindig kíváló center és egyre jobban telik az ideje.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 700 — Whoops, looks like something went wrong.
Durva amúgy mert kb egy hete kezdték a gyűjtést 😀Wester
Picit van összhang ezek szerint a véleményekben. 😀Beki
😊 nem is igényelt nagy szervezést a dolog 😊 úgy látom kint idziket teszik felelőssé 😊mzperx
Talán, mert ő a felelős.. 😊

több mint 11 éve
Törölt felhasználó

CJK 5,25M -> cut esetén 3,5M szabadulna fel
több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
Picit van összhang ezek szerint a véleményekben. 😀Beki
😊 nem is igényelt nagy szervezést a dolog 😊 úgy látom kint idziket teszik felelőssé 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Picit van összhang ezek szerint a véleményekben. 😀
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 039 — Jó ötletnek tűnt!
Durva amúgy mert kb egy hete kezdték a gyűjtést 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
 www.nydailynews.com/sports/football/jets/firejohnidzik-reaches-goal-billboard-metlife-stadium-article-1.1996753?cid
több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀Beki
amikor az idei még egy győzelemről álmodoztam nem a PIT elleni meccsre gondoltam 😊mzperx
Ben 2szer 6TD-t passzolt ha valamitől érdekes lehet a meccs, hogy azért ez nem az a liga ahol ezt 3szor is meg lehet csinálni 😉Klaci79
De a Jets az ideális csapat az idén, aki ellen ez összejöhet
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 931
Srácok nem akarom az ördögöt a falra festeni, de BigBen az elmúlt 2 meccsén összesen 12 TD-t passzt osztott ki, tegnap 5 különböző célpontnak. 😀Beki
amikor az idei még egy győzelemről álmodoztam nem a PIT elleni meccsre gondoltam 😊mzperx
Ben 2szer 6TD-t passzolt ha valamitől érdekes lehet a meccs, hogy azért ez nem az a liga ahol ezt 3szor is meg lehet csinálni 😉Klaci79
Ha nem a Jets-ről lenne szó simán igazat adnék neked, de a Butt TD után én már semmin sem lepődnék meg. 😀Beki
elképesztő durva volt ez a TD....élőben néztem de nem hittem a szememnek....ilyen mázli vagy pech nézőpont kérdése, igencsak ritka...
tudom, hogy a Steelers az esélyes és általában szeretünk ellenetek meccselni, de azt gondolom, hogy a futójátékotok döntő lehet...igaz nem az amit a KC ellen mutattatok
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni hogy Marcus Williams CB hogyan játszott tegnap? Csak azért érdekelne mert Houstonban volt egész nyáron, majd nagy meglepetésemre nem fért be az 53-ba, 2-3 hete pedig PS-ből is kitettük. Erre tegnap lesérül meccs közben a 2 kezdő CB-nk és a draftolt Andre Halról 2 olyan TD-t kaptunk ami nevetséges kategória volt.Gabriel
Nem volt annyira vészes és 1-2 szép levédekezett passza volt. A már pár szezonja nálunk levő Allennél sokkal jobb volt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha nem a Jets-ről lenne szó simán igazat adnék neked, de a Butt TD után én már semmin sem lepődnék meg. 😀
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 931
Ben 2szer 6TD-t passzolt ha valamitől érdekes lehet a meccs, hogy azért ez nem az a liga ahol ezt 3szor is meg lehet csinálni 😉
több mint 11 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Hátra kell dőlni és élvezni a meccseket, tegnap már eljutottam arra a szintre, hogy nem idegeskedtem. Inkább belegondoltam, hogy ez nem is olyan rossz, jövőre lehet erre alapozni. 😀david52
A PO-ba mindenki be tud jutni, az 1/1 az már teljesítmény 😀

GO JETS!!!
több mint 11 éve
Gabriel Houston Texans 525
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni hogy Marcus Williams CB hogyan játszott tegnap? Csak azért érdekelne mert Houstonban volt egész nyáron, majd nagy meglepetésemre nem fért be az 53-ba, 2-3 hete pedig PS-ből is kitettük. Erre tegnap lesérül meccs közben a 2 kezdő CB-nk és a draftolt Andre Halról 2 olyan TD-t kaptunk ami nevetséges kategória volt.
több mint 11 éve
david52 New York Jets 115
Hátra kell dőlni és élvezni a meccseket, tegnap már eljutottam arra a szintre, hogy nem idegeskedtem. Inkább belegondoltam, hogy ez nem is olyan rossz, jövőre lehet erre alapozni. 😀
több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
Steelers statok:

Mérleg: 6-3
Átlagolt pontok: 27.6 -> 7. hely
Total yardok: 413.6 -> 3. hely
Passzolt yardok: 294.4 -> 4. hely
Futott yardok: 119.1 -> 13. hely

Total engedett yardok: 355 -> 15. hely
Engedett passzolt yard: 252.2 -> 19. hely
Engedett futott yard: 102.8 -> 11. hely

Jets statok:
Mérleg: 1-8
Átlagolt pontok: 17.1 -> 30. hely
Total yardok: 324.3 -> 25. hely
Passzolt yardok: 184.4 -> 32. hely
Futott yardok: 139.9 -> 3. hely

Total engedett yardok: 319.4 -> 6. hely
Engedett passzolt yard: 231 -> 12. hely
Engedett futott yard: 88.4 -> 7. hely

Mindenki szűrje le ebből, amit kell, de az egyértelmű különbség bőven az offensek között jön ki.
Mondjuk mennyire durva, hogy az ember nézi meccsről meccsre a csapatot és tudja, hogy a sec mennyire szar passz ellen és még így is a 12. helyre vagyunk jók.Beki
nah ez a stat meglepett.......
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Steelers statok:

Mérleg: 6-3
Átlagolt pontok: 27.6 -> 7. hely
Total yardok: 413.6 -> 3. hely
Passzolt yardok: 294.4 -> 4. hely
Futott yardok: 119.1 -> 13. hely

Total engedett yardok: 355 -> 15. hely
Engedett passzolt yard: 252.2 -> 19. hely
Engedett futott yard: 102.8 -> 11. hely

Jets statok:
Mérleg: 1-8
Átlagolt pontok: 17.1 -> 30. hely
Total yardok: 324.3 -> 25. hely
Passzolt yardok: 184.4 -> 32. hely
Futott yardok: 139.9 -> 3. hely

Total engedett yardok: 319.4 -> 6. hely
Engedett passzolt yard: 231 -> 12. hely
Engedett futott yard: 88.4 -> 7. hely

Mindenki szűrje le ebből, amit kell, de az egyértelmű különbség bőven az offensek között jön ki.
Mondjuk mennyire durva, hogy az ember nézi meccsről meccsre a csapatot és tudja, hogy a sec mennyire szar passz ellen és még így is a 12. helyre vagyunk jók.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/lftmovhvdvlywgqwjdhk
Geno Smith could start again for Jets by Week 10
Though the New York Jets benched Geno Smith, Ian Rapoport reported Sunday that the second-year passer could be back under center as early as Week 10.

😀
több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
amikor az idei még egy győzelemről álmodoztam nem a PIT elleni meccsre gondoltam 😊